Dodaj do ulubionych

Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi??

IP: *.upc.chello.be 25.09.02, 17:08
www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1032659.html
Czy pan prezydent Chorzowa jest bez serca?Czy moze obiecal komus lokal,w
ktorym mialyby sie stolowac dzieci?
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 17:34
      Coś mi tu lipą pachnie. Chyba "stowarzyszenie" chce na friko wyrwać lokal w
      centrum. Potem obiadki dla dzieci zanikną i wszystko ok. Ale mogę się mylić.
      Natomiast wypowiedź prezydenta miasta denna.
      • Gość: Ania Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.upc.chello.be 25.09.02, 17:39
        Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Coś mi tu lipą pachnie. Chyba "stowarzyszenie" chce na friko wyrwać lokal w
        > centrum. Potem obiadki dla dzieci zanikną i wszystko ok. Ale mogę się mylić.
        > Natomiast wypowiedź prezydenta miasta denna.

Jezeli szkoly wytypowaly listy dzieci,ktorym potrzebna jest pomoc a pan
        prezydent twierdzi,ze glodnych dzieci nie ma...

Albo twierdzenie,ze dziecko ma siedziec w domu z rodzicami w dzien wolny (to,ze
        glodne to juz nie prezydenta sprawa)No i czestoglodne bywaja dzieci z rodzin
        patologicznych...

Mnie sie jednak wydaje Emerycie,ze pan prezydent ma lepszego kandyta na ten
        lokal ,niz jakies tam stowarzyszenie .
        • Gość: Emeryt Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 17:51
          Po wypowiedzi prezydenta wszystko jest możliwe. Gada jak nażarty palant, który
          wszystkich ma w .... Pozdrawiam.
    • Gość: Oszołom z RM Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 18:32
      Aniu! On jest nie tylko bez serca ale i bez duszy ..wyzuty z wszelkich
      uczuć.również i z patriotycznych...to on z kasy miasta sfinansował budowę
      pomnika jakiegoś Prusaka który rządził Chorzowem za czasów zaboru
      pruskiego...pieniądze prznaczone na pomoc dzieciom przeznaczył na budowę
      pruskiego pomnika..symbolu zależności Polski od niemieckich Prus...Niech
      Chorzowianie wystawią solidny rachunek temu gościowi w wyborach samorządowych!!
      na zieloną trawkę tego bezdusznego kosmopolitę..wroga polskich biednych
      dzieci!!!!!!
      • Gość: Kraken Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.ipt.aol.com 25.09.02, 19:35
        Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Aniu! On jest nie tylko bez serca ale i bez duszy ..wyzuty z wszelkich
        > uczuć.
        -Kr. Kurwa-"Oszol"-juz myslalem,ze zaczales MYSLEC logicznie-jednak dalszy
        tekst temu zaprzecza

również i z patriotycznych...to on z kasy miasta sfinansował budowę
        > pomnika jakiegoś Prusaka który rządził Chorzowem za czasów zaboru
        > pruskiego...pieniądze prznaczone na pomoc dzieciom przeznaczył na budowę
        > pruskiego pomnika..symbolu zależności Polski od niemieckich Prus...

-Kr. Nie popieram stawiania ZADNYCH pomnikow w sytuacji kiedy CHOC JEDNO
        DZIECKO MOZE BYC GLODNE-ale moze przypomnisz ile "kasy" poszlo w Polsce na
        pomniki plugawego wojtyly???Ile poszlo z kieszeni samorzadow na rozne akcje
        koscielne,czy "naprawe dzwonnicy"-co w efecie okazalo sie luksusowym
        wyposazeniem plebanii??Ile dolozyl budzet do pierdolonych
        wojtylowskich "pielgrzymek"??Ile przeznaczono na budowe kosciolow,jako rzekomo
        najbardziej potrzebnych budowli na jakims nowo powstajacym osiedlu??itd-
        przyklady moznaby mnozyc przez dalsze dwie godziny-a wszystko to bylo rowniez
        zwiazane z pewnego rodzaju pomnikiem obcego zaboru-WATYKANU-WIEC KURWA MAC- NIE
        TOBIE WYLEWAC KROKODYLE LZY NAD LOSEM BIEDNYCH I GLODNYCH DZIECI!!!tfuuu

Niech
        > Chorzowianie wystawią solidny rachunek temu gościowi w wyborach
        samorządowych!!
        >
        > na zieloną trawkę tego bezdusznego kosmopolitę..wroga polskich biednych
        > dzieci!!!!!!
        -Kr,KURWA MAC!!!Ja cie naprawde dopadne-PRZYSIEGAM!!
        • Gość: Oszołom z RM Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 19:54
          Gość portalu: Kraken napisał(a):

> Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):
          >
          > > Aniu! On jest nie tylko bez serca ale i bez duszy ..wyzuty z wszelkich
          > > uczuć.
          > *******************
          > -Kr. Kurwa-"Oszol"-juz myslalem,ze zaczales MYSLEC logicznie-jednak dalszy
          > tekst temu zaprzecza
          >>
          > również i z patriotycznych...to on z kasy miasta sfinansował budowę
          > > pomnika jakiegoś Prusaka który rządził Chorzowem za czasów zaboru
          > > pruskiego...pieniądze prznaczone na pomoc dzieciom przeznaczył na budowę
          > > pruskiego pomnika..symbolu zależności Polski od niemieckich Prus...
          > ********************
          >
          > -Kr. Nie popieram stawiania ZADNYCH pomnikow w sytuacji kiedy CHOC JEDNO
          > DZIECKO MOZE BYC GLODNE-ale moze przypomnisz ile "kasy" poszlo w Polsce na
          > pomniki plugawego wojtyly???
          - plugawy to jesteś ty...a poza tym wierni SAMI WŁASNYM SUMPTEM FINANSOWALI
          POMINKI PAPIEŻA nikt ich do tego nie zmuszał!
          Ile poszlo z kieszeni samorzadow na rozne akcje
          > koscielne,czy "naprawe dzwonnicy"-co w efecie okazalo sie luksusowym
          > wyposazeniem plebanii??Ile dolozyl budzet do pierdolonych
          > wojtylowskich "pielgrzymek"??Ile przeznaczono na budowe kosciolow,jako
          rzekomo
          > najbardziej potrzebnych budowli na jakims nowo powstajacym osiedlu??
          - j.w tzn kościoły są finansowanw WYŁĄCZNIE Z DATKÓW WIERNYCH przy parafiach
          działają różne ośrodki pomocowe dla biednych.....
          itd-
          > przyklady moznaby mnozyc przez dalsze dwie godziny-a wszystko to bylo rowniez
          > zwiazane z pewnego rodzaju pomnikiem obcego zaboru-WATYKANU-WIEC KURWA MAC-
          NIE
          - widać żeś jest miłośnikiem spiskowej teorii dziejów.. rozumiem że powodzie
          pozary susze to też sprawka kościoła....idź się leczyc..psychiatrta ci pomoże
          > TOBIE WYLEWAC KROKODYLE LZY NAD LOSEM BIEDNYCH I GLODNYCH DZIECI!!!tfuuu
          - no właśnie towarzyszu Kraken...
          >
          >
          >
          >
          >
          > Niech
          > > Chorzowianie wystawią solidny rachunek temu gościowi w wyborach
          > samorządowych!!
          > >
          > > na zieloną trawkę tego bezdusznego kosmopolitę..wroga polskich biednych
          > > dzieci!!!!!!
          > ***********************
          > -Kr,KURWA MAC!!!Ja cie naprawde dopadne-PRZYSIEGAM!!
    • Gość: Ed Re: A może to obrona.... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 19:47
      ...przed olsztyńskim modelem zawłaszczania dobrze położonych obiektów w
      mieście? Słynna niegdyś - nie tylko z kuchni - restauracja "Pod Żaglami" po
      krótkim czasie wydawania takich zupek węcz cudownie zamieniła się w kolejny
      obiekt Kurii Biskupiej. Z artykułu znane są nam tylko intencje (jak zwykle
      bardzo słuszne i bogobojne) przedstawiane prasie, a to jest zbyt mało dla
      podjęcia takiej decyzji. Chociaż postawa prezydenta w rozstrzyganiu problemu
      jest też charakterystyczna i godna władców III RP :-))
    • Gość: Paweł Re: Kto mi wytlumaczy o co tu chodzi?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.09.02, 20:41
      Do takich inicjatyw podchodzę ostrożnie.
      Wypowiedz prezydenta to typowy bełkot polskiego "polytyka"

W Bielsku podobna akcja sie nie udała. Dzieci które żebrały na ulicy dostawały
      kupony z którymi mogły się zgłaszac po posiłki. Z tego co sie orientuje po
      kilku tygodniach akcje przerwano bo nikt z niej nie korzystał. Nie chodzi o
      jedzenie tylko o kase dla rodziców na przepicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka