leszab 12.01.06, 12:48 Jestem zdecydowanie za koalicją rządową PIS-SO-LPR, jeżeli do jakiejś musi dojść. Jest to o wiele mniejsze zło dla Polski niż koalicja z hipokrytyczą PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt Re: Jestem zdecydowanie za koalicją rządową PIS-S 12.01.06, 12:53 leszab napisał: > Jestem zdecydowanie za koalicją rządową PIS-SO-LPR, jeżeli do jakiejś musi > dojść. > Jest to o wiele mniejsze zło dla Polski niż koalicja z hipokrytyczą PO. Oby takiej koalicji nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab PIS jeszcze nie obtarł się z opluwania go przez PO 12.01.06, 13:03 PIS jeszcze nie obtarł się z opluwania go przez PO a już PO uderza w amory do niego. Powinna dostać czarną polewkę i na kopach drzwi głową otwierać wypadając z miejsca amorów. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford leszab, zmien pracodawce - SLD ma juz marne szanse 12.01.06, 13:25 powrotu na stolki, a wiec tracisz czas optujac za jej interesami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Jestem zdecydowanie za koalicją rządową PIS-S 12.01.06, 12:55 ja tez jestem za i dokona sie wreszcie moralna odnowa Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Je też jestem za taką koalicją 12.01.06, 12:55 leszab napisał: > Jestem zdecydowanie za koalicją rządową PIS-SO-LPR, Przy następnych wyborach będzie kogo rozliczyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Jestem przeciw każdej koalicji rządowej 12.01.06, 12:56 Koalicja to maszynka do głosowania. Powinien być podział władz. Rząd powinien prawo wykonywać (nazywa się przecież władzą wykonawczą) a nie ustanawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Jestem zdecydowanie za koalicją rządową PIS-S 12.01.06, 12:56 Tylko taka koalicja moze doprowadzic wkrotce do znikniecia z areny politycznej PIS, SO i LPR. Jestem jak najbardziej za. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 Re: Jestem zdecydowanie za koalicją rządową PIS-S 12.01.06, 12:59 odetna wam kredyty na swiecie i zaglodza, tepaki. nazizmu w Polsce nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wtedy Kaczory będą walczyć ze światem :-) 12.01.06, 13:02 kaczka7111 napisała: > odetna wam kredyty na swiecie i zaglodza, tepaki. nazizmu w Polsce nie bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Może być kiepsko.Euro po 3zł a dolar po 2,5 zł. 12.01.06, 13:07 Dla eksporterów to nie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Myslisz, ze polskie barachlo Chinczykow cenowo 12.01.06, 13:26 przebije? Ludzcie sie dalej :))) Dla nas lepiej - Polske i Polakow da sie kupic za pare funciakow... Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Do kropki-oxforda. 12.01.06, 15:26 Czy to prawda, jak mówił Shaw, że Nelson dlatego wygrywał na morzu, że jego dzielna angielska załoga nie miała gdzie uciekać? I dlatego ze miała przegrywali na lądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Koalicja przygłupów? 12.01.06, 13:03 a ja myślałem, że Ty udajesz głupka.... Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re:No nie,,,,mow 12.01.06, 13:12 Ja tez jestem za taka koalicja jak leszab, predzej sie wykoncza i bedzie czyste pole, nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab PIS nie potrzebuje nikogo do pomocy.Nie przeszkadz 12.01.06, 13:13 PIS nie potrzebuje nikogo do pomocy.Nie przeszkadzać mu tylko. Pokazał do tej pory że PO mu jest do niczego potrzebna.Wyniki są bardzo dobre. Wystarczy aby się tylko nie wpie..ła w rządzenie Jeżeli w rządzie LPR i SO nie będzie przeszkadzać a pomagać to będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Czubku 12.01.06, 13:15 to dlaczego Prawo i Syfilis przegrywa głosowania? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Czubku 12.01.06, 13:25 Zważ przyjacielu czubków że SO i LPR głosowali nie przeciw a za swimi ustawami, PO zaś głosowało w zwykły im głupi sposób przeciw PiS, To ma być koalicjant? Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Re: Czubku 12.01.06, 14:11 Boże uchowaj od takiego koalicjanta jak Prawo i Syfilis, ktore z jednej strony zapewnia o koalicji a z drugiej ustanawia koalicję z Samoobroną. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony ,hipokrytyczna'' koalicja- zaiste ciekawie piszesz 12.01.06, 13:23 Taki talent słowotwórczy to prawdziwy skarb. Szczególnie w dzisiejszych, tak trudnych czasach. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Wielkie dzięki. 12.01.06, 14:54 Stworzyłem sobie od hipokryty bo od hipokryzji mnie już znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ja tez: wystarczy to przemianowac na Narodowych 12.01.06, 13:23 Socjalistow, moze nawet z przydomkiem "katolickich" :))) Odpowiedz Link Zgłoś