karlin Re: Olbrzymia szansa 09.12.05, 22:09 No właśnie. Najlepiej trzymać się rzeczy pewnych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Olbrzymia szansa 09.12.05, 22:11 To potem te 3-cie miejsce będzie cieszyć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Olbrzymia szansa 09.12.05, 22:14 Bo po co z tej grupy wychodzić? Jeszcze ktoś nas ogra.... Znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Olbrzymia szansa 09.12.05, 22:19 Ale jaka będzie wtedy piękna tragedia, jaka piękna .... Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Polska z Niemcami i Ekwadorem i Kostaryką 09.12.05, 22:05 W sumie grupa do wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:07 Rydzyk przez tych niemców dostanie szału! Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:10 kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Rydzyk przez tych niemców dostanie szału! ------------------------------------------------ Ale za to może tchnąć w nasze orły takiego ducha, że choć teoretycznie słabsi, rozniosą krzyżacką zawieruchę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33271019 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:13 LPR się niczego nie lęka! A ciężkie przeżycia hartują. Piłkarzy też. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:16 To już teraz wiem dlaczego tak trenowali ten gest : "Herr Ober jeszcze jedno piwo" Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:20 Jak zwykle plugawisz dobre imię kwiatu naszej młodzieży. A kto obroni twą wątłą słabiznę, jak teutoński degenerat pogoni cię w ciemnej, monachijskiej uliczce? Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:26 karlin napisał: > A kto obroni twą wątłą słabiznę,jak teutoński degenerat pogoni cię w ciemnej, > monachijskiej uliczce? Słabiznę ??!! To my pójdziemy z pochodniami przez ulice Monachium. Do piwiarni .... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:27 Hehe! Wiedziałem, żeś nasz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:31 Jasne. Ale na wszelki przypadek niech Reichstagu pilnują ..... Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:10 Ależ chciałbym im móc zaśpiewać jak Pepiki na ostatnich mistrzostwach Europy: "Auf wiedersehen, auf wiedersehen", kiedy to załatwili Niemców tak, że ci nie wyszli z grupy. Ale zero szans. Będziemy ostatni, ewentualnie trzeci, jeśli uda się ograć Ekwador. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Polska z Niemcami i Ekwadorem w grupie 09.12.05, 22:25 Skad taki pesymizm? Co to jest Kostaryka? Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: duże szanse na 2. miejsce 09.12.05, 22:18 Można i z Niemcami powalczyć. Nie są teraz tacy silni jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Moze byc 09.12.05, 22:24 Z Niemcami nigdy w historii nie wygralismy (oprocz NRD), z Ekwadorem niedawno bylo 3:0 co prawda w dosc nienormalnych warunkach, a Kostaryka nie jest silna. Drugie miejsce jest realne. Przeskoczenie Niemiec raczej nie wchodzi w gre. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Z Bożą pomocą. ojca dyrektora, 09.12.05, 22:26 i międzynarodowych wpływów hiPISów damy radę!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Pomoc ojca dyrektora nie bedzie potrzebna 09.12.05, 22:27 Wszystko w nogach pilkarzy i glowie trenera. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Pomoc ojca dyrektora nie bedzie potrzebna 09.12.05, 22:27 A gdzie w tym wszystkim Bóg Ojciec?!? Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl no to zrobimy tam niezlą zadymę... 09.12.05, 22:28 bez zadymy nie ma meczu Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie ustawione losowanie 09.12.05, 22:31 janas widzial o tym wyniku kilka miesiecy temu ale papieza poinformowano dopiero przed kilkoma dniami wiec musial przelozyc wizyte w polsce na maj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Spokojnie! 09.12.05, 22:34 LPR oprotestuje losowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Mecze Polakow w Gelsenkirchen, Hannoverze 09.12.05, 22:31 i Dortmundzie (z Krzyzakami!). Wie ktos gdzie mozna dostac bilety i po ile, bo strona PZPN mi sie nie laduje? Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Mecze Polakow w Gelsenkirchen, Hannoverze 09.12.05, 22:36 Daleko szkoda, że nie w Berlinie lub w Lipsku. Było by więcej naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Mecze Polakow w Gelsenkirchen, Hannoverze 09.12.05, 22:39 No to banda przygłupów w kapelutkach, z trąbami plastykowymi z bazaru i z pieśnią w stylu radia mariola "POLSKAAAAAA! Biał-Czerwoni..."(tfu! paskudztwo) będzie miała kawałek do przejechania. Wszarze zobaczą kawałek świata i gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Mecze Polakow w Gelsenkirchen, Hannoverze 09.12.05, 22:42 kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Wszarze zobaczą kawałek świata i gejów. ---------------------------------------------------- Też się tam wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Wybierałem się jak usłyszałem że Benek16 09.12.05, 22:44 będzie okupował ten kraj w czerwcu. Ale jak dziw(ka)isz się skapował i zmienił na maj to zrezygnowałem. Wtedy nie będę miał pretekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Wybierałem się jak usłyszałem że Benek16 09.12.05, 22:47 Wolisz polskie oddziały prewencji? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Oczywiście! 09.12.05, 22:51 Zawsze biją mniej szkodliwych. Czyli Benek nie dostanie po tyłku. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Oczywiście! 09.12.05, 22:58 karlin napisał: > A ty dostaniesz to co lubisz. Odwołują okupację przez Benka?!? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Oddamy go za 500 km autostrad! 09.12.05, 23:11 I kolej eksterytorialną do USA! Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Oddamy go za 500 km autostrad! 09.12.05, 23:14 No właśnie:) Teraz już wiesz, co miałem na myśli pisząc, że będziesz miał to co lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Oddamy go za 500 km autostrad! 09.12.05, 23:17 Ani jedno ani drugie nie jest mi potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Oddamy go za 500 km autostrad! 09.12.05, 23:19 To po co tyle głupot wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Oddamy go za 500 km autostrad! 09.12.05, 23:21 Chciałem zwrócić uwagę na związek losowania z bieżącymi wydarzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Oddamy go za 500 km autostrad! 09.12.05, 23:23 Masz jakieś bieżące wydatki na bieżące potrzeby? Lub na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Jam niczym rydzyk. 09.12.05, 23:29 kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Pewnie że mam. ----------------------------- Sutannę czy zakon? Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Nie tak znowu daleko. Kibicow z Polski na pewno 09.12.05, 22:42 bedzie duzo, jestem pewien. Na wyjazd do Niemiec prawie kazdy moze sobie pozwolic. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Nie tak znowu daleko. Kibicow z Polski na pew 09.12.05, 22:43 michal00 napisał: > bedzie duzo, jestem pewien. Na wyjazd do Niemiec prawie kazdy moze sobie > pozwolic. to wszystko przez balcerowicza Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Nie tak znowu daleko. Kibicow z Polski na pew 09.12.05, 22:46 co przez Balcerowicza - duzo kibicow? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Nie tak znowu daleko. Kibicow z Polski na pew 09.12.05, 22:50 michal00 napisał: > co przez Balcerowicza - duzo kibicow? :-) jasne. zwlaszcza tych smiesznymch szalikowcow w szalikach podobny do krawatow w dodatku przez podlego balcerowicza prawie kazdego stac na wyjazd do niemiec na mundial ze szczegolnym uwzgledenieniem wyzej wymienionych szalikowcow (patrz syganturka) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Nie tak znowu daleko. Kibicow z Polski na pew 09.12.05, 22:57 Czy ty wszedzie musisz wprowadzac polityke? :-) Sam glosowalem na UW pod wodza Balcerowicza. Powaznie. Wiesz cos o biletach? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: ps 09.12.05, 23:08 michal00 napisał: > jak widzisz szanse Polski? pilka jest okragla a bramki sa dwie ;-) ta druzyna jest fuksiarska. przy systemie pucharowym to moze okazac sie zaleta. niestety po prawdopodobny wyjsciu z grupy (szanse oceniam na 65%) anglia lub szwecja a akurat te druzyny wykatkowo polsce nie leza szanse wyjscia z cwiartki oceniam zatem na 15%. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: ps 09.12.05, 23:12 > niestety po prawdopodobny wyjsciu z grupy (szanse oceniam na 65%) anglia lub > szwecja a akurat te druzyny wykatkowo polsce nie leza O kurcze, nie wiedzialem, ze na nich trafiamy. Juz wolalbym Szwedow, zeby wiecej nie slyszec o Wembley. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: ps 09.12.05, 23:19 michal00 napisał: > > niestety po prawdopodobny wyjsciu z grupy (szanse oceniam na 65%) anglia > lub > > szwecja a akurat te druzyny wykatkowo polsce nie leza > > O kurcze, nie wiedzialem, ze na nich trafiamy. Juz wolalbym Szwedow, zeby > wiecej nie slyszec o Wembley. to akurat mozliwe. szwedzi maja taka mentalnosc ze moga wygrac grupe na szczescie z ukraina spotkamy sie dopiero w finale :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Nie tak znowu daleko. Kibicow z Polski na pew 09.12.05, 23:03 michal00 napisał: > Czy ty wszedzie musisz wprowadzac polityke? :-) jak to pisal hlasko? bo mnie sie pani profesor wszsytko z .... kojarzy > Sam glosowalem na UW pod wodza Balcerowicza. Powaznie. lolaboga. nic dziwnego ze musisz teraz pokutowac ;-) > Wiesz cos o biletach? tylko tyle ze piekielnie trudno jest je dostac. najlatwiej bedzie na pewno kupic u konikow Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Nie tak znowu daleko. Kibicow z Polski na pew 09.12.05, 23:15 > Czy ty wszedzie musisz wprowadzac polityke? :-) > > jak to pisal hlasko? bo mnie sie pani profesor wszsytko z .... kojarzy Niech bedzie, ze to mi sie z d... kojarzy > > Sam glosowalem na UW pod wodza Balcerowicza. Powaznie. > > lolaboga. nic dziwnego ze musisz teraz pokutowac ;-) Nie tylko nie pokutuje, ale do tej pory uwazam to za rozsadna decyzje. > Wiesz cos o biletach? > > tylko tyle ze piekielnie trudno jest je dostac. najlatwiej bedzie na pewno kupi > c > u konikow czyli jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie strona biletowa 09.12.05, 23:23 np tu mozesz zlozyc podanie o bilet fifaworldcup.yahoo.com/06/en/tickets/index.html chyba od 12 grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Nie jest zle 09.12.05, 22:46 W '82 bylismy w grupie z Wlochami, Kamerunem i Chile. Wyszlismy i w polfinale gralismy z Wlochami. Ten scenariusz moglby sie powtorzyc. Odpowiedz Link Zgłoś