Dodaj do ulubionych

Nie cieszycie się ze skrócenia roku szkolnego?

05.01.06, 17:34
Ja pzryznam sie szczerze byłbym nawet sympatykiem KPP to taka decyzja mi by
się podobała. To są tak zwane decyzje ponad podziałami. szkoda tylko, ze lata
szkoły już nie dla mnie :(
Obserwuj wątek
    • wladyslaw.studnicki To decyzja pisowskiego rządu, teraz niechybnie 05.01.06, 17:35
      krowy przestaną dawać mleko, a księżyc spadnie na ziemię.
      • smok5 Ciemność widze ciemnosc 05.01.06, 17:45
        wszędzie ciemniaki - w skali Polski ich jest 39%. A miały być wywiady, filmy i
        dla Małgosi Viva sesję szykowała, a tu bęc -te wstretne kaczory. I jeszce
        uczniów przekupuja.
    • bebe255 Re: Nie cieszycie się ze skrócenia roku szkolnego 05.01.06, 17:38
      Przeciez jeszcze nie skorcili roku szkolnego i miejmy nadzieje nie zrobia tego
      blednego kroku.
      • smok5 Jesteś w błędzie 05.01.06, 17:40
        decyzja ME juz jest -wolne od 23 VI i przerwa na papieza.
        • bebe255 Re: Jesteś w błędzie 05.01.06, 17:43
          To gratuluje premierowi debilnej decyzji.
          • smok5 To suwerenna decyzja Ministra Edukacji 05.01.06, 17:46
            a co w niej złego?
            • bebe255 Re: To suwerenna decyzja Ministra Edukacji 05.01.06, 17:48
              Nauczyciele nie zrealizuja programow nauczania i nie przygotuja uczniow do
              egzaminow, czyli nasze spoleczenstwo bedzie glupsze.
              • smok5 Chodzileś do szkoły? 05.01.06, 17:57
                O czym ty opowiadzasz. Tozżwczerwcu o szkole moje dziecko to mysli w kategoriach
                boisko, basen, wycieczka.
                • bebe255 Re: Chodzileś do szkoły? 05.01.06, 17:59
                  Jestem nauczycielem i tez mysle o mlodziezy i o tym, zeby sie dobrze
                  wyksztalcili. Skoro skracaja rok szkolny, niech zmienia program nauczania. Ci
                  ludzie nie maja pojecia o tym, co sie dzieje w szkolach.
    • idiotyzmy-kacze Ta decyzja to kabaret 05.01.06, 17:52
      Siedzi sobie Kaziu na klozecie i myśli: czym by tu jeszcze społeczeństwo zadziwić. I nagle myśl z tych najdoskonalszych do głowy mu przychodzi - skrócimy rok szkolny. Dzwoni więc Kaziu do Ministerstwa Edukacji i myśl swą genialną przekazuje. Tam urzędnicy i wiceministrowie porażeni błyskotliwością pomysłu konferencję prasową zwołują i przekazują zdumionym dziennikarzom. Przez całą Polskę przetacza się uznanie do premiera Marcinkiewicza i jego doniosłych decyzji. I tylko gęgacze, którzy zawsze widzą łyżkę dziegdziu w beczce miodu zastanawiają się co im to bardziej przypomina tow. Gierka czy też Łukaszenkę ?
    • amwaw Re: Nie cieszycie się ze skrócenia roku szkolnego 05.01.06, 17:59
      Szczerze mówiąc nie.I tak już teraz rok szkolny wygląda jak sito-jak nie
      święta(wydłużane zazwyczaj o dni między weekendem a dniami wolnymi), to Dzień
      Nauczyciela, to Zielone Szkoły, to wycieczki, to teatr, to....
      A teraz to skrócenie.Ciężko będzie z realizacją programu.
      Zakładam, że chodzi o oszczędzenie na becikowe i in, ale chyba nie tędy droga-
      no, chyba, że ME ma jakiś pomysł, żeby bardziej efektywnie wykorzystać rok szkolny..
    • loppe Re: Nie cieszycie się ze skrócenia roku szkolnego 05.01.06, 18:00
      Zdroworozsądkowo i beznakładowo (a nawet oszczędzając środki) - wiele można
      zrobić w Kraju
      • loppe Re: Nie cieszycie się ze skrócenia roku szkolnego 05.01.06, 18:01
        a w ogóle to nad czym tu debatować?
        doprawdy taka polaryzacja nastała że już każda decyzja od razu ma batalion
        krytków i batalion zwolenników
        • kaczka7111 A Irlandia wydluzala rok szkolny i maja sukcesy 05.01.06, 18:03
          polacy posluguja wyksztalconym Irlandsczykom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka