Dodaj do ulubionych

A moze "DZIEKUJEMY" dla USA"

IP: *.rdu.bellsouth.net 30.09.02, 01:46
Zamiast nienawisci i krytyki?
Przybyła druga fregata darowana przez USA
Rakietowy "Kościuszko" w Polsce

W wojennej bazie morskiej w Gdyni przycumowała druga fregata rakietowa klasy
Oliver Hazard Perry, dar USA dla Polski. Będzie jednym z największych i
najpotężniej uzbrojonych okrętów w Marynarce Wojennej.

Jednostka, ma na pokładzie dwa śmigłowce typu Kaman Sea Sprite do zwalczania
okrętów podwodnych. Fregata rakietowa "273", na której polską banderę
wciągnięto 28 czerwca 2002 r., 25 października otrzyma imię: "Generał
Tadeusz Kościuszko". Matką chrzestną będzie najprawdopodobniej żona premiera
Aleksandra Miller.

Załoga okrętu, licząca 119 oficerów i marynarzy, przeszła pełny cykl
przygotowań w USA. Dowodzi nią kmdr ppor. Krzysztof Maćkowiak. Okręt,
przejmowany z marszu od marynarki amerykańskiej, wyposażony jest w
najnowocześniejsze urządzenia łączności, odbiorniki nawigacji satelitarnej,
a także urządzenia medyczne. Przygotowano go również do montażu najnowszego
typu torped. Jednostki typu Oliver Hazard Perry mogą bardzo skutecznie
wykrywać i zwalczać okręty podwodne, dzięki rakietom Harpoon i Standard
niszczyć cele nawodne z odległości ponad stu kilometrów, a powietrzne nawet
z 70 kilometrów.

Pierwsza otrzymana od US Navy fregata ORP "Generał Kazimierz Pułaski", służy
pod polską banderą od 15 marca 2000 roku. Z.L.
Obserwuj wątek
    • llama Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' 30.09.02, 01:51
      Babo, dobry obyczaj nakazuje, żeby podawać źródło, skąd się zaczerpnęło informacje(ę). Ew. link.

A dziękować potrafimy sami, zwłaszcza jesli jest za co --
      • Gość: baba Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: *.rdu.bellsouth.net 30.09.02, 01:53
        'rzaczpospolita" dziekowac ty nie umiesz, byc zlosliwa , umiesz. plac
        podatki , kupuj wlasna obrone, bedziesz miala honor,
        llama napisała:

> Babo, dobry obyczaj nakazuje, żeby podawać źródło, skąd się zaczerpnęło
        informa
        > cje(ę). Ew. link.
        >
        > A dziękować potrafimy sami, zwłaszcza jesli jest za co --
        • llama Przynudzasz, babo 30.09.02, 02:13
          Gość portalu: baba napisał(a):

> 'rzaczpospolita" dziekowac ty nie umiesz, byc zlosliwa , umiesz. plac
          > podatki , kupuj wlasna obrone, bedziesz miala honor,

Po pierwsze: nie 'rzaczpospolita", tylko "rzeczpospolita".
          Po drugie: dziękuję za to, co uważam za godne podziękowania. A co uważam za godne podziękowania, Tobie, babo, nic do tego.
          Po trzecie: nauczyłam się być złośliwa po spotkaniach z babami takimi jak Ty, babo.
          Po czwarte: czy, ile i w którym kraju płacę podatki, to moja prywatna sprawa, a nie Twój, babo, zakichany interes.
          Po piąte: ja się o obronę nie proszę, zwlaszcza nie chciałabym, żeby mnie próbowała bronić jakaś baba z .rdu.bellsouth.net. Mogłoby się okazać, ze to obrończyni inaczej. A tego serdecznie nie cierpię.
          Po szóste: honor mam swój własny i nie mierzę go jakimiś okrętami (czy innymi przestarzałymi samolotami).
          Po siódme: nudzi mnie do imentu, kiedy jakaś baba z bellsouth nachalnie domaga się wdzięczności.

Żegnam z wyrazami znudzenia,

Llama

• Gość: Kagan Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 30.09.02, 03:08

> Zamiast nienawisci i krytyki?
      > Przybyła druga fregata darowana przez USA
      > Rakietowy "Kościuszko" w Polsce
      K: NIE darowana, ale pozyczona, w celu obrony amerykanskich interesow w basenie Baltyku przy pomocy
      polskich marynarzy. Jak przyjdzie co do czego, to zatona Polacy, a nie Amerykanie! Prosta kalkulacja!
      Sowieci tez nam "darowali" podobne okrety, np. niszczyciel rakietowy "Warszawa", w swoim czasie
      znacnie nowoczesniejszy niz ten zlom, co nam oferuja Amerykanie!

> W wojennej bazie morskiej w Gdyni przycumowała druga fregata rakietowa klasy
      > Oliver Hazard Perry, dar USA dla Polski. Będzie jednym z największych i
      > najpotężniej uzbrojonych okrętów w Marynarce Wojennej.
      K: Na bezrybiu i rak ryba! ;)

> Jednostka, ma na pokładzie dwa śmigłowce typu Kaman Sea Sprite do zwalczania
      > okrętów podwodnych. Fregata rakietowa "273", na której polską banderę
      > wciągnięto 28 czerwca 2002 r., 25 października otrzyma imię: "Generał
      > Tadeusz Kościuszko". Matką chrzestną będzie najprawdopodobniej żona premiera
      > Aleksandra Miller.
      K: Jak z wyposazeniem elektronicznym? Ktorej jest ono generacji, i o ile lat do tylu do tego uzwanego
      obecnie przez US Navy?

> Załoga okrętu, licząca 119 oficerów i marynarzy, przeszła pełny cykl
      > przygotowań w USA.
      K: 119 Amerykanow zostalo zastapionych przez 119 Polakow...

> Dowodzi nią kmdr ppor. Krzysztof Maćkowiak. Okręt,
      > przejmowany z marszu od marynarki amerykańskiej, wyposażony jest w
      > najnowocześniejsze urządzenia łączności, odbiorniki nawigacji satelitarnej,
      > a także urządzenia medyczne. Przygotowano go również do montażu najnowszego
      > typu torped.
      K: Ale torped nie dali... I czy aby te urzadzenia sa najnowoczesniejsze, czy tylko Polakom sie tak wydaje?
      A rakiety jakies dadza?

> Jednostki typu Oliver Hazard Perry mogą bardzo skutecznie
      > wykrywać i zwalczać okręty podwodne, dzięki rakietom Harpoon i Standard
      > niszczyć cele nawodne z odległości ponad stu kilometrów, a powietrzne nawet
      > z 70 kilometrów.
      K: A jak z obrona przeciw samolotom? Pamietaj o pociskach Exocet, ktore zatopily
      niszczyciel brytyjski!

> Pierwsza otrzymana od US Navy fregata ORP "Generał Kazimierz Pułaski", służy
      > pod polską banderą od 15 marca 2000 roku. Z.L.
      K: Z jakimi skutkami?
      • Gość: baba Beggars are not choosers IP: *.rdu.bellsouth.net 30.09.02, 04:35
        Buy your own , and let us criticize you, schmuck.
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: baba napisał(a):
        >
        > > Zamiast nienawisci i krytyki?
        > > Przybyła druga fregata darowana przez USA
        > > Rakietowy "Kościuszko" w Polsce
        > K: NIE darowana, ale pozyczona, w celu obrony amerykanskich interesow w
        basenie
        > Baltyku przy pomocy
        > polskich marynarzy. Jak przyjdzie co do czego, to zatona Polacy, a nie
        Amerykan
        > ie! Prosta kalkulacja!
        > Sowieci tez nam "darowali" podobne okrety, np. niszczyciel
        rakietowy "Warszawa"
        > , w swoim czasie
        > znacnie nowoczesniejszy niz ten zlom, co nam oferuja Amerykanie!
        >
        > > W wojennej bazie morskiej w Gdyni przycumowała druga fregata rakietowa kla
        > sy
        > > Oliver Hazard Perry, dar USA dla Polski. Będzie jednym z największych i
        > > najpotężniej uzbrojonych okrętów w Marynarce Wojennej.
        > K: Na bezrybiu i rak ryba! ;)
        >
        > > Jednostka, ma na pokładzie dwa śmigłowce typu Kaman Sea Sprite do zwalczan
        > ia
        > > okrętów podwodnych. Fregata rakietowa "273", na której polską banderę
        > > wciągnięto 28 czerwca 2002 r., 25 października otrzyma imię: "Generał
        > > Tadeusz Kościuszko". Matką chrzestną będzie najprawdopodobniej żona premie
        > ra
        > > Aleksandra Miller.
        > K: Jak z wyposazeniem elektronicznym? Ktorej jest ono generacji, i o ile lat
        do
        > tylu do tego uzwanego
        > obecnie przez US Navy?
        >
        > > Załoga okrętu, licząca 119 oficerów i marynarzy, przeszła pełny cykl
        > > przygotowań w USA.
        > K: 119 Amerykanow zostalo zastapionych przez 119 Polakow...
        >
        > > Dowodzi nią kmdr ppor. Krzysztof Maćkowiak. Okręt,
        > > przejmowany z marszu od marynarki amerykańskiej, wyposażony jest w
        > > najnowocześniejsze urządzenia łączności, odbiorniki nawigacji satelitarnej
        > ,
        > > a także urządzenia medyczne. Przygotowano go również do montażu najnowszeg
        > o
        > > typu torped.
        > K: Ale torped nie dali... I czy aby te urzadzenia sa najnowoczesniejsze, czy
        ty
        > lko Polakom sie tak wydaje?
        > A rakiety jakies dadza?
        >
        > > Jednostki typu Oliver Hazard Perry mogą bardzo skutecznie
        > > wykrywać i zwalczać okręty podwodne, dzięki rakietom Harpoon i Standard
        > > niszczyć cele nawodne z odległości ponad stu kilometrów, a powietrzne nawe
        > t
        > > z 70 kilometrów.
        > K: A jak z obrona przeciw samolotom? Pamietaj o pociskach Exocet, ktore
        zatopil
        > y
        > niszczyciel brytyjski!
        >
        > > Pierwsza otrzymana od US Navy fregata ORP "Generał Kazimierz Pułaski", słu
        > ży
        > > pod polską banderą od 15 marca 2000 roku. Z.L.
        > K: Z jakimi skutkami?
        • llama Schmuck off, babo 30.09.02, 05:24

> Buy your own , and let us criticize you, schmuck.

Tu się, babo, pisze po polsku.

I jeszcze:

Po pierwsze: po nic do ciebie, babo, ręki nie wyciągałam, więc się nie wymądrzaj, chamidło jedno.

Nie podoba się, to napisz list do swojego kongresmana czy innego senatora, poskarż się, że tu niektórzy mają gdzieś te wasze pordzewiałe zabawki -
          • Gość: Ania Do llamy IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 07:47
            Gdzie Ty sie kochanie podziewalas?No i nasz znawca cos sie rzadko teraz odzywa.
            Smutne sie toforum zrobilo.
            Pozdrawiam serdecznie.
            • llama Re: Do llamy 30.09.02, 15:28
              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gdzie Ty sie kochanie podziewalas?No i nasz znawca cos sie rzadko teraz odzywa.
              > Smutne sie toforum zrobilo.
              > Pozdrawiam serdecznie.

Dzieki Aniu za miłe słowa powitania. Byłam tu i ówdzie, a teraz jestem ówdzie.

Znawca bardzo się ucywilizował, stał się poważnym analitykiem sceny politycznej. Albo przestał pić, albo mysli o karierze politycznej.

Ale tak sobie myślę, że odwiedzili go ponadto ci faceci w czerni.

Pozdrawiam,

Llama
              • Gość: Ania Re: Do llamy IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 16:36
                llama napisała:

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                >
                > > Gdzie Ty sie kochanie podziewalas?No i nasz znawca cos sie rzadko teraz od
                > zywa.
                > > Smutne sie toforum zrobilo.
                > > Pozdrawiam serdecznie.
                >
                >
                > Dzieki Aniu za miłe słowa powitania. Byłam tu i ówdzie, a teraz jestem ówdzie.
                >
                > Znawca bardzo się ucywilizował, stał się poważnym analitykiem sceny
                politycznej
                >
                Tez zauwazylam.Przeczytalam post o Jezuitach i zaniemowilam.A to co pisal o
                parii Racja powalilo mnie zupelnie.Jeszcze nie moge ochlonac z wrazenia.

. Albo przestał pić, albo mysli o karierze politycznej.
                >
                > Ale tak sobie myślę, że odwiedzili go ponadto ci faceci w czerni.
                >
                > Pozdrawiam,
                >
                > Llama
    • michal_pilot Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' 30.09.02, 06:10
      Oczywiscie ze wiekszosc to docenia. Najwazniejsze ze Polska Marynarka Wojenna
      to docenia bez wzgledu na to co kilku internetowych durniow o tym sadzi
      (najprowdopodobnie sfrustrowanych eks-komunistow).
      • Gość: Ania Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 07:39
        michal_pilot napisał:

> Oczywiscie ze wiekszosc to docenia. Najwazniejsze ze Polska Marynarka Wojenna
        > to docenia bez wzgledu na to co kilku internetowych durniow o tym sadzi
        > (najprowdopodobnie sfrustrowanych eks-komunistow).

Durniem to jestes ty .Naucz sie dyskutowac a nie wyzywac ludzi od durniow czy
        lewakow.A eks komunista to kto wg ciebie?Moze ja ,ktora nigdy nie nalezalam do
        PZPR?

Bo wg mnie to pan prezydent Kwasniewski lizacy tylek Amerykanom bo po
        skonczonejkadencji wykroja mu ciepla posadke.
        • Gość: Ania Re: Babo niech naipierw dziekuja Zydzi IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 07:44
          Zydzi z Izraela maja za co dziekowac bo dostaja od USA co roku 3.5miliarda
          dolarow bezwrotnej pomocy.Idzie to z podatkow wszystkich podatnikow z podatkow
          Polonii Amerykanskiej tez.
          Wiec nie wytykaj jednej fregaty tylko ladnie podziekuj Amerykanom i Polakom za
          to,ze finansuja izraelskie kibuce.

Zyx-ior.chcialam zapytac czy po zmianie plci masz ladne piersi.Napisz jaki masz
          teraz numer biustonosza i daj adres to ci sexy staniczk wysle.
          • michal_pilot Re: Babo niech naipierw dziekuja Zydzi 30.09.02, 08:28
            tak, zgadza sie, ale Egipt dostaje nie wiele mniej, tez musza wiec dziekowac,
            no i jeszcze tyle innych krajow (juz mniej co prawda .. co za skapstwo) ot
            wszyscy musza dziekowac ... tu ci los, ja nigdy nie lubie dostawac bo trzeba
            dziekowac, to upokorzajace. Ameryka powinna zabierac (a la Irak) wtedy by ja
            dopiero kochali !
        • michal_pilot Re: przepraszam 30.09.02, 08:35

> Moze ja ,ktora nigdy nie nalezalam do
          > PZPR?

Ah, przepraszam za to pomowienie. Wielka szkoda ze nie mialas okazji nalezec.
          Masz dobre podstawy dialektycznego rozumowania.
          • Gość: Ania Re: przepraszam IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 08:39
            michal_pilot napisał:

>
            > > Moze ja ,ktora nigdy nie nalezalam do
            > > PZPR?
            >
            > Ah, przepraszam za to pomowienie. Wielka szkoda ze nie mialas okazji nalezec.
            >

Ja nie szukalam okazji ale pan prezydent tak.Z tym,ze on jest cacy dla cibie
            panie hipokryto.

Masz dobre podstawy dialektycznego rozumowania.
            • Gość: Ania Re: Panie michal pilot IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 08:41
              Mam nadzieje,ze polecisz pan bombardowac Irak .Moze zginiesz pan smiercia
              bohatera a wtedy Amerykanie pomnik panu postawia?Przyrzekam,ze kwiatki zaniose
              i znicz zapale.
              • michal_pilot Re: Panie michal pilot ... 30.09.02, 08:52
                Pani Aniu, kwiatki od Pani przyjme zawsze, z tym bombardowaniem to o tyle
                kiepsko ze moj samolot jest az tak slaby ze nawet jednej bomby nie udzwignie.

Pan Kwasniewski, przeszlosc rzeczywiscie PZPR, ja go nie wybieralem wiec nie
                widze hipokryzji. Ale w obecnej Polsce lewica jest czesto prawica a prawica
                lewica tak sie wszystko wymacilo, a ze ten Pan Kwasniewski nagle zaczal grac w
                inne skrzypce - obawiam sie ze ja na to zadnego wplywu nie mialem.

Dobranoc. Tu u mnie w Kalif. dochodzi polnoc, jutro trzeba wstawac i gonic za
                tym cholernym dolarem ...
    • jojo.tulacz ZYX - szmendryk, szra nyszt 30.09.02, 07:52
      • Gość: Puma Re: ZYX - szmendryk, szra nyszt IP: 213.216.82.* 30.09.02, 09:12
        Tak przeglądam tą waszą dyskusję i muszę przyznać że jesteście dla siebie
        bardzo niemili.Obrażacie się nawzajem,zamiast spokojnie porozmawiać.Czy na tym
        to polega?
        Uszanowanie
        • Gość: Wareg Re: ZYX - szmendryk, szra nyszt IP: *.ih.utb.hb.se 30.09.02, 17:03
          Reasumujac; Okrety po 20 lat, rakiety harpoon, polska wybrala szwedzkie robot
          15 mk 3, smiglowce sea cos tam, polska jeszcze nie zdecydowala sie z wyborem
          smiglowca ZOP, okrety 3x za duze jak na Baltyk, sluzyly do ochrony konwojow na
          Atlantyku. Polska przekazany zlom musi doprowadzic do stanu uzywalnosci,
          wyposazyc w SWOJE rakiety i smiglowce i bronic amerykanskiej dupy jak by ja
          ktos chcial kopac NA ATLANTYKU (pojda nasi chlopcy na atlantyk jak w 1939)
          Ile bysmy mieli za te pieniadze korwet ktore aktualnie buduje stocznia w Gdyni?
          • llama Co ty na to, babo ??? 30.09.02, 20:11
            Gość portalu: Wareg napisał(a):

> Reasumujac; Okrety po 20 lat, rakiety harpoon, polska wybrala szwedzkie robot
            > 15 mk 3, smiglowce sea cos tam, polska jeszcze nie zdecydowala sie z wyborem
            > smiglowca ZOP, okrety 3x za duze jak na Baltyk, sluzyly do ochrony konwojow na
            > Atlantyku. Polska przekazany zlom musi doprowadzic do stanu uzywalnosci,
            > wyposazyc w SWOJE rakiety i smiglowce i bronic amerykanskiej dupy jak by ja
            > ktos chcial kopac NA ATLANTYKU (pojda nasi chlopcy na atlantyk jak w 1939)
            > Ile bysmy mieli za te pieniadze korwet ktore aktualnie buduje stocznia w Gdyni?
            • Gość: czyzunia Re: Co ty na to, babo ??? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.09.02, 20:33
              cus tam bylo tak ze dablju dal te"okrety, z silnikami, no stoi jedyn ten
              k.pulaski bo i gdze ma plywac. a obadwa dal bo chiba taniej bedzie dac polakom
              niz na zyletki przerobic;recycling drogi. a o tych chelikopterach to tyn dablju
              powiedzial. chceta helikoptery na okretach, to se same kupta. dobry gieszeft
              zrobil,nie?
              niech zyje i umacnia sie wieczna przyjazn miedzy stolzmanem i dablju.
              pa.pa
              • llama Re: Co ty na to, babo ??? 30.09.02, 20:49
                Babo ----
                • Gość: Ania Re: Co ty na to, babo ??? IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 20:54
                  llama napisała:

> Babo ----
                  • tkaczuk To gdzie jest ta baba ??? 01.10.02, 10:11

> llama napisała:
                    >
                    > > Babo ----
                    • tkaczuk jeszcze jedno 01.10.02, 12:00
                      tkaczuk napisał:

>
                      > > llama napisała:
                      > >
                      > > > Babo ----
    • Gość: Piotrek Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: 207.30.78.* 30.09.02, 20:55
      Żal dupę ściska za takie dary. Żal, że kupa amerykańskiego złomu która będzie
      cholernie droga w utrzymaniu staje się prezentem godnym nagłośnienia w mediach.
      Żal, że tylko jest taka pomoc amerykańska dla tego kraju rozdartego układami i
      TKM. Żal, że głupi Polacy w tym Kwaśniak dziękują z wielką atencją za statek do
      recyclingu. Żal mi Polaków i ich głupawego spojrzenia na świat - naprawdę.

W temacie: czy za szkolenie "119 wybrańców", pobyt i przelot do USA płacili
      Polacy? Jeśli tak to nie są głupi, a megagłupi.

Żal że "baba" wyrosła w Polsce, wykształciła się w Polsce, a teraz takie
      głupoty wypisuje. Naprawdę żal.
      • Gość: Ania Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 20:58
        Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> Żal dupę ściska za takie dary. Żal, że kupa amerykańskiego złomu która będzie
        > cholernie droga w utrzymaniu staje się prezentem godnym nagłośnienia w
        mediach.
        >
        > Żal, że tylko jest taka pomoc amerykańska dla tego kraju rozdartego układami
        i
        > TKM. Żal, że głupi Polacy w tym Kwaśniak dziękują z wielką atencją za statek
        do
        >
        > recyclingu. Żal mi Polaków i ich głupawego spojrzenia na świat - naprawdę.
        >
        > W temacie: czy za szkolenie "119 wybrańców", pobyt i przelot do USA płacili
        > Polacy? Jeśli tak to nie są głupi, a megagłupi.
        >
        > Żal że "baba" wyrosła w Polsce, wykształciła się w Polsce, a teraz takie
        > głupoty wypisuje. Naprawdę żal.

Wyrosla to moze i w Polsce ale za bardzo sie nie wyksztalcila sadzac po jej
        postach.
        • Gość: Piotrek Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: 207.30.78.* 30.09.02, 21:03
          Fajnie jakby "baba" streściła się co do miasta i dzielnicy gdzie pracuje i
          mieszka. Moi faworyci na teraz: Chicago lub New York.
          • Gość: Ania Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 21:07

> Fajnie jakby "baba" streściła się co do miasta i dzielnicy gdzie pracuje i
            > mieszka. Moi faworyci na teraz: Chicago lub New York.

Zdradze Ci sekret poliszynela.Ta rzekoma baba to inaczej Zyx Polak pochodzenia
            zydowskiego,z ktorym sie on sam nie kryje.Takze nie traktuj tego jako
            pomowienia chorej antysemitki.
            • Gość: Piotrek Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: 207.30.78.* 30.09.02, 21:12

> Zdradze Ci sekret poliszynela.Ta rzekoma baba to inaczej Zyx Polak
              pochodzenia
              > zydowskiego,z ktorym sie on sam nie kryje.Takze nie traktuj tego jako
              > pomowienia chorej antysemitki.

Jak się nie kryje, to czego jest "baba" a nie Zyx? Może występuje w dwóch
              instancjach: taki Dr Jekyll i Mr Hyde?
              Chodzi chłopina do roboty przy tokarkach w Chicago, słyszy zjeby na Polaków, i
              odreagowuje pisząc takie maile ... Jeśli nie, to niech napisze co robi i kim
              jest ... Sprawa wątku wtedy się łatwo wyjaśni ...
              • Gość: Ania Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: *.upc.chello.be 30.09.02, 21:18

>
                > > Zdradze Ci sekret poliszynela.Ta rzekoma baba to inaczej Zyx Polak
                > pochodzenia
                > > zydowskiego,z ktorym sie on sam nie kryje.Takze nie traktuj tego jako
                > > pomowienia chorej antysemitki.
                >
                > Jak się nie kryje, to czego jest "baba" a nie Zyx?

A skad ja moge wiedziec?Kliknij sobie na wyszukiwarke iposzukaj postow Zyx-a
                ten sam adres i ten sam styl pisania.
                Kiedys pisalpod jednym nickiem ale od niedawna mu odbilo i raz pisze jko baba
                raz sie podszywa pod innych.

Może występuje w dwóch
                > instancjach: taki Dr Jekyll i Mr Hyde?
                > Chodzi chłopina do roboty przy tokarkach w Chicago, słyszy zjeby na Polaków,
                i
                > odreagowuje pisząc takie maile ... Jeśli nie, to niech napisze co robi i kim
                > jest ... Sprawa wątku wtedy się łatwo wyjaśni ...

• Gość: LeRoy Re: A moze 'DZIEKUJEMY' dla USA' IP: *.acn.waw.pl 01.10.02, 16:42
                  Leroy was here

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka