Gość: matka IP: *.cvx7-bradley.dialup.earthlink.net 14.10.02, 05:44 Szmaciarze. Dla nich to juz nawet w piekle miejsca nie ma. Brakuje mi nawet sily, zeby to skomentowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z. Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 06:18 Gość portalu: matka napisał(a): > Szmaciarze. Dla nich to juz nawet w piekle miejsca nie ma. > Brakuje mi nawet sily, zeby to skomentowac. Spierdalaj szmaciarko... Brakuje mi sił do czegokolwiek, jak czytam takie teksty I lecz się sama z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: *.27.82.15.Dial1.Chicago1.Level3.net 14.10.02, 06:55 Gość portalu: z. napisał(a): > Gość portalu: matka napisał(a): > > > Szmaciarze. Dla nich to juz nawet w piekle miejsca nie ma. > > Brakuje mi nawet sily, zeby to skomentowac. > > Spierdalaj szmaciarko... > Brakuje mi sił do czegokolwiek, jak czytam takie teksty > I lecz się sama > z. A ty tez miales downsyndrom przy porodzie?.Ale jak sie nauczyles pisac?. Czy ty wiesz co to znaczy leczyc sie?. Cham jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy 14.10.02, 12:08 Gość portalu: z. napisał(a): > Gość portalu: matka napisał(a): > > > Szmaciarze. Dla nich to juz nawet w piekle miejsca nie ma. > > Brakuje mi nawet sily, zeby to skomentowac. > > Spierdalaj szmaciarko... > Brakuje mi sił do czegokolwiek, jak czytam takie teksty > I lecz się sama > z. twoim zdaniem wszystko odbylo sie ok? bez zarzutow? biegli sadowi tez maja spierdalac? lepiej bronic niezetelnych lekarzy prawda? oby Twoje dziecko nie trafilo na takich "fachowcow" a tobie spotkanie z nimi moglogy oczy otworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: *.27.82.15.Dial1.Chicago1.Level3.net 14.10.02, 06:52 Gość portalu: matka napisał(a): > Szmaciarze. Dla nich to juz nawet w piekle miejsca nie ma. > Brakuje mi nawet sily, zeby to skomentowac. Tu w Stanach ten numer by nie przeszedl.Przedewszystkim sprawe wzialby prawnik a nie prokurator.Prokurator jest aby bronic czy oskarzac z pozycji panstwa czy agencji panstwowej. Te sprawe powinien wziac adwokat prywatnie i o takiego ta matka powinna sie dowiedziec.W Polsce musi sie zaczac proces ochrony praw obywatelskich wlacznie z mozliwoscia petenta do posiadania wlasnego prawnika.Bez tego ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: *.rdu.bellsouth.net 14.10.02, 07:15 the best justice MONEY can buy. Na tym polega wyzszosc bogatych nad biednymi. Ci ostatni moga ponarzekac na elektronicznym forum.Nie zycze ci prawowac sie w USA. Brdziesz biedny na koncu. Gość portalu: PULS napisał(a): > Gość portalu: matka napisał(a): > > > Szmaciarze. Dla nich to juz nawet w piekle miejsca nie ma. > > Brakuje mi nawet sily, zeby to skomentowac. > > Tu w Stanach ten numer by nie przeszedl.Przedewszystkim > sprawe wzialby prawnik a nie prokurator.Prokurator jest aby > bronic czy oskarzac z pozycji panstwa czy agencji panstwowej. > > Te sprawe powinien wziac adwokat prywatnie i o takiego > ta matka powinna sie dowiedziec.W Polsce musi sie zaczac > proces ochrony praw obywatelskich wlacznie z mozliwoscia > petenta do posiadania wlasnego prawnika.Bez tego ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: *.spray.net.pl 14.10.02, 11:07 Ja urodziłam się i wychowałam w Płocku może dlatego ten artykuł wstrząsnął mną podwójnie. To sukiństwo, że dziecko przed porodem to nie człowiek jak któś ( czyt . lekarz) coś spieprzył a jak matka niechce, niemoże wychowywać dziecka i chce się poddać aborcji to jest morderstwo. Nie mogę zrozumieć postępowania sądu i pomyśleć, że Płocki szpital św. Trójcy jest przyjazny dziecku. Uchowaj Boże od takiej przyjaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re:a gdyby dziecku umarlo? IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 14.10.02, 13:11 A gdyby dziecko umarlo w wynku takiej "opieki" to co? Czy prokurator oskarzylby lekarzy o aborcje? pewnie nie, bo przeciez oni NIC nie zrobili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: 213.134.132.* 14.10.02, 11:14 Nie dość, że lekarze uważają się sami za bezkarnych, to jeszcze prokuratura woli interpretować przepisy i zamiast ostarżać - umywać ręce. To po prostu zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: 217.153.33.* 14.10.02, 11:55 policjanci lekaże to jedna mafioska rodzina serce pęka gdyż działają legalnie daj boże żeby kiedyś zapłacili za swoje grzechy tylko jakim kosztem gożej jak ostatnie dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: *.private.org / 192.168.0.* 14.10.02, 12:26 wierzyć sie nie chce, że w cywilizowanym kraju coś takiego w ogóle mogło zaistnieć. co my, kurde, w Afryce żyjemy?! tam to by sie nikt nie dziwił! może zamiast lekarzy trzeba oskarżyc prokuraturę?! albo wysłać do dżungli - niech se tam jej "prawa" interpretuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: Telia:* / *.telia.com 14.10.02, 13:42 Mysle ze to prokurator choc juz sie urodzil(niestety) nie jest czlowiekiem.Jest on odzwierciedleniem polskiego wymiaru sprawiedliwosci.Lekarze w Plockim szpitalu sa dokladnie tacy jak ich minister-polglowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlochu Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: *.itr.org.pl 14.10.02, 14:26 Bezkarność konowałów nie zna granic, nie dość, że sami się oczyszczają z zarzutów błędów lekarskich w lewych sądach lekarskich, to jeszcze sądy idą im na rękę. Ilu konowałów odpowiada rocznie za popełnienie rażących zaniedbań ? W tym przypadku i tym pielęgniarkom należy się kop w dupy bo do tej pracy się nie nadają. Na pohybel konowałom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Płock. Rodzice skarżą lekarzy IP: *.dgt.com.pl / 192.168.5.* 14.10.02, 15:39 no bo tu króluje stara polska zasada, że "ku... ku.... łab nie urwie" Odpowiedz Link Zgłoś