Dodaj do ulubionych

Fundacja Batorego kiedy zniknie?

28.12.05, 22:52
Czy jest jakis sposob by pozbyc sie tej organizacji finansowanej przez
niepolskie zrodla finansowania z naszego kraju?
Znowu w tej chorej instytucji rozmawiano o polskiej polityce zagranicznej.
Czy nie ma w warszawie sal konferencyjnych, srodowisk opiniotowrczych,
organizacji spolecznych, ktore moglyby udostepnic sale na wyklady?
Czy polscy politycy musza korzystac z pieniedzy zydowskiego spekulanta Sorosa?
foto.pap.com.pl/galerie_irak/cgi-bin/gal.pl?akcja=pokaz&id=9093
Obserwuj wątek
    • kaczka7111 Re: Fundacja Batorego kiedy zniknie? 28.12.05, 22:54
      masz problem z fundacja obywatela USA? Napisz do swego prezia. Moze odwazy sie
      poruszyc w holdzie Prezydentowi USA, Bushowi.
      • bladatwarz [...] 28.12.05, 22:55
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • mlot.na.lewactwo Re: Fundacja Batorego kiedy zniknie? 28.12.05, 22:58
      Generalnie jestem za wolnością (nie mylić z demokracją) ale nie zycze sobie w
      Polsce jakiejs obcej agentury finansujacej nasze środki "opiniotwórcze" i
      urabiajacej Polaków do jedynie slusznej lewackiej wizji swiata.
      • kaczka7111 Re: Fundacja Batorego kiedy zniknie? 28.12.05, 23:00
        napisz do swego prezydenta. moze pisnie w czasie holdu u Prezydenta Busha.
        wlasnie dostal obywatela USA na ministra ds wojsk w Iraku.
        • bladatwarz Re: Fundacja Batorego kiedy zniknie? 28.12.05, 23:01
          Moze Soros wezmie go na utrzymanie.
          Tak ladnie sie spisywal przez ostatnia dekade, nasz dobry Stolzman.
          • kaczka7111 Re: Fundacja Batorego kiedy zniknie? 28.12.05, 23:04
            my mamy waszego bylego i obecnego na utrzymaniu. a ty mnie utrzymujesz, w
            czesci. i bronisz mojej ropy za swoja kase tez. dziekuje ci za to. serdecznie!
    • bladatwarz [...] 28.12.05, 23:11
      • kaczka7111 Re: Tacy mocni w gecie, a na polskim forum gardlu 28.12.05, 23:13
        czy ty calkiem zdrowa? belkoczesz cos w zlosci. czemu? Masz raj w Polsce:
        bez nas, bogato, suwerennie. Co jeszce chcesz? Lekarza na glowe?
        • bladatwarz Przeczytaj w jakim watku piszesz 28.12.05, 23:16
          Do szczescia mi brakuje tylko tego, zeby wszystkie organizacje psiej masci,
          finansowane przez bylekogo zabraly sie z Polski i przestaly mowic Polakom jak
          maja demokracje budowac.
          • kaczka7111 Re: Przeczytaj w jakim watku piszesz 28.12.05, 23:20
            moze kiedys ci sie uda. Narazie, masz prezia a prezio nie ma nic przeciwko
            Fundacji Batorego i wielu innym finansowanym z zewnatrz. Swiat finansuje twoje
            zycie, wiec ma prawo mowic ci co chce. zebracy nie wybieraja-taka jest regula
            zycia.
    • marcus_crassus sprowadz sobie Wladka Putina 28.12.05, 23:16
      on tez chyba zamyka nierosyjskie fundacje i stowarzyszenia.

mam nadzieje ze jestes szatynka i odpowiadasz rysopisowi klasycznego Polaka -
      inaczej moze sie okazac ze z twojego drzewa genealogicznego paru niepolakow
      spadnie.

gwaltu rety jak okaze sie ze maja pejsy. mam nadzieje ze wtedy popelnisz
      honorowe seppuku
      • bladatwarz Re: sprowadz sobie Wladka Putina 28.12.05, 23:17
        Putin z Sorosem sobie poradzil perfekcyjnie.
        Za wszawy kolnierz i won!
        • marcus_crassus z pewnoscia perfekcyjnie 28.12.05, 23:19
          to moze wywalic kaczorow i sprowadzic Putina i backe Lukaszenke.

oni to zrobia w try miga.

planujesz jeszcze cos pozamykac?
          • mirmat1 Putin i Soros z tej samej parafii. 29.12.05, 03:30
            marcus_crassus napisał:
            > to moze wywalic kaczorow
            Mirmat: To sie Sorosowi nie udalo choc jego "fundacja" wspomagala jak mogla
            POstKomunistow.
            > i sprowadzic Putina i backe Lukaszenke.
            M: moze Putin by cos tak wynegocjowal bo Soros kocha terorystow i nienawidzi
            Busha.
            > oni to zrobia w try miga.
            M: A Soros zaplaci.
            > planujesz jeszcze cos pozamykac?
            M: Biednemu Sorosowi nie udal sie przekret z Eurokonstytucja bo wtedy by Human
            Rights Gestapo poszalalo walczac z "ksenofobia".
            Biorac pod uwage jego klape w wyborach w USA to widac, ze "Fundacja Batporego"
            jest jednym z niewielu przyczolkow kosmopolity i aferzysty w walce z
            patriotyzmem.
        • kaczka7111 Czemu Kaczynski tego nie robi? 28.12.05, 23:22
          Moze dlatego ze nie macie , a kupujecie rope. Nie macie broni nuklearnej i
          nie bedzieciemiec NIGDY jej miec?
          No, powiedz Kaczorowi co chcesz. Moze cie wysmieje.
      • bladatwarz Re: sprowadz sobie Wladka Putina 28.12.05, 23:18
        > mam nadzieje ze jestes szatynka i odpowiadasz rysopisowi klasycznego Polaka -
        > inaczej moze sie okazac ze z twojego drzewa genealogicznego paru niepolakow
        > spadnie.

Co to ma do rzeczy?

>
        > gwaltu rety jak okaze sie ze maja pejsy. mam nadzieje ze wtedy popelnisz
        > honorowe seppuku

????????????
        • marcus_crassus Re: sprowadz sobie Wladka Putina 28.12.05, 23:21
          >niepolskie zrodla finansowania z naszego kraju?

ile polskosci musi miec fundacja aby legalnie dzialac w Polsce? Czy musi
          wyroznic sie okreslona iloscia polskich funduszy czy konieczna jest az polska
          krew??

a moze jak sie takiego wyswieci to bedzie juz niepolak ale poglogoslawiony??

Ty chyba sie z glebokiego PRLu urwalas. I to z lat 50 tych. To nawet nie komuna
          wieje. Mi sie stalinizm kojarzy
          • dr.krisk Zgadza się... 28.12.05, 23:25
            Pamiętam jak za PRL-u tropiono "niepolskie" wpływy.
            A od Fundacji Batorego proszę się odpimpać. Dostałem od nich dwa razy
            dofinansowanie na wyjazdy zagraniczne, i jakoś wcale nie żądali cyrografu.
            A Fundusz Nauki Polskiej nawet nie raczył mi odpowiedzieć.
            • bladatwarz Co sie zgadza? 29.12.05, 00:42
              Chca finasowac nauke, to niech finansuja.
              Ale od polityki polskiej wara.
          • bladatwarz Uwazam, ze Fundacje finansowane przez 29.12.05, 00:41
            obce osoby, ktorych intencje sa latwe do sprawdzenia (wystarczy zajrzec do
            biografii Sorosa, w ktorej chwali sie jak przekrecil panstwa Europy
            Srodkowo-Wschodniej) powinny zniknac z Polski.
            Jak Soros bardzo chce budowac demokracje to niech zacznie od siebie (USA i
            Izraela). I w jednym i drugim przypadku ma bardzo duzo do zrobienia. od polski
            niech sie odwali.
            Swoja Fundacje moze zabrac gdzie chce.
            • marcus_crassus na jakiej podstawie prawnej badac sie bedzie 29.12.05, 00:46
              intencje? :) Tylko nie mow ze jestes wyborca PiS :) Wylania sie jakas radykalna
              czesc LPR albo samoobrony.

chyba nie do wlasciwej osoby kierujesz takie prosby :)

Takie plany to moglby miec Giertych albo ktos z okolic :)

Rojenia to mozesz miec jakie chcesz - ale zastanawia mnie co ma wspolnego z tym
              Kaczynski ktory akurat w programie zawsze byl za najscislejsza wspolpraca z USA.

Tobie sie cos pomylilo :)
              • bladatwarz Jakie intencje? 29.12.05, 01:53
                Toz ten czlowiek opisal wszystko w swojej biografii. Nasmiewal sie z
                balcerowicza, opisal jak Sachsa jako przedstawiciela ,,finansjery'' wyslal do
                Polski.
                O czym Ty mowisz?
                Co tu jeszcze nalezy sprawdzac?
                Wpisz sobie Soros na amazon.com i wyskoczy Ci jego ksiazka. Zamow, przeczytaj a
                potem sie wypowiadaj. To, ze nie napisala o tym GW-no prawda czy Rzeczpospolita,
                nie znaczy, ze Soros belkocze!
                • marcus_crassus ale ja mam sorosa :) 29.12.05, 02:04
                  i po angielsku i po polsku (to co przelozyli na polski)

super facet :) Bardzo mi sie podoba :) A jego teorie ekonomiczne - po prostu
                  bomba (moze dla osob ktore skonczyly studia ekonomiczne to nic takiego ale dla
                  mnie to po prostu bylo palce lizac)

ale nieistotne. cale szczeszcie ze nie jestes wyborca PiS :) Juz sie
                  przestraszylem :) A tak to wszystko w porzadku. Demokracja przewiduje istnienie
                  marginesu :) To sprawia ze nie jest nudno.

Jesli nie na LPR to stawiam na UPR :)
                  • bladatwarz Re: ale ja mam sorosa :) 29.12.05, 02:15
                    No to wybacz, ale jesli po przeczytaniu tego tekstu, uwazasz czlowieka za
                    geniusza, a nie za gnide, to trudo. Kazdy ma prawo do uwielbiania tego, kogo
                    chce i na kogo zasluguje.
                    Pewnie dlatego nie rozumiesz i nie zrozumiesz, dlaczego uwazam, ze Fundacja
                    Batorego powinna zniknac z zycia polskiej polityki, a jakiekolwiek sponsorowanie
                    (w jakiejkowlwiek formie) politykow uwazam za naganne.
                    Co do trafienia to pudlo!
                    Ale jestes blisko. Na prezydenta skreslilam dwoch, bo tak mi pozwalalo prawo
                    wyborcze. Nie mialam rozterek.
                    :)))))))))))
                    • marcus_crassus przeczytalas cokolwiek sorosa? 29.12.05, 02:16

• bladatwarz Niestety tak 29.12.05, 02:21
                        Musialam i nie mam o nim dobrego zdania.
                        Tacy ludzie jak Soros plyna jak g... z fala (podobnie jak Ryfkin, Tofler i cala
                        masa ,,jasnowidzacych''). Za swoje przestepcze poczynania na szczescie zostal
                        skazany w kilku krajach. Jest to zwykly oszust i przestepca.
                        Tulipan tez byl kochany przez glupie kobiety, ale lajdak z niego byl i tyle.
                    • marcus_crassus tzn NOP albo Ruch Patriotyczny 29.12.05, 02:19

• bladatwarz Masz do wyboru 14 29.12.05, 02:24
                        Z zasady nie opowiadam sie za zadna partia na forum.
                        Jesli juz to za konkretnymi osobami.
                        Jestem za JOW-ami!
                  • mirmat1 Cos nie wychodzi ostatnio "super-facetowi" 30.12.05, 08:12
                    marcus_crassus napisał:
                    > super facet :) Bardzo mi sie podoba :) A jego teorie ekonomiczne - po prostu
                    > bomba (moze dla osob ktore skonczyly studia ekonomiczne to nic takiego ale
                    dla mnie to po prostu bylo palce lizac)
                    M: pare krajow III Swiata liza swoje budzety kiedy pirat Soros najechal na ich
                    waluty. Teorie ekonomiczne Sorosa to zwykly bandytyzm.
                    Ale co latwo przyszlo z Malaezja to juz nie tak latwo z Bushem czy Szaronem.
                    Mam nadzieje, ze Soros dozna podobnej kleski w Polsce jak w Amerykanskich
                    wyborach prezydenckich czy w probach podwazenia polityki Szarona.
              • bladatwarz Nie glosowalam na PiS 29.12.05, 02:01
                marcus_crassus napisał:

> intencje? :) Tylko nie mow ze jestes wyborca PiS :) Wylania sie jakas radykalna
                >
                > czesc LPR albo samoobrony.

Pudlo kolego! Choc na senatorow glosowalam z listy LPR. :)))))))
            • dr.krisk Oczywiście.... 29.12.05, 00:46
              Nie będzie Soros pluł nam w twarz!
              Oczywiście wyniosą się także agenci Watykanu?
            • kropek_oxford Buhahaha!!! A ILE na tej waszej nedzy zarobil, w 29.12.05, 00:51
              porownaniu z przekretem na FUNCIE SZTERLINGU...Mial sie Soros czym
              chwalic...Buhahaha!!!
              • bladatwarz Bo to oszust jest 29.12.05, 01:50
                Oszust i przestepca finansuje organizacje w Polsce, a wszyscy za zachwyceni.
                Ma wyrok we Francji i Wielkiej Brytanii. Z kasy zrobionej na przekretach robi
                szambo w Polsce, ktore szumnie nazywa wspieraniem demokracji.
    • nasrallah nasrallah to ja i bardzo podobaja mi sie twoje 28.12.05, 23:18
      poglady. My w Hezbollahu lubimy zamordyzm :). PRL tez nam sie podobal.
      Zamierzacie powtorzyc? Ale to chyba nie wyjdzie bo ta fundacja to hamerykanska
      a hameryke kaczory lublju
    • kropek_oxford Bez niepolskich pieniedzy to Polska z glodu 29.12.05, 00:16
      zdechnie. Kazio tez unijne wzial... I jeszcze sie oblizal:)
      • bladatwarz Bo wie, ze nie ma wyjscia 29.12.05, 00:38
        A do Unii i tak Polacy doplaca.
        • kropek_oxford Jesli nadal wykorzystaja 5% przyznanych srodkow. 29.12.05, 00:49
          Polska niewiarygodna TEPOTA - Irlandia przerabiala 120-130%. :))) Coz, ze
          TEPOTE nalezy DROGO PLACIC - moze poprzez pusty brzuch trafi sie Polakom do
          rozumu...
          • t0g Re: Kaczory w stosunku do nas (USA) MUSZĄ uprawiać 29.12.05, 01:17
            "brownnosing" (amerykański termin na włażenie w pewien otwór bez wazeliny, jak
            ktos nie wie). A histerycznymi wrzaskami jakiejś przechodzonej raszpli
            • bladatwarz [...] 29.12.05, 02:02
              • t0g [...] 29.12.05, 02:20
                • bladatwarz Ja mam jeden nick 29.12.05, 02:23
                  Nie pisze sama ze soba.
                  NIe mam za soba adminow.
                  NIe konsultuje swoich wypowiedzi z nadRedakcja.
                  EOT, trollu.
                  • t0g Re: Ja mam jeden nick 29.12.05, 06:08
                    Ja też mam jeden nick. Znasz jakiś mój inny?

bladatwarz napisała:

> Nie pisze sama ze soba.

Well,... Nie jestem o tym w 100% przekonany...

> NIe mam za soba adminow.

He, he, a ja mam, tak? Gdybyś wiedziała, jak nawymyślałem rok temu samemu
                    vice-dyrektorowi Agory, sprawującemu pieczę nad tym Forum, że tu takie dno i
                    rynsztok, to bys nie gadała takich rzeczy... Ja mam od tamtej pory "grubą czarną
                    krechę" u admiństwa.

Ten vice-dyrektor to syn mojego kolegi ze studiów, znam go od czasu, jak jeszcze
                    był tylko wypukłoscią na brzuszku swojej Mamy... Więc uważałem, że jako starszy
                    wiekiem mogę go ochrzanić. Ale przedobrzyłem, no teraz nawet boję się odezwać do
                    jego Rodziców... Dostało mi się wtedy również potężnie od Giwi i ona od tamtej
                    pory wyraźnie mnie nie lubi.

> NIe konsultuje swoich wypowiedzi z nadRedakcja.

Patrz wyżej.

> EOT, trollu.

Jak widzisz, kompletnie chybiona salwa.
                    • t0g Re: Ponadto, Blada Twarzy... 29.12.05, 06:21
                      Jeśli ja, jak twierdzisz, uzgadniam wypowiedzi z "nadredakcją" - to co, to
                      znaczy, że ta "nadredakcja" Forum jest w Oregonie?
          • bladatwarz Znowu nie wiesz o czym piszesz kropek 29.12.05, 02:01
            Szkoda na Ciebie czasu.
            • mirmat1 [...] 29.12.05, 03:52
    • po_godzinach Mam nadzieję, że nigdy nie zniknie. 29.12.05, 02:35
      Mało jest fundacji, które robiłyby tak wiele dobrego dla małych społeczności.
      • bladatwarz W skali swiata.... 29.12.05, 02:38
        po_godzinach napisała:

> Mało jest fundacji, które robiłyby tak wiele dobrego dla małych społeczności.
        • po_godzinach więcej takich fundacji jak ta poprosimy ... 29.12.05, 02:39
      • mirmat1 Soros nakradl kilka miliardow $$$ wiec szybko nie 29.12.05, 03:37
        ....zniknie.
        po_godzinach napisała:

> Mało jest fundacji, które robiłyby tak wiele dobrego dla małych społeczności.
        Mirmat: islamscy terorysci sa na razie mali ale dzieki takim jak Soros rosna w
        sile. Biedny Soros, nie udalo mu sie wysiodlac prezydenta Busha ani premiera
        Szarona no i Kaczynski wygral. No ale majac tyle szmalu to mozna probowac bez
        konca.
        • kaczka7111 [...] 29.12.05, 05:13
          • mirmat1 "Polaczek" zmadrzal i wybral Kaczynskich ! 29.12.05, 06:26
            kaczka7111 napisała:
            > siedzi? nie lubisz kapitalizmu,
            Mirmat: co ma Soros do kapitalizmu. Kapitalizm do przekretow Sprpsa ma sie jak
            normalne krzeslo do krzesla elektrycznego. Soros i jego banda uwspolczesnili
            komune do kosmopolitycznego globalistycznego zamordyzmu.
            > bo polaczek tyra w kiblach a Soros mysli i robi fortune co dziennie.
            M: Fortuna kolem sie toczy i jakos jego miliony jakie wydal na kampanie
            Kerry'ego nie przelozyly sie na kleske prezydenta Busha. Bandytyzmem w Ameryce
            mozna zajechzc nie najdalej.
            > polaczek nadal bedzie swiatu czyscil kible jak nie zmadrzeje.
            M: Osobiscie nie wiem co to znaczy czyscic kible bo zbyt bylem zajety pisa=niem
            prac naukowych w Kanadzie ale wole podac reke takim co czyscza kible niz tym co
            splugawili sie zdrada. Dlatego tak mnie cieszy kiedy "fundacje" i inne
            przekrety Sorosa sie wsciekaja na wyniki wyborow w USA czy w Polsce.
            • kaczka7111 Re: "Polaczek" zmadrzal i wybral Kaczynskich ! 29.12.05, 06:43
              co/kogo zdradzil Soros?
              O ile wiem, zarobil i zarabia nadal legalnie na tzw arbitrage. Moze sprobuj-
              bedziesz mial lepsza starosc ( zamozniejsza) . Calkiem to legalne. Poza tym,
              Soros jest w bliskim kontakcie z rzadem USa i dostaje fundusze na szerzenie
              wplywow amerykanskich, miedzy innymi przez swe fundacje. Zdrada? czego/kogo?
              Nie lubisz USA i kapitalizmyu globalnego? zalko, bo Canada tez jest w sferze
              obydwu.
              • mirmat1 Lojalnosc Sorosa tylko do szmalu i wladzy 30.12.05, 05:23
                kaczka7111 napisała:
                > co/kogo zdradzil Soros?
                Mirmat: co za pytanie !!!! Aferzysta uzywa pieniadze z przekretow (atakuje
                waluty krajow trzeciego swiata by wygrywac na spekulacji - Malaezja). Chcial
                kupic Partie Republikanska ale zapomnial, ze partia Reagana nie jest na
                sprzedaz. Wiec przeszedl do "demokratow" i chyba tam zostanie bo to dokladnie
                banda do ktorej pasuje. Ale ta inwestycja tez nie zaprocentowala bo 50 milionow
                jakie wydal na walke z Bushem niewiele sie przydaly. Wydal tez wojne premierowi
                Szaronowi ale to typowe dla lewackich zydow pluc na wlasne gniazda.
                Kwintesencja dzialan Sorosa jest walka z jakimkolwiek patriotyzmem czy to
                bedzie Polski, Amerykanski czy Izraelski - nawet jezeli w wyniku tego bedzie
                wspieral de-facto teroryzm.
                > O ile wiem, zarobil i zarabia nadal legalnie na tzw arbitrage. Moze sprobuj-
                > bedziesz mial lepsza starosc ( zamozniejsza) . Calkiem to legalne. Poza tym,
                > Soros jest w bliskim kontakcie z rzadem USa i dostaje fundusze na szerzenie
                > wplywow amerykanskich, miedzy innymi przez swe fundacje. Zdrada? czego/kogo?
                > Nie lubisz USA i kapitalizmyu globalnego? zalko, bo Canada tez jest w sferze
                > obydwu.
                M: zaczynasz bredzic! Ja nie lubie USA ???? To bylbym w obozie Sorosa ! Bo
                jego "kontakt z rzadem USa" dotyczy chyba sliny jaka pluje w kierunku Busha.
                • kaczka7111 Re: Lojalnosc Sorosa tylko do szmalu i wladzy 30.12.05, 06:01
                  handluje sie walutami codziennei. ty taki moralista, wybiorczy supporter
                  kapitalizmu. robienei forsy to bardzo amerykanska rzecz i tutaj nobilituje.
                  sprobuj, poilaczku glupi.
                  Nie myl partii z USA. Mozna kochac USA, Izrael i nie lubic jakiejs z partii w
                  tych krajach. On popiera wiele fiansowo Izrael. A ty, polaczekl antysemicki.
                  My popieramy, placimy na Izrael, nie zawsze popierajac jakiegos polityka tam,
                  a nawet policy.
                  ty, tepy polski zmurszaly glupcze nie pojmiesz tego, bos polaczek. Soros
                  bedzie w Polsce a tobie nic do teego. Tak jak kaczka nie powie nie Bushowi ani
                  zadnemu z naszych prezydentow.
                  • mirmat1 "polaczki antysemickie"wlacza z teroryzmem a Soros 30.12.05, 07:21
                    > handluje sie walutami codziennei. ty taki moralista, wybiorczy supporter
                    kapitalizmu. robienei forsy to bardzo amerykanska rzecz i tutaj nobilituje.
                    sprobuj, poilaczku glupi.
                    Nie myl partii z USA. Mozna kochac USA, Izrael i nie lubic jakiejs z partii w
                    tych krajach. On popiera wiele fiansowo Izrael. A ty, polaczekl antysemicki.
                    Mirmat: Aj, waj!!! cos mi sie widzi ze trafilem w dziesiatke ! Zawsze sie
                    domyslalem, ze zydokomuna w odroznieniu do zydoprawicy ma sadomasochistyczne
                    uczucie do Izraela. Tak tak Soros "popiera wiele"... jak Piss Now i inne grupki
                    milosnikow terorystow, ktorzy "rozrywaja" sie w Izraelskich dyskotekach. To nic
                    nowego bo kiedy "polaczki antysemickie" walczyly pod Monte Cassino (tak tez
                    okreslil Armie Andersa Jan Gross) to "bohaterzy" Spielberga z "Listy
                    Schindlera" zasuwali w stachanowskim tempie by wyprodukowac dla Hitlera
                    wystarczajaco amunicji, ktora zoldaki z zelaznymi krzyzami strzelali
                    do "polaczkow antysemitow". To taka natura milosci lewackich Sorosow, Grossow
                    czy Chomsky'ch.
                    > My popieramy, placimy na Izrael, nie zawsze popierajac jakiegos polityka tam,
                    a nawet policy.
                    M: na jakie konto wplaca Soros? Hamasu czy Jihadu? a moze wspiera zydowskie
                    feministki w Toronto jak "panie" Judy Rubick czy Michele Landsberg, ktore
                    organizuja Arabskie demonstracje pod ambasada USA?
                    > ty, tepy polski zmurszaly glupcze nie pojmiesz tego, bos polaczek. Soros
                    bedzie w Polsce a tobie nic do teego. Tak jak kaczka nie powie nie Bushowi ani
                    zadnemu z naszych prezydentow.
                    M: twoich prezydentow ?????? Pomarzyc sobie mozesz bo nawet miliardy jakie
                    Soros ukradl nie kupia prezydentury Stanow Zjednoczonych Ameryki.
            • dr.krisk Czyszczenie kibli.. 30.12.05, 07:16
              mirmat1 napisał:

> M: Osobiscie nie wiem co to znaczy czyscic kible
              Hm, abnegat z ciebie.... wyobrażam sobie twoje mieszkanie :))))
    • perk Re: Fundacja Batorego kiedy zniknie? 29.12.05, 03:01
      > Czy jest jakis sposob by pozbyc sie tej organizacji finansowanej przez
      > niepolskie zrodla finansowania z naszego kraju?

Tell the putz to get himself uncircumcised?
      Or get a gun and start shooting.
    • t0g Re: up 29.12.05, 19:34
    • goniacy.pielegniarz FB musi istnieć! 30.12.05, 15:08
      Choćby tylko po to, żeby się pośmiać przy czytaniu takich postów jak ten.
    • remekk "Poglądy" polskojęzycznych rodaków Sorosa ... . 30.12.05, 16:05
      --------------------------------------------------------------------------------
      kaczka7111 napisała:

> koles, ty taki polski intelektualista. obsesjonujesz nami. a nadal czyscisz
      nam
      >
      > klopy i siostra w burdelach naszych robi zadkiem. tys polaczek czekajacy az
      > ktos inny mu zalatwi sprawy. Hitler endekom zalatwil 0w Auschwitzu Kolbego
      > wykonbczyl szmate antysemicka.
      • mirmat1 Soros finansuje te brudy 30.12.05, 18:44
        kaczka7111 napisała:
        > koles, ty taki polski intelektualista. obsesjonujesz nami. a nadal czyscisz
        nam klopy i siostra w burdelach naszych robi zadkiem. tys polaczek czekajacy az
        > ktos inny mu zalatwi sprawy. Hitler endekom zalatwil w Auschwitzu Kolbego
        > wykonbczyl szmate antysemicka.
        Mirmat: wpisuje sie to w bardziej 'subtelne' polakozerstwo Jana Grossa
        czy "filmowca" Spielberga. To taka nienawisc inspirowala zydow w fabryce
        Schindlera (bohaterow w filmie Spielberga - "Lista Swidlera" do wyjatkowych
        wysilkow w produkcji amunicji dla zoldakow z zelaznymi krzyzami by zuzywac ta
        amunicje na "antysemitach" (okreslenie Jana Grossa w Rzeczypospolitej) z Armmi
        Andersa pod Monte Cassino. Ciekawa "produkcja" Spielberga ukaze sie na ekranach
        kin ( "Munich" ) gdzie ten Hollywoodzki zyd wybiela terorystow mordujacych
        Izraelskich atletow na Olimpiadzie 1972 roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka