idiotyzmy-idiotyzmow-kaczych 11.01.06, 02:31 wiadomosci.onet.pl/1227225,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubek-kubek To było przed modłami w Łagiewnikach. 11.01.06, 02:38 Teraz znacznie im wzrosło. Kościół Pieronkowy nie może być od Rydzykowego gorszy. idiotyzmy-idiotyzmow-kaczych napisał: > wiadomosci.onet.pl/1227225,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Platfusy dołują:) 11.01.06, 02:47 alez to nie jest zla wiadomosc. robmy wybory. 1. zostaja tylko 3 partie 2. PiS moze samodzielnie rzadzic (lepsze to niz z LPR i SO, mimo wszystko) 3. PO moze skupic sie na byciu opozycja, bez zawracania sobie glowy (no jak tego nie poprzemy, to nic sie nie naprawi, bo na LPR i SO nie ma co tu liczyc). dla mnie OK. no chyba PiS nie planuje ze to bylyby ostatnie wybory? (juz teraz widac, ze po 5 latach, bedzie zmiana. PiS nie jest idealny jesli chodzi o afery :) delikatnie mowiac (patrz sprawa z wojewodami, ostatnie nominacje w prokuraturze, zeby o Mikoszu nie wspominac. i to juz w 2 mce... no i maja jeszcze Zyte Gilowska na pokladzie. dobry ekspert tylko troche malo do PiS podobny :D) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Platfusy dołują:) 11.01.06, 02:48 po 4 latach rzecz jasna, po 5 z reszta tez. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze To już drugi pisuarowy nick na moją cześć 11.01.06, 03:17 Dzięki. Aż mam ochotę zasponsorować ci twoją codzienną dawkę taniego wina Odpowiedz Link Zgłoś
ubek-kubek Re: To już drugi pisuarowy nick na moją cześć 11.01.06, 03:20 idiotyzmy-kacze napisał: > Dzięki. Aż mam ochotę zasponsorować ci twoją codzienną dawkę taniego wina > Szarpnij się na coś lepszego. Okazja jest szczególna. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: To już drugi pisuarowy nick na moją cześć 11.01.06, 03:46 Coś lepszego mogłoby mu zaszkodzić - żołądek przyzwyczajony do patykiem pisanego Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Sam link? Bez komentarza? Co to za podwojne 11.01.06, 04:16 standardy moderacji? Basi.basi nie wolno, ale prymitywna PACYNA to ma do tego prawo? Odpowiedz Link Zgłoś