Dodaj do ulubionych

Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienormalni?

23.10.05, 20:33
Ciągle jestem w szoku... mam jednak cichą nadzieję, że będzie tak jak w
przypadku Wałęsy i Kwaśniewskiego.... że jednak wygra Tusk...
Jacy ludzie głosowali na Kaczora?? Tacy którzy chcą, żeby prezydent zwracał
się do nich: "spieprzaj dziadu"??

Marta
Obserwuj wątek
    • franciszekszwajcarski Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:33
      zapomnij. 5 punktów procentowych to za dużo.
    • ksenos Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:34
      tepota umysłowa wygrała-ot co
      • maedith Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 24.10.05, 10:48
        Połowa młodych i mądrych wyjedzie,z tego kraju.A emerytów i rencistów utrzyma
        Kosciół Katolicki i Radio Maryja..
    • b-beagle Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:34
      Może to pomyłka !!!!
    • mn7 Wstyd, potworny wstyd. 23.10.05, 20:35
      Jak stado baranów prowadzone na rzeź.
      • tees1 Re: Wstyd, potworny wstyd. 24.10.05, 11:13
        mowisz o tym stadzie, ktore probowala zaganiac Wyborcza - calkiem sporo ludzi
        jednak skolowali
    • seledynowa Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:37
      Polska to jednak kraj bardzo ciemny - pijacki, płytkoreligijni, uległy wobec
      sułtann i mundurów
      Żałość mi serce ściska!
      Jak tu zyć, gdy przeraża mnie nowa Konstytucja
      • marcia.com Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:38
        Mam nadzieję, że nie uda im się przeforsować nowej konstytucji wprowadzającej
        większe uprawnienia dla prezydenta... choć jak dogadają się z Lepperem i
        Giertychem to może być problem...
        • elfhelm nie uda się 23.10.05, 20:54
          w Konstytucji prawie żadnych zmian nie będzie. A na pewno nic poważnego.
          • seledynowa Re: nie uda się 23.10.05, 21:01
            jak nie będzie ...wszystko przeforsują - mają już kilka gotowców;
            nawet jak dojdzie do referendum to berety i dziadki popełzna głosowac ZA,
            seledynowa
            • xcor Re: nie uda się 23.10.05, 21:09
              spoko pedzie jakos wam bedzie
              a jak nie to na pal
            • jawojtello Re: nie uda się 23.10.05, 21:09
              wiecie co jakoś nie widze tu zwolenników Kaczorów . Nie wiedzą chyba co to internet ;}
              • seledynowa Re: nie uda się 23.10.05, 21:16
                najwazniejsze, że wierzą, że im Kaczyński podłączy ten internet
                • mn7 Re: nie uda się 23.10.05, 21:18
                  seledynowa napisała:

> najwazniejsze, że wierzą, że im Kaczyński podłączy ten internet

Za darmo. I jeszcze dołoży parę groszy.
            • mn7 jakie referendum? 23.10.05, 21:16
              Koalicja PiS-LPR-Lepper nie ma większości konstytucyjnej.
      • panna_turkus Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:42
        wiem co czujesz
        jestem wkurzona i strasznie mi wstyd

to nie jest moj prezydent! i nigdy nie będzie!!!
        durni ludzie uwierzyli, że przyjdzie ktoś kto im raz dwa odczaruje rzeczywistość
        :(( poprzez dostawienie cyferki
        jak można być tak naiwnym?
        IV RP - ciemnogród i fobie przed wszystkim co inne.
      • t-800 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:15
        seledynowa napisała:

> Polska to jednak kraj bardzo ciemny - pijacki, płytkoreligijni, uległy wobec
        > sułtann i mundurów

Racja. Wystarczy popatrzeć na mgr. Kwaśniewskiego.
    • altro2611 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:39
      Dobry Boże - zaspałeś? A może nie wiesz, że istniejesz?
      • piotr7777 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:41
        Polska dzieli się na część zachodnią, którą można nazwać "Rzeczpospolitą
        Kaszubską" i wschodnią, którą można z kolei określić mianem "Kaczogrodu"
        (ewentualnie Kaczej Krainy). Wygrał wschód i tyle.
        • aron2004 wygrał wschód 23.10.05, 20:51
          no i dobrze że wygrał wschód. Kwaśniewskiego wybrał zachód. Teraz jest 1:1
        • maedith Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:04
          Nienawidzę Rydzyka i koscioła kotolickiego.
          • t-800 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:17
            Czas skończyć z nienawiścią. Zapisz się do demokratów.pl. ;-)
          • diablica.26 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 24.10.05, 10:34
            Nie przesadzaj. Katolicy to nie tylko Rydzyk i jego sekta.
          • 1normalnyczlowiek Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 24.10.05, 11:08
            maedith napisała:
            Nienawidzę Rydzyka i koscioła kotolickiego.

Normalni ludzie mogą, co najwyżej, nie zgadzać się z nimi. Natomiast Ty ich
            nienawidzisz a wraz z nimi nienawidzisz 90% Polaków. Ta nienawiść jest oznaką
            Twojej ciemnoty. Skoro uważasz siebie za przedstawiciela tych, którzy nie
            głosowali za Kaczyńskim, to udowadniasz /używając Waszego nazewnictwa/, że
            ciemnogród głosował na Tuska.
    • marcia.com Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:41
      Teraz na dodatek jest wdzięczny Lepperowi!!!!!!!!!!!!!!! coraz bardziej się
      boję tego co będzie.... Lepper utalentowany!!!co za słowa????
      • sccyzor Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:43
        Wygrał nacjonalizm.
        Wasze 'towarzystwo wzajemnej adoracji się kurczy'.
    • idiotyzmy-kacze Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:45
      nie przejmuj się, ci co na niego głosowali najbardziej dostaną po garbie
    • ocean.niespokojny Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:47

jestem załamana :(
      i mam zal do Tuska, ze tak osłabła w pewnym momencie i kaczor na nim ujeżdżał ze
      ho ho :(
      • ksenos Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:50
        za miły,za miły-było sobie znalezc kurskiego i haki
        • ocean.niespokojny Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:53
          a on tak te dupsko do bicia nadstawiał jak..katolik policzek i co??
      • golden24 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:00
        Nie zalamuj sie,to nie tragedia rodzinna.
        • ocean.niespokojny gorzej, narodowa/nt 23.10.05, 21:02
    • anetta75 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:49
      porażka:-( wygrał populizm i moherowe berety. Mam ochotę stąd wiać! Teraz
      Lechu - specjalista prawa pracy(sic!) pokaże nam jak się stanowi w naszym kraju
      dobre prawo:-( Wejdą w alinas z Lepperem i cała inteligentna Polska wyemigruje.
      Płakać mi się chce..
      • t-800 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:18
        anetta75 napisała:

> porażka:-( wygrał populizm i moherowe berety. Mam ochotę stąd wiać! Teraz
        > Lechu - specjalista prawa pracy(sic!) pokaże nam jak się stanowi w naszym
        kraju
        >
        > dobre prawo:-(

A Prezio to specjalista w czym (oprócz picia i oszukiwania)?
    • ba.sia Re: TUSK TO DEBIL 23.10.05, 20:52
      Ludzie wybrali Kaczora bo SĄ normalni.
      Ludzie wybrali Kaczory, na których nikt od 15 lat nie
      może znaleźć haka (mimo że jakiś czas temu TVP bardzo się starała = pan Pineiro
      i "Dramat w trzech aktach" - trzeba było w sądzie odszczekiwać). Polacy nie
      chcieli Tuska wokół którego pełno aferzystów (Piskorski, Lewandowski, Merkel) i
      "przedsiębiorców", którzy finansują jego partię i Bóg wie co on im za to obiecuje.

Nie zachowujmy się jak Roman Giertych, który tylko własnego interesu pilnuje,
      dajmy im szansę, może uda im się wyczyścić to bagno. Tylko, błagam, zachowajmy
      się propaństwowo i DAJMYIM SZANSĘ !!!
      • seledynowa Re: TUSK TO DEBIL 23.10.05, 20:56
        wokół Kaczyńskich nie ma żadnychprzedsiębiorczych ludzi..sa za to
        prowincjonalne dewotki, frustraci, oszołomy i homofoby
        • jk49 Re: TUSK TO DEBIL 23.10.05, 21:26
          I bardzo, bardzo, bardzo ciemni chłopi spod wschodniej granicy, których idolem
          jest silny prezydent - Łukaszenka!
          • tees1 ci od Lukaszenki glosowali na Tuska 24.10.05, 11:17
            W hajnowskim powiecie, tam gdzie Cimoszenko sie ukryl, wygral wlasnie Tusk.

www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/200000.htm
    • kropekuk Karlowaty Prezio karlowatego narodu - wsio gra! 23.10.05, 20:53

• sccyzor Ale twardy 23.10.05, 20:55
        Jak ludzie zobaczyli te zakłamane gęby z Platformy(tych bogoli) to od razu
        poszli głosować na Kaczyńskiego.
        • seledynowa Re: Ale twardy 23.10.05, 20:58
          bo nienawidzą ludzi bogatych - teraz bogaci pójda sobie won - gdzie im lepiej
          będzie, a Kaczyński własna piersią wyżywi te kilkanaście milionów swoich
          głodnych wyborców ! chachachacha ....ale to i tak smiech przez łzy :-(((((
        • kropekuk Bo plebs KOCHA MALINIAKA - do nich samych 23.10.05, 21:03
          podobny:))) A komuna w plebejskie glowy wbila egalitaryzm...jednakich zoladkow.
      • skun2 Re: Karlowaty Prezio karlowatego narodu - wsio gr 23.10.05, 22:04
        daj spokó, Twój Cimoszko jest też kurduplem.
    • seledynowa klęska polega na tym, że 23.10.05, 20:54
      ludzie pokroju "SPIEPRZAJ DZIADU " dorwali sie do władzy i tacy jak Ty moga
      sobie potriumfować tak jak lubia ...po chamsku, prymitywnie i krótkowzrocznie :-
      (((((((
      • ba.sia Re: klęska polega na tym, że 23.10.05, 20:57
        w którym miejscu w moim poscie wyraziłam się "po chamsku, prymitywnie i
        krótkowzrocznie" ?
        • seledynowa Re: klęska polega na tym, że 23.10.05, 21:03
          to nie do Ciebie było, do kogoś z bluzgami w tekście
      • t-800 Re: klęska polega na tym, że 23.10.05, 21:20
        seledynowa napisała:

> ludzie pokroju "SPIEPRZAJ DZIADU " dorwali sie do władzy

Lepszy taki, niż Prezio, który kłamie, naśmiewa się z papieża albo pijany
        zatacza się na grobach polskich żołnierzy.
      • 1normalnyczlowiek czerwona seledynowa tęskni za krystalicznym 24.10.05, 11:25
        seledynowa napisała:
        ludzie pokroju "SPIEPRZAJ DZIADU " dorwali sie do władzy i tacy jak Ty moga
        > sobie potriumfować tak jak lubia ...po chamsku, prymitywnie i krótkowzrocznie

Jak Tw(f)ój idol po chamsku się zachowywał i prymitywnie kłamał, to było
        cudownie? Kto razem z nim chciał dorwać się do władzy. Przypadkiem nie czerwoni
        złodzieje? Co. Chcieli zalegalizować skradzione majątki i kraść dalej?
        Zaliczasz się nie do ludzi "pokroju...", jesteś człowiekiem ubogim, w wyższe
        wartości, ogarniętym żądzą pieniądza. Zaślepia Ciebie nienawiść i pogarda do
        uczciwych ludzi.
    • szpikulec1 A co, postkomuna miala wygrac? 23.10.05, 20:55
      • kropekuk I tak wygrala MAGDALENKA!!! Tylko taki naiwny 23.10.05, 21:07
        kretyn jak ty moze sie ludzic...SLOGANAMI WYBORCZYMI. Buhahaha!!!

>>W spotkaniach w Magdalence udział brali (w różnych zespołach i składach
        osobowych): gen. Czesław Kiszczak, Stanisław Ciosek, Artur Bodnar, Jan Janowski
        (polityk), Jan Jarliński, Mieczysław Krajewski, Harald Matuszewski, Jerzy
        Ozdowski, Romuald Sosnowski, Bolesław Strużek, Jan Szczepański, Tadeusz
        Szymanek, Stanisław Wiśniewski, Andrzej Gdula, Bogdan Królewski, Janusz
        Reykowski, Aleksander Kwaśniewski, Ireneusz Sekuła, Jerzy Uziębło, Władysław
        Baka, Jan Błuszkowski, Leszek Grzybowski.

Lech Wałęsa, Andrzej Stelmachowski, Władysław Frasyniuk, LECH KACZYŃSKI,
        Władysław Liwak, Tadeusz Mazowiecki, Jacek Merkel, Alojzy Pietrzyk, Edward
        Radziewicz, Henryk Sienkiewicz, Bronisław Geremek, Mieczysław Gil, Witold
        Trzeciakowski, Adam Michnik, Zbigniew Bujak, Jacek Kuroń, Andrzej Wielowieyski,
        Ryszard Bugaj.<<

Źródło: "pl.wikipedia.org/wiki/Rozmowy_w_Magdalence"
        • magnusg To dlaczego tak zwalczales Kaczora,tak wyzywales 23.10.05, 21:14
          i tak przeklinales tutaj na forum,skoro on wedlug ciebie i tak reprezentuje
          tobie bliskie poglady i uklady??
      • seledynowa a kto wygrał? 23.10.05, 21:15
        przeciez to czcze obietnice z plakatów z lat 60-70tych "milliony mieszkań,
        dostepna służba zdrowia, równe prawa do ubezpieczenia i jeszcze jedyna słuszna
        ideologia - tym razem katolicka" - to ten sam reżim dla mysli i czynów
        • t-800 Re: a kto wygrał? 23.10.05, 21:22
          Tak jak u Prezia mieszkania dla młodych małżeństw. Dziesięć lat minęło a
          mieszkań ani słychu ani widu...
    • medianka81 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:55

czuje wstyd, poprstu czwerwienie se za moich kurcze..Rodaków..który
      wybrali ..coś takiego..ktorzy poraz kolejny okazali ze niedrosli do wyborów,ze
      nie maja zmysłu politycznego,ze nabierają sie na popululizm, ze wierza ze
      Państwo im coś da...ze da im coś ten Ksenofob, Szukajacy Spisku konus...

oto ..słabosć demokracji..zę wieś, żaścianek,inteletkualny niż..decuduje o
      mojej przyszłości..

plebs, zaścianek i cała grupa ZRM (zwolennikow Radia MAryja) zafundowała
      mi ..na moj czas wchodzenia w doroslość..Karytkature Prezydenta...
      • xtrin Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 20:59
        Boleśnie prawdziwe.
      • piot-r Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:01
        wstydź się za siebie a nie za naród. Tusk miał zwycięstwo na dłoni i nawet to
        spierdzielił. Zero skutecznosci, zero rozpoznania przeciwnika, amator. JAk chce
        się mieć prezydenta to trzeba wystawić osobowość. Wygrał człowiek z krwi i kości
        a nie chłopiec z plakatu. I żeby nie było - Kaczka nie jest m,oim kandydatem na
        prezia i z niepokojem patrzę w przyszlosć. Zły jestem na platformę - jak można
        było spieprzyć tą kampanię. Sztab Tuska z szefem - na komin!!!
        • xtrin Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:06
          > Tusk miał zwycięstwo na dłoni i nawet to
          > spierdzielił. Zero skutecznosci, zero rozpoznania przeciwnika, amator.

Po prostu, postawił na złego konia. Na społeczeństwo rozsądne, krytycznie
          podchodzące do dawanych mu obietnic, myślące. Czy to błąd? Być może. Ale błąd na
          swój sposób szlachetny. Choć u polityka śmiertelny.
        • maedith Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:06
          piot-r napisał:

> wstydź się za siebie a nie za naród. Tusk miał zwycięstwo na dłoni i nawet to
          > spierdzielił. Zero skutecznosci, zero rozpoznania przeciwnika, amator. JAk
          chce
          > się mieć prezydenta to trzeba wystawić osobowość. Wygrał człowiek z krwi i
          kośc
          > i
          > a nie chłopiec z plakatu. I żeby nie było - Kaczka nie jest m,oim kandydatem
          na
          > prezia i z niepokojem patrzę w przyszlosć. Zły jestem na platformę - jak można
          > było spieprzyć tą kampanię. Sztab Tuska z szefem - na komin!!!

A co mieli zrobic przekupowac wszystkich?Liczyli na rozsądek ludzi.
          • maedith Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:08
            A ja powtórzę za Maciejem z Pana Tadeusza: ...OJ GŁUPIŚ .glupiś
            glupiś...narodzie..
      • novus_ordo_seclorum JAKIEGO WCHODZENIA W DOROSLOSC????? 23.10.05, 21:05
        Jezeli urodzilas sie w 1981 to masz juz 24 lata, czyli juz jestes dawno
        dorosla.

Ja mam obecnie 29 lat. I juz w wieku 20 lat bylem niezalezny finansowo. A
        obecnie pieniadze to rzecz, o ktora w ogole nie musze sie martwic.
      • viinga Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 24.10.05, 10:58
        plebs, zaścianek i cała grupa ZRM (zwolennikow Radia MAryja) zafundowała
        > mi ..na moj czas wchodzenia w doroslość..Karytkature Prezydenta...

widać, że dopiero wchodzisz w dorosłość
    • kacosk Kaczyński nasz prezydent 23.10.05, 20:58
      Tusk przegrał bo musi się jeszcze dużo nauczyc a przedewszystkim samodzielności
      • sccyzor Radio ma nie tylko Ryja 23.10.05, 21:01
        Radio wali w ryja:)))
        • golden24 Re: Radio ma nie tylko Ryja 23.10.05, 21:06
          Swietne teksty,gratuluje wychowania i inteligencji !!!
    • maedith Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:03
      to dowód na to że wiekszość w tym kraju to ludzie ciemni.

Adios demokracia.Viva la mafia
      • malia212 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:08
        Przeciez wiadomo ze wiekszosc Polakow jest głupia......niestety! Ci
        inteligentni wyjadą stąd.Polska bedzie sie izolowac,bedzie nagonka na
        homoseksualistow,na wszystkich....Wstyd!!!!!!!!!!!!!!! Wladza w reku 2 braci
        jest niebezpieczna
        • t-800 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:24
          malia212 napisała:

> Przeciez wiadomo ze wiekszosc Polakow jest głupia......niestety! Ci
          > inteligentni wyjadą stąd.

Mądrzy są w PD. Tak mówił p. Edelman.
      • jereemy Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:09
        wystarczy spojrzeć na mapę frekwencji
        szturmem poszło Podkarpacie i o dziwo Małopolska zagłosować na Kaczyńskiego
        Bardzo niska frekwencja w Łodzi, Opolu, Szczecinie itd
        • viinga Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 24.10.05, 11:02
          mazowieckie tez na Kaczyńskiego jakbyście nie zauwazyli
    • magnusg TUSK I PO SAMI TROCHE ZAWINILI. 23.10.05, 21:08
      Ja nie panikuje,bo co prawda glosowalem na Tuska,ale z Kaczorem tez wiekszych
      problemow nie mam i na 100% bym glosowal na niego,gdyby byl n.p. w II rundzie z
      Cimoszewiczem czy Borowskim.
      A Tusk i PO zawinili,bo byli w kwestiach polityki zagranicznej,ktora jest
      glowna domena Prezydenta troche niewyrazni.Bo czy ktos mi moze powiedziec
      jakies stanowisko Tusk i PO maja n.p. wobec Konstytucji Europejskiej??
      Tez za bardzo nie bylo wiadomo,czy Tusk bedzie stawial bardziej na sojusz z USA
      czy z UE(Francja,Niemcy),jesli przyjdzie mu w jakies sytuacji wybierac.
      A ja nie dramatyzuje,bo polityke gospodarcza i tak ksztaltuje rzad,a Prezydent
      Tusk i tak moglby podpisywac czy wetowac tylko te ustawy,ktore by dostal od
      koalicyjnego rzadu PiS i PO.
      Wpadac w panike moga jedynie komunisci,ci ktorzy profituja z ich ukladzikow,no
      i moze jakies mniejszosci z inna orientacja-ale ich wszystkich panika mnie
      akurat,jak wiekszosci Polakow specyjalnie nie smuci.
      • maedith Re: TUSK I PO SAMI TROCHE ZAWINILI. 23.10.05, 21:11
        Wygrało 15 % Leppera nie oszukujmy się.Kaczynski był cwany jak zwykle.
        • jk49 Re: TUSK I PO SAMI TROCHE ZAWINILI. 23.10.05, 21:15
          Spokojnie, jeszcze chwila i wyborcy Kaczyńskiego przekonają się, ile są warte
          jego obietnice. I będzie to DEFINITYWNY KONIEC PISu z Kaczorami, Ziobrą,
          Kurskim, Kamińskim i całą resztą.
      • ocean.niespokojny Re: TUSK I PO SAMI TROCHE ZAWINILI. 23.10.05, 21:14
        wyborcy kaczora nie rozwazali takich kwestii oni radia słuchali
        • magnusg RYDZYK I LEPPER SIE ZAWIODA 23.10.05, 21:20
          Zbyt uproszczasz sprawe.Nie mow,ze ponad polowa glosujacych Polakow slucha i
          kieruje sie RM.Wybierali go rozni ludzie i wielu sie do konca wachalo.
          Na pocieszenie moge ci powiedziec,ze najbardziej na tym wyborze zawiedzie sie
          zapewne RM,Ojciec Rydzyk i Andrzej L,bo jestem pewien,ze nic w zamian nie
          dostana albo bardzo malo.Zauwazcie,ze Kaczor wszytskim dziekowal tylko nie im,a
          zwrocil sie do PO slowami przjaciele-wiem,wiem,ze to tylko slowa polityka,ktore
          trzeba traktowac z przymrozeniem oka,ale jednak slowa tez sa sygnalami w
          polityce i waznymi gestami.Lepper i Rydzyk byli przydatni Kaczorowi,ale na tym
          sie ich rola skonczyla.
          • seledynowa czyli nadzieja w tym, że 23.10.05, 21:30
            nowy prezydent okazę sie ...niewdzięcznż szują???
            to jest własnie ten brak zasad, o których mówił Tusk "bo wzyciu trzeba trzymać
            się zasad"
            Kaczyński tego nie rozumie - ona nagina wszystko do swoich koncepcji, interesów
            i korzyści,
            a tacy ludzie są tragicznymi przywódcami - bez charyzmy, szacunku i ...siły
            a do tego jeszcze ten jego karzełkowaty wizerunek na zew. państwa
            LITOŚCI!!!!!
            • magnusg Re: czyli nadzieja w tym, że 23.10.05, 21:47
              Nie-okaze sie politycznym oportunista,ktorzy dobrze wie,ze Polska musi isc
              droga Polski A,a nie ta,ktora zyje Polska B.
              • aron2004 Re: czyli nadzieja w tym, że 23.10.05, 21:53
                magnusg napisał:

> Nie-okaze sie politycznym oportunista,ktorzy dobrze wie,ze Polska musi isc
                > droga Polski A,a nie ta,ktora zyje Polska B.

tak tak. Białystok, Lublin i Rzeszów chcą iść drogą Polski A - Łobza (40%
                bezrobocia), Wałbrzycha ( 30%), Nowej Soli (35%) i Pyrzyc (34% bezrobocie)
                • magnusg Re: czyli nadzieja w tym, że 24.10.05, 10:24
                  Nie-droga Poznania,Krakowa czy Wroclawia,gdzie tworzy sie naprawde duzo dobrych
                  nowych miejsc pracy dla coraz bardziej lepiej wyksztalconych mlodych Polakow i
                  Polek.Kaczynski tez wie,ze z produkcji kartofli i oscypkow na dluzsza mete nie
                  wyzyjemy.
            • maedith Re: czyli nadzieja w tym, że 24.10.05, 10:57
              seledynowa napisała:

> nowy prezydent okazę sie ...niewdzięcznż szują???
              > to jest własnie ten brak zasad, o których mówił Tusk "bo wzyciu trzeba
              trzymać
              > się zasad"
              > Kaczyński tego nie rozumie - ona nagina wszystko do swoich koncepcji,
              interesów
              >
              > i korzyści,
              > a tacy ludzie są tragicznymi przywódcami - bez charyzmy, szacunku i ...siły
              > a do tego jeszcze ten jego karzełkowaty wizerunek na zew. państwa
              > LITOŚCI!!!!!

Kaczynski jest swiadom,problemów jakie ma Polska,ale nic go to nie obchodzi,tak
              jak nic nie obchodziły go problemy Warszawy,jako miasta.
    • seledynowa moje dzieci planują przyszłość :-((( 23.10.05, 21:13
      szkoła, studia - najlepiej zagraniczne
      no i pa!
      "Mamo, a co ja tu bedę robić? Czekać az mo cos skapnie z socjalu"
      Nawt Młodsze - z gimnazjum" "A dlaczego ludzie sa tacy naiwni? Oni naprawde
      wierza, że im będzie lepiej, jak Kaczyński będzie rządzić? A skąd on weźmie na
      to wszystko, co obiecywał?"
      • mn7 Re: moje dzieci planują przyszłość :-((( 23.10.05, 21:18
        seledynowa napisała:

> szkoła, studia - najlepiej zagraniczne
        > no i pa!
        > "Mamo, a co ja tu bedę robić? Czekać az mo cos skapnie z socjalu"
        > Nawt Młodsze - z gimnazjum" "A dlaczego ludzie sa tacy naiwni? Oni naprawde
        > wierza, że im będzie lepiej, jak Kaczyński będzie rządzić? A skąd on weźmie
        na
        > to wszystko, co obiecywał?"

Jak to skąd? Zabierze bogatym, rozda biednym. Socjalisći zawsze tak robią - nie
        potrafią inaczej.

• seledynowa bogatym!!! 23.10.05, 21:26
          przeciez ich tu juz nie będzie - chyba, że pokroju Kluska
    • derduch Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:15
      To nie jest wygrana pokurcza, to porażka Polski
      • mn7 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:24
        derduch napisał:

> To nie jest wygrana pokurcza, to porażka Polski

To niestety jedno i drugie.
        >
      • ocean.niespokojny Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:28
        a tak bedzie wyglądał prezydent wsród reszty
        polhost.net/kaczusia.jpg
        • seledynowa szkoda, że Ci ścięło lewą stronę zdjęcia 23.10.05, 21:32
          po lewej stoi czarnoskóry w tradycyjnej szacie i az wyszedł z szeregu, bo tak
          go zaskoczył widok Kaczyńskiego
    • vovik To ty jesteś nienormalna i w swojej schizofrenii.. 23.10.05, 21:36
      ...wydaje ci sie, ze cały świat powinien byc taki jak ty. A tu szok... Świat jest normalny...
      Zażyj środki uspokajające.

> Jacy ludzie głosowali na Kaczora?? Tacy którzy chcą, żeby prezydent zwracał
      > się do nich: "spieprzaj dziadu"??

Tacy, którzy chcą, żeby takim jak ty powiedział: "spieprzaj dziadu".

Pa pa...
      • marcia.com współczuję ci 23.10.05, 21:52
        Jeśli tacy jak ty głosowali na Kaczora to naprawdę pożal się Boże....
        Ja chciałam żeby w Polsce było normalnie, Kaczor obiecywał gruszki na wierzbie
        i nie wiem czemu ludzie w to uwierzyli...
        a dziadem nie jestem i nie życzę sobie żeby ktoś taki jak ty się o mnie w taki
        sposób wyrażał.... za schizofreniczkę również się nie uważam. Dobrze sobie
        radzę w życiu ... a że chciałam lepszego życia dla swojego dziecka.. cóż, może
        faktycznie lepiej będzie jak stąd wyjedzie tam, gdzie demokracja jest
        dojrzalsza i mądrzejsza niż u nas
        Marta
        • vovik pomyśl o sobie... 23.10.05, 22:01
          Shizofrenia jest uleczalna.
          Zacznij pracować z urojeniami o tych "gruszkach na wierzbie".
          Zastanów sie, czy ci sie to po prochach nie halucynowało.
      • seledynowa błeeeeee 23.10.05, 21:59
        i własnie dlatego to twój prezydent, ale nie mój :-(
    • goldenwomen Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:48
      wygrał lepszy :)
      • jk49 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 23.10.05, 21:57
        Nienormalni są chłopi, a właściwie trudno powiedzieć, że nienormalni, tylko
        strasznie ciemni. Jeden taki na wschodzie Polski powiedział mi, że właściwie to
        on by na Tuska głosował, ale nie może. Bo Tusk tyle lat żył bez ślubu. I to
        jest dla Polski najważniejsze. No to no comments.
    • seledynowa myślę, że dlatego wygrał Kaczyński 23.10.05, 22:12
      bo mu jego ludzie lepiej rozpoznali klienta i jego potrzeby ;-)
      czyli wyborców
      Tusk mówił jak do ludzi myslacych, planujących przyszłośc, mających wiedze i
      ambicje
      i nie wiedział, że to mniejszość niestety :-(
      a Kaczyński od lat w polityce, sam z dość lichego materiału (czuję w nim
      wrodzone prostactwo - cos co mi nie pasuje do jego doktoratów) - on wiedział,
      że Polacy to w większości ...głupcy, ciemni, zabobonni i potwornie
      proklerykalni, a przedw wszystkim nienawistnie patrzacy na cudzy dobrobyt i
      marzący o darmowej wyżerce
      więc pobratał się z przywódcami tej ciemnej Polski - a to jest bardzo
      zdyscyplinowany elektorat
      Ludzie wykształceni, bogatsi sa wątpiący, chwiejni i ...leniwi w zakresie
      obywatelskich obowiązków (mają ciekawsze rozrywki) - nie ulegaja grupowym
      popędom "Idzmy głosować!"

Ekipa Tuska zlekceważyła elektorat ciemniaków - nie zadbała o stosowne
      obietnice, manipulacje itp. Nawet nie docenili faktu, że ten wyborca wcale nie
      chce eleganckiego prezydenta z zasadami (bo to dla niego jest mięczak), ale
      butnego byczka, który walcząc stosuje chamskie chwyty
      bo chamstwo jest im bliższe - więc taki prezydent jest swojakiem
      I ostatnie najwazniejsze - OBIECANKI od lat politycy skutecznie to stosują i sa
      bezkarni
      Kto dzis rozlicza Millera, Kwasniewskiego, Oleksego i ich obietnice?
      Więc trzeba było brac przykład z tych któzy zwyciężali dotąd
      ...ale wtedy nie głosowałabym na Tuska :-(
    • joanna_darc1 Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 24.10.05, 10:31
      niestety masz rację, są nienormalni i to ostro
      • 1normalnyczlowiek Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm 24.10.05, 11:55
        Re: Jak mógł wygrać Kaczor??Czy ludzie są nienorm
        maedith 23.10.05, 21:03 + odpowiedz
        to dowód na to że wiekszość w tym kraju to ludzie ciemni.
        Adios demokracia.Viva la mafia

joanna_darc1 napisała:
        niestety masz rację, są nienormalni i to ostro

Oto typowe przypadki dosłownej ciemnoty. Nie rozumieją nawet znaczenia wielu
        słów. Pełna frustracja i rozgoryczenie, że Polacy nie chcą w dalszym ciągu być
        oszukiwani przez prymitywne psedoelity i chorobliwie łapczywych pseudobisnesmenów.
        Normalność to m.in. zmiana prawa, które było postawione na głowie. Ale Wam to
        pasowało. Hulaj dusza. Wy uczycie własne dzieci, że uczciwość jest tylko dla
        frajerów. Mafia paliwowa i złodziejska prywatyzacja, to według Was dobre
        przykłady przedsiębiorczości. Nie głosowaliście na Kaczyńskiego. Chcieliście
        więc podtrzymania starych dobrych tylko dla Was chorych układów gospodarczych i
        politycznych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka