przepedzic.oszolomstwo.z.kraju 05.12.05, 21:44 az mnie zmrozilo normalnie.. wprost.pl/cover/?I=1201 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franciszekszwajcarski Re: Okladka nowego Wprost 05.12.05, 21:48 trzeba dbać o sprzedaż. w ten sposób Polska liberalna zarabia na Polsce solidarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Wystap z pozwem przeciwko Wprost o odszkodowa- 05.12.05, 21:57 nie za straty moralne ;) przepedzic.oszolomstwo.z.kraju napisał: > az mnie zmrozilo normalnie.. > > wprost.pl/cover/?I=1201 Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Okladka jest bardzo dobra 05.12.05, 22:07 Mysle ze o.Rydzyk sie nie obrazi, a w sumie pokazuje obecny stan KK. o.Rydzyk ma w chwili obecnej duzy wplywa na poglady Polakow. NIe mowie o wierze, ale o pogladach przecietnych ludzi. Swoja droga obudzil cos, co do tej pory bylo skrzetnie chowane w pseudopoprawnych rozmowach o polityce i UE - normalny szacunek dla ojczyzny, kultury i wartosci wlasnego narodu, patriotyzm u podstaw. Smialo mozna go nazwac pozytywista. Taki sam kapiatal miala GW i go roztrwonila na czerwone kanalie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Ej t-800! O Rydzyku gadaja.... 05.12.05, 22:14 bladatwarz napisała: (...) > Smialo mozna go nazwac pozytywista. hue! hue! hue! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: Okladka jest bardzo dobra 05.12.05, 22:17 można go nazwać pozytywistą, można go nazwać złodziejem. generalnie różnie go można nazywać. ciekawe czy ma coś do powiedzienia w sprawie stoczni gdańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Okladka jest bardzo dobra 05.12.05, 23:24 a co niby mialby miec do powiedzenia w sprawie stoczni klamczuszku na uslugach heli luczywo ? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly33 Re: Okladka jest bardzo dobra 05.12.05, 23:28 z innego forum: -co sie stalo z jednostkami nfi zbieranymi na "ratowanie" stoczni gdanskiej? ktos cos wie? -Tak. Każdy z ofiarodawców miał możliwość zdeklarowania się odnośnie dalszego wykorzystania jego jednostek. Jeśli ofiarowywał je _wyłącznie_ na cel ratowania Stoczni, po zgłoszeniu tego zastrzeżenia otrzymał zwrot równowartości. Wiele osób z takiej możliwości jednak nie skorzystało, pozostawiając decyzję co do dalszego spożytkowania swoich świadectw samemu o. Rydzykowi. Tym samym zostały one wykorzystane w którejś z innych, późniejszych inicjatyw RM. -Owszem wiem .Przekazałam je dla Radia Maryja,ponieważ w tym czasie-zaczęłam jeżdzić z Redemptorystami z pomocą lekarską do Polaków byłego ZSSR,i wiedziałam z kim mam do czynienia.Widziałam pełnych poświęcenia zakonnikow.Jeżdziłam z czwórką moich dzieci.Współpraca z Redemptorystami na misjach,była najlepszą szkoła życia moich dzieci.,dziś dorosłych.Radio wielokrotnie ogłaszało,że jeśli ktoś chce zwrotu pieniędzy to je otrzyma.Nie chciałam zwrotu ,bo znam Redemptorystów Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Okladka jest bardzo dobra 05.12.05, 23:29 I Ty w to wierzysz... biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Re: Okladka nowego Wprost 05.12.05, 23:38 TW Rycerz wie , kiedy front zmienić.A jeszcze niedawno tak kadził tym Kaczorom...Trzeba jednak przyznać , ze jak dotad instynkt go nie zawodził i zawsze wiedział , kiedy uciec z tonacego okrętu... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś