czarodziejka21121 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 08:33 Nie rozumiem wszystkich oburzonych wypowiedzią Pani Rostkowskiej. Jeśli macie tyle szczęścia i macie potomka to wiecie, że dziecko to sama radość. Dlaczego nie pomóc wszystkim kochającym się małżeństwą również odczuć tę radość? Wkońcu Kościół to rodzina - pełna rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
evaoko Taliby z ZChN-u rządzą obudziliśmy się w IV 15.11.05, 08:33 Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
oraw ONI UDAJĄ TALIBÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 15.11.05, 08:38 To sprytna manipulacja!Kiedy temperatura na scenie poltycznej dojdzie do wrzenia to wtedy patrzcie bardzo uważnie! KTO SIĘ POJAWI? CO POWIE? JAKI BĘDZIE NOWY KURS? A to już niedługo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serdecznie pozdrawiam VIATORES! Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 08:41 "Co zrobi premier?" Zrobi to, co mu Kaczor każe... Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 08:43 Ot prawdziwe centrum rządzenia. Hańba temu rządowi. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Niech Radio Maryja ustawia rząd, bardzo proszę 15.11.05, 11:10 Jestem przekonany, że rząd ustawiany przez RM byłby dobrym rzadem. Niestety nie jest to prawdą, Radio Maryja niczego nie ustawia. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 08:50 Szef rzadu Rydzyk dal glos i slowo cialem sie staloa dla pani minister sie z urzedu polecialo.Ludzie slow brak.Gdzie wlasciwie lezy Polska?Czasem ma sie wrazenie,ze wszedzie i nigdzie,zeby uzyc slow z "Krola Ubu". Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz8 no to mamy 15.11.05, 08:50 no doczekaliśmy się i mamy powtórkę z historii, po odzyskaniu wolności po 123 latach zaborów do władzy dobrali się ludowcy i chrześcijańska demokracja do du....dobrał im sie Piłsudski w 1926 - ach to był maj- tera tez tak bedzie bo ludzie w ciasnocie umysłowej w koncu zrozumieją że kościół tylko bierze a nie daje i rozpierniczą ten układ......tylko gdzie my teraz takiego Piłsudskiego znajdziemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 08:51 Dziennik polski jak zwykle manipuluje i nadmiernie interesuje się seksem,z nie- wiadomych powodów,a fe. Ani plemnik ani komorka jajowa nie są żyjącymi istotami ludzkimi. Dopiero po ich połączeniu powstaje zadatek na istotę ludzką. Kościół katolicki też raczej nie zajmuje się seksem i czynnościami prokreacyjnymi,Bóg jest gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 08:55 jacekkrol1 napisał: >Kosciól >dzisiaj to zakała ludzkosci, to zacofanie. ksenofobia po prostu ciemnogród Posłuchaj chłopie: Kościół to nie tylko Rydzyk i jego banda. Kościół to jeszcze wysokich lotów filozofia, etyka, (trudna często, nie przeczę) wykładnia moralna. Uogólniając w ten sposób stawiasz się po przeciwnej do Rydzyka stronie barykady, ale w gruncie rzeczy mówisz tym samym, prostackim językiem, co on. Takie twierdzenia to woda na młyn Radyja. Zrozum, że oni właśnie chcą wmówić narodowi, że CAŁY Kościół jest taki jak oni. Że cały kościół to mohery, prostactwo, że katolik ma tylko słuchać jak świnia grzmotu, tego, co mówi do niego Rydzyk. Dzień w którym ludzie zrozumieją, że Rydzyk to nie KK, że sprzeniewierza naukę kościoła, będzie mam wrażenie pierwszym dniem jego (Rydzyka) upadku. Są jeszcze na świecie i w Kraju księża, chętni odpowiadać na trudne pytania, gotowi do współpracy z ludźmi, a nie tylko grożący im paluchem. Wiem, bo ich znam, bo z nimi rozmawiam, sięgam po ich publikacje. Potępiając w czambuł cały KK - z powodu Rydzyka - wylewa się dziecko z kąpielą. Czy nie lepiej zastanowić się jak pobić szarlatana jego własną bronią - udowodnić mu, że jest szarlatanem właśnie? Swoją drogą, cały czas mam nadzieję, że Benek XVI przetrzepie wkrótce gnaty temu odszczepieńcowi. Może kurcze, nie wiem, piszmy petycje, albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:00 no i wszystko jasne, niedość że premier manekin to jeszcze jego ministrowie teraz już zawsze będą sie wypowiadać tak jak tego sobie życzy ten tłuk rydzyk... przykre strasznie ale tego właśnie sie spodziewałem po tym rządzie... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Kłamstwo w tytule Gazety Wyborczej ! 15.11.05, 11:12 W tresci tekstu GW też same kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 18:21 Cały problem w tym, że Rydzyk to nie tłuk. To sprytny złodziej i krętacz żerujący na ludzkiej pobożności i naiwności. Tym razem jednak przegiął. Przetrzymamy i jeśli katogłupota tego rządu będzie sie rozwijała w takim tempie, to przegrają juz wybory samorządowe. Alternatywa jest jednak kiepska - boje się, że to będzie SLD. Olejniczak w nabliższym czasie będzie wykorzystywał fanatyczne wpadki naszego rządu, kreował się na obrońce demokracji i to mu wyjdzie na dobre, bo twierdzę, że większość Polaków wcale Rydzyka nie kocha a nawet nie lubi. Może sie obudzą i zamiast sie opalać na działkach, ruszą do lokali wyborczych. Wszak tak naprawdę PiS zdobył trochę ponad 10%(!) głosów uprawnionych do głosowania, razem z koalicjantami jest to 15%. Warto, by upojeni dyskusyjnym zwycięstwem bracia Kaczyńscy przypomnieli sobie, że wypowiadaja się w imieniu co 10 Polaka. Zamordyzm, cenzura, niszczenie naszej chudej demokracji, wreszcie cynizm i naprawdę porażająca obłuda i zwykłe kłamstwa i podchody (a to niestety PiS uprawia) nigdy w Polsce nie przejdą na dłuższą metę. A moherowy elektorat wymiera. Ojciec dyrektor chce po prostu ukraść jak najwięcej, ile jeszcze się da w krótkim czasie. Ten SB-cki agent już wkrótce zostanie zdemaskowany. Wie o tym, więc sie śpieszy. Obawiam się, że starości dożyje na Kajmanach albo Bali, okradzione starowinki nigdy w jego winę nie uwierzą (dopiero dobry Bóg na tym lepszym ze światów ich przekona), a Polacy na czele z Wałęsą g... mu zrobią. Tak już ten świat jest ustawiony, że kanalie rzadko spotyka zasłużona kara. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:04 Jak tak dalej pójdzie to Kościół się rozpadnie przez Rydzyka. Jego elektorat kiedyś zaniknie, a ludzie młodzi wątpie by go słuchali... a do tego czasu zdąrzy jeszcze sporo nakraść!Życzę mu powodzenia jak rząd jest tak głupi, że nie zadziała w jego sprawie to szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:15 tak - lepiej nie utozsamiac rydzyka z kosciolem.. inna sprawa ze kosciol swoja zachowawczoscia sam doprowadza do utraty wiernych. pewne kwestie doprowadzaja do odrealnienia ich wlasnych postulatow - przykladem moze byc sprawa ugandy. w bbc podawano ze kampania promujaca stosowanie prezerwatyw w tym kraju w ciagu kilku lat doprowadzila do spadku zakazenia hiv'em z 15% do 4% - w krotkim czasie srodki na kampanie przeciw hiv zostaly przechwycone przez instytucje religijne ktore zaczely promowac abstynencje nie mogac pogodzic sie z antykoncepcją - dosc szybko nastapil ponowny wzrost zachorowan. jest to maly przyklad, ale faktem jest iz zmieniajaca sie rzeczywistosc moze wymagac pewnych dostosowan. pojawiaja sie problemy w ktorych moze byc wiecej za i przeciw. w niemczech podobno co pare sekund kosciol traci wiernego - moze tworzy mu zbyt ciasna rzeczywistosc morgana_le_fay napisała: > jacekkrol1 napisał: > >Kosciól > >dzisiaj to zakała ludzkosci, to zacofanie. ksenofobia po prostu ciemnogród > > > Posłuchaj chłopie: Kościół to nie tylko Rydzyk i jego banda. Kościół to jeszc > ze wysokich lotów filozofia, etyka, (trudna często, nie przeczę) wykładnia mora > lna. Uogólniając w ten sposób stawiasz się po przeciwnej do Rydzyka stronie > barykady, ale w gruncie rzeczy mówisz tym samym, prostackim językiem, co on. T > akie twierdzenia to woda na młyn Radyja. Zrozum, że oni właśnie chcą wmówić na > rodowi, że CAŁY Kościół jest taki jak oni. Że cały kościół to mohery, prostact > wo, że katolik ma tylko słuchać jak świnia grzmotu, tego, co mówi do niego Rydz > yk. Dzień w którym ludzie zrozumieją, że Rydzyk to nie KK, że sprzeniewierza n > aukę kościoła, będzie mam wrażenie pierwszym dniem jego (Rydzyka) upadku. > Są jeszcze na świecie i w Kraju księża, chętni odpowiadać na trudne pytania, go > towi do współpracy z ludźmi, a nie tylko grożący im paluchem. Wiem, bo ich zna > m, bo z nimi rozmawiam, sięgam po ich publikacje. Potępiając w czambuł cały KK > - z powodu Rydzyka - wylewa się dziecko z kąpielą. Czy nie lepiej zastanowić > się jak pobić szarlatana jego własną bronią - udowodnić mu, że jest szarlatanem > właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Morgano le fay... 15.11.05, 11:58 Myślę, że w tej sprawie ani polski Episkopat nic nie zrobi, ani biskup Rzymu, ani kuria rzymska, ponieważ wszyscy ci oświeceni i filozoficzni katolicy obawiają się lefebryzmu i polskiego Lefebre'a, którym może być Rydzyk. No chyba że uczniowie Loyolli ponownie ruszą do natarcia, ale na to się nie zanosi. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:00 Spodziewałam się takiej sytuacji gdzie osoba tak ważna, posiadająca władze jak premier nie będzie miał nic do gadania jak czemukolwiek sprzeciwi się Rydzyk. Tak naprawdę wybór PiS doprowadzi do tego, że rządzić nami będą nie politycy tylko pseudokatolicy... Rydzyk tak jak Lepper to przestępca i sami zobaczcie, że z nowym rządem właśnie oni rądzą!!! Jak rządziło SLD to Rydzyk robił co chciał, a teraz nie dość że samowolka to jeszcze decydowanie o losach państwa. Nie dziwię się,że ludzie wyjeżdzają...jak to widzą... Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo Oby nie.... :) 15.11.05, 09:04 W co jednak śmiem powątpiewać... Ale co tam... damy rade! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Stanowisko kościoła? 15.11.05, 09:04 Stanowisko Kościoła katolickiego w tym względzie jest jasne: manipulacja istotami ludzkimi w embrionalnej fazie ich rozwoju to »zamach na życie «” - napisał wczoraj na pierwszej stronie ultrakatolicki „Nasz Dziennik”. ******************************** Od kiedy to "Nasz Dziennik" jest oficjalnym organem prasowym Kościoła Katolickiego w Polsce? I od kiedy zajmuje się doborem urzędników państwowych? Jest bardzo wątpliwe, by którys z hierarchów KK zechciał zająć negatywne stanowisko wobec tej nominacji, bo byłoby to jawne naruszenie zasad określonych w Konkordacie. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Stanowisko kościoła? 15.11.05, 09:11 Jestem osobą wierzącą, jednak gdybym znalazła się w sytuacji bez wyjścia to zdecydowałabym się nawet na tę metodę. Czy nie każdy człowiek ma prawo do tego by mieć pełną rodzinę?! Odpowiedz Link Zgłoś
ociecdyrektor Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:06 Kilka dni temu wyborcza była przeciwko tej pani. Tekst niby obiektywny był paszkwilem na jej temat. A teraz nagle towarzycho adam m. z raną czole broni tej pani jak niepodległości, typowe gierki wybiórczje. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_23 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:13 to nie obrona! Tylko zastanowienie się kto w naszym państwie tak naprawdę rządzi?! Rząd czy Rydzyk?! Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:06 Jako urzędnik państwowy pani Kluzik - Rostkowska może mieć zarówno takie samo zdanie jak Kościół katolicki jak i przeciwne w każdej sprawie oczywście z wyjątkiem tych kwestii, któe są powszechnie uznanymi zasadami moralnymi. Kościół katolicki jest tylko jednym z podmiotów publicznej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
legal.legal najlepszą metodą jest seks w moherowym berecie 15.11.05, 09:15 Wtedy mamy pewność że dzięki wstawiennictwu łojca rycka zapłodnimy naszą partnerke Odpowiedz Link Zgłoś
szszsza Re: ZAZDROŚĆ ZŻERA WYBORCZĄ... 15.11.05, 09:18 ... że to nie ona ustawia rząd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bushum Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:18 no i sa igrzyska. mam nadzieje ze w nastepnych wyborach zostanie wyciety ten ciemnogrod. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: GW plotkuje, że Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 11:21 GW, plotkarska i kłamnliwa gazeta-szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:18 Ciemnosci kryja ziemie... A ja mom wos w rzyci panie towarzyszu Rydzyk, panie p..... Maionetkiewiczu, panowie Blizniacy Swiniacy polityczni i chamie Giertyszku. Nie moje malpy nie moj cyrk. Polska wyjdzie z tej farsy obronna reka. Malpki z PiSu chocby i naszczyly na gospodarke, to jej nie zepsuja. Zbyt wielu mamy w kraju fantastycznych, pracowitych ludzi, ktorzy pociagna ten interes, gdy na gorze (a wlasciwie w ciemnym kloacznym dole) cyrk i blazenada. Male smieszne fiutki. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Ludzie co się z Wami stało? 15.11.05, 09:38 Urodziłam się w latach 50-tych XX wieku. Wieku rozwoju techniki i atomu. Szukamy cywilizacji pozaziemskich, chcemy ludzi wysyłać w kosmos a tymczasem... U nas w XXI już wieku - ciemnogród i średniowiecze. Dobrze że choć mamy prąd i kanalizację. Może tylko z higieną u ludzi coś się pogorszyło /za bardzo oszczędzają wodę i mydło/.Przydałoby się też trochę higieny psychicznej i przewietrzenia mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
ala984 Re: Ludzie co się z Wami stało? 15.11.05, 09:46 pinia1a napisała: > Urodziłam się w latach 50-tych XX wieku. Wieku rozwoju techniki i atomu. > Szukamy cywilizacji pozaziemskich, chcemy ludzi wysyłać w kosmos a tymczasem... > U nas w XXI już wieku - ciemnogród i średniowiecze. > Dobrze że choć mamy prąd i kanalizację. > Może tylko z higieną u ludzi coś się pogorszyło /za bardzo oszczędzają wodę i > mydło/.Przydałoby się też trochę higieny psychicznej i przewietrzenia mózgów. masz rację.10 lat budowy prestiżu Polski pojdzie na marne.Powrócimy do ciemnogrodu.Co się stało z Polakami że wybierają takie miernoty Odpowiedz Link Zgłoś
zkoza Re: Ludzie co się z Wami stało? 15.11.05, 10:15 ala984 napisała: > masz rację.10 lat budowy prestiżu Polski pojdzie na marne.Powrócimy do > ciemnogrodu.Co się stało z Polakami że wybierają takie miernoty Polacy lubują się w Idolach, Barach, Big Brotherach i Kiepskich, czyli programach dla miernot promujących inne miernoty. Pod taką mentalność ustawiono kampanię wyborczą. I to zadziałało! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: To chyba nie o radio chodzi 15.11.05, 09:33 Marcinkiewicz chyba by się nie narażał na krytykę.Mnie to wygląda na to ,że idzie o kasę.Gdyby "prorodzinny " rząd oficjalnie był za sztucznym zapłodnieniem toby musiał dać chociaż trochę kasy państwowej na to.A tak sztucznie będzie można ale prywatnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zaraz_zaraz Kolejny zakaz wypowiedzi. 15.11.05, 09:36 Zakazywanie wypowiedzi staje się głównym zajęciem premiera. Może by tak hurtowo panie premierze, zakazać wszystkim, żeby miał pan więcej czasu na budowę tych 4 milionów mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Re: Kolejny zakaz wypowiedzi. 15.11.05, 09:45 Wraca "nowe-stare" czyli cenzura! A miała być wolność!? Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:37 Dwie uwagi: 1. Jako katolik byłbym wdzięczny za nie mieszanie pojęć. Artykuł mówi o Radiu Maryja i jego dyrektorze. Uwagi co do Kościoła katolickiego są nie na temat. Sekta ojca Rydzyka to nie Kościół. 2. Sekta ojca Rydzyka - skoro tak usilnie chce za katolicką uchodzić - mogłaby się troszkę podszkolić w nauce Kościoła. Kościół jest "przeciwny" zapłodnieniu in vitro właśnie z powodu takiej a nie innej techniki tego procesu: zapładnia się kilkanaście komórek jajowych, jedna daje początek życiu nowego dziecka, a pozostałe embriony się niszczy. To prosta konsekwencja założenia, że życie zaczyna się od poczęcia. Jeśli natomiast opracowuje się metodę, w której nie niszczy się żadnych embrionów, zapładnia się tylko jedną komórkę i ją się wszczepia matce - to w przypadku takiej metody Kościół raczej weta nie zgłosi. No, ale kościół toruńskokatolicki jak zwykle świętszy od papieża. A przy okazji widać, kto tu naprawdę rządzi. Czwarta Rzeczpospolita. Jak w mordę strzelił. Odpowiedz Link Zgłoś
zkoza Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:59 O ile mi wiadomo, w metodzie naturalnej smiertelnosc embrionow wynosi cos 50% (poronienia, ale takze "spoznione obfite krwawienia" itp.). Czy jezeli nauka opracuje metode in vitro dającą lepszy stosunek "udanych" poczęć niz te 50%, to metoda naturalna zostanie w Polsce zakazana? W sume to ciekawych czasow dozylismy! Idac tym samym tropem nalezaloby spytac, dlaczego ci sami panowie (a czasami i panie) nie protestuja tak gwaltownie przed (powszechna, acz nieoficjalna) eutanazja osób starszych, których w szpitalach nie leczy sie na 100%, a tylko najtanszymi metodami? Gdzie swiete oburzenie na wiesc o tym, ze OIOM-y nie beda dostawac pieniedzy za leczenie pacjentow, ktorzy przezyli mniej niz 12 godzin? (juz widze masowe falszowanie aktow zgonu) Czy kogos za ten pomysl zwolnili? A moze nalezaloby wydac prawo nakazujace przymusowy odwyk alkoholikow i narkomanow (zeby ratowacc ich zycie). A czyz ci sami panowie (a czasem i panie) nie opowiadaja sie za przywroceniem kary smierci? Czyzby rzeczywistym zrodlem problemu byl celibat? Co za glupoty ja tu wypisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 10:25 zkoza napisał: > Co za glupoty ja tu wypisuje? Nie wcale glupot nie wypisujesz.. Ja pojde dalej. Krzyczy sie o zabijaniu plemnikow ale nikt nie widzi jak zabije sie dzieci, ktore znajduja sie w koszach lub sa pobite( co miesiac jakis artykul o dziecku, niemowlaku pobitym!!!) czy wrescie bedzie kampania o ABORCJI, czy wrescie bedzie mozna usunac ta ciaze nie chciana bez problemow? Chyba nie tak dlugo jak istnieje radio oszolomow, Radio Maryja ( papiez byl przeciwko tzmu radio) oraz partia Giertycha dalej zamozne kobiety beda wyjedzaly za granice na zabieg a te mlode dziewczyny mniej majatkowe lub nieswiadome beda rodzic a nastepnie podrzucac do domow sierot.... ladny wizerunek Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Radio Maryja ustawia rząd i chwała mu za to !! 15.11.05, 10:44 Sprawność i skuteczność działania Radia Maryja nie budzi wątpliwośći. I wszystko za ZERO pieniędzy z budżetu. Jeśli rząd ustawiony przez RM będzie tez taki sprawny i skuteczny, to niech Radio Maryja ustawia ! Odpowiedz Link Zgłoś
km1957 Re: Radio Maryja ustawia rząd 15.11.05, 09:37 Jako matka dwojki dzieci "z probowki" (inaczej sie nie dalo, mimo wielu prob) ciesze sie, ze mam dla kogo zyc. Urodzone co prawda nie w Polsce, bo po wydaniu wszystkich oszczednosci szukalismy pomocy za granica - i znalezlismy! Ale nie o tym chcialam: Poniewaz zabiegi "in vitro" nie sa dla bezdzietnych PRZYMUSOWE, tylko DOBROWOLNE (jesli kogos na to stac), wiec ci ktorzy sie z nimi nie zgadzaja nie musza ich robic. Czyli ze nie beda mieli dzieci. Poniewaz ich Stworca nie ustala na podstawie wyznania kto bedzie bezplodny, a kto nie, wiec tych "niezgadzajacych sie" bedzie coraz mniej. Ergo - wystarczy poczekac i problem sam sie rozwiaze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 A kiedy państwo wyznaniowe w konstytucji? 15.11.05, 09:53 jak to idzie w tę stronę , to najwyzszy czas zmieniać konstytucje i zrobić w niej zapis o panstwie wyznaniowym, katolickim...Bo jak dotąd to coś sie komuś miesza w głowie i jakaś toruńska sekta mieni się głosicielem prawa i sprawiedliwosci w narodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: W twojej chorej wyobrażni, kretynie ! 15.11.05, 10:46 Psychiatra oczekuje wizyty "hermina5" w swoim gabinecie. Hermino, wizyta u psychiatry jest bezpłatna. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: W twojej chorej wyobrażni, kretynie ! 15.11.05, 11:24 Słuchaj, możesz nawet zapluć się nad klawiaturą i nawymyślać mi od najgorszych:) Cieszę się bardzo i mam nadzieję na więcej, bo mnie to bawi:) Kontynuuj! Odpowiedz Link Zgłoś
wasniewski Re: W twojej chorej wyobrażni, kretynie ! 15.11.05, 11:34 Do davidmors Przyznam się, że głosowałem na PiS, ale już po sławnym wywiadzie w Radio Maryja głosowałem nie na Tuska, ale przeciwko Kaczyńskiemu. Radio te prowadzi wybitnie antypolską politykę pilnując interesów rosyjskich. Dzięki zapłodnieniu in vitro wiele małżeństw doczekało się upragnionego potomka i to ponosząc przy tym niemałe koszty finansowe, często zapożyczając się na ten cel. W znanym mi przypadku cieszą się z urodzonego dziecka, choć istnieje wiele osób, które mimo poniesionych kosztów niestety nie doczekały się upragnionego celu. Nikt niema prawa odebrać przeżycia macierzyństwa, w imię kontrowersyjnej filozofii. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: W twojej chorej wyobrażni, kretynie ! 15.11.05, 11:45 "Teraz każdy w naszej walce rozcapierza swoje palce." - - - Teraz kazdy deklaruje, że głosował na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
luna555 Re: W twojej chorej wyobrażni, kretynie ! 15.11.05, 16:01 GLOSOWALEM NA PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekka2 Re: W twojej chorej wyobrażni, kretynie ! 16.11.05, 01:21 JA TEŻ I JESTEM Z TEGO DUMNY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś