Gość: Ania IP: *.upc.chello.be 25.09.02, 17:08 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1032659.html Czy pan prezydent Chorzowa jest bez serca?Czy moze obiecal komus lokal,w ktorym mialyby sie stolowac dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emeryt Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 17:34 Coś mi tu lipą pachnie. Chyba "stowarzyszenie" chce na friko wyrwać lokal w centrum. Potem obiadki dla dzieci zanikną i wszystko ok. Ale mogę się mylić. Natomiast wypowiedź prezydenta miasta denna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.upc.chello.be 25.09.02, 17:39 Gość portalu: Emeryt napisał(a): > Coś mi tu lipą pachnie. Chyba "stowarzyszenie" chce na friko wyrwać lokal w > centrum. Potem obiadki dla dzieci zanikną i wszystko ok. Ale mogę się mylić. > Natomiast wypowiedź prezydenta miasta denna. Jezeli szkoly wytypowaly listy dzieci,ktorym potrzebna jest pomoc a pan prezydent twierdzi,ze glodnych dzieci nie ma... Albo twierdzenie,ze dziecko ma siedziec w domu z rodzicami w dzien wolny (to,ze glodne to juz nie prezydenta sprawa)No i czestoglodne bywaja dzieci z rodzin patologicznych... Mnie sie jednak wydaje Emerycie,ze pan prezydent ma lepszego kandyta na ten lokal ,niz jakies tam stowarzyszenie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 17:51 Po wypowiedzi prezydenta wszystko jest możliwe. Gada jak nażarty palant, który wszystkich ma w .... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 18:32 Aniu! On jest nie tylko bez serca ale i bez duszy ..wyzuty z wszelkich uczuć.również i z patriotycznych...to on z kasy miasta sfinansował budowę pomnika jakiegoś Prusaka który rządził Chorzowem za czasów zaboru pruskiego...pieniądze prznaczone na pomoc dzieciom przeznaczył na budowę pruskiego pomnika..symbolu zależności Polski od niemieckich Prus...Niech Chorzowianie wystawią solidny rachunek temu gościowi w wyborach samorządowych!! na zieloną trawkę tego bezdusznego kosmopolitę..wroga polskich biednych dzieci!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.ipt.aol.com 25.09.02, 19:35 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Aniu! On jest nie tylko bez serca ale i bez duszy ..wyzuty z wszelkich > uczuć. ******************* -Kr. Kurwa-"Oszol"-juz myslalem,ze zaczales MYSLEC logicznie-jednak dalszy tekst temu zaprzecza również i z patriotycznych...to on z kasy miasta sfinansował budowę > pomnika jakiegoś Prusaka który rządził Chorzowem za czasów zaboru > pruskiego...pieniądze prznaczone na pomoc dzieciom przeznaczył na budowę > pruskiego pomnika..symbolu zależności Polski od niemieckich Prus... ******************** -Kr. Nie popieram stawiania ZADNYCH pomnikow w sytuacji kiedy CHOC JEDNO DZIECKO MOZE BYC GLODNE-ale moze przypomnisz ile "kasy" poszlo w Polsce na pomniki plugawego wojtyly???Ile poszlo z kieszeni samorzadow na rozne akcje koscielne,czy "naprawe dzwonnicy"-co w efecie okazalo sie luksusowym wyposazeniem plebanii??Ile dolozyl budzet do pierdolonych wojtylowskich "pielgrzymek"??Ile przeznaczono na budowe kosciolow,jako rzekomo najbardziej potrzebnych budowli na jakims nowo powstajacym osiedlu??itd- przyklady moznaby mnozyc przez dalsze dwie godziny-a wszystko to bylo rowniez zwiazane z pewnego rodzaju pomnikiem obcego zaboru-WATYKANU-WIEC KURWA MAC- NIE TOBIE WYLEWAC KROKODYLE LZY NAD LOSEM BIEDNYCH I GLODNYCH DZIECI!!!tfuuu Niech > Chorzowianie wystawią solidny rachunek temu gościowi w wyborach samorządowych!! > > na zieloną trawkę tego bezdusznego kosmopolitę..wroga polskich biednych > dzieci!!!!!! *********************** -Kr,KURWA MAC!!!Ja cie naprawde dopadne-PRZYSIEGAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 19:54 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > Aniu! On jest nie tylko bez serca ale i bez duszy ..wyzuty z wszelkich > > uczuć. > ******************* > -Kr. Kurwa-"Oszol"-juz myslalem,ze zaczales MYSLEC logicznie-jednak dalszy > tekst temu zaprzecza >> > również i z patriotycznych...to on z kasy miasta sfinansował budowę > > pomnika jakiegoś Prusaka który rządził Chorzowem za czasów zaboru > > pruskiego...pieniądze prznaczone na pomoc dzieciom przeznaczył na budowę > > pruskiego pomnika..symbolu zależności Polski od niemieckich Prus... > ******************** > > -Kr. Nie popieram stawiania ZADNYCH pomnikow w sytuacji kiedy CHOC JEDNO > DZIECKO MOZE BYC GLODNE-ale moze przypomnisz ile "kasy" poszlo w Polsce na > pomniki plugawego wojtyly??? - plugawy to jesteś ty...a poza tym wierni SAMI WŁASNYM SUMPTEM FINANSOWALI POMINKI PAPIEŻA nikt ich do tego nie zmuszał! Ile poszlo z kieszeni samorzadow na rozne akcje > koscielne,czy "naprawe dzwonnicy"-co w efecie okazalo sie luksusowym > wyposazeniem plebanii??Ile dolozyl budzet do pierdolonych > wojtylowskich "pielgrzymek"??Ile przeznaczono na budowe kosciolow,jako rzekomo > najbardziej potrzebnych budowli na jakims nowo powstajacym osiedlu?? - j.w tzn kościoły są finansowanw WYŁĄCZNIE Z DATKÓW WIERNYCH przy parafiach działają różne ośrodki pomocowe dla biednych..... itd- > przyklady moznaby mnozyc przez dalsze dwie godziny-a wszystko to bylo rowniez > zwiazane z pewnego rodzaju pomnikiem obcego zaboru-WATYKANU-WIEC KURWA MAC- NIE - widać żeś jest miłośnikiem spiskowej teorii dziejów.. rozumiem że powodzie pozary susze to też sprawka kościoła....idź się leczyc..psychiatrta ci pomoże > TOBIE WYLEWAC KROKODYLE LZY NAD LOSEM BIEDNYCH I GLODNYCH DZIECI!!!tfuuu - no właśnie towarzyszu Kraken... > > > > > > Niech > > Chorzowianie wystawią solidny rachunek temu gościowi w wyborach > samorządowych!! > > > > na zieloną trawkę tego bezdusznego kosmopolitę..wroga polskich biednych > > dzieci!!!!!! > *********************** > -Kr,KURWA MAC!!!Ja cie naprawde dopadne-PRZYSIEGAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: A może to obrona.... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 19:47 ...przed olsztyńskim modelem zawłaszczania dobrze położonych obiektów w mieście? Słynna niegdyś - nie tylko z kuchni - restauracja "Pod Żaglami" po krótkim czasie wydawania takich zupek węcz cudownie zamieniła się w kolejny obiekt Kurii Biskupiej. Z artykułu znane są nam tylko intencje (jak zwykle bardzo słuszne i bogobojne) przedstawiane prasie, a to jest zbyt mało dla podjęcia takiej decyzji. Chociaż postawa prezydenta w rozstrzyganiu problemu jest też charakterystyczna i godna władców III RP :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.09.02, 20:41 Do takich inicjatyw podchodzę ostrożnie. Wypowiedz prezydenta to typowy bełkot polskiego "polytyka" W Bielsku podobna akcja sie nie udała. Dzieci które żebrały na ulicy dostawały kupony z którymi mogły się zgłaszac po posiłki. Z tego co sie orientuje po kilku tygodniach akcje przerwano bo nikt z niej nie korzystał. Nie chodzi o jedzenie tylko o kase dla rodziców na przepicie. Odpowiedz Link Zgłoś