mathias_sammer 26.10.05, 18:14 Andrzej Lepper wicemarszalkiem. Cieszycie sie, prawda? Przewidzieliscie, ze bedzie rzadzil Wami Lepper. Tylko prosze nie piszcie, ze nie spodziewaliscie sie poparcia dla Samoobrony ze strony Kaczynskiego. Hehehe M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Pierwszy gratulacje przyslal Lukaszenko n/t 26.10.05, 18:17 Czy Lech umówił się z nim na "po Nowym Roku"? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pierwszy gratulacje przyslal Lukaszenko n/t 26.10.05, 18:19 kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Czy Lech umówił się z nim na "po Nowym Roku"? Jaki Lech? Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Pierwszy gratulacje przyslal Lukaszenko n/t 26.10.05, 18:21 Myślałem ze dzwonił do kaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: kosciol.mlodziezy.psychicznej 26.10.05, 18:26 Rzeczywiście nie miałeś wpływu na wybór swego ojca i matki. Można Ci tylko współczuć. Ale nie poddawaj się, jeszcze masz szansę sie wydzwignąć z tej patologicznej rodziny. A może ty jesteś synem robotnika i chłopa, tych PRL-owskich gejów? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: kosciol.mlodziezy.psychicznej 26.10.05, 18:29 Polska rodzina to syf! Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Lepper to prezent dla Polski 26.10.05, 18:31 Panie Andrzeju- gratuluje! Trafil Pan doskonale! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: spodziewalismy sie 26.10.05, 18:24 Doch, mieliscie i macie:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: spodziewalismy sie 26.10.05, 18:26 ale co - mieliśmy i mamy? bo nie rozumiem) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe to Polska właśnie, nie wiem o co ci chodzi? 26.10.05, 18:33 jestes przeciw demokracji czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Dług względem Ojca Dyrektora 26.10.05, 18:38 Rozpoczęło sie szybko spłacanie długów wobec Ojca Dyrektora i Doktora Leppera. Czyżby pośpiech wynikał z wysokich odsetek od tego kredytu? Odpowiedz Link Zgłoś
mela46 Re: Polsko- gratuluje wicemarszalka Leppera 26.10.05, 18:39 Po kilku mądzrzejszych wypowiedziach pana Leppera myślałam że naprawdę rośnie z niego polityk odpowiedzialny! Niestety, dzisiejszą kandydaturą do sejmu na wicemarszałka zniweczył to rodzącą się lepsza (powtarzam- lepszą)oceną dla niego! Dziwię się temu panu, mówił iż go nie interesuje wicearszałek! Ładnie wygladało wysunięcie propozycji jakiejś pani z samoobrony na wicemarszałka! No niestety, jak przyszło co do czego jednak sam startował! Nie lubię ludzi zmieniających zdanie i to tak często! A już zaczęłam o nim lepiej myśleć! Odpowiedz Link Zgłoś