homosovieticus 26.10.05, 01:01 rządu i marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczurwa Re: Tusk z Kaczyńskim niczego nie ustali w sprawi 26.10.05, 01:02 Szkoda. Miałem nadzieję, że PO zabierze zabawki i pódzie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Tusk z Kaczyńskim niczego nie ustali w sprawi 26.10.05, 01:03 tusk sie zachowuje jak obrazony gowniarz i taki palantino malby byc preziem ? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurwa Re: Tusk z Kaczyńskim niczego nie ustali w sprawi 26.10.05, 01:05 On miał być puppet-preziem. Na szczęście wyborcy nie dali się nabrać, przynajmniej część. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus On walczy o byt. Nie tylko polityczny. Ma rodzinę 26.10.05, 01:06 Gdzie znajdzie chleb? Co On umie?Kto Go zatrudni.Wermacht zlikwidowano. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: On walczy o byt. Nie tylko polityczny. Ma rod 26.10.05, 01:07 Tusk w przeciwieństwie do kurdupla pracował w normalnych firmach, pedokleryku Odpowiedz Link Zgłoś
szczurwa Re: On walczy o byt. Nie tylko polityczny. Ma rod 26.10.05, 01:08 Których ? Wskaż. Na jakim stanowisku ? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: On walczy o byt. Nie tylko polityczny. Ma rod 26.10.05, 01:20 jako robotnik wysokościowy, później w kopalni, na początku lat 90-tych na platformie wiertniczej w Norwegii Odpowiedz Link Zgłoś
szczurwa Re: On walczy o byt. Nie tylko polityczny. Ma rod 26.10.05, 01:21 Jakieś źródła, zwłaszcza co do tej Norwegii, ponieważ o tym słyszę po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: On walczy o byt. Nie tylko polityczny. Ma rod 26.10.05, 01:43 www.donaldtusk.org/zyciorys serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,2968784.html?as=3&ias=7 Odpowiedz Link Zgłoś
tatonka ojojoj 26.10.05, 01:53 ´Praca nie była lekka. - Bardzo niewielki promil ludzi w Polsce wie, co znaczy tak ciężka praca, jaką ja wykonywałem. Pracowałem jako robotnik wysokościowy, konserwując różne urządzenia w kopalniach i w elektrowniach´ Uch, ze to wczesniej przeoczylam... Skromnis, nie ma co... To ciekawe rzeczywiscie ze pomimo to cieszy sie tym mlodym wygladem, a moj tata nie zyje, choc nie palil, nie naduzywal zdrowia w inny sposob i nie udzielal sie politycznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: ojojoj 26.10.05, 02:05 przynajmniej pracował jak normalny człowiek - rzadkie u polityków. Kaczor nie pracował nigdy w normalnej firmie - po studiach asystent, potem działacz w końcu urzędas Odpowiedz Link Zgłoś
przycinek.usa gdzie ta platforma? 26.10.05, 05:27 "Latem 1989 namówiłem Donalda na wyjazd do Norwegii. Do pracy, by trochę dorobić - opowiada Jaśko Pawłowski, w czasach Świetlika kierowca Płażyńskiego, dziś trójmiejski restaurator. - Pracowaliśmy w szkole ludowej dla emigrantów, wykonywaliśmy tam drobne prace remontowe." Tusk remontowal tam szkole. Nie byl na zadnej platformie. zmien nick na idiotyzmy-kaszubskie Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot idiotyzmy napisał idiotyzmy 26.10.05, 01:28 idiotyzmy-kacze napisał: > jako robotnik wysokościowy, później w kopalni, na początku lat 90-tych na platformie wiertniczej w Norwegii Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: idiotyzmy napisał idiotyzmy 26.10.05, 01:44 nie wszytsko zapamiętałem dokładnie - nie na platformie Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot po kolei 26.10.05, 02:13 Napisałeś: "jako robotnik wysokościowy, później w kopalni, na początku lat 90- tych na platformie wiertniczej w Norwegii" 1) raz był na zleceniu na wysokości, ale się nie sprawdził i później był przy innych pracach - przeważnie jako brygadzista. Pracę fizyczną traktował jako pracę dorywczą gdyż był przede wszystkim członkiem rady nadzorczej Świetlika. Dodatkowo nazywanie robotnikiem kogoś kto zarabiał w miesiącu kilka miesięcznych pensji dyrektorskich, jest kpiną ze zwykłych robotników. 2) w kopalni nigdy nie pracował 3) pracował w Norwegii przy remoncie jakiejś budy (wspólnie z Jasiem Pawłowskim, któremu pomógł później stać się dzierżawcą a w końcu właścicielem Cotton Clubu). Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: On walczy o byt. Nie tylko polityczny. Ma rod 26.10.05, 01:27 homosovieticus napisał: > Gdzie znajdzie chleb? Co On umie?Kto Go zatrudni.Wermacht zlikwidowano. Ma partię za sobą, Palikota pod pachą, samorządowców z Trójmiasta, a w końcu i swoje fundacje. Mam nadzieję, że w końcu i trójmiejski bastion liberałów kiedys uda się przewietrezyć. Nie zrobi jednak tego PiS ani żadna partia samodzielnie. Potrzebne jest porozumienie wszystkich środowisk. Oby np. Płażyński wpadł z PiS na taki pomysł i w wyborach samorządowych nie wystąpia pod partyjnym szyldem tylko "Porozumienia Obywatelskiego":) Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Nie, mój drogi. Ale bawić będziecie się sami. 26.10.05, 01:07 Bawić się będziecie w bardzo wąskich ścianach: z jednej obietnice wyborcze, z drugiej prawo UE, w której Polska jest i BĘDZIE, nastroje inwestorów, do których tez będziecie musieli się dostosowywać. "PiS w kampanii parlamentarnej i prezydenckiej przekroczył granice partnerstwa politycznego. I to oznacza faktycznie unieważnienie wszystkich zobowiązań koalicyjnych. W trakcie kampanii PiS straszył naszym programem. Nie ma logiki w tym, że buduje się koalicję z ugrupowaniem, które jest zagrożeniem dla znacznej części społeczeństwa. A jednocześnie ustala się warunki poparcia z Samoobroną, która inaczej niż my patrzy na gospodarkę i Polskę. Teraz PiS musi się zdecydować, czy zweryfikuje swoją negatywną ocenę programu PO, czy będzie współpracować z tymi ugrupowaniami, z którymi tę współpracę podjął przed drugą turą wyborów." Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Tuskowi i PO wydaje się, że będą grali ... 26.10.05, 01:07 .. tak jak kiedyś UW z AWS-em. A Kaczory mają to doświadczenie za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk I Bogu niech beda dzieki - bez PO Polska szybciej 26.10.05, 02:09 zatonie:))) Odpowiedz Link Zgłoś