kecawy 08.11.05, 16:31 Podmiot polityki europejskiej. Kraj ludzi radosnych, uczciwych, prawdomównych, pracowitych , moralnych, serdecznie pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siekiera77 Re: jestem kompetentna 08.11.05, 16:57 i pewna swych racji jak kropkauka w sprawie porszo-merca a kiedy jade swojim wankiszem wywalac polaczkow z roboty to az sama sobie zazdroszcze wadzy i piniendzy Gabrysia Reytan Samochwalska Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Nie zasmiecaj forum, trollu. Albo zaloz sobie 08.11.05, 17:00 wlasne. I pieprz jak niezdrowy zadek za swoje wlasne pieniadze. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Uczciwy jak Lepper... 08.11.05, 16:34 Lojalny jak Kaczyńscy... Sprawiedliwy jak Wasserman... Blondyn jak.... [---] Niebieskie oczy jak [---] itd..... Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Jestem dumny z Polski 08.11.05, 16:35 Wroc z metnych marzen na ziemie - do terazniejszosci. Chyba, ze nie o Polsce napisales? T. PS: Moze cie to zdziwi, ale najbardziej przyczepilbym sie tych "moralnych". Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Jestem dumny z Polski !!! 08.11.05, 16:43 Pisząc iż jestem dumny z Polski piszę o tych ludziach których znam.Moi znajomisą uczciwi, pracowici i moralni. Tak więc mogę postawić teze iż tacy są moi rodacy.Czy wasi znajomim są inni?? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach też jestem dumna z ostatnich 16 lat 08.11.05, 16:46 oraz z tych, którzy to sprawili Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: też jestem dumna z ostatnich 16 lat 08.11.05, 16:49 Masz racje ja też kraj ludzi wolnych zaradnych pracowitych miłych kraj wolny kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach co nie znaczy, że nie odczuwam równiez wstydu 08.11.05, 16:58 czasem Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Jestem dumny z Polski !!! 08.11.05, 17:00 No to pisz na drugi raz, ze ze swoich znajomych jestes dumny. Zrozumiem, bo ja ze swoich tez jestem, T. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Jestem dumny z Polski !!! !! 08.11.05, 21:57 Widzisz ja jestem dumny ze swoich znajomych ty ze swoich czyli jesteśmy dumni z Polak ów i Polski. Widzisz jakie to proste! kecaw dumny z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez kecaw 08.11.05, 17:02 Takich placzkow, pesymistow i narzekaczy jak w Polsce to nie spotkalem w zadnym innym kraju gdzie mialem okazje bywac. A bylo ich nie malo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk On jest zwolennikiem BARDZO MALYCH OJCZYZN 08.11.05, 17:06 Jak sam mowi, jest dumny z waskiego kregu jego uczciwych, madrych, pracowitych znajomych, w co zreszta szczerze wierze. Ale czy to jest Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: On jest zwolennikiem BARDZO MALYCH OJCZYZN 08.11.05, 21:59 Tak to jest Polska!!!Miły kraj miłych ludzi moja OJCZYZNA Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: On jest zwolennikiem BARDZO MALYCH OJCZYZN 09.11.05, 00:43 Nie mam innego kraju, ale zeby tak ten narod dał sie nabrac PiSowcom to az wstyd! Jeszcze sie sporo łez poleje, nawet ewent. w te beciki LPR-u! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: On jest zwolennikiem BARDZO MALYCH OJCZYZN 09.11.05, 20:12 Jesteś pesymistą ?Uśmiechnij się 11 listopada to i Twije święto Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: kecaw 09.11.05, 20:14 Powoli powoli i to się zmieni w naszej Ojczyźnie- myk myk sto lat i po sprawie serdecznie pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jesteś dumny z 4-ej..kecawy_Panie?. wywieŹ flagę!! 09.11.05, 00:47 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Jesteś dumny z 4-ej..kecawy_Panie?. wywieŹ fl 09.11.05, 20:13 Cieszę iż Ciebie cechuje nadzwyczajna empatia wobec innych serdecznie pozdrawiam kecaw -prawicowy głupek Odpowiedz Link Zgłoś