smok5 05.01.06, 17:34 Ja pzryznam sie szczerze byłbym nawet sympatykiem KPP to taka decyzja mi by się podobała. To są tak zwane decyzje ponad podziałami. szkoda tylko, ze lata szkoły już nie dla mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladyslaw.studnicki To decyzja pisowskiego rządu, teraz niechybnie 05.01.06, 17:35 krowy przestaną dawać mleko, a księżyc spadnie na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ciemność widze ciemnosc 05.01.06, 17:45 wszędzie ciemniaki - w skali Polski ich jest 39%. A miały być wywiady, filmy i dla Małgosi Viva sesję szykowała, a tu bęc -te wstretne kaczory. I jeszce uczniów przekupuja. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Nie cieszycie się ze skrócenia roku szkolnego 05.01.06, 17:38 Przeciez jeszcze nie skorcili roku szkolnego i miejmy nadzieje nie zrobia tego blednego kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Jesteś w błędzie 05.01.06, 17:40 decyzja ME juz jest -wolne od 23 VI i przerwa na papieza. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Jesteś w błędzie 05.01.06, 17:43 To gratuluje premierowi debilnej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: To suwerenna decyzja Ministra Edukacji 05.01.06, 17:48 Nauczyciele nie zrealizuja programow nauczania i nie przygotuja uczniow do egzaminow, czyli nasze spoleczenstwo bedzie glupsze. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Chodzileś do szkoły? 05.01.06, 17:57 O czym ty opowiadzasz. Tozżwczerwcu o szkole moje dziecko to mysli w kategoriach boisko, basen, wycieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Chodzileś do szkoły? 05.01.06, 17:59 Jestem nauczycielem i tez mysle o mlodziezy i o tym, zeby sie dobrze wyksztalcili. Skoro skracaja rok szkolny, niech zmienia program nauczania. Ci ludzie nie maja pojecia o tym, co sie dzieje w szkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Ta decyzja to kabaret 05.01.06, 17:52 Siedzi sobie Kaziu na klozecie i myśli: czym by tu jeszcze społeczeństwo zadziwić. I nagle myśl z tych najdoskonalszych do głowy mu przychodzi - skrócimy rok szkolny. Dzwoni więc Kaziu do Ministerstwa Edukacji i myśl swą genialną przekazuje. Tam urzędnicy i wiceministrowie porażeni błyskotliwością pomysłu konferencję prasową zwołują i przekazują zdumionym dziennikarzom. Przez całą Polskę przetacza się uznanie do premiera Marcinkiewicza i jego doniosłych decyzji. I tylko gęgacze, którzy zawsze widzą łyżkę dziegdziu w beczce miodu zastanawiają się co im to bardziej przypomina tow. Gierka czy też Łukaszenkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Nie cieszycie się ze skrócenia roku szkolnego 05.01.06, 17:59 Szczerze mówiąc nie.I tak już teraz rok szkolny wygląda jak sito-jak nie święta(wydłużane zazwyczaj o dni między weekendem a dniami wolnymi), to Dzień Nauczyciela, to Zielone Szkoły, to wycieczki, to teatr, to.... A teraz to skrócenie.Ciężko będzie z realizacją programu. Zakładam, że chodzi o oszczędzenie na becikowe i in, ale chyba nie tędy droga- no, chyba, że ME ma jakiś pomysł, żeby bardziej efektywnie wykorzystać rok szkolny.. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Nie cieszycie się ze skrócenia roku szkolnego 05.01.06, 18:00 Zdroworozsądkowo i beznakładowo (a nawet oszczędzając środki) - wiele można zrobić w Kraju Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Nie cieszycie się ze skrócenia roku szkolnego 05.01.06, 18:01 a w ogóle to nad czym tu debatować? doprawdy taka polaryzacja nastała że już każda decyzja od razu ma batalion krytków i batalion zwolenników Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 A Irlandia wydluzala rok szkolny i maja sukcesy 05.01.06, 18:03 polacy posluguja wyksztalconym Irlandsczykom. Odpowiedz Link Zgłoś