b.krakus 08.01.06, 18:19 ależ się do niego mizdrzyła, jak napalony podlotek, kupując każdą sprzeczność, każdy komunał i każdą bzdurę… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezapowiedziany Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:20 a Andrew tez tak rozmawiala :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:20 b.krakus napisał: > ależ się do niego mizdrzyła, jak napalony podlotek, kupując każdą > sprzeczność, każdy komunał i każdą bzdurę… do kogo tym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:22 nalepsze bylo o tym pluszaku :D teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen????? naaaaaaaaaaaaaaprawde???????? a PREMIER: TEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!! Teeeeeeeeeeeeeeeeen saAAAAAAAAAAAAAAm :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany oczywiscie trzymanie tego pluszaka w biurze 08.01.06, 18:23 premiera bylo gestem przyjazni i przejawem zaproszenia dla PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:29 A ja panią prowadzącą podziwiam.Tak szybko przystosowała poziom rozmowy do możliwości intelktualnych i profesjonalizmu gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:37 pani Czajkowska była,jest i będzie niestety nudna,mdła i nijaka,no może trochę słodka i uduchowiona, a przeblyskow intelektu nigdy nie było u niej widać może siedzieć przy wszystkich otwartych oknach. Dostosownie się do niej grozi uśnięciem na wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:41 Masz rację ,ale tym razem to ona musiała pomimo wszelkich swoich wad jeszcze bardziej obniżyć loty -dla dobra gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Podziwiam ją bo to bardzo trudne zadanie ale dała 08.01.06, 18:45 Podziwiam ją bo to bardzo trudne zadanie ale dała radę. Premier ma bardzo duże zdolności intelektualne,profesjonalne itp. Zgadzam się całkowicie z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Podziwiam ją bo to bardzo trudne zadanie ale 08.01.06, 18:51 No, masz rację moja ośmioletnia wnuczka co prawda dała by premierowi radę ,ale już ta pięcioletnia nie ,taki z niego orzeł. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:29 b.krakus napisał: > ależ się do niego mizdrzyła, jak napalony podlotek, kupując każdą > sprzeczność, każdy komunał i każdą bzdurę… Nie ogladalem. I wlasnie zaluje. Zgaduje ze Marcinkiewcz wypadl az za dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:38 wypadl niezle. zapowiedzial m.in. szczegoly programu mieszkaniowego PiS jeszcze w styczniu. Mowil tez, ze rzad ma dalej poszerzac baze spoleczna kooptujac ludzi spoza PiS do administracji. To chyba zla wiadomosc dla Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:44 Mnie interesuje bardziej, kiedy i kogo ostatecznie Marcinkiewicz powoła na nowego Min.Skarbu. Czy będzie to jednak Jasiński (po głosowaniu nad budżetem) ? Czy ktoś zupełnie inny ? Wolałabym ten drugi wariant... Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:53 Mozna sie spodziewac, ze bedzie to jakis zaufany czlowiek PiS-u, raczej nie fachowiec od prywatyzacji. Kaczynski i Marcinkiewicz, zwlaszcza po "sprawie Mikosza", beda sie bali postawic znowu na jakiegos niezaleznego eksperta (o ile w ogole tacy na tej dzialce moga istniec). Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: linia specjalnej troski 08.01.06, 18:30 Nie bądź P. zbyt surowy :-) Jej "pogranie" z Kaziem per p. ministrze skarbu było niczego sobie :-) b.krakus napisał: > ależ się do niego mizdrzyła, jak napalony podlotek, kupując każdą > sprzeczność, każdy komunał i każdą bzdurę… Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Premier wypadł super.Ale dlaczego nie ma wyników? 08.01.06, 18:34 Premier wypadł super.Ale dlaczego nie ma wyników? Chyba wypadł bardzo dobrze dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Premier wypadł super.Ale dlaczego nie ma wyni 08.01.06, 18:34 od pewnego czasu w linii pecjalnej nie ma juz ocen widzow Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie martw sie: nie wypada najgorzej - juz jest 08.01.06, 18:43 lubiany przez nasze media, za swa szczera nieporadnosc i chlopiecy brak obycia w wielkim swiecie. Ma to swoj urok medialny (to mowie serio), ale do czasu - miejmy nadzieje, ze w wiecznym "infantylizmie" Premier wam nie pozostanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Jeśli chodzi o to co napisałeś na dole to ja 08.01.06, 18:39 Jeśli chodzi o to co napisałaś na dole to ja u siebie ostatnio zauważyłem to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Coraz bradziej zbliżam się do filozofi motylka. 08.01.06, 19:12 Coraz bradziej zbliżam się do filozofi motylka. Mam jednak nadzieję,że nie tak do końca. www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus pinokio 08.01.06, 18:48 „niech robią na złość nam, ale niech nie psują polski" - koniec ctytatu dot. postawy i głosowania platformy w sprawie megabecikowego... no dobrze, ale kto sam najpierw za tym idiotyzmem optował oraz głosował?!, kto kokietował i kokietuje jego pomysłodawców?!, kto w sejmie zrobił wszystko, by (z pomocą tego smutnego pana bez nazwiska) wymigać się od odpowiedzi na elementarne pytanie: „czy rząd popiera proponowaną ustawę, czy jej nie popiera”?!, i kto nie miał nawet na tyle godności, odwagi i honoru, aby zwrócić się do (swojego przecież) prezydenta o zawetowanie tej „psującej polskę” decyzji?! Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Jeżeli masz rację to bardzo dobra wiadomość dla 08.01.06, 18:54 Jeżeli masz rację to bardzo dobra wiadomość dla PISu. Jakieś zaskakujące zmiany zachodzą w TVP. Byle tak dalej. Czekam teraz na linię specjalną z Tuskiem. Jeżeli masz rację to Tusk zostanie tam zniszczony i ja tego już nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus a ja się dziwię 08.01.06, 19:35 bo krętaczy krętacze z reguły nie kręcą... Odpowiedz Link Zgłoś