jagnieszkaa 23.10.05, 21:32 Podziękował także Janowi Pawłowi II. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin120 Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 23.10.05, 21:35 czekam kiedy zmieni sie Marcinkiewicza na Kqaczynskiego jako premiera dwuch takich co ukradlo ksiezyc doskonale nadaje sie do sprawowania wladzy w kraju sredniej wielkosci w srodku eurpy bedziecie teraz w kraju miewc niezle jaja miale w przyszlym roku przyjechac do kraju ale chybasie wstrzymam przynajmniej do czasu az przestana sie z polakow smiac za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 23.10.05, 21:41 marcin120 napisał: > czekam kiedy zmieni sie Marcinkiewicza na Kqaczynskiego jako premiera dwuch > takich co ukradlo ksiezyc doskonale nadaje sie do sprawowania wladzy w kraju > sredniej wielkosci w srodku eurpy bedziecie teraz w kraju miewc niezle jaja > miale w przyszlym roku przyjechac do kraju ale chybasie wstrzymam przynajmniej > do czasu az przestana sie z polakow smiac za granica. Nie zmienci Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 23.10.05, 22:06 Oj zmieni Marcinkiewicza i to przy pierwszym potknięciu.W ten sposób bracia zrealizują plan,znajdą uzasadnienie i ochronią swoje cztery litery przed atakami.W polityce wszystko pisane jest patykiem na wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vishna hahaha 23.10.05, 22:47 glosowalem na Tuska, ale bynajmniej nie widze go w roli marszalka. ja bym sie na jego miejscu nie pchal i zostawil miejsce dla A. Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 23.10.05, 22:15 I mysle, ze zaproponuje Tuska na marszalka sejmu. ritz.fritz napisał: > Nie zmienci Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu wlasnie ogladam dokument o pol pocie 24.10.05, 10:44 w latach 70tych w kambodzy czesc spoleczenstwa, komunisci, mordowali druga czesc. ci pierwsi byli prymitywnymi wiesniakami gdzie komunizm i fanatyzm znalazm podatny grunt, ci drudzy byli mieszkancami miast, lepiej wyksztalconymi. miliony bezbronnych ludzi zostaly zamordowane. polacy sobie gotuja los nie gorszy od kambodzy, dlaczego? dlaczego ziejacy nienawiscia rydzyk ma tylu zwolenikow, dlaczego kaczynski ten nieudolny przemalowany komunistyvczny glupiec ma tylu zwolennikow? dlaczego glupcy zapanowali nad calym krajem? zeby zaczac mordowac trzeba tylko rozkazu. Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 23.10.05, 21:49 A kim będzie Tusk? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hektor-72 Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 23.10.05, 21:55 marcinie120 i lepiej nie przyjezdzaj skoro masz sie wstydzic.A smieja sie z nas ze po ,89roku wybrano spowrotem komunistow.Teraz przestana sie smiac bo duch patriotyczny Narodu Polskiego powstal z popiolow .Ja jestem dumny i jade do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 23.10.05, 22:33 A jedz i baw sie dobrze ja sobie poczekam na odwiedzenie ojczyzny, nie mam zamiaru po wyladowaniu na okenciu udac po odprawie celnej do kaplicy na modly dziekczynne za pomyslny lot Odpowiedz Link Zgłoś
podpisany Re: fritz.fritz i marcin120 to ta sama osoba! 24.10.05, 20:45 Dwa nicki = jeden idiota. Nie chcesz przyjezdzac do Polski - kis sie u "siebie", nie potrzebujemy ani ciebie, ani twoich brudnych grosikow. Przestan sie wyglupiac na polskim forum. Brawo dla Pana Kaczynskiego, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gd-007 Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 24.10.05, 01:57 Nawiedzony duchu patrityczny to sie dopiero zamieni w popiol Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Po co podziękował także Janowi Pawłowi II ? 24.10.05, 05:17 Po co podziękował także Janowi Pawłowi II ? Przeciez on juz dawno nie zyje i nie mial zadnego wplywu na wynik wyborow. Co innego Rydzyk, ktory ciagle jeszcze niestety zyje i bruzdzi w umyslach Polakow. Kaczynski w duchy wierzy czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Po co podziękował także Janowi Pawłowi II ? 24.10.05, 05:56 Czyzby walka o zachowanie tradycji, pamieci narodowej,przeciwstawianiu sie falszowi i budowaniu "nowej wersjii historii" bylo bruzdzeniem w umyslach Polakow? Odpowiedz Link Zgłoś
mirek.zkanady Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 24.10.05, 02:55 marcinie - zawsze pozostaje ci wyjscie honorowe - popelnij samobojstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 24.10.05, 05:51 Moze wreszcie Polska bedzie Polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matt_m skoro dziekuje JPII w takim gronie 24.10.05, 07:33 to musi byc kompletnym kretynem bez wyczucia smaku..... polaczyc Jana Pawla II z Rydzykiem, Gierkiem i BUgajem, Boze. CO TO BEDZIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
mt7 Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 23.10.05, 21:55 Za co? Nie słyszałam żeby go popierał. A wykorzystywanie osoby Ojca Świętego jest akurat niestety bardzo podobne do braci. Czy Pani nie rozumie, że urząd Prezydenta, który ma kontrolować rząd dostał się w te same ręce. Taka sytuacja, nie mogłaby wydarzyć w żadnym normalnym kraju. Zawsze uważali nas za wesoły barak. Teraz już wiadomo dlaczego ! Bo to dom wariatów! Przykro mi! Odpowiedz Link Zgłoś
lisle PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW ? 23.10.05, 22:05 i z boku bedzie przygladac sie ich zapadaniu w QIUCK-SAND az posame glowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 23.10.05, 22:27 lisle napisał: > i z boku bedzie przygladac sie ich zapadaniu w QIUCK-SAND az posame glowy ! Tez mam taka nadzieje. A poza tym Lepperowi sie nalezy laska marszalkowska jak psu zupa. Zasluzyl sobie na to. W koncu chyba nikt nie zaprzeczy, ze to dzieki Lepperowi Kaczynski wygral wybory. Skoro jest pan taki prawy i sprawiedliwy panie Kaczynski, to niech pan nie zapomina o Lepperze, ktory panu dupe uratowal. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 23.10.05, 22:47 Hi. Sądzę jadnak. ze gałąź pęknie i dopiero będzie pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 23.10.05, 23:15 uu1 napisała: > Hi. Sądzę jadnak. ze gałąź pęknie i dopiero będzie pięknie. Hej. Zastanawialam sie, czy sie jeszcze na forum pojawisz. Ty w sumie masz lepiej bo juz od jakiegos czasu byles pogodzony z tym, ze wybory wygraly sluzby specjalene i czarny PR. ja jednak uwazam, ze Tusk to zdecydowanie mniejsze zlo. Staram sie nie histeryzowac, ale odebralam juz kilka telefonow dzisiaj, od znajomych, ktorzy sie pakuja, gdzie moj paszport itd. Swoja obecnoscia tu nie chca tej prezydentury legitymizowac. Dotyczy to miedzy innymi homoseksualistow (ktorzy stanowia gro moich przyjaciol). Oni sie juz tu nie widza. Bo sa bardziej niz pewni, ze beda w tym kraju traktowani tylko i wylacznie przze pryzmat swojej orientacji seksualnej a nie np. inteligencji czy wrazliwosci, czy jakichkowiek innych kwalifikacji. Zreszta sam wiesz jak jest....ech. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 23.10.05, 23:26 Jestem ostatnią osobę, która wierzy PiSuarowi. Ale jestem przekonany, że ich butne zapowiedzi (w większości) pójdą do kosza. Zbyt silna jest opozycja społeczna. Uwierz, nie będzie aż tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 23.10.05, 23:42 uu1 napisała: > Jestem ostatnią osobę, która wierzy PiSuarowi. Ale jestem przekonany, że ich > butne zapowiedzi (w większości) pójdą do kosza. Zbyt silna jest opozycja > społeczna. Uwierz, nie będzie aż tak źle. Mzliwe. Ale dla wielu osob moze to byc ten ostateczny impuls, zeby wyjechac. Nie zapominajmy o premierze, ktory uwaza ze homoseksualizm jest zarazliwy. Gdyby glosil takie poglady jako szary obywatel to ok. Ma do tego prawo. Ale hanba jest, ze wymawia je juz jako premier. Ciekawe czy uwaza, ze AIDS przenosza komary. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 23.10.05, 23:58 To marionetka, wystawiona na wypadek przegranej w wyborach prezydenckich. Pewnie ma jeszcze wiele równie olśniewających tekstów w zanadrzu ale jesteśmy w końcu w UE. Jedna z jego ciekawszych myśli - konserwatyści nie używają prezerwatyw i dlatego stale ich przybywa w odróżnieniu od liberałów. Sic. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 24.10.05, 00:19 uu1 napisała: Jedna z jego ciekawszych myśli - konserwatyści nie używają prezerwatyw i dlateg o stale ich przybywa w odróżnieniu od liberałów. Sic. Moze powinien rozwinac ta mysl. Chetnie sie dowiem jak "to" robia;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 24.10.05, 00:35 Jak jeże. Ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 24.10.05, 00:44 uu1 napisała: > Jak jeże. Ostrożnie. Rozumiem. Zeby nie uronic ani jednej kropli blogoslawionej spermy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 24.10.05, 00:48 Każda kropla na wagę nowego obywatela IV - XXVII RP. Każdy snop na wagę Leppera, tzn. każdy kłos. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 24.10.05, 01:00 uu1 napisała: > Każda kropla na wagę nowego obywatela IV - XXVII RP. Każdy snop na wagę Leppera tzn. każdy kłos. Kazda zmarnowana kropla spermy bedzie traktowana jak aborcja i surowo karana. Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Podziękował także Janowi Pawłowi II 24.10.05, 00:34 i o tym może raczej nie wspominajmy :( lepiej żeby Karol Wojtyła nie występował obok takiej kupy gówna jak Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Rydzyk zrobił swoje, teraz ciekawe co wzamian 23.10.05, 21:33 dla niego obiecał Kaczyński... Odpowiedz Link Zgłoś
tomalamas Re: Rydzyk zrobił swoje, teraz ciekawe co wzamian 23.10.05, 21:44 pewnie państwo "prawa" nie będzie się jej czepiało. może jakaś mała dotacja za szerzenie "polskości".. :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutek15 Re: Rydzyk zrobił swoje, teraz ciekawe co wzamian 24.10.05, 00:50 niestety kosciolowi moze byc lepiej jeszcze niz juz jest... choc i tak wsrod spoleczenstw europejskich cechujemy sie sporym zacofaniem juz teraz..nie wiem po co teraz w ogole walczyc z muzulmanskimi grupami ekstremistow.. mamy przeciez swoje i Prezydent tego kraju wlasnie im podziekowal.. tak.. w normalnych krajach radio Maryja nie mialoby miejsca ale nam daleko do normalnosci.. moze by tak podzielic Polske na dwa Panstwa..ja optuje za tym gdzie mniej jest nacjonalistow i socjalistow kryjacych sie za sila kosciola, ktory niestety niszczy te kraj... nie wiem czy tego zyczyl sobie zalozyciel albo nawet Papiez.. watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: Rydzyk zrobił swoje, teraz ciekawe co wzamian 23.10.05, 22:31 el_bigos napisał: > dla niego obiecał Kaczyński... Udzialy w telewizji ,radiu, prasie........i dlugo moznaby wymieniac. Okradanie kraju i nas zacznie sie od jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
uosia Re: Rydzyk zrobił swoje, teraz ciekawe co wzamian 24.10.05, 00:28 W zamian Imperium nadal bedzie się bezkarnie wyłgiwać od płacenia podatków i ujawniania finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
rm01 KUPIE NAKLEJKE.... 23.10.05, 21:36 .... NA ZDERZAK: NIE WINCIE MNIE. JA GLOSOWALEM NA TUSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: KUPIE NAKLEJKE.... 23.10.05, 22:33 rm01 napisała: > .... NA ZDERZAK: NIE WINCIE MNIE. JA GLOSOWALEM NA TUSKA. Po angielsku powinny byc te naklejki, zeby nikt z obcokrajowcow patrzac na Twoj samochod nie pomyslal, o polski oszolom jedzie; ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: KUPIE NAKLEJKE.... 23.10.05, 22:48 Racja. Żaden z kandydatów na prezydenta nie zrozumie to i ścigac nie będzie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: KUPIE NAKLEJKE.... 23.10.05, 23:20 uu1 napisała: > Racja. Żaden z kandydatów na prezydenta nie zrozumie to i ścigac nie będzie. :- > ) Ciekawe jak u Dornowatego z jezykami;). Pewnie prymus. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: KUPIE NAKLEJKE.... 23.10.05, 23:28 DORNowaty najlepiej zna język góralski. Odpowiedz Link Zgłoś
efka_2 ja też..!! 23.10.05, 23:20 i to w 4 wersjach językowych - polsku, angielsku, niemiecku i francusku... Tyklo gdzie takie dostać..?? Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Tak bardzo chcesz mieć po... 24.10.05, 03:49 ...rysowaną karoserię i urwane lusterko ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
efka_2 widać, na kim się wzoruje ... 23.10.05, 21:36 ...ciekawe, że nikt go nie oskarży o obrazę śp. kardynała Wojtyły... Odpowiedz Link Zgłoś
janio Re: Gierek, Rydzyk, Lepper, ale kacza zupa. 23.10.05, 21:42 Nowa wersja Kaczki Dziwaczki W Warszawie w ratusza krzaczkach mieszkała Kaczka Bliźniaczka co cały dzień na wyścigi robiła z bratem intrygi zamiast się miastem zajmować kochała siebie promować i by pokazać jak działa muzea wciąż otwierała pomawiać innych lubiła sprytnie to z bratem czyniła wciąż ponoć gdzieś coś słyszała tak w mediach się zaklinała wściekli się ludzie okropnie niech intrygantkę gęś kopnie poszli w paradzie z plakatem gej Kaczko jest twoim bratem! nad Polską się chmury zbierają już ludzie po kątach gadają premierem ma być jedna Kaczka a prezydentem Bliźniaczka broń Boże przed widmem nas kaczym cokolwiek w tym kraju to znaczy niech lepiej historia starannie upiecze te Kaczki w brytfannie Odpowiedz Link Zgłoś
maggisterr Re: Gierek, Rydzyk, Lepper, ale kacza zupa. 23.10.05, 21:47 Nowemu preziowi gratulemy zwolenników. Ciekawe, jutro euro po 10 czy tylko po 8,60 :-P:-P Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: Gierek, Rydzyk, Lepper, ale kacza zupa. 23.10.05, 22:47 Dodaj do tego G..wno i niczego nie bedzie juz brakowac.(przepraszam że jestem wulgarna) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski same odpady 23.10.05, 21:39 Malo ktory zaklad psychiatrychny ma takich pomiganych klientow . Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Przynajmniej sie nie podszywal... 23.10.05, 22:20 ...pod Radio Maryja czego nie mozna powiedziec o zwolenniach Tuska vide: www.radiomaryja.com/ (to jest tam do co najmniej dwu tygodni). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A Tusk? Bolkowi i Kwachowi "nie podzienkujem"? 23.10.05, 21:43 A pfe!! brak szacunku dla sponsorow! tak sie nie robi jagnieszkaa napisał: > Podziękował także Janowi Pawłowi II. Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor dodalbym jeszce Urbana... 23.10.05, 22:13 Tusk tlumaczyl sie jakos dziwnie z tego poparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re: moze wystarczy pomysleć? 24.10.05, 00:27 roznica jest taka, ze tusk o poparcie urbana nie zabiegał (co to zreszta za poparcie), a kaczynski o leppera tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rotwil No to zaczyna się faszyzm w polskim wydaniu 23.10.05, 21:47 No to zaczyna się faszyzm w polskim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Re: No to zaczyna się faszyzm w polskim wydaniu 23.10.05, 21:50 Na razie widzę falę agresji z drugiej strony. My się cieszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ### Mamy nowego Prezydenta ### 23.10.05, 21:56 Miejmy nadzieje, ze ten maly czlowiek o walecznym sercu zmieni nasz Kraj na lepsze :))) ---------------- najgorszy blog swiata animowanehistoryjki.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
staszpio Re: ### Mamy nowego Prezydenta ### 23.10.05, 22:00 mi jest wstyd... Lech jest małym kitajcem, nerwowym malym czlowiekiem. jak z niego bedzie reprezentant kraju za granica ??? widac ze w Polsce rzadzi wies, czuje sie zawiedziony. daleko nam do Eurpoy. 4 Reczpospolita to sku..synstwo - to nei moj prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Oczywiscie, 23.10.05, 22:17 lepszy dotychczasowy nieuk bez dyplomu niz aktualny profesor zwyczajny Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Oczywiscie, 23.10.05, 22:30 mickey.mouse napisał: > lepszy dotychczasowy nieuk bez dyplomu niz aktualny profesor zwyczajny a ktory to niby profesor i to jeszcze zwyczajny ????? Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Re: jałmużna..? 23.10.05, 22:06 Czyli gorzej niż Rokita. Ten spadł tylko z premiera na wice. A Donald z prezydenta na szeregowego posła? Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Re: jałmużna..? 23.10.05, 22:22 Plastik do przemiału .Oligarchowie zabiorą kasę i TUSK przyjmie każdą posadę wyższą do szeregowego posła. Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 to nie jałomużna, tylko polityczna zagrywka 23.10.05, 23:44 posada marszałka służy w Polsce do promowania osobistości: Płażyński, Borowski, Cimoszewicz, Tusk (wice-marszałek) Ale Tusk jest już przegrany, nawet jako dobry marszałek nie poprawi swojego wizerunku, łatka pokonanego pozostanie i nie będzie miał żadnych szans w przyszłych wyborach. Dlatego PO chce Komorowskiego na tym stanowisku a PiS go nie chce, bo może będzie dobry i zagrozi Lechowi w przyszłych wyborach... Oczywiście to tylko spekulacje bo raczej przyszłe wybory wygra SLD (jak dobrze pójdzie bo może jeszcze wygrać Lepper i SO) Odpowiedz Link Zgłoś
j.poniatowski Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 23.10.05, 22:12 I bardzo dobrze. Gdyby nie podziękował źle iadczyło by o nim. To znaczy, że jest Człowiekiem z KLASĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Do ZWOLENNIKÓW Tuska!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.05, 22:15 Nie macie co płakać. Będzie marszałkiem. stachura.bo.pl depresja.u2.pl obraza.bo.pl lama.bo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski JAK ZAWSZE! TO NAJWYZSZA FUNKCJA DLA NIEGO 23.10.05, 22:23 andrzy napisał: > Nie macie co płakać. Będzie marszałkiem. > > stachura.bo.pl > depresja.u2.pl > obraza.bo.pl > lama.bo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: JAK ZAWSZE! TO NAJWYZSZA FUNKCJA DLA NIEGO 23.10.05, 22:33 silesius.monachijski napisał: > andrzy napisał: > > > Nie macie co płakać. Będzie marszałkiem. > > > > stachura.bo.pl > > depresja.u2.pl > > obraza.bo.pl > > lama.bo.pl A ty co? nie swietujesz?jdz swietowac i nie kpij z cierpiących. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Nie swietuje, tylko sie ciesze, ze w Polsce 23.10.05, 22:37 ..nieobce jest pojecie "common sense" maedith napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > andrzy napisał: > > > > > Nie macie co płakać. Będzie marszałkiem. > > > > > > stachura.bo.pl > > > depresja.u2.pl > > > obraza.bo.pl > > > lama.bo.pl > > > A ty co? nie swietujesz?jdz swietowac i nie kpij z cierpiących. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzy Świętować? 23.10.05, 22:38 A z czego? Jutro do pracy ;) --------- wyborca.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Tu as raison! Demain, il faut travailler 23.10.05, 23:00 andrzy napisał: > A z czego? Jutro do pracy ;) > > --------- > wyborca.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jsb22 Aż tylu wrogów Polski i Demokracji ?? 23.10.05, 22:17 Zamiast gratulacji tyle wrogiego jadu ? A może fachowcy ogłoszą "malutki stan wojenny". Dla mnie wróciliśmy do naszego hymnu "Jeszcze Polska nie zginęła" - życzę sukcesu Prezydentowi i Polsce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ssadam Re: Aż tylu wrogów Polski i Demokracji ?? 23.10.05, 22:21 A z jakiej racji ma byc Marszalkiem Sejmu,znowu bedzie z nudow ogladal mecze pilkarskie.Niech grzeje lawe z innymi poslami. Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: Aż tylu wrogów Polski i Demokracji ?? 23.10.05, 22:36 Ja was wielbicieli naszego wielebnego prezydenta nie rozumiem.Gdyby wygrał Tusk wiecie co bym robiła teraz?Piła szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 23.10.05, 22:50 Kaczynski "mysli", ze najpierw bedzie walczyl na noze i chwyty ponizej pasa a pozniej bedzie wspolpracowal jak najlepszy kumpel z "przyjaciolmi" z platformy, majac w tej chwili elektorat platformy nastawiony negatywnie do PiS. Dobre sobie, Gruss, T. Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 23.10.05, 22:56 trevik napisał: > Kaczynski "mysli", ze najpierw bedzie walczyl na noze i chwyty ponizej pasa a > pozniej bedzie wspolpracowal jak najlepszy kumpel z "przyjaciolmi" z platformy, > majac w tej chwili elektorat platformy nastawiony negatywnie do PiS. Dobre sobi > e, > > Gruss, T. Jak Pis(nie mogę za każdym razem jak pisze to słowo,po hiszpańsku oznacza mocz,i to w dosc wulgarnym użyciu,),wiec jak PIS BEDZIE PODSKAKIWAC ,a napewno bedzie,nie bedzie koalicji i niech sobie rzadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Meadith, i tak sie wyrazasz o profesorze? 23.10.05, 23:03 a myslalem, ze do tego poziomu nie zejdziesz? Adios maedith napisała: > mocz,i to w dosc wulgarnym użyciu,),wiec jak PIS BEDZIE PODSKAKIWAC ,a napewno > bedzie,nie bedzie koalicji i niech sobie rzadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: Meadith, i tak sie wyrazasz o profesorze? 23.10.05, 23:12 silesius.monachijski napisał: > a myslalem, ze do tego poziomu nie zejdziesz? Adios > > maedith napisała: > > > mocz,i to w dosc wulgarnym użyciu,),wiec jak PIS BEDZIE PODSKAKIWAC ,a > napewno > > bedzie,nie bedzie koalicji i niech sobie rzadzą. Miewam złe dni,jak każdy Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Manipulowanie czyimiś słowami to specjalnosc 24.10.05, 11:21 zwolenników WIELEBNEGO PREZYDENTA,CZEGO MOGLABYM SIE SPODZIEWAC PO TOBIE? WYJAŚNIAM CO NAPISAŁĄM:PiS-OZNACZA PO hiszpańsku,mocz Odpowiedz Link Zgłoś
maedith manipulowanie moimi slowami,to specjalnosc 24.10.05, 11:23 maedith napisała: > zwolenników WIELEBNEGO PREZYDENTA,CZEGO MOGLABYM SIE SPODZIEWAC PO TOBIE? > > WYJAŚNIAM CO NAPISAŁAM:PiS-Oznacza po hiszpansku mocz Odpowiedz Link Zgłoś
himax PO POWINNA SIE WYCOFAC DO OPOZYCJI 23.10.05, 23:15 dac tym populistom niewykonac glupich objetnic. W nastepnych wyborach PO wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas_x Re: PO POWINNA SIE WYCOFAC DO OPOZYCJI 24.10.05, 01:18 Jesli PO nie wejdzie do rzadu to zachowa sie jak małe obrażone (na wyborców) dziecko, ktore "bierze zabawki i idzie do domu". Mniejsza zresztą o to. W takiej sytuacji w nastepnych wyborach podzieli los nieboszczki UW. Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 23.10.05, 23:18 Przeszła mi złóść i chce mi się normalnie płakać.Dobranoc. Tak mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski DLACZEGO RYSZARD BUGAJ POPARL KACZYNSKIEGO? 23.10.05, 23:20 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.who Re: DLACZEGO RYSZARD BUGAJ POPARL KACZYNSKIEGO? 24.10.05, 05:32 Bo jest przyzwoitym, uczciwym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
keram31 Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 23.10.05, 23:21 niestety wyjechać z polski nie mogę ale to co mnie czeka przeraża mnie kaczyński to będzie naprawdę prezydent wszystkich polaków wystarczy zobaczyć komu dziękuje pan kaczyński za poparcie np.p.rydzykowi to chyba katolicy,p.girkowi to chyba komuniści,p.bugajowi to chyba socjaliści, p.leperowi to chyba anarchiści lub samobójcy lub coś podobnego,p.kalinowskiemu to chyba rolnicy,i panu i panu i panu... zresztą to napewno będzie prezydent wszystkich polaków tylko gdzie jest tu dla mnie miejsce w tym kraju nie jestem chyba polakiem,bo boję się p.kaczyńskiego,p.ziobry,p. bielana,p.dorna,i wielu innych czołowych postaci pisu im już przed końcem wyborów świeciły się kórwiki w oczach a co będzie po wygraniu wyborów...czeka mnie przynajmniej 4 lata ciężkich czasów chciałbym się mylić aje cienko to widzę Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 24.10.05, 00:01 nie łam sie za 5 lat bedziemy miec nowego kandydata na prezydenta,a ja sie żadko mylę,choc czasami chcialabym sie mylić.No zgadnijcie kogo mam na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 24.10.05, 00:04 maedith napisała: > nie łam sie za 5 lat bedziemy miec nowego kandydata na prezydenta,a ja sie > żadko mylę,choc czasami chcialabym sie mylić.No zgadnijcie kogo mam na mysli? cholera,ale mam problemy z ortografią.nie ważne.idę po popierosy. w zasadzie to ten kandydat powinienbył kandydować teraz zamiast Kaczynskiego,byłaby wtedy znacznie ciekawsza kampania wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
maedith Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 24.10.05, 00:09 dobranoc nie bredzę wiecej.do zobaczenia,a raczej do nastepnego pisania za 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 24.10.05, 00:01 .girkowi to chyba komuni Odpowiedz Link Zgłoś
karis21 Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 23.10.05, 23:23 jarosław kaczyński i lech kaczyński dziękują rydzykowi i chierarchom kościelnym że przyczynili się do wygrania kaczora w kampani prezydenckiej moim zdaniem to była plugawa kampania kaczory miżdżili się klerowi i lepperowi obiecali za poparcie złote góry i na pewno się z tego muszą wywiązać lepperowi obiecali stanowiska a klerowi nieruchomości i kasa będzie płyneła z lewa iprawa ale za to szkoły i przeczkola szpitale będą mieli jeszczemniej nisz mają bo klerowi musi być prużność dobrze wynagrodzona a platformie radzę na takie rozkradanie kraju żeby się nie godziła bo może ta pułapka ją drogo kosztować.TE WSZYSTKIE NAZWISKA SĄ PISANE MAŁĄ LITERĄ BO NIE ZASŁUGUJĄ NA SZACUNEK...... Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh j.. się na ryja. posadź sobie trąd na fotelu 23.10.05, 23:56 marszałkowskim. w tym wieku czas zacząć dotrzymywać danych obietnic, dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 24.10.05, 00:26 A czy Tusk podziękował Kwaśniewskiemu i Urbanowi? Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 24.10.05, 00:40 t-800 napisał: > A czy Tusk podziękował Kwaśniewskiemu i Urbanowi? mam nadzięję że wiesz debilu, że tusk o ich poparcie nie prosił, w porównaniu z Rydzykiem i Lepperem Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 24.10.05, 20:39 Ale podziękować wypada. I jeszcze zapomniałem o Millerze. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 24.10.05, 00:45 Trzeba przyznać, że ciekawa para - Gierek i Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: J. Kaczyński: dziękuję o. Rydzykowi i Gierkow 24.10.05, 01:07 uu1 napisała: > Trzeba przyznać, że ciekawa para - Gierek i Rydzyk. Wręcz egzotyczna!!!Klub działa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Jest pewna prawidłowość... 24.10.05, 00:50 Wałęsa, Kwasniewski... teraz Kaczynski jestem młody poczekam :) na razie tylko miernota może być prezydentem mojego kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: PO mam nadzieje oleje ten rzad KATO-FASZYSTOW 24.10.05, 01:09 uu1 napisała: > I wróci piękne hasło - nie dajmy kułakom nasienia. Hehe. Piekna konluzja:) Pozdrawiam i dobranoc. Jutro bede szczekac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś