Dodaj do ulubionych

W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiścią

07.12.05, 18:59
do Radja Maryja.
Obserwuj wątek
    • asikacz Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 07.12.05, 19:00
      to nie jest nienawiść... ale płakać mi sie chce gdy widze Rydzyka w maybachu i
      takie tam.. to jest ksiądz???????????
      • bladatwarz Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 07.12.05, 20:08
        asikacz napisała:

> to nie jest nienawiść... ale płakać mi sie chce gdy widze Rydzyka w maybachu i
        > takie tam.. to jest ksiądz???????????

To oprcoz Michnika sa ludzie, ktorzy widzieli maybacha Rydzyka?
        To Ci nowosc.
        Buahahahahahahaha
        • cimoszenka Towarzyszu popaprańcu 08.12.05, 14:57
          ale są też ludzie, którzy słyszeli : Spieprzaj dziadu i Raus...
          Przy okazji też słyszeli kilka innych raistowskich wypowiedzi tego pajaca
          nazywanego tatulem dyrektorem.
    • diablica.26 Zadna nienawiść, tylko ubaw :))) 07.12.05, 19:04
    • kropek_oxford Nienawisc? Do KABARETU? Skad tys sie urwal? 07.12.05, 19:08
      A poza tym zobaczysz, jak Bozia na Torun pioruny spusci, maszty Radyja u
      Sowietow wicher dziejowy zmiecie, Rydzyk tak sie nadmie, ze peknie, a moherki
      dopadnie jesli nie rak, to wylew czy Alzheimer. Bo Bog nierychliwy, ale
      SPRAWIEDLIWY. O co zaklad?
      • 9111951u Re: Nienawisc? Do KABARETU? Skad tys sie urwal? 07.12.05, 19:17
        same oszołomstwo i nienawiść w oczach.
      • kropek_oxford Nie watp w BOSKA SPRAWIEDLIWOSC, poganinie! 07.12.05, 19:20
        Lepiej sprawdz, ile moherowych wylewow i zapasci chocby dzisiaj torunskie
        pogotowie odnotowalo:)))
        • asikacz Re: Nie watp w BOSKA SPRAWIEDLIWOSC, poganinie! 07.12.05, 19:22
          jedyna nienawiść jest rydzyka...
        • 9111951u Re: Nie watp w BOSKA SPRAWIEDLIWOSC, poganinie! 08.12.05, 07:04
          zieją i zieją, ale myślą ,ze to łeuropa.
          • sawa.com Re: Nie watp w BOSKA SPRAWIEDLIWOSC, poganinie! 08.12.05, 07:09
            9111951u napisała:

> zieją i zieją, ale myślą ,ze to łeuropa.

Nic nie zieje. Oglądałam wczoraj we wszystkich programach zjazd moherowych
            beretów. Nie widziałam ani nie słyszałam żadnych złośliwości. Pokazywali nawet
            uśmiechniętego Rydzyka.

Numerku to ty ziejesz jakimiś fobiami
            • 22091960u Re: Nie watp w BOSKA SPRAWIEDLIWOSC, poganinie! 08.12.05, 07:34
              Prawda jest bolesna!!!
              • hasz0 _czuć Was towarzysze! 08.12.05, 11:51
                • demokratka.pl Re: _czuć Was towarzysze! 08.12.05, 12:02
                  Ale BALWOCHWALCOW Bog pokaral !!!
                  Autor: kropek_oxford
                  Data: 07.12.05, 22:12

--------------------------------------------------------------------------------
                  Zobaczcie, ILU moherowych pielgrzymow z wylewem, zawalkiem i paralizem
                  postepowym przyjelo dzisiaj torunskie pogotowanie. Jest takze pewna nadzieja,
                  ze ono tez pavulonu uzywa :((((
            • janbezziemi Re: Nie watp w BOSKA SPRAWIEDLIWOSC, poganinie! 08.12.05, 13:13
              sawa.com napisała:

> 9111951u napisała:
              >
              > > zieją i zieją, ale myślą ,ze to łeuropa.
              >
              > Nic nie zieje. Oglądałam wczoraj we wszystkich programach zjazd moherowych
              > beretów. Nie widziałam ani nie słyszałam żadnych złośliwości. Pokazywali
              nawet
              > uśmiechniętego Rydzyka.
              >
              > Numerku to ty ziejesz jakimiś fobiami
              >
              > ==============================================================================
              A kazania biskupa Zawitkowskiegio nie słyszałes? Jesli slyszałes i tak
              piszesz ,to naucz sie jednak lepiej słuchac!
    • bebe255 Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 08.12.05, 13:15
      A Ty ziejesz nienawiścią do TVN i WYBORCZEJ.
      • 9111951u Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 08.12.05, 14:16
        każdy marzy o tym czego mu brak.
        • ave.duce Re: A kucharki już zdrowe? Co z kierowcą? 08.12.05, 14:20

• 9111951u Re: A kucharki już zdrowe? Co z kierowcą? 08.12.05, 14:21
            Kierowca jeden, kucharka jedna, jeno w mediach tzw. publicznych pułkowników
            czytaj kucharek bez liku.
            • ave.duce Re: To jakaś kuchnia polowa? 08.12.05, 14:37
              Grochówkę dobrą tam macie?
              • 9111951u Re: To jakaś kuchnia polowa? 08.12.05, 14:39
                e tam, nie starcza ci nasza "żelazna dama" ?, przecie jak ona powiedziała NIET
                budżetowi UE, to taki był jazgot praleczek mediach tzw. publicznych,że uszy
                puchły. A ona po prostu miała rację. To Ci powinno wystarczyć za grochówkę.
                • ave.duce Re: To jakaś kuchnia polowa? 08.12.05, 14:43
                  9111951u napisała:

> e tam, nie starcza ci nasza "żelazna dama" ?, przecie jak ona powiedziała
                  NIET
                  > budżetowi UE, to taki był jazgot praleczek mediach tzw. publicznych,że uszy
                  > puchły. A ona po prostu miała rację. To Ci powinno wystarczyć za grochówkę.

Nie jem żelastwa;-)))
                  • 9111951u Re: To jakaś kuchnia polowa? 08.12.05, 14:49
                    o damach się tak żaden dżentelmen nie wyraża.
    • szatniarka Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 08.12.05, 14:41
      9111951u napisała:

> do Radja Maryja.

Widzę, że ziejesz nienawiścią do ortografii ojczystego języka.
      • 9111951u Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 08.12.05, 14:43
        to straszne wylazł ze mnie moher.
        • zirby Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 08.12.05, 14:44
          Zaden problem, zastąpi się go trocinami i bedzie git.
        • ave.duce Re: Liniejesz??? 08.12.05, 14:44

• olany_klient Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 14:43
      ... zwaną Radiem Maryja?
      • 9111951u Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 14:45
        jeden już publicznie przepraszał na sam widok jednej pani od moheru, chyba nie
        chcesz być drugim w kolejce.
        • zirby Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 14:48
          Zamiast powiedziec jak elekt - spieprzaj babo! to wzial i przeprosił. Musi był
          żydem, bo to żydy takie wredne tylko są :)
          • 9111951u Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 14:51
            e tam, bał się tej kobieciny , taki to z niego mężczyzna.
            • zirby Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 14:54
              No popatrz: a pare postow wyzej co piszesz?:
              "o damach się tak żaden dżentelmen nie wyraża"
              Skoro mogl sie do tej moherowny tak odezwac to znaczy ze ta pani nie byla dama?
              Przeciwienstwem damy jest... hmmm... mniejsza z tym:) Ale troche to dziwne ze
              ojciec dyrektur takie "niedamy" hołubi, czyz nie? :)
            • 9111951u Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 14:55
              parę postów wyżej pisałem o dżentelmenie, a jaki tam z Donalda dżentelmen, cień
              ot i wszystko.
              • zirby Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 14:58
                Logika szwankuje, biedaku. Skoro sie zaden gentleman tak do damy nie odzywa, a
                on sie własnie tak NIE ODEZWAŁ, wiec jednak wychodzi ze jest gentlemanem :)
                No i co tu teraz o kaczko-elekcie powiedziec? Nie wstyd ci, ze go tak
                posponujesz?:)
                • 9111951u Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 15:00
                  facet jesteś funkcjonalny nie rozumiesz tego co czytasz dlatego sekta ci po
                  głowie chodzi.
                  • zirby Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 15:03
                    9111951u napisała:

> facet jesteś funkcjonalny nie rozumiesz tego co czytasz dlatego sekta ci po
                    > głowie chodzi.

To fakt - nie zrozumiałem ani słowa z tego bełkotu który raczyłaś z siebie
                    wydać. Znakow przestankowych brak, orzeczenia nie ma, nawiazanie do czegos o
                    czym nie pisałem... Jak mawiają górale: pieprzynie, ino echo po hali idzie.
                    • 9111951u Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 15:05
                      "Nie jem żelastwa;-)))"
                      Teraz dotarło ? czy za trudne z powodu za niskiego czółka ?
                      • zirby Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 15:07
                        9111951u napisała:

> "Nie jem żelastwa;-)))"
                        > Teraz dotarło ? czy za trudne z powodu za niskiego czółka ?

??????? cieszy mnie twoja zdecydowana postawa w sprawie diety, ale czy mozesz
                        mi wskazac, gdzie ja robilem jakies wtrety, ba, chocby aluzje, na ktore
                        JAKĄKOLWIEK odpowiedzią byłaby ta gastronomiczno-metalurgiczna kwestia???
                        • 9111951u Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 15:09
                          myśl, człowieku myśl, to naprawdę nie boli.
                          • olany_klient Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 15:10
                            ...moherowy beret włóż, stój przy radyju jak anioł strórz...trutututu paczka drutu
                          • zirby Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 15:12
                            własnie mysle. Intensywnie. Ba, nawet przejrzalem nawsa "dyskusje" od samego
                            poczatku. Zaczelo sie od przeprosin dla moherowej babci. Wykaz jak to ma
                            zwiazek z jedzeniem (bedz nie) żelastwa? Taki chociaż malenki, o tyci,
                            zwiazek :)
        • cimoszenka Kiedy Ty przeprosisz za rasistowskie 08.12.05, 14:59
          wypowiedzi?
        • olany_klient Re: Masz na myśli tę sektę..... 08.12.05, 15:05
          To ty też należysz do tej sekty?!
          ech, biedni nieświadomi ludzie...
    • karlin A niech zieją 08.12.05, 14:58
      Idzie zima, będzie się przy czym ogrzać.
      • melisa-bb Re: A niech zieją 08.12.05, 16:39
        Nie chce się wierzyć,że niektórzy nowi łeuropejczycy, zostali tak zmanipulowani
        przez te polsaty, tefałeny itp,że nie potrafią samodzielnie mysleć tylko ciagle
        klepią te same bzdety o moherach i radiu.To tragiczne ,że wazniejsze dla was są
        rozpedałowane marsze ,niż własne babcie i matki. Każdy naród jest tyle wart na
        ile szanuje swoją historię i swoich rodaków ,zwłaszcza starszych,którym się
        należy szczególna opieka i szacunek. Ci ludzie wiecej przeżyli w swoim życiu
        niż wy, choc nie wiadomo co was czeka w przyszłości, bo wasze poglądy i
        przyzwolenie na zło, rodzą obawę,że niezbyt wesoła jest przyszłość w
        EUROkołchozie, gdzie Polska traktowana jest jak kolonia obcego kapitału (z
        zapleczem młodych do roboty),jak bazar gdzie zwozi sie stare ciuchy(aby mieli
        sie w co ubrać).Sączcie ten swój jad, starsi ludzie w końcu rozstana sie z tym
        światem, ale wy zostaniecie i za parę lat zobaczycie kto miał rację.
        • maaac Re: A niech zieją 08.12.05, 16:43
          Druga młodość - dawno już nie czytałem tak "pięknego" tekstu napisanego przez
          komunistę. W jakiej przechowalni was ukrywano przez tak długi czas?

(dla CKM'ów tekst ironiczny)
        • niezalogowany1 Re: A niech zieją 08.12.05, 16:47
          melisa-bb napisała:

>.To tragiczne ,że wazniejsze dla was są
          >
          > rozpedałowane marsze ,niż własne babcie i matki.
          Od mojej mamy i babci to wara. Śp babcie nie były na tyle zakłamane żeby
          przystąpić do waszego towarzystwa. One nie zajmowały się tropieniem wrogów i
          rzucaniem oszczerstw między kolejnymi pacierzami.
    • kaczkadziwaczka7 RM odwzajemnia sie jak Goebels media 08.12.05, 16:43
      • 9111951u Re: RM odwzajemnia sie jak Goebels media 08.12.05, 16:51
        no proszę uderz w stół a nożyce same się odezwą.
        • kaczkadziwaczka7 Piszesz o RM odwzajemniaca sie jak Goebels media? 08.12.05, 16:52
          • 9111951u Re: Piszesz o RM odwzajemniaca sie jak Goebels me 08.12.05, 16:55
            funkcjonalny nie odróznia swojej skromnej osoby od RM. To takie alter ego.
    • saszamisza Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 08.12.05, 17:08
      Ucałuj w czółko O. Tadeusza w moim imieniu. Uczą Was co to jest indoktrynacja?
      Bo nie doczytałem się w GW? Pisz lepiej do Marcikiewica i Kaczek a nie tu.
      • 9111951u Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 09.12.05, 15:31
        biskupi z wybiórczej boją się ,że jedność kościoła starszych braci w Polsce
        jest zagrożona.
    • lortea Przegrali wybory i muszą się na kimś wyłądować. 08.12.05, 17:11

• po_godzinach Taka jest Twoja wizja świata? 08.12.05, 17:12
        • lortea Idź załóż jakieś podziemie antyfaszystowskie, 08.12.05, 17:16
          poczytaj o bohaterstwie rodzeństwa Schollów, z nich bierz przykład i ratuj kraj
          przed faszyzmem, zamiast tu stukać bezproduktywnie.
    • saszamisza Re: W wybiórczej, TVN i na forum zieją nienawiści 08.12.05, 17:14
      Jak można tak zgłupieć, żeby ładować się z własnej woli do tej pralni mózgów?
      Tego nie rozumiem!
      • flora1 Re: Dobrze że chociaż z Radyja miłość płynie... 08.12.05, 21:31
        ....spokój i pojednanie ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka