hrabia.m.c 03.11.05, 20:09 Trybunał, na miare IV RP:))))))))))))))))))))) No i " kochane pisuarki" macie swoje autorytety :)))))))))))))))))))))))))))) kaczory już calkiem na psy zeszły\!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: czemu bialoruskiej? 03.11.05, 20:14 Może lepiej by brzmiało IV Dzidowska, co na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: witam w IV Białoruskiej!! 03.11.05, 20:20 Czym się Hrrrabia aż tak podnieca ? Olszewski ? Jak najbardziej, kto jak kto, ale on właśnie powinien znaleźć się w tym gremium, które miało*) (symbolicznie przynajmniej) znamionować grubą kreskę wobec grubej kreski... Historia rzeczywiście bywa przewrotną nauczycielką :) A koniunkturalista, megaloman i po prostu świr Jackowski ? To przecież z nadania LPR, więc nie mieszaj w to PiS. *) miało - bo dziś PO (świadomie) postawiła krechę na tym wszystkim, czym szpikowała naiwny elektorat. Dziś PO ratyfikowała układ PO-SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_zmiana_blusa Samaobora rulez 03.11.05, 20:21 hrabia.m.c napisał: > Trybunał, > na miare IV RP:))))))))))))))))))))) > No i " kochane pisuarki" macie swoje autorytety > :)))))))))))))))))))))))))))) > kaczory już calkiem na psy zeszły\!!!!!!!!!!!!!!! Lepper Marszalkiem, Dzido w Trybunale Stanu. Witamy w Polsce prawa i brony! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Samaobora rulez 03.11.05, 20:36 domyslałem się,ze jarek to szuja, ale nawet w najczarniejszych koszmarach mi sie nie śnilo ,że Łukaszenke chce przerosnąc. Ze wzrostem cięzko mu będzie ,więc z "demaokracją "eksperymenty przeprowadza, Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_zmiana_blusa Re: Samaobora rulez 03.11.05, 20:42 hrabia.m.c napisał: > domyslałem się,ze jarek to szuja, > ale nawet w najczarniejszych koszmarach mi > sie nie śnilo ,że Łukaszenke chce przerosnąc. > Ze wzrostem cięzko mu będzie ,więc z "demaokracją "eksperymenty przeprowadza, Kaczory maja wizje i chca ja wprowadzic w zycie obojetnie z kim. Z Samaobora bedzie im latwiej, poniewaz Leppiej o nic nie pyta tylko robi o co go prosza i wystawia rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
bo4do Re: Samaobora rulez 03.11.05, 20:47 Uwazasz za dobra demokracje gdyby wygrala PO inny wynik nie wchodzi w gre hmmm Bardzo dobry tok myslenia : my albo nikt Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_zmiana_blusa Re: Samaobora rulez 03.11.05, 20:49 bo4do napisał: > Uwazasz za dobra demokracje gdyby wygrala PO inny wynik nie wchodzi w gre hmmm > Bardzo dobry tok myslenia : my albo nikt Samaobora tez nie wygrala, a bierze wszystko co jej PiS da. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Samaobora rulez 03.11.05, 20:55 bo4do napisał: > Uwazasz za dobra demokracje gdyby wygrala PO inny wynik nie wchodzi w gre hmmm > Bardzo dobry tok myslenia : my albo nikt wybory za nami,PiS wygrał i to jest fakt! a działania pisu oceniam,i tylko tyle. -Lepper marszałek -Dzido do trybunału - Wasserman (psychol) na koordynatora Jak na kilka pierwszych dni , dość! Odpowiedz Link Zgłoś
nocna_zmiana_blusa Re: Samaobora rulez 03.11.05, 21:17 hrabia.m.c napisał: > bo4do napisał: > > > Uwazasz za dobra demokracje gdyby wygrala PO inny wynik nie wchodzi w gre > hmmm > > Bardzo dobry tok myslenia : my albo nikt > wybory za nami,PiS wygrał i to jest fakt! > a działania pisu oceniam,i tylko tyle. > -Lepper marszałek > -Dzido do trybunału > - Wasserman (psychol) na koordynatora > Jak na kilka pierwszych dni , dość! To byli najlepsi. Teraz przyjdzie czas na miernote, drugi, trzeci i czwarty garnitur. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Samaobora rulez 03.11.05, 21:24 Czwarty??? Ty nocna chyba naprawde chcesz ,żeby mnie koszmary po nocach męczyly:) Odpowiedz Link Zgłoś