kacosk 21.10.05, 18:08 Wiedzą że Tusk przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_milewska KACZOR=ADAMEK NOKAUTUJE TUŚKA=URLICHA !!!! !!!!! 23.10.05, 18:55 KACZOR=ADAMEK NOKAUTUJE TUŚKA=URLICHA !!!!!!!!!!!!! INTELIGENCJA NOKAUTUJE ZŁOSLIWE PROSTACTWO ! Odpowiedz Link Zgłoś
adivarek Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:18 jeżeli już jako kandydat gardzi częścią społeczeńtwa to wcale mnie to nie dziwi POwinien przegrać ! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:26 niektórzy zwolennicy Kczyńskiego na tym forum gardzą znacznie większą częścią społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:38 myślę że jest dokładnie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:44 kacosk napisała: > myślę że jest dokładnie odwrotnie Masz racje! Wiekszosc spoleczenstwa gardzi zwolennikami Kaczynskiego. Ale skad u Was kaczofili taka nagla milosc do sondazy??? Przeciez przez ostatnie 2 misiace pisaliscie, ze sondaze klamia Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:46 Uwazam ze dalej klamia, obecnie pompuja Lechowi, by zmobilizowac zwolennnikow Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 19:03 Male info dla L. Kaczynskego >>>>"The 20 economically most liberal countries have a per capita GDP of approximately 29 times that of the economically least liberal." Johan Nordberg<<< Myslisz ze zrozumie? W PiS-ie "guru" od ekonomii jest ZChN-owski aparatczyk Mech co to chce 3-milionowe bezrobocie zlikwidowac 1000 zl ulga w CIT-cie. Wiodl slepy lulawego. Wczoraj Kaczor powiedzial ze chcialby zeby Polska wzorowala sie na ubezpieczeniach spol. Roosevelta, najbardziej czerwonego prezydenta w dziejach USA. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:23 Ludzie tam pracujący raczej chyba rozumieją co to jest sondaż przedwyborczy, więc szczerze wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:30 Wiedzą, co są warte sondaze, które podają. Ale oni znają też prawdziwe sondaże. I właśnie stąd ta żałoba. Żałoba podwójna. 1. Ich faworyt przegra, 2. Ludzie jednak im nie wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
antyzdrajca Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:48 Rodzime a raczej "polskojęzyczne" media myślą że ich widzowie przełkną każdą manipulację i każde kłamstwo. Uważają że mogą nie tylko ukazywać rzeczywistość w dowolny sposób ale i w dowolny sposób ja kształtować. Wierzą że maja boską moc, że ich kłamstwo stanie się ciałem. Czeka ich jednak spore zaskoczenie. Miejmy nadzieję że juz w niedzielę. Widzowie widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Oni znają prawdziwe sondaże.Chopin sonata No.2 21.10.05, 18:30 b-mol Temat przewodni. Odpowiedz Link Zgłoś
antyzdrajca Re: Oni znają prawdziwe sondaże.Chopin sonata No. 21.10.05, 18:56 Znają znają ale może jeszcze mają trochę nadziei że uda im się po raz kolejny zaczarować rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko [...] 21.10.05, 18:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Czy ktoś ci już kiedyś powiedział.... 21.10.05, 18:53 myślę że zaczynacie się denerwowac polecam relannium Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:33 A tak go dopieszczali,że aż mdliło. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:38 Mnie TVN24 bawi. Kiedy ogladam u nich wieczor wyborczy, od razu wiem kto wygral, zanim powiedza slowo. Po wyborach do parlamentu, kiedy zaczal sie program, prezenterzy mieli miny niewyrazne. Czulam, ze tak popierana przez nich Platforma nie wygrala. Potem panowala juz zaloba, bo kolejne prognozy wynikow wyborow byly niekorzystne... Redaktorzy zastanawiali sie z ekspertami, co sie stalo, ze PO nie wygralo. Po I turze, kiedy ujrzalam Pochanke i Rymanowskiego, zauwazylam, ze maja miny radosne i sa podnieceni. Wiedzialam - to znak, ze Tusk wygral. Teraz w niedziele o 20.00, rzut oka na prezenterow Wieczoru wyborczego i bede od razu wiedziala, kto zostal prezydentem :)) Zreszta nie inaczej bylo w TVP1 .... Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:39 tylko, że teraz miny prezenterów powiedzą ci tylko o wynikach exit polls. W 95 o 20.00 wygrywał Wałęsa. Kwaśniewski wyszedł na prowadzenie po 23.00 dopiero. Teraz może być podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:44 Biore to pod uwage. O ile przewaga bedzie wynosila co najmniej 3%, mozna powiedziec o wygranej. Ale pewnosc bedzie dopiero po zliczeniu wszystkich glosow, zwlaszcza, ze moga zdecydowac glosy z odleglych od miasta miejsc, ktore docieraja pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:48 teraz akurat odległość nie ma znaczenia, bo ślą to komputerem. najszybciej schodzą wyniki z najmniejszych obwodów, gdzie sie najkrócej liczy. duże miasta schodzą właśnie na samym końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:40 niestety ale to jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
piotrfan1 Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:43 Jak się nazywa ten z "Rzeczpospolitej", który prowadził studio wyborcze w TVN 24? Ten to dopiero nie potrafi ukryć swojej miłości do PO i Donaldzia! Po wyborach parlamentarnych miał łzy w oczach! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:48 Andrzej Stankiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:49 mój boże . Czy chodzi ci o Rymanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 18:51 Tak Stankiewicz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko I czym wy sie emocjonujeci 21.10.05, 18:54 przecież to nieistotne który wygra, i tak będzie syf, koalicja nie powstanie a za 1,5 roku wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
kacosk Re: I czym wy sie emocjonujeci 21.10.05, 18:55 syf to już był jak wy rządziliście Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: I czym wy sie emocjonujeci 21.10.05, 18:55 teoretycznie mogą być w marcu. Prezydent może rozwiązać Sejm najwcześniej w styczniu, a potem 45 dni do wyborów, więc wychodziłby marzec. W końcu przenieśliby wybory na wiosne... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Zaczyna się żałoba w tvn24 21.10.05, 21:55 dopiero teraz to wiedza??????? a gdzie ich NIUCH dziennikarski? Odpowiedz Link Zgłoś