pies_na_czarnych 23.10.05, 13:54 O czym my jutro bedziemy pisac, jak ta cala szopka z wyborami juz sie wyjasni? :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Re: Nudno tu! 23.10.05, 13:56 Spokojnie. Nasi kochani polityce nie dadzą nam się nudzić. Ja się tylko martwi co zrobi wolontariat obydwu kandydatów po wyborach. Czas będzie uczciwej roboty poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Nudno tu! 23.10.05, 14:01 Za czasów Millera przynajmniej było fajnie. Pedałów może niekoniecznie, ale lesbijki, jak przyznał kiedyś, nie przeszkadzały mu, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz jaka jest roznica miedzy millerem i kaczorem..... 23.10.05, 14:02 jesli chodzi o wzrost ? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: jaka jest roznica miedzy millerem i kaczorem. 23.10.05, 14:04 Nie mam pojęcia ile ma Kaczor a ile ma Miller. Nie widziałam nigdy żadnego na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz tacy podobni do siebie... 23.10.05, 14:06 jesli chodzi o wzrost, tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: jaka jest roznica miedzy millerem i kaczorem. 23.10.05, 14:07 asienka32 napisała: > Nie mam pojęcia ile ma Kaczor a ile ma Miller. Nie widziałam nigdy żadnego na > żywo. > Nie wiesz to posluchaj www.ojciec-dyrektor.de/mp1/fizyka.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nudno tu! 23.10.05, 14:00 asienka32 napisała: > Spokojnie. Nasi kochani polityce nie dadzą nam się nudzić. > Ja się tylko martwi co zrobi wolontariat obydwu kandydatów po wyborach. Czas > będzie uczciwej roboty poszukać. Jedni beda spiewac www.ojciec-dyrektor.de/mp/arka.mp3 Drudzy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Nudno tu! 23.10.05, 14:02 > Drudzy :(( "Wyklęty powstań ludu ziemi ..." Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nudno tu! 23.10.05, 14:05 asienka32 napisała: > > Drudzy :(( > "Wyklęty powstań ludu ziemi ..." > Kaszynscy dobrze to znaja. Kiedys zawsze w pierszym rzedzie churu ich ustawiali. Najlepsze soprany z nich byly:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nudno tu! 23.10.05, 14:39 Nikt nie pisze. Chyba pojedli i polecieli do urn! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Nudno tu! 23.10.05, 14:48 pies_na_czarnych napisała: > Nikt nie pisze. Chyba pojedli i polecieli do urn! Nie mają już czasu na pisanie. Do soboty walczyli. Nic z tego nie wyszło. Teraz pakują się do wyjazdu z kraju lub ciężko myślą na kogo by szybko przepisać wyłudzone pieniądze i majątki. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Nudno tu! 23.10.05, 15:10 pies_na_czarnych napisała: > O czym my jutro bedziemy pisac, jak ta cala szopka z wyborami juz sie wyjasni? > :(( > Tez sie martwie ;))))))))))))) Hop hop! Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Nudno tu! 23.10.05, 15:21 Jedni dostana robote inni bedą sie zmagac z rachunkami. Przegrany jest goły. Kto to wszystko splaci? Komitet. Komitet chetnych do stanowisk bedzie płacił za swojego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nudno tu! 23.10.05, 16:20 Ruszylo sie! Znowu zaczynaja "ziac jadem"! :)))))) I na wesolo! Odpowiedz Link Zgłoś