Gość: Piast IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 22:31 > Poparcie LEppera i Wrzodaka przez żałosne elity! Straciłem resztkę nadzieji > że jest możliwa mądra i uczciwa prawica w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: POPIS żenujący! IP: *.ipt.aol.com 18.10.02, 22:35 To jest tylko postkomunistyczna prawica. Metody podobne do komunistycznych, cele tez podobne (dyktatura), a idee niby rozne, bo zamaskowane prymitywnym nacjonalizmem i Panem Bogiem. Oni sa zwyczajnie smieszni i prymitywni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwny Re: POPIS żenujący! IP: *.cvx22-bradley.dialup.earthlink.net 19.10.02, 05:29 "Oni sa zwyczajnie smieszni i prymitywni." jak trzygwiazdkowe gowna... Gość portalu: *** napisał(a): > To jest tylko postkomunistyczna prawica. Metody podobne do komunistycznych, > cele tez podobne (dyktatura), a idee niby rozne, bo zamaskowane prymitywnym > nacjonalizmem i Panem Bogiem. Oni sa zwyczajnie smieszni i prymitywni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: POPIS żenujący! IP: *.ipt.aol.com 19.10.02, 02:59 Gość portalu: Piast napisał(a): > > Poparcie LEppera i Wrzodaka przez żałosne elity! Straciłem resztkę nadziej > i > > że jest możliwa mądra i uczciwa prawica w tym kraju. ******************* -Kr. Widzisz szanowny Piascie-ja juz 8 lat temu stracilem wszelka nadzieje,ze Polska bedzie kiedys NORMALNYM krajem-dlatego wybralem emigracje,i z kimkolwiek z Polakow tu na "obczyznie" nie rozmawialbym-doslownie ZADEN nie mysli o powrocie-radze ci z calego serca-rozwaz rowniez takowa ewentualnosc,bo inaczej pozostanie tylko albo przystapic do organizacji o charakterze zbrojnym(znacznie uczciwsi o tych "elyt")-albo strzelic sobie w leb-a ten kraj doprawdy NIE JEST TEGO WART Odpowiedz Link Zgłoś
goral11 Re: POPIS żenujący! 19.10.02, 03:47 > -Kr. Widzisz szanowny Piascie-ja juz 8 lat temu stracilem wszelka nadzieje,ze > Polska bedzie kiedys NORMALNYM krajem-dlatego wybralem emigracje,i z kimkolwiek > > z Polakow tu na "obczyznie" nie rozmawialbym-doslownie ZADEN nie mysli o > powrocie-radze ci z calego serca-rozwaz rowniez takowa ewentualnosc,bo inaczej > pozostanie tylko albo przystapic do organizacji o charakterze zbrojnym (znacznie > > uczciwsi o tych "elyt")-albo strzelic sobie w leb-a ten kraj doprawdy NIE JEST > TEGO WART kraken jestes kretynem i imbecylem to co cie kurwa interesuje ta Polska skoro mieszkasz gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: POPIS żenujący! IP: *.ipt.aol.com 19.10.02, 04:04 goral11 napisał: > > > -Kr. Widzisz szanowny Piascie-ja juz 8 lat temu stracilem wszelka nadzieje > ,ze > > Polska bedzie kiedys NORMALNYM krajem-dlatego wybralem emigracje,i z > kimkolwiek > > > > z Polakow tu na "obczyznie" nie rozmawialbym-doslownie ZADEN nie mysli o > > powrocie-radze ci z calego serca-rozwaz rowniez takowa ewentualnosc,bo > inaczej > > pozostanie tylko albo przystapic do organizacji o charakterze zbrojnym > (znacznie > > > > uczciwsi o tych "elyt")-albo strzelic sobie w leb-a ten kraj doprawdy NIE > JEST > > TEGO WART > kraken jestes kretynem i imbecylem to co cie kurwa interesuje ta Polska > skoro mieszkasz gdzie indziej *********************** -Kr. Wiesz "goralu"-lepiej zamilcz-wystawiasz swym krajanom(z ktorych wielu lubie) bardzo kiepskie swiadectwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwny Re: POPIS żenujący! IP: *.cvx22-bradley.dialup.earthlink.net 19.10.02, 05:31 Pamietam takie powiedzenie: "kurwa kurwie dupe urwie." Zamilczcie obaj. Dosyc tych kurew!!!! ------------------ > kraken jestes kretynem i imbecylem to co cie kurwa interesuje ta Polska > skoro mieszkasz gdzie indziej *********************** -Kr. Wiesz "goralu"-lepiej zamilcz-wystawiasz swym krajanom(z ktorych wielu lubie) bardzo kiepskie swiadectwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: POPIS żenujący! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.02, 08:46 A wątek uciekł. Ja się zastanawiam jaką demokrację panowie z POPiS-U mają na myśli popierająć pana Leppera. Jeżeli czystą postać demokracji czyli anarchię to zgoda. A tak tylko się ośmieszają. Mieli dobre wyniki w sondażach przed wydarzeniami w Sejmie. Jestem ciekaw jakie będą mieli teraz. Zresztą wybory samorządowe to pokażą. Jednym słowem popierając wniosek Samoobrony wleźli na minę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: POPIS żenujący! IP: *.ipt.aol.com 19.10.02, 14:12 To jest demokracja w wykonaniu Opus Dei. Przeciez te partie sa zdominowane przez naboznych dzialaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komodor Re: POPIS żenujący! IP: proxy / 213.25.179.* 19.10.02, 10:27 cała dotychczasowa historia Polski mówi,że prawica NIE MOŻE być ani uczciwa ani mądra. Odpowiedz Link Zgłoś
goral11 Re: POPIS żenujący! 20.10.02, 05:07 Gość portalu: komodor napisał(a): > cała dotychczasowa historia Polski mówi,że prawica NIE MOŻE być ani uczciwa ani > > mądra. komandor własnie historia mówi ze lewica w polsce nie moze byc mądra ani uczciwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: POPIS żenujący! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 14:06 A jak ktoś ma tylko takie "Wartości...." :-)) Odpowiedz Link Zgłoś