Dodaj do ulubionych

Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL

12.12.05, 13:15
Próbowałem otworzyć wątek na temat Pawła Bednarka z PiS, który skompromitował
się tym, że oficjalnie w Internecie używał nazistowskiego hymnu hitlerowskich
bojówek jako wizytówki swoich poglądów politycznych i to w dodatku w
oryginalnej niemieckiej wersji językowej.

Zadaję więc ponownie pytanie: czy PiS ma zamiar tolerować nazistów w swoich
szeregach?
Obserwuj wątek
    • kubala11 Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 12.12.05, 13:19
      Koniec świata. To już nawet w agorze rządzą mohery. Skończyła sie pewna epoka.
      • 9111951u Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 12.12.05, 13:23
        to koniec łeuropy.
        • bloczek4 Toć to syćko katonaziole, panocku! 12.12.05, 13:29
          Michnik z Rydzykiem uknuli siakiś spisek antygejowski i to wszystko bez to!
    • asienka32 Wyborczą ? od moherów? 12.12.05, 13:27
      co za podłość :)))
    • dokowski Mnie najbardziej interesuje czy wyrzucili Bednarka 12.12.05, 14:01

• aron2004 Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 12.12.05, 15:15
      to jeszcze nic. Mój kumpel ma dzwonek w komórce który mu wygrywa hymn ZSRR. A
      wiadomo że ZSRR zabił więcej ludzi niż III Rzesza.
      • dokowski Czy afiszuje się publicznie jako polityk, którego 12.12.05, 16:06
        aron2004 napisał:

> Mój kumpel ma dzwonek w komórce który mu wygrywa hymn ZSRR

poglądy wyrażone są poprzez ten hymn?
        • aron2004 Re: Czy afiszuje się publicznie jako polityk, któ 13.12.05, 18:16
          dokowski napisał:

> aron2004 napisał:
          >
          > > Mój kumpel ma dzwonek w komórce który mu wygrywa hymn ZSRR
          >
          > poglądy wyrażone są poprzez ten hymn?

tak. był to hymn pańśtwa totalitarnego, które mordowało ludzi za niewinność.
          Myślę że to jest niestosowne taka melodia w komórce podobnie jak Ajli ajlo.

natomiast podniesienie ręki "faszystowskie" było używane NIE TYLKO przez
          hitlerowców, ale też np. przez Rzymian.
          • dokowski Naprawdę nie rozumiesz różnicy między osobą ... 14.12.05, 10:25
            ... prywatną a publiczną?! Naprawdę nie odróżniasz życia prywatnego od
            działalności publicznej?!

W jakim celu strugasz idiotę?
            • snajper55 Re: Naprawdę nie rozumiesz różnicy między osobą . 14.12.05, 10:50
              dokowski napisał:

> ... prywatną a publiczną?! Naprawdę nie odróżniasz życia prywatnego od
              > działalności publicznej?!
              >
              > W jakim celu strugasz idiotę?

On nie struga. On jest.

S.
              • dokowski Nie wierzę, że można być tak głupim 14.12.05, 12:05
                snajper55 napisał:

> On nie struga. On jest.
      • joannabarska Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 12.12.05, 16:16
        Jak nie ma spiewu, to OK. Rosja ma przeciez tę sama melodie, ale slowa inne w
        hymnie.
      • snajper55 Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 14.12.05, 10:51
        aron2004 napisał:

> to jeszcze nic. Mój kumpel ma dzwonek w komórce który mu wygrywa hymn ZSRR. A
        > wiadomo że ZSRR zabił więcej ludzi niż III Rzesza.

Czy możesz powiedzieć, czym różni się melodia hymnu ZSRR od melodii hymnu
        Rosji ?

S.
        • aron2004 Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 14.12.05, 15:27
          snajper55 napisał:

> Czy możesz powiedzieć, czym różni się melodia hymnu ZSRR od melodii hymnu
          > Rosji ?

tym samym czym pozdrowienie hitlerowskie od pozdrowienia rzymskiego.
          • snajper55 Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 14.12.05, 15:31
            aron2004 napisał:

> tym samym czym pozdrowienie hitlerowskie od pozdrowienia rzymskiego.

Otóż rzymskie pozdowienie a Heil Hitler to dwa całkiem różne gesty. Przy
            pierwszym na przykład ręka była zgięta w łokciu, w drugim - wyprostowana. Gesty
            używane przez MW i innych faszystów to nie żadne rzymskie pozdrowienie.

S.
    • dokowski Co się dzieje z Bednarkiem? Czy jest w PiS? 13.12.05, 15:43

• alex.4 Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 13.12.05, 17:22
      dokowski napisał:

> Próbowałem otworzyć wątek na temat Pawła Bednarka z PiS, który skompromitował
      > się tym, że oficjalnie w Internecie używał nazistowskiego hymnu hitlerowskich
      > bojówek jako wizytówki swoich poglądów politycznych i to w dodatku w
      > oryginalnej niemieckiej wersji językowej.
      >
      > Zadaję więc ponownie pytanie: czy PiS ma zamiar tolerować nazistów w swoich
      > szeregach?

alex: jeśli nie wyrzuci to może:)
      >
    • pan.nikt Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 14.12.05, 10:32
      Oj Dokosiu.
      Takich wątkó było na forum kilka.
      pewnie wylecialeś za spamowanie.

Byly też artykuły na ten temat.

Masz kłopoty z czytaniem, czy z własną przerośniętą psyche??
      • dokowski Dziękuję, to miłe 14.12.05, 12:01
        pan.nikt napisał:

> Masz kłopoty z czytaniem, czy z własną przerośniętą psyche??

Wiem że wiesz że umiem czytać. A osobowość mam rzeczywiście bogatą, przyjmuję
        więc ten komplement nawet w takiej formie, bo jak mniemam z ust zawistnika
        lepszej trudno oczekiwać. Dziękuję za sam fakt zwrócenia uwagi na wyjątkowość
        mojej psyche.

Nie widziałem żadnego wątku na ten temat, co bardzo mnie zdziwiło, bo naziści w
        szeregach LPR i Samoobrony wywoływały tyle sensacji, a przecież PiS uchodził za
        partię mniej radykalną. Wszyscy powinni być zszokowani.
    • aferal.z.po Re: Moherowa cenzura sięga absurdu, mamy tu PRL 14.12.05, 11:44
      Bednarek to jedyny normalny w tym moherowym towarzystwie..brawo!
    • bryt.bryt Sosnierz Gate 14.12.05, 11:44
      dokowski napisał:

(...)
      > Zadaję więc ponownie pytanie: czy PiS ma zamiar tolerować nazistów w swoich
      > szeregach?

PiS i jego zwolennicy sa zajeci "skandalami" w PO. Aktualnie mamy Sosnierz Gate,
      ktora wyraznie dowodzi przeciez upadku PO, co dramatycznie kontrastuje ze
      zdrowymi zasadami i jeszcze zdrowszymi kadrami "made in PiS".
      • dokowski To ciekawe spostrzeżenie. Wszystkie media atakują 14.12.05, 12:04
        PO chociaz właściwie nic się nie dzieje. Może to rzeczywiście dla odwrócenia
        uwagi od nazistów w PiS.
      • snajper55 Re: Sosnierz Gate 14.12.05, 13:39
        bryt.bryt napisał:

> PiS i jego zwolennicy sa zajeci "skandalami"w PO. Aktualnie mamy Sosnierz Gate
        > ktora wyraznie dowodzi przeciez upadku PO, co dramatycznie kontrastuje ze
        > zdrowymi zasadami i jeszcze zdrowszymi kadrami "made in PiS".

A najzdrowszy w kadrze PiS jest Ku..ki. Wzór PiSowca.

S.
    • moheras moherkiewicz powiedzilaby ze to niesolidarne 14.12.05, 13:22
      "Nie mozna tak od razu oskarzac, my sprawe pana bednarka zbadamy, wyjasnimy
      wszystkie okolicznosci i jezeli bedzie taka potrzeba to solidarnie ukarzemy.
      Ale dizs posel bednarek jest zasluzonym dzialaczem PiS i radia maryja wiec nie
      mozna oskarzac bez dowodow uczciwego prawdziwego polaka." premier moherkiewicz
      dla tv trwam
      • blackout.9491 Re: moherkiewicz powiedzilaby ze to niesolidarne 14.12.05, 13:51
        moheras napisał:

> "Nie mozna tak od razu oskarzac, my sprawe pana bednarka zbadamy, wyjasnimy
        > wszystkie okolicznosci i jezeli bedzie taka potrzeba to solidarnie ukarzemy.
        > Ale dizs posel bednarek jest zasluzonym dzialaczem PiS i radia maryja wiec
        nie
        > mozna oskarzac bez dowodow uczciwego prawdziwego polaka." premier
        moherkiewicz
        > dla tv trwam
        Pan premier Moherkiewicz ma fascyjnujące usta.
      • dokowski Nie rozumiem dlaczego PiSowi zależy bardziej na... 14.12.05, 13:56
        ... takim bydlaku niż na wizerunku partii. Czy PiS chce, żeby kojarzono ich z
        nazizmem?
        • ave.duce Re: Nie rozumiem dlaczego PiSowi zależy bardziej 14.12.05, 13:59
          Myślę, że PiSowi, który ma prawie wszystko (a za chwilę i zprzysiężonego
          Prezydenta) po prostu "wisi", z czym tę partię będą niektórzy ludzie kojarzyć.
          • dokowski Nie boją się, że nazistowski wizerunek zaszkodzi.. 16.12.05, 10:38
            ave.duce napisała:

> Myślę, że PiSowi, który ma prawie wszystko (a za chwilę i zprzysiężonego
            > Prezydenta) po prostu "wisi", z czym tę partię będą niektórzy ludzie kojarzyć.

... im w nadchodzących wyborach?
    • dokowski No i co z tym Bednarkiem, wyrzucili go już? 27.12.05, 10:37

• kropek_oxford A gdzie tam, wyrzucili...Utrzymuje moja sygnaturke 27.12.05, 11:35
        tak dlugo, poki sie to nie stanie... Ale PiSiaki zamiast atakowac naziola,
        atakuja moja sygnaturke;)
        • dokowski Czy PiS naprawdę ma zamiar pozostawić go w ... 06.01.06, 14:07
          ...swoich szeregach?
          • hulaj_dusza Re: Czy PiS naprawdę ma zamiar pozostawić go w .. 06.01.06, 14:10
            Kurski wszak mu kolegą... klubowym:)))
    • margala dokowskiemu to już wszystko się z moherem kojarzy 06.01.06, 14:11

• dokowski A jak byś wytłumaczyła cenzurę wątków o nazizmie.. 09.01.06, 09:32
        ... w PiS?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka