Dodaj do ulubionych

To w końcu jaki jest ten PISowski program rządu?

04.11.05, 19:18
PIS mówi, że praktycznie będzie realizował program bardzo zbliżony do programu
PO. Jest to ukłon w stronę "naszych przyjaciół z PO"
Lepper mówi, że PIS ma bardzo dobry program prosocjalny i jest on podobny do
programu Samoobrony, dlatego poprze ten rząd
To jaki jest w końcu ten program? Kto tu robi z nas idiotów?
Obserwuj wątek
    • bebe3 Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 04.11.05, 19:26
      Nikt nie potrafi mi wytłumaczyć tych niejasności?
      • b-beagle Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 04.11.05, 19:29
        Jak widać nikt
        • pies_na_czarnych Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 04.11.05, 19:44
          Mysle, ze oni chca dopierwdzielic SBekom i tyle. Dalej nic dokladnie nie
          wiadomo. Acha maja zamiar realizowac rządowy program "Tanie Państwo".
          Ma to miedzy innymi polegac na odebraniu urzednikom komorek. Nie jestem pewien,
          ale mam nadzieje ze to o telefony komorkowe chodzi.
          • bebe3 Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 04.11.05, 20:00
            To niewiele wiecie:( Czy to w ramach tego taniego rządu mamy więcej stołków
            wicemarszałków w sejmie i senacie?
            Kurcze! ja nic nie rozumiem!
            • galt Pomysl Clintona 04.11.05, 20:09
              Clinton naprzyklad wyporzyczal lozko Lincolna za jakies $25,000 za noc. moze to
              pomoze odciazyc koszty. Mamy gdzies takie lozko? (Chrobrego, Batorego, Gomluki
              (zart!))
            • hrabia.m.c Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 04.11.05, 20:12
              to i tak obry jesteś:)
              Przynajmniej pytania zadajesz.
              a Marcinkiewicz też nie wie ,
              a wsysykie odpowiedzi zna:))))
            • pies_na_czarnych Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 20:43
              bebe3 napisała:

> To niewiele wiecie:(

Cięcia Marcinkiewicza

Kazimierz Marcinkiewcz jeszcze nie otrzymał wotum zaufania w Sejmie
              Premier Kazimierz Marcinkiewicz obiecuje, że realizacja rządowego
              programu "Tanie Państwo" przyniesie 5 mld złotych oszczędności rocznie.
              Środki mają pochodzić m.in. z likwidacji Rządowego Centrum Studiów
              Strategicznych, Wojskowej Agencji Mieszkaniowej i Agencji Nieruchomości Rolnych.

W miejsce dwóch innych Agencji - Rynku Rolnego oraz Restrukturyzacji i
              Modernizacji Rolnictwa - powstać ma jedna.

Kazimierz Marcinkiewicz zapowiedział też redukcję zatrudnienia w administracji
              państwa i oszczędności na służbowych samochodach i komórkach:

"Szacujemy, że roczny uzysk z programu Tanie Państwo będzie wynosił około 5 mld
              złotych, przy czym od razu w pierwszym roku nie uzyskamy aż takiej kwoty
              przychodu - dlatego, że wdrożenie tego programu jest także kosztowne".

Premier dodał, że elementem programu "Tanie Państwo" jest też likwidacja
              stanowiska i biura pełnomocnika rządu ds. równego statusu kobiet i mężczyzn.

• bebe3 Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 20:52
                Te 5mld zł to jedyna liczba jaka padła:( Nie wiemy jak była liczona
                Ale pJaruga Nowacka wspomniała coś o finansowaniu biura do spraw równego statusu
                Z jej słów wynika ,że dostawaliśmy na nie pieniądze z UE
                Czy te pieniądze p.Marcinkiewicz tez wliczył do 5mld? Jeśli tak to błąd.
                My ich nie zaoszczędzimy, ale po prostu nie dostaniemy
                • pies_na_czarnych Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:00
                  bebe3 napisała:

> Te 5mld zł to jedyna liczba jaka padła:(

Z tego co on mowi to te 5 miliardow jest do wydania:( Zarabiac maja zamiar
                  dopiero pozniej:((

"nie uzyskamy aż takiej kwoty
                  przychodu - dlatego, że wdrożenie tego programu jest także kosztowne".
                  • bebe3 Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:02
                    Wydaje mi się ,że te 5 mld zł.wyliczyła ta sama osoba co 3mln mieszkań :(
                    • pies_na_czarnych Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:05
                      bebe3 napisała:

> Wydaje mi się ,że te 5 mld zł.wyliczyła ta sama osoba co 3mln mieszkań :(

:))
                      Ja sie obawiam, ze tyle Rydzykowi za wybory musza wybulic:((
                      • pies_na_czarnych Premier nadal sie dziwi. 04.11.05, 21:07
                        'Drzwi nadal otwarte'

Premier wyraził żal i zdziwienie decyzją Platformy o przejściu do opozycji.

Kazimierz Marcinkiewicz podkreślił, że po wygranych wyborach Prawo i
                        Sprawiedliwość zaprosiło Platformę do rozmów, a on szeroko otworzył drzwi
                        prowadzące do porozumienia:

"Trzymałem je nieustająco otwarte, mogę nawet powiedzieć, że stałem przed nimi
                        zapraszając polityków PO.

Teraz nie zamknąłem tych drzwi, one nadal są otwarte, ale wszedłem do środka,
                        bo Polska musi być rządzona".
                        • bebe3 Re: Premier nadal sie dziwi. 04.11.05, 21:12
                          Odpowiem przysłowiem
                          Cóż , młody zawsze zdziwiony:)
                      • bebe3 Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:08
                        Jego forsą nie opędzą:( Od kilku tygodni podejrzewam, że o.d ma ochotę na
                        telewizję utrzymywaną z abonamentu. NP tv regionalną:(
                        • pies_na_czarnych Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:11
                          bebe3 napisała:

> Jego forsą nie opędzą:( Od kilku tygodni podejrzewam, że o.d ma ochotę na
                          > telewizję utrzymywaną z abonamentu. NP tv regionalną:(

Ty masz leb, ze ja na to nie wpadlem:(
                          Mam nadzieje, ze nie wykrakales!
                          • pies_na_czarnych Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:14
                            pies_na_czarnych napisała:

> bebe3 napisała:
                            >
                            > > Jego forsą nie opędzą:( Od kilku tygodni podejrzewam, że o.d ma ochotę na
                            > > telewizję utrzymywaną z abonamentu. NP tv regionalną:(
                            >
                            >
                            > Ty masz leb, ze ja na to nie wpadlem:(
                            > Mam nadzieje, ze nie wykrakales!
                            >

Zrob z tego nowy watek.!!!!!!!!!!!!!!!
                          • bebe3 Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:14
                            Łam!!! jam jest kobitka:)
                            • bebe3 Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:16
                              I nie robię osobnego wątku, bo mi dreszcze po plecach chodzą jak pomyślę
                              Rób TY!
                              • pies_na_czarnych Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:22
                                bebe3 napisała:

> I nie robię osobnego wątku, bo mi dreszcze po plecach chodzą jak pomyślę
                                > Rób TY!

Sorry, o prawach autorskich nie slyszalas:)
                                Rob watek, po co masz sie sama bac. Niech inni tez naciesza sie ;))
                                dreszczykami.
                                • bebe3 Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:32
                                  Oświadczenie
                                  Ja niżej podpisana zrzekam się praw autorskich do pomysłu wymienionego kilka
                                  wątków wyżej dotyczącego o.d i upowazniam psa_na_czarnych do wykorzystania go wg
                                  uznania z zalożeniem nowego wątku włacznie
                                  bebe3 :)
                                  • pies_na_czarnych Re: Zabezpiecze ci troche wiecej jasnosci, Bebe3! 04.11.05, 21:49
                                    :))
      • hrabia.mileyski Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 10.11.05, 11:42
        Bez urazy, ale to z Ciebie zrobiono idiotkę, albo sama sobie to załatwiłaś.
        Prócz pewnych modyfikacji w służbie zdrowia został przedstawiony kompletny
        program PISu. Jeszcze wczoraj Marcinkiewicz mówił, że w 97% takim własnie będzie
        (uwzględnił resort zdrowia).
    • galt Ty sie nie mozesz polapac a co dopiero opozycja 04.11.05, 20:11
      Opozycja pewno lata za swoimi glowami i pyta "Boss to z czym my sie k... mamy
      niezgadzac?".
    • jasiuf Mydło 04.11.05, 20:14

W dominie jesta kostka o nazwie mydło - sama jest "pusta" ale za to pasuje do
      wszystkich pozostałych. Program PiS to właśnie takie mydło. Można wręcz rzec, ze
      PiS ma w swoim programie 144 takie "mydła"

Ma to dodaatkową zaletę.
      Co by nie zrobili to zawsze mogą powiedzieć, że "tak właśnie miało być"
      • bebe3 Re: Mydło 04.11.05, 20:17
        jasiuf napisała:
        >
        > Ma to dodaatkową zaletę.
        > Co by nie zrobili to zawsze mogą powiedzieć, że "tak właśnie miało być"

Ale oni powiedzą, nie udało się bo realizowaliśmy program PO i to ich wina!
        • galt i beda mieli racje 04.11.05, 20:19
          ..bo przecierz tak jest, czyz nie tak?
          A ajk sie uda to POrowcy beda mowili "udalo sie bo nasz program byl dobry" -
          nie mozesz miec i tak i tak.
          • jasiuf Sęk w tym, ze PO nie ma w tym rządzie 04.11.05, 20:27
            galt napisał:

> ..bo przecierz tak jest, czyz nie tak?
            > A ajk sie uda to POrowcy beda mowili "udalo sie bo nasz program byl dobry" -
            > nie mozesz miec i tak i tak.

i co by PiS teraz nie wyprawiało to jest to tylko i wyłącznie sprawa PiS
            • galt tak toczna 04.11.05, 21:45
      • galt bo to nie oto chodzi 04.11.05, 20:17
        Dawno juz jeden z finansistow napisal: "to nie chodzi o plan chodzi o
        planowanie". Stad wiec to co mowisz nie ma znaczenia. Najwazniejsze jest wyciac
        komunistow z infrastruktury i miec kierunek, reszt powstanie w praniu. No w
        przypadku mydla to moze przedstawiac maly problem... :)
        • bebe3 Re: bo to nie oto chodzi 04.11.05, 20:19
          To jaki jest ten kierunek?
          • galt Kierunek jest mniej wiecej taki: 04.11.05, 20:20
            • galt teraz ten kierunkek: 04.11.05, 20:24
              1. Zapewnic warunki dzialania rzadu i urzedow nieskrepowane korupcja.
              2. Wprowadzic zmiany do przepisow, ktore sa zgubne lub pomagaja przestepca
              niszczyc ten kraj.
              3. Podniesc wartos majatku panstwowego i z czasem go sprywatyzowac poza
              strategicznym sektorami.
              4. Wprowadzic szybka pomoc potrzebjacym i z czasem usamodzielnic ich i
              wprowadzic warunki ekonomi wolnorynkowej
              5. W polityce zagraniczniej wzmocnic wiezi z USA, podnoszac w ten sposob nasze
              znaczenie w Europie. Nie pozolic KGB-kom tancowac nam na nosie.

to w skrocie.
              • bebe3 Re: teraz ten kierunkek: 04.11.05, 20:33
                -A ja widzę po tych kilku dniach,że z gospodarką to PIs nie bardzo wie co zrobić.
                Plan powiększenia deficytu wydaje mi się krokiem w złym kierunku.
                -Co do planu by nie pozwolić KGBowcom tańczyć sobie na nosie to mogą zacząć
                negocjując zapowiadaną podwyżkę gazu:)Jak myślisz kto teraz siedzi w Gazpromie?
                Ale pr. Kaczyński zapowiedział,że będzie Moskwę traktował twardo. POwodzenia:)
                • galt niewykluczone 04.11.05, 22:08
                  niewykluczone, ze troche sie zamotali z obsada nie przewidujac, ze PO da
                  drapaka.
                  Nie sadze, jednak, zeby nie wiedzieli czego nierobic. Jezeli tak jest, ze w
                  calej Polsce jest tylko kilku ludzi, ktorzy wiedza jak sterowac gospodarka, to
                  nie pozostanie nam innego jak tylko oddac sie dobrowolnej dyktaturze :)
                  A z drugiej strony tak samo jak i PiS tak i wielu innych nie wie co dokladnie
                  zrobic. Sytuacja nie jest calkiem przypadkiem podrecznikowym.
              • pies_na_czarnych Re: teraz ten kierunkek: 04.11.05, 20:48
                galt napisał:

> 1. Zapewnic warunki dzialania rzadu i urzedow nieskrepowane korupcja.
                > 2. Wprowadzic zmiany do przepisow, ktore sa zgubne lub pomagaja przestepca
                > niszczyc ten kraj.
                > 3. Podniesc wartos majatku panstwowego i z czasem go sprywatyzowac poza
                > strategicznym sektorami.
                > 4. Wprowadzic szybka pomoc potrzebjacym i z czasem usamodzielnic ich i
                > wprowadzic warunki ekonomi wolnorynkowej
                > 5. W polityce zagraniczniej wzmocnic wiezi z USA, podnoszac w ten sposob
                nasze
                > znaczenie w Europie. Nie pozolic KGB-kom tancowac nam na nosie.
                >
                > to w skrocie.

Oni chyba u Fidela Castro uczyli sie strategii politycznej.
                • galt :) 04.11.05, 22:05
                  to Ty znasz Fidela?
                  • pies_na_czarnych Re: :) 04.11.05, 22:24
                    galt napisał:

> to Ty znasz Fidela?

Bywalo sie tu i tam:)
          • cheetah51 Re: Słuszny! b/o 04.11.05, 20:24
            • bebe3 Re: Słuszny! b/o 04.11.05, 20:27
              Może coś więcej?
              • cheetah51 Re: Słuszny! b/o 05.11.05, 23:00
                Jak można napisać coś więcej o czymś, czego de facto nie ma?;-)
                • piaf.e Re: Słuszny! b/o 06.11.05, 14:48
                  Jest mydło.
                  • cheetah51 Re: Słuszny! b/o 08.11.05, 06:27
                    Tylko obiecanych powideł nie widać!;-)
                    • piaf.e Re: Słuszny! b/o 08.11.05, 08:06
                      Po powidła do lasu nas wyslą.
    • a.adas Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 04.11.05, 20:29
      Na serio w rządzie są jedynie Trojaczki Bliźniaków (Dorn, Wasserman, Ziobro),
      reszta ministrów to klasyczne zderzaki. Niestety łącznie z premierem. Trojaczki
      zapewnią "Mądremu Narodowi Polskiemu" igrzyska.

Widać, ze Kaczynski stawia na wyraziste resorty siłowe i uroczystą inaugurację
      brata. Pozostali ministrowie mają po pierwsze: nie psuć, po drugie: nie psuć,
      po trzecie: nie psuć. A jeszcze, przypadkiem?, przyjdzie wzrost? Przeczekamy
      zobaczymy... chleba od tego pewnie nie przybędzie, ale pewnie i nie bedzie go
      mniej... A co do igrzysk - mozna mieć tylko nadzieję, ze nasz dyspozycyjny
      aparat sprawiedliwości nie przeholuje...

Widać, że pragram rządu jest bardziej liberalny nawet od Tuska:). Po pierwsze,
      Kaczyński nie jest na tyle głupi by realizować swe przedwyborcze obietnice, po
      drugie moze to byc próba wmanewrowania PO w dziwną sytuację: PO głosujace
      przeciw "swoim" reformom to by była niezła gratka dla PiSu...

Aktualna zagadka dla niemal wszystkich klubów w Sejmie: jak utrzymać rząd,
      którego poprzeć ze względów taktycznych nie można...
      • galt niezle 04.11.05, 20:51
        Twoje anlizy sa calkiem interesujace. Parafrerazuja problem rzadu dosc dobrze.
      • piaf.e Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 09.11.05, 22:31
        PO NIE BEDZIE GLOSOWAC PRZECIW SWOIM REFORMOM.
    • nocna_zmiana_blusa Tego nie wie nikt 04.11.05, 20:33
      Program jest w dalszym ciagu konsultowany z przestepca dr marszalkiem Leppiejem.
      • bebe3 Re: Tego nie wie nikt 04.11.05, 20:45
        To prawda. Dziś może być jedno, a jutro drugie.
        W wyborach budżetowa służba zdrowia była filarem programu.
        Filarem z którego PIS zrezygnowało w czasie potrzebnym na wypicie kawy:(
        I co najśmieszniejsze zrobiło to samo, bez czyjegokolwiek namawiania
        • p.smerf Re: Tego nie wie nikt 04.11.05, 21:01
          Według dzisiejszej informacji deficyt budżetowy za ten rok, będzie znacznie
          niższy od założonego. A więc główny problem polega na tym, jak te zaoszczędzone
          przez komuchów pieniądze najefektowniej roztrwonić.
          • galt zaoszczedzone? 04.11.05, 21:11
            ..czy niedokradzione?

:(
            • p.smerf Re: zaoszczedzone? 04.11.05, 21:20
              > ..czy niedokradzione?
              >
              > :(

Więc sądzisz, że ci nowi dokradną do oporu?
              • galt nie wiem 04.11.05, 21:28
                wiem, ze liberalizm wobec wlasnosci wlasnej jest w Polsce dosc powszechny a ci
                politycy tez wyrosli z polskich domow.
                Zawsze beda szuje na tym swiecie, trzeba tylko stworzyc system, ktory nie
                pozwoli im spac spokojnie po nocach i sie uspokoi.
                W Stanach tez kradna. Ale tutaj jak wpadna, to wakacje sie koncza - przez co
                srednio bardziej oplaca sie byc uczciwym. Tego wlasnie potrzeba w Polsce - tj.
                normalnego systemu prawnego i gospodarczego. A przekrety zawsze beda,
                zamierzone, z glupoty, ze strachu, itp.
          • ayran Re: Tego nie wie nikt 04.11.05, 21:26
            To nie są, drogi kolego, pieniądze zaoszczędzone przez komuchów, tylko dodatkowe
            wpływy z podatków. Nie wiem czy w wymiarze netto dopłacasz państwu tym czy
            państwo tobie, ale jeśli chodzi o wpływy z moich podatków, to nie wynikają one z
            żadnych oszczędności komuchów.
            • galt absolutna prawda 04.11.05, 21:35
              czas aby ludzie w Polsce przyzwyczaili sie myslec, ze nie ma czegos takiego jak
              pieniadze panstwa. To wszystko, to sa pieniadze spoleczenstwa i politycy niech
              lepiej wiedza jak sie z nich rozliczac. Co rowniez naklada obowiazek na kazdym
              aby bral udzial procesie dmokracji.

Wybory, na przykald, to nie przywilej spoleczny - to obowiazek spoleczny.
              Ignorowanie niesprawiedliwosci to jeszcze nastepna niesprawiedliwosc.
              Zamykanie oczu na przestepstwo - to jeszcze wieksze przestepstwo, a
              nie "kablowanie", jak wielu w Polsce ciagle mylnie uwaza.
    • loppe Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 04.11.05, 21:15
      przeczytaj program, ma 130 stron (PO nie dał rady przygotować) i nie zawracaj
      głowy
    • andrzejg Nowi przyjaciele z Samoobrony też nie wiedzą 04.11.05, 21:32

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2999761.html
      - Czekamy na spotkanie z premierem i program. Jeśli będzie to ten program,
      który był ustalany z PO, to będziemy raczej przeciw.
      Jeśli będzie to ten, który poznaliśmy w czasie kampanii, to będziemy raczej za -
      mówi Krzysztof Filipek z Samoobrony. Czego
      oczekuje? - Jasnych deklaracji, żadnych mglistych zapewnień
      • bebe3 Re: Nowi przyjaciele z Samoobrony też nie wiedzą 04.11.05, 21:36
        Tego co mówi Samoobrona nie można brać serio
        Sama słyszałam jak Jędrek mówił,że chce być marszałkiem, a następnego dnia,że to
        był tylko taki żart
    • bracia_zbrojek Re: To w końcu jaki jest ten PISowski program rzą 04.11.05, 21:52
      Program PiS - programem PiSu, Samoobrony, LPR i PSL, czyli groch z kapustą na
      słodko dla partii popierających Kaczynskich.
      • 2berber Marcinkiewicz nie przestrzega reguł! 04.11.05, 22:03
        Pan premier Marcinkiewicz już rozpoczął pisanie
        wytycznych do kopert dla swojego następcy.
        Przechytrzył poprzedników - na samym początku urzędowania
        otworzył wszystkie trzy koperty które otrzymał od Belki.
      • hrabia.m.c Re: program PiZsPuR programem narodu!!!!!! 04.11.05, 22:03
        • zdybex Re: program PiZsPuR programem narodu!!!!!! 06.11.05, 15:27
          Programem rzadu jest program rzadu. Rzadu fachowcow. A naszych fachowców np.
          hydraulików boi się cała Francja.Dla mojej babci kazdy sasiad robił za
          fachowca bo była wdową mieszkajaca samodzielnie. Ale takich fachowców jak w
          naszym czyms tam - sami NOBLIŚCI- jeszcze swiat nie widział. Hura!
    • memor3 Program PiSu to TERAZ K.RWA MY (przy zlobie) 09.11.05, 22:55
      reszta programu to bleblebleble
      • kropekuk PROGRAM KOALICJI RZADOWEJ to raczej ten: 09.11.05, 23:04
        Wyklety, powstan ludu ziemi,
        Powstancie, których dreczy glód,
        Mysl nowa blaski promiennymi
        Dzis’ wiedzie nas na bój, na trud.
        Przeszlosci slad dlon nasza zmiata,
        Przed ciosem niechaj tyran drzy!
        Ruszamy z posad bryle swiata,
        Dzis niczym, jutro wszystkim my!

/.../

Rzadzacy swiatem samowladnie
        Królowie kopaln, fabryk, hut
        Tym mocni sa, ze kazdy kradnie
        Bogactwa, które stwarza lud.
        W tej bandy kasie ogniotrwalej
        Stopiony w zloto krwawy pot.
        Na wlasnosc do nas przejdzie caly,
        Jak naleznosci slusznej zwrot.

/.../

Dzis lud roboczy wsi i miasta
        W jednosci swojej stwarza moc,
        Co sie po ziemi wszerz rozrasta,
        Jak swit lamiacy wieków noc!
        Precz darmozjadów rodzie sepi!
        Czy nie dosc zerów z naszych cial?
        Gdy lud wam krwawe szpony stepi,
        Dzien szczescia bedzie wiecznie trwal...

home.planet.nl/~elder180/internationale/pools.htm
        Widzisz, bo sa i ci wyzyskiwani, pozbawieni swego dorobku, co go "wlasnymi
        recami", i ci fabrykanci-zlodzieje, i te lenie-pasozyty... Pasuje, jak ulal!

TYLKO CZEMU DOTAD TEGO JESZCZE OTWARCIE I SZCZERZE NIE WYKWAKALI?
        • piaf.e Re: PROGRAM KOALICJI RZADOWEJ to raczej ten: 10.11.05, 00:11
          nie no to jest poprostu genialne.
          • kropekuk I "procesy rozliczeniowe " tez sa:))) 10.11.05, 00:13
            A nie wierzyly mi PiSiaki, ze mialem podstawy do nazywania ich dewocyjna
            BOLSZEWIA...
        • piaf.e Re: PROGRAM KOALICJI RZADOWEJ to raczej ten: 11.11.05, 08:51
          najbardziej mnie sie podoba na 4 nutke(czy to cymbały i organy?)
      • cheetah51 Re: Program PiSu to TERAZ K.RWA MY (przy zlobie) 10.11.05, 06:24
        I "będziemy bronić tego żłobu jak niepodległości"!;-)))
        • piaf.e Re: Program PiSu to TERAZ K.RWA MY (przy zlobie) 10.11.05, 11:36
          bedziemy.
        • piaf.e Re: Program PiSu to TERAZ K.RWA MY (przy zlobie) 10.11.05, 11:39
          patrzec przez lupe na dlugie i brudne pisowskie lapska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka