abi_z_abudabi Dla mnie to są wszechgeje IV RP 02.11.05, 12:12 Wszechpolacy z łowcy stali się ofiarą. Głosili takie hasła stawiające ich po stronie większości Narodu: - „ my czyli większość obywateli,...... my czyli normalni ludzie w tym kraju” i w ten prosty sposób atakowali żydów, Niemców ,homoseksualistów itp. Jak to jednak w przyrodzie bywa z łowców stali się ofiarą. Ludzie nie dali się w kręcić na bliskość poglądów z nacjonalistami jeszcze Polacy pamiętają historie. W wyniku czego wszechpolacy stali się pedałami naszych czasów, to z nich śmieją się gazety , prawie każdy kabaret jaki oglądam w telewizji się z nich nabija. Jest dla nich jeszcze mniejsza aprobata społeczna niż dla grup przez nich dyskryminowanych. Dla mnie to są wszechgeje IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: Dla mnie to sa˛ wszechrydzyki IV RP 02.11.05, 12:33 Kto im do ?bow nawciska? faszystowskich idei? To sa szczeniaki og?upione,zaszczute i pozbawione samodzielnego myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
iberelka1 Re: Dla mnie to są wszechgeje IV RP 02.11.05, 17:40 Dlaczego napisales "zydzi" z malej literki a Niemcy z duzej? A co do mlodziezy wszechpolskiej...no cóz, tak koniecznie musimy o nich mówic? Popatrzcie na te twarze nie skazone mysla. Nie zawracajmy sobie glowy. nie marnujmy szarych komórek, bo kazdego dnia zanika ich sporo i bez tych troglodytów. Odpowiedz Link Zgłoś
abi_z_abudabi Re: literówka 02.11.05, 21:04 ależ przepraszam masz racje Żydzi, Niemcy i Homoseksualiści, ciekawe że właśnie to przykuło twoja uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
061445h Re: Kolejni politycy LPR ze zdjęć z imprezy 02.11.05, 16:29 tutaj gdzie mieszkam i zyje od 60 lat tacy politycy byli by skompromitowani do konca swojego zycia. Nie wiem czy nawet jeden dzien dluzej byli by w parlamencie. To poprostu skandal dla Polski i Polakow. Panstwo ktore tak ucierpialo z rak nazistow pozwala na takie zachowania politykow. Nalezy jak najszybciej przeprowadzic ustawe zabraniajaca pod wysokimi karami takiego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
slaww3 LPR TO NAZIŚCI 02.11.05, 17:30 Wstyd że w kraju należącym do UE legalnie działa nazistowska partia, jak zwykle pod przykrywką kościoła (Gott mitt uns - już to było w historii). Rozwiązać to g... Odpowiedz Link Zgłoś
1pablo Połowa chłopaków bawi się na podwórku w wojnę 02.11.05, 18:48 i ktoś SS-nem być musi, proponuję redaktorom Gazety aresztować wszystkich nieletnich no i oczywiście Tuska niby tylko dziadek był w Wermachcie ale nie daleko pada jabłko od jabłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa01 Re: Połowa chłopaków bawi się na podwórku w wojnę 04.11.05, 19:55 o czym ty człowieku prawisz nie masz zdnego pojęcia co sie działo z ludzmi wcielonymi przymusowo do Wermachtu. A SS-manem stawało sie nie z przymusu lecz z wyboru! A SS-manem nikt nie musi być i nie ma żadnego moralnego prawa. Do takiego twierdzenia że "i ktoś SS-nem musi być" pozwolenia nigdy nie będzie przynajmniej przez takie osoby jak ja. Moim zdaniem pisząc taki tekst jesteś "baranem historycznym". Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Połowa chłopaków bawi się na podwórku w wojnę 05.11.05, 09:49 Nie tylko dla Ciebie.Wedlug Prawa RFN ktos kto byl w SS nie mial prawa do renty,odszkodowania,nie liczono tego czasu do wyslugi lat.Wehrmacht natomiast byl zaliczany.Poniewaz sluzba byla przymusowa. W Wehrmachcie byl miedzy innymi noblista GUnter Grass.Podobnie "dlugo" jak dziadek Tuska.Poniewaz walesal sie z kolega zostal zlapany i miano go rozstrzelac.Kiedy siedzieli zamknieci w jakiejs komorce,udezyli Rosjanie i pilnujacy ich straznicy uciekli. Nie wiemy w jakich okolicznosciach dostal Tuskowy dziadek do niewoli.Wiadomo jednak ze bylo to zawsze niebezpieczne.Nzisci wykonywali wyroki smierci jeszcze po zakonczeniu wojny w niewoli.Za dezercje. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kolejni politycy LPR ze zdjęć z imprezy 03.11.05, 16:07 Tekst o radnych na forum ogólnopolskim? Radnych powiatowych czy gminnych? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kolejni politycy LPR ze zdjęć z imprezy 22.01.06, 20:12 Nie tylko politycy LPR: wszechpolacy.pl/img.php?id=3209 Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Kolejni politycy LPR ze zdjęć z imprezy 09.10.06, 20:43 co to za bzdury: "wszechpolacy w biurze poselskim Giertycha pozorują stosunek homoseksualny". Przecież nie od dziś wiadomo, że nie "pozorują" tylko "odbywają". Zresztą to całkiem normalne na zjazdach MW - można wręcz powiedzieć: tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś