Dodaj do ulubionych

Kazdy odpowiedzialny i madry Polak popiera

07.11.05, 17:32
PiS i rzad Marcinkiewicza. Pozostali czerpia z przebogatej tradycji polskiego
warcholstwa, zdrady i nieodpowiedzialnosci za kraj.
Obserwuj wątek
    • kropekuk To juz nieco lepsze, nizli tradycje A.Hitlera i 07.11.05, 17:34
      jego troski o prostego czlowieka, demografie i wartosci (aryjskie).
    • andrzejg Naród z Partią,Partia z Narodem 07.11.05, 17:35
      już to było
      NIe przesadzaj

A.
      • digan Re: Naród z Partią,Partia z Narodem 07.11.05, 17:35
        Pogrom Partii programem Narodu :]
    • po_godzinach jest wolnośc poglądów) 07.11.05, 17:36
      możesz więc tak uważać)
    • prof_dr_hab Oczywiscie znacząca czesc tych "przeciw" 07.11.05, 17:43
      nie robi tego bezinteresownie. Jest pewna grupa uzytecznych idiotow, ale
      wiekszosc wie co to znaczy ochrona wlasnych interesow a takową gwarantowal Tusk
      i PO. A do czego moga posunąc się zrajcy widać na przykladzie Urbana - w
      Irlandii za takie pomysly szybko by z nim porozmawiali odpowiednio (IRA tylko
      formalnie zrobila rozbrojenie). Ale my jestesmy niestety cokolwiek
      ubezwlasnowolnieni i przez tradycje niewolnictwa i przez pare innych
      czynnikow.
      • x2468 Re: Oczywiscie znacząca czesc tych "przeciw" 07.11.05, 17:50
        prof_dr_hab napisała:

> nie robi tego bezinteresownie. Jest pewna grupa uzytecznych idiotow, ale
        > wiekszosc wie co to znaczy ochrona wlasnych interesow a takową gwarantowal Tusk
        >
        > i PO. A do czego moga posunąc się zrajcy widać na przykladzie Urbana - w
        > Irlandii za takie pomysly szybko by z nim porozmawiali odpowiednio (IRA tylko
        > formalnie zrobila rozbrojenie). Ale my jestesmy niestety cokolwiek
        > ubezwlasnowolnieni i przez tradycje niewolnictwa i przez pare innych
        > czynnikow.

Leppera oczywiscie zaliczasz do madrych i uczciwych?
        • prof_dr_hab W zasadzie tak. 07.11.05, 17:53
          Jesli poprze rzad, to tak. Tuska zaś zaliczam do politycznego i moralnego dna
          polskiego zycia spolecznego.
          • kropekuk "W zasadzie tak." No to dziekujemy!!! 07.11.05, 17:58

• andrzejg Cóż za przewartosciowanie.Brawo. 07.11.05, 18:01
            Ciekawym Twojej reakcji jak Lepper da kopa PiSowi przy pierwszej lepszej
            okazji, a że tak się stanie , to jestem tego pewien.

A.
            • kropekuk Nie, to STALOSC MORALNOSCI KALEGO 07.11.05, 18:03
              Kodeks etyczny PiSuarow bowiem glosi: Jak Kali ukrasc krowe, to byc dobry
              uczynek...Swiadomosc plemienna, typowa dla narodowcow...
          • piaf.e Re: W zasadzie tak. 07.11.05, 22:03
            prof_dr_hab napisała:

> Jesli poprze rzad, to tak. Tuska zaś zaliczam do politycznego i moralnego dna
            > polskiego zycia spolecznego.

a ja ciebie
    • kaczkadziwaczka7 popierac by byc winionym za kleske socjalistow 07.11.05, 17:56
      ekonomicznych?
      Niech sie sami winia. Bedzie jasne kto sie zblaznil. Chcieli wladzy, maja ja,
      niech rzadza.
    • indris Już to widziałem... 07.11.05, 18:11
      ...tylko zamiast PiS i Marcinkiewicza było: Parię i tow. Gierka (wcześniej:
      Gomułkę)
    • jasiuf Każdy warchoł popiera PiS i kaczyńskich 07.11.05, 20:39
      prof_dr_hab napisała:

> PiS i rzad Marcinkiewicza. Pozostali czerpia z przebogatej tradycji polskiego
      > warcholstwa, zdrady i nieodpowiedzialnosci za kraj.

Bo tylko warchoł i skończony hipokryta ma tyle tupetu żeby po kaczej hucpie
      wyborczej żądac od innych poparcia.

Przez dwa miesiące kaczory i PiS rozpieprzały wszystko co stało na ich drodze do
      władzy nie przebierając w środkach. Kaczor własne g.wno by zeżarł żeby tylko
      zostać prezydentem. A teraz nawołuje o odpowiedzialność !?

To gdzie była kacza odpowiedzialnośc za Polskę jak spuszcał z łańcucha kurskiego ?

Gdzie była chęc utworzenia koalicji jak tygodniami udowadniał, że program
      gospodarczy przyszłego współkoalicjanta doprowadzi do nędzy, opustoszy lodówki,
      a ludzie bedą umierać pod szpitalami dla bogaczy ?

Jesteś albo idiotą albo skończonym zaprzańcem że teraz masz czelność nawoływac
      do poparcia PiS, wycierając sobie przy tym mordę Polską.
      • janu5 Jasiu spokojnie przemyśl wszystko. 07.11.05, 21:09
        Jeszcze nie otrząsnołeś się po klęsce wyborczej twoich idoli. Przeanalizuj
        sokojnie. Co to jest PO -Piskorski Schetyna i paru podobnych "biznesmanów". To
        się rozleci bo obrazeni sami odstawili się od władzy. Nie żałuj ich , możesz ich
        kupić teraz na wyprzedaży.
        • jasiuf PiS ci morde lizał :) 07.11.05, 21:53
          janu5 napisał:

> Jeszcze nie otrząsnołeś się po klęsce wyborczej twoich idoli. Przeanalizuj
          > sokojnie. Co to jest PO -Piskorski Schetyna i paru podobnych "biznesmanów". To
          > się rozleci bo obrazeni sami odstawili się od władzy. Nie żałuj ich , możesz
          > ich kupić teraz na wyprzedaży.

Na PO oddało głos 3% mniej wyborców niż na PiS.
          W większości byli to ludzie świadomi swojego wyboru.
          Głosowali na kraj liberalny i rozwijający się.
          To jest własnie PO.

Co do Piskorskiego i Schetyny to nie interesuje mnie ich los.
          Zapewne dadzą sobie rade.

A co do wyprzedaży to różnica pomiędzy PO a PiS jest taka że wartośc PO być moze
          spadła, za to PiS jak tirówka daje teraz d.py każdemu kto zapłaci chocby dwoma
          głosami. I tak bedzie do końca tego nierządu.

Jak to jest PiSiorku patrzec jak ci się macierz prostytuuje ?
          • tituba popieram rząd wybrany przez wyborców 07.11.05, 22:03
            Odpowiadasz na :

jasiuf napisała:

>
            >
            > Na PO oddało głos 3% mniej wyborców niż na PiS.
            > W większości byli to ludzie świadomi swojego wyboru.
            > Głosowali na kraj liberalny i rozwijający się.
            > To jest własnie PO.

Ale trochę głosowało na PiS, trochę na SLD, trochę na Samoobronę, a trochę ( w
            tym ja ) na PSL . Kraj potrzebuje spokoju i teraz wzniecanie waśni jest
            rujnowaniem swojego wizerunku w oczach tych, którzy głosowali. Wszyscy wieszaja
            co moga na posłach i politykach. Tu na forum tez to ma miejsce, niestety. Jednak
            ja uważam, że posłowie z powaga i dostojna mądrością podejmą pracę nad naszym
            krajem. Może mniej będzie sensacji w mediach, ale tej nie brak. A kraj odetchnie.
            • jasiuf Re: popieram rząd wybrany przez wyborców 07.11.05, 22:09
              tituba napisał:

> Ale trochę głosowało na PiS, trochę na SLD, trochę na Samoobronę, a trochę ( w
              > tym ja ) na PSL . Kraj potrzebuje spokoju i teraz wzniecanie waśni jest
              > rujnowaniem swojego wizerunku w oczach tych, którzy głosowali. Wszyscy
              > wieszaja co moga na posłach i politykach. Tu na forum tez to ma miejsce,
              > niestety. Jednak ja uważam, że posłowie z powaga i dostojna mądrością podejmą
              > pracę nad naszym krajem. Może mniej będzie sensacji w mediach, ale tej nie
              > brak. A kraj odetchnie.

Tu chodzi o odrobinę logiki i przyzwoitosci.
              PO jest partią której program gospodarczy stał sie głównym obiektem ataków PiS,
              SO, LPR i PSL. PO NIE MOŻE poprzeć rządu ugrupowania jawnie wrogiego (PiS) bo
              byłoby to nieuczciwe wobec wyborców PO.

Cały problem polega na tym, że PiS chce koalicji z partią której nienawidzi, na
              krytyce której zbił kapitał polityczny i którą chce zniszczyć. A nie chce
              koalicji z partiami których programy sa prawie identyczne (SO, PSL i LPR) i
              które aż przestepują z nogi na noge aby zostać przez PiS zaproszone do
              współrządzenia.

To czysta shizofrenia.
              • nocna_zmiana_blusa Re: popieram rząd wybrany przez wyborców 07.11.05, 22:11
                jasiuf napisała:

> tituba napisał:
                >
                > > Ale trochę głosowało na PiS, trochę na SLD, trochę na Samoobronę, a troch
                > ę ( w
                > > tym ja ) na PSL . Kraj potrzebuje spokoju i teraz wzniecanie waśni jest
                > > rujnowaniem swojego wizerunku w oczach tych, którzy głosowali. Wszyscy
                > > wieszaja co moga na posłach i politykach. Tu na forum tez to ma miejsce,
                > > niestety. Jednak ja uważam, że posłowie z powaga i dostojna mądrością pod
                > ejmą
                > > pracę nad naszym krajem. Może mniej będzie sensacji w mediach, ale tej ni
                > e
                > > brak. A kraj odetchnie.
                >
                > Tu chodzi o odrobinę logiki i przyzwoitosci.
                > PO jest partią której program gospodarczy stał sie głównym obiektem ataków
                PiS,
                > SO, LPR i PSL. PO NIE MOŻE poprzeć rządu ugrupowania jawnie wrogiego (PiS) bo
                > byłoby to nieuczciwe wobec wyborców PO.
                >
                > Cały problem polega na tym, że PiS chce koalicji z partią której nienawidzi,
                na
                > krytyce której zbił kapitał polityczny i którą chce zniszczyć. A nie chce
                > koalicji z partiami których programy sa prawie identyczne (SO, PSL i LPR) i
                > które aż przestepują z nogi na noge aby zostać przez PiS zaproszone do
                > współrządzenia.
                >
                > To czysta shizofrenia.

Od siebie dodam, ze wyglada to na schizofrenie paranoidalna.
    • nocna_zmiana_blusa Re: Kazdy odpowiedzialny i madry Polak popiera 07.11.05, 21:58
      prof_dr_hab napisała:

> PiS i rzad Marcinkiewicza. Pozostali czerpia z przebogatej tradycji polskiego
      > warcholstwa, zdrady i nieodpowiedzialnosci za kraj.

Spieprzaj dziadu!
    • bebe255 Re: Kazdy odpowiedzialny i madry Polak popiera 07.11.05, 22:26
      Masz jakies dowody na swoje argumenty, kolego?
    • kaczkadziwaczka7 uzasadnij dlaczego powinnismy popierac PiS 07.11.05, 22:28
      faktami, nie przymiotnikami. emocje mnie nie podniecaja. chce faktow.
    • cimoszenka Wolę być MĄDRALO 07.11.05, 22:41
      warchołem, zdrajcą i nieodpowiedzialnym za kraj (szkoda, że MĄDRALA nie
      wymienił nazwy kraju) aniżeli popierać prawo i syfilis oraz rząd dewotek i
      nieprzytomnych wielbicieli środków dopingujących.
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Wolę być MĄDRALO 07.11.05, 23:24
        Ten kraj to Watykan.
    • jethrox Kazdy odpowiedzialny i madry Polak popiera 07.11.05, 23:30
      Andrzeja Leppera!
      Czyż wszak nie ?
    • g_oska01 Re: Kazdy odpowiedzialny i madry Polak popiera 07.11.05, 23:30
      A dlaczego? Konkrety poproszę. Mam poprzeć ten rząd dlatego,że:
      1/ PiS uzyskało najlepszy wynik wyborczy? W poprzednich wyborach też ktoś
      wygrywał, ale takiego parcia na poparcie nie było. Czyżby coś się zmieniło? Może
      teraz jest tak,że jak więkoszość orzeknie,że kaszanka jest the best to mam ją
      wciskać dzieciom pomimo tego,że im w buzi rośnie? Chyba jednak nie.
      2/ ma b.b.b. dobry program? Chyba nie jestem dość mądra i inteligentna, bo z
      tego co słyszałam i czytałam wychodzi mi,że "program" jest dośc mglisty. Owszem
      założenia są piękne: wszyscy mamy być piękni,młodzi,bogaci,zdrowi i szczupli, a
      RP ma być krainą mlekiem i miodem płynącą. Wszyscy to obiecywali.Tylko jak do
      tego dojść. Tego w programie jakoś nie widzę. Z samych zmian w służbach mi nie
      przybędzie. Parę tzw "rozpierduch"(sorry) już było. I co z tego,że ta będzie
      robiona przez właściwych? Dla mnie szaraczka to nie ma zbyt dużego znaczenia. W
      moim miasteczku najwięksi potencjalni aferzyści,którzy dorobili się jakiś
      pieniędzy to ludzie robiący tzw "kółka" w latach 80tych, a w latach 90tych
      prowadzący różną działalność gosp. I nie dorobili się na państwowym majątku
      (20tys miasteczko na ścianie wschodniej). Program w którym gro haseł dotyczy
      komu się da to nie program, a rozwój przez zatrudnienie, to dla mnie za duże sf.
      Po wysłuchaniu Pana Premiera & Co w RM straciłam resztkę złudzeń. Nie
      podejrzewam,że to co tam zostało powiedziane to była wersja przeznaczona dla
      słuchaczy tej stacji. Aż o taki cynizm tych panów nie podejrzewam.
      3/ ma b.b.b.dobry skład? Pani Min.Fin., przepraszam, ale żenada. Kobitka od
      kasy zachowująca się jak podfruwajka? Jeszcze raz przepraszam, ale nie mogłam
      się powstrzymać. Wasserman z włączną płytą: jestem b.ważnym koordynatorem od
      służb i nie mogę się wypowidać, bo strasznie dziwne i tajemnicze informacje
      posiadam. Ziobro dla którego prawo można stosować instrumentalnie: nie są ,ale
      my zrobimy żeby byli. Lepszy Kryże, przynajmniej wygląda na takiego co rozumie o
      czym mówi. Sama wierchuszka.
      4/ został namaszczony przez dwóch najwybitniejszych polityków? Będzie rozkaz
      będę popierać ("wiesław,wiesław"). Na dzień dzisiejszy chyba jeszcze nie muszę.
      5/ A może coś takiego nam grozi,że wszelkie wątpliwości należy odłożyć na półkę
      i w ciemno poprzeć? Kiedyś zgniły imperializm groził, a co teraz? No i
      ćwiczyliśmy jedność narodową, poparcie jedynej słusznej siły etc etc. Skutki
      mamy widoczne do dzisiaj.
      Tak więc zamiast określać mnie jako głupiego nieodpowiedzialnego warchoła
      przekonaj mnie. Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka