80662270a 19.10.05, 08:00 zrażam się coraz bardziej do tuska jak słucham co mówi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
block-buster Coraz bardziej podoba mi sie prezydent Tusk... 19.10.05, 11:01 Robi cos dokladnie przeciwnego,niz kaczor.Nic nikomu nie obiecuje... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_z_gdanska JAK SKĄPIEC TUSIEK MÓWI, ŻE NIE DA TO NIE DA !!!!! 19.10.05, 15:25 ......... - Wiem, co to znaczy budżet studenta, sam skąpię swojemu synowi. .... ALE PROSTACKA KOMPROMITACJA TUŚKA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Coraz bardziej podoba mi sie prezydent Tusk.. 19.10.05, 16:48 A co on ma obiecac jak nic nie wie za niego myślą inni on jest ich kukłą Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Coraz bardziej podoba mi sie prezydent Tusk.. 19.10.05, 20:23 Żądza władzy coraz bardziej odbiera mu rozum. Bez jakiejkolwiek logiki atakuje Kaczyńskiego, a sam zaczyna rzucać jego hasłami !! (przez pomyłkę ?) Pzred kampanią wyborczą PO mówiło o płatnych studiach, płatnej slużbie zdrowia, zmniejszeniu emerytur mundurowych, redukcji etatów w budzecie...itp...a dziś obiecuje studentom że nawet prywatne szkoły będą BEZPŁATNE !!! skoro PiS ma rządzić to Pan Tusk może wszystko obiecywać !!!( jak Wałęsa każdemu po 100 milionów ) -głupi narodzie - jak stado baranów bez własnego rozumu ! Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Donald Tusk tak chce poprawy 19.10.05, 13:36 stosunkow z Moskwa ,ze zapomnial dodac ,iz to takze Sowiety do spolu z Hitlerem napadly na Polske.Polityka Tuska za wszelka cene szukajacego kompromisow z sasiadami nie baczac na skutki jest niebezpieczna dla Polski . Nie moge rowniez zrozumiec jego niecheci do rozliczenia zlodziei i mafiozow ,ktorzy dzierza wladze ,do zdekomunizowania wszystkich organow. Wyglada mi to na uklad obopulnej tolerancji.Nie moze byc to wiarygodny prezydent,ktory nie chce jak lewica rozliczania mordercow najlepszych synow narodu za czasow komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
gss87 Re: Donald Tusk tak chce poprawy 19.10.05, 13:41 >stosunkow z Moskwa ,ze zapomnial dodac ,iz to takze Sowiety do spolu z >Hitlerem napadly na Polske.Polityka Tuska za wszelka cene szukajacego >kompromisow z sasiadami nie baczac na skutki jest niebezpieczna dla Polski . Nie zgadzam się, jeżeli uważasz, że w interesie Polski jest mieć za wrogów Niemcy i Rosję to gratuluję znajomości historii i troski o przyszłość Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Do gss87 20.10.05, 08:33 To ,ze w interesie Polski jest miec za wrogow Niemcy i Rosje napisales Ty. Ja napisalem ;nie mozna isc na kompromisy z sasiadami za wszelka cene,nalezy zachowac przy tym jak najwieksza suwerennosc.Inna polityka prowadzi do uzaleznien i korupcji rzadu,czego najlepszym przykladem jest "rura norweska" ktorej realizacja nie mogla dojsc do skutku wlasnie przez szantaz ze wschodu i przekupstwo z zachodu.Jakos naszym sasiadom nie jest za drogo omijac Polske,co z gospodarczego punktu widzenia jest zupelnym nonsensem.Niechec Tuska do wyjasnienia tej i podobnych spraw dyskredytuje go zupelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar NIECH ON SIE LEPIEJ ZAJMIE PETYCJAMI STARUSZEK... 19.10.05, 16:40 DO KROLA KACZORA, JAKO POSEL! Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Nareszcie D.Tusk powiedzial czego sie boi... 19.10.05, 19:19 D.Tusk mowi: "- I RP upadla po utracie przez Polske niepodleglosci, II RP po agresji Hitlera na Polske. Az dreszcz mnie przechodzi, co chcialby ktos nam zafundowac, powolujac IV RP - zaznaczyl." Widac ze Donald ma klopoty z samodzielnym i logicznym mysleniem. Z toku myslenia D.Tuska wynika prosta konkluzja; L.Kaczynski zafunduje IV RP po upadku Voodo neoliberalizmu III RP. Co moze byc calkiem dobry prezent od Lecha Kaczynskiego dla calej reszty normalnie myslacej i czujacej Polski. A te dreszcze Donalda to chyba ze strachu na sama mysl o takiej ewentualnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Nareszcie D.Tusk powiedzial czego sie boi... 19.10.05, 19:58 janek-007 napisał: > D.Tusk mowi: > Widac ze Donald ma klopoty z samodzielnym i logicznym mysleniem. Z toku > myslenia D.Tuska wynika prosta konkluzja; L.Kaczynski zafunduje IV RP > po upadku Voodo neoliberalizmu III RP. Nie. Tusk sugeruje, ze trzeba byc nadetym bufonem, zeby sadzic, ze objecie prezydentury przez Kaczynskiego jest wystarczajacym "donioslym wydarzeniem historycznym", by zaczac datowac czas nowej Rzeczypospolitej. > Co moze byc calkiem dobry prezent od Lecha > Kaczynskiego dla calej reszty normalnie myslacej i czujacej Polski. A ty oczywiscie jestes smietanka smietanki tej normalnej polski? Nie ludz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Ty oczywiscie jestes... 19.10.05, 20:16 zkwasniaka smietanka mijajacej III RP. Piszesz:"Nie. Tusk sugeruje, ze trzeba byc nadetym bufonem, ..." D.Tusk i jego ludzie napewno tak nie mysla. Bufonow sie ignoruje a skoro publicznie ludzie D.Tuska trzesa portkami na sam widok L.Kaczynskiego wiec widocznie bardzo sie obawiaja tego co nadchodzi. Co do ciebie to moze uzywanie inwektyw dodaje ci odwagi ale wcale nie robi z ciebie kogos kto dobrze ocenia sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś