Dodaj do ulubionych

skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego

05.11.02, 13:41
Jeszcze nikt nie podjął się tematu skandalicznego zachowania się Lecha
Kaczyńskiego na spotkaniu z wyborcami na W-wskiej Pradze? A to ciekawe, bo
gdyby to był kandydat z SLD, zapewne to forum rozgrzało by się do czerwoności.
Pan Lech Kaczyński na trudne pytanie jednego z wyborców odpowiedział
krótko:Spieprzaj dziadu. No i wyszło szydło z worka. Czekałam niecierpliwie
kiedy to szanowny Pan Kaczyński coś podobnego wypali znając jego nieokiełzany
język. No to życzę szczęśliwych chwil jego wyborcom w W-wie.
Obserwuj wątek
    • Gość: hip Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.pgi.waw.pl 05.11.02, 13:49
      dyskusje na ten temat są na forum Warszawa. Proponuje zapoznać się z nimi oraz
      z zapisem zdarzenia zarejestrowanym przez kamerę. Proponuję zwrócić też uwagę
      na osobników, do których Kaczyński adresował te słowa. Według mnie zasługiwali
      na znacznie mniej kurtuazyjne sformułowania. Innych zresztą by nie zrozumieli.
      • stan.borys Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego 05.11.02, 14:36
        Gość portalu: hip napisał(a):

> dyskusje na ten temat są na forum Warszawa. Proponuje zapoznać się z nimi
        oraz
        > z zapisem zdarzenia zarejestrowanym przez kamerę. Proponuję zwrócić też
        uwagę
        > na osobników, do których Kaczyński adresował te słowa. Według mnie
        zasługiwali
        >
        > na znacznie mniej kurtuazyjne sformułowania. Innych zresztą by nie
        zrozumieli.

To może powinien ich skopać ... ?
        • Gość: Dociek Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.umcs.lublin.pl 05.11.02, 14:43
          Prawo dla naszych, SUROWA SPRAWIEDLIWOŚĆ (najlepiej kara śmierci) dla reszty!
        • Gość: hip Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.pgi.waw.pl 05.11.02, 14:53
          stan.borys napisał:

>
          > To może powinien ich skopać ... ?

hip: Nie. Raczej dać 2 zł na jeszcze jedną alpagę.
        • Gość: baba Chamstwo spolecznie akceptowane. IP: *.rdu.bellsouth.net 05.11.02, 16:13
          Chamska odpowiedz usprawiedliwia chamska zaczepke?
          stan.borys napisał:

> Gość portalu: hip napisał(a):
          >
          > > dyskusje na ten temat są na forum Warszawa. Proponuje zapoznać się z nimi
          > oraz
          > > z zapisem zdarzenia zarejestrowanym przez kamerę. Proponuję zwrócić też
          > uwagę
          > > na osobników, do których Kaczyński adresował te słowa. Według mnie
          > zasługiwali
          > >
          > > na znacznie mniej kurtuazyjne sformułowania. Innych zresztą by nie
          > zrozumieli.
          >
          > To może powinien ich skopać ... ?
          • Gość: lancet Re: Chamstwo spolecznie akceptowane - oj tak.. IP: Telia:* / *.telia.com 06.11.02, 13:16
            Gość portalu: baba napisał(a):

> Chamska odpowiedz usprawiedliwia chamska zaczepke?
            =========================================================

- Baba jak to baba.. mysli.. ale macica..

To wlasnie "Chamstwo spolecznie akceptowane" prowadzi do tego ze cham.. czuje
            sie Panem, a dotychczasowy "pan" musi mu czapkowac i klaniac sie w pas..
            To dzieki najrozniejszym macicznomyslacym "babom" panuje obojetnosc dla ofiar,
            a pelne wspolczucie i ZROZUMIENIE dla mordercow.
            To macicznomyslaca "baba" zaakceptuje kazde wynaturzenie, kazda anomalie,
            dewiacje... kazdy absurd i bezdyskusyjne chamstwo.

Nie jeden z mezczyzn doswiadczyl na wlasnej skorze co to znaczy zareagowac w
            obecnosci "bab", na akt jednoznacznego bandytyzmu, jakim jest np atakowanie
            przez opryszkow w miejscach publicznych osob.. wlasnie unikajacych konfrontacji
            z chamstwem i NIE UMIEJACYCH sobie z tym poradzic..
            Dla mnie, przytrafilo sie to trzykrotnie, i o trzy razy za wiele.. Trzykrotnie
            reagowalem na bicie i wrecz pastwienie sie nad.. - raz byl chuderlawy
            urzedniczyna z teczuszka na postoju taksowek(za PRLu), bity za to, ze byl slaby
            i PIERWSZY w kolejce(sic!) i dwukrotnie na przystanku autobusowym, raz bite i
            kopane bylo mlode malzenstwo(kobieta w zaawansowanej ciazy), drugim razem
            trzech "mlodzieniaszkow" szarpalo i bilo dwoje starszych, raczej mocno
            starszych ludzi.. W tych trzech wypadkach, byl tlum ludzi, w zdecydowanej
            wiekszosci kobiet w roznym wieku. W tych trzech wypadkach "widzowie" zbili sie
            w kupe w bezpiecznej odleglosci, obserwujac W MILCZENIU rozgrywajacy sie
            dramat. Trzykrotnie, jak idiota (o tym pozniej), wkroczylem do akcji nokautujac
            bandziorow, a w przypadku mlodego malzenstwa, tego ktory kopal kobiete w ciazy,
            nie znokautowalem, tylko trzymalem za tzw. "klapy" by nie padl i demolowalem mu
            facjate pojedynczymi ciosami tlumaczac za kazdym o co chodzi: -"to bys nie
            zaczepial niewinnych ludzi, to bys nie podnosil reki na kobiete, to.. bys NIGDY
            WIECEJ nie podniosl reki ani stopy na kobiete w ciazy, to.. bys zapamietal za
            co baty dostajesz"..
            - Za kazdym razem, kiedy juz sie rozprawilem z bandziorami, ozywaly "baby":
            - "Jak tak mozna!" "- to BANDYTYZM!"(tak jest, to bylo kierowane DO MNIE)
            - "Jak mozna tak sie znecac(to o mnie) nad LUDZMI!"(to o opryszkach!)
            - "To mozna bylo inaczej zalatwic"(sic!) "Pod sad powinno sie takiego!"(caly
            czas o mnie) ..itditd..etcetc..
            I to bylo to: - "o trzy razy za wiele".. Jesliby dzisiaj, na moich oczach,
            owa "babe" mordowali, rabowali, gwalcili, bili, i Bog wie co jeszcze.. ja
            odwroce sie i pojde dalej.. I robie to.. i robilem to juz niejednokrotnie..
            Wasza to "baby" sprawa, i wasz to.. "bab, problem - nie moj. Z naiwnosci i
            idiotyzmu tez mozna sie wyleczyc.
            Tyle ze.. niechby na mnie OSOBISCIE, sprobowalby sie taki oprych wyzyc,
            aaaaa... wowczas to inna calkiem rzecz.. wowczas to MOJA SPRAWA!! - Tylko ze..
            nie bardzo kwapia sie do takich konfrontacji.. Sa w koncu bezbronni, slabsi, i
            tacy ktorzy zatracili umiejetnosc reagowania i obrony (dzieki roznym
            macicznomyslacym "babom"). Tym mozna bezkarnie "dowalic" i "dokopac", majac
            przy tym pewnosc, ze jakby co.. to "baby" nie pozwola na to, by im sie krzywda
            stala..

lancet
    • Gość: brzytwa Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.pcz.czest.pl 05.11.02, 14:49
      bozena.43 napisała:

> Jeszcze nikt nie podjął się tematu skandalicznego zachowania się Lecha
      > Kaczyńskiego na spotkaniu z wyborcami na W-wskiej Pradze? A to ciekawe, bo
      > gdyby to był kandydat z SLD, zapewne to forum rozgrzało by się do czerwoności.
      > Pan Lech Kaczyński na trudne pytanie jednego z wyborców odpowiedział
      > krótko:Spieprzaj dziadu. No i wyszło szydło z worka. Czekałam niecierpliwie
      > kiedy to szanowny Pan Kaczyński coś podobnego wypali znając jego nieokiełzany
      > język. No to życzę szczęśliwych chwil jego wyborcom w W-wie.

Nieprawda, nieco nizej jest watek p.t. zachowanie pana Kaczynskiego,
      wiec to bylo juz dyskutowane. Doszlismy tam do wniosku, ze dobrze
      mu Kaczynski powiedzial.
    • douglasmclloyd Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego 05.11.02, 16:05
      bozena.43 napisała:

> gdyby to był kandydat z SLD, zapewne to forum rozgrzało by się do czerwoności.
      > krótko:Spieprzaj dziadu.

Jak brzmiało pytanie?

> No i wyszło szydło z worka. Czekałam niecierpliwie
    • bzyk7 jakie pytanie, taka odpowiedz 05.11.02, 17:33
      A te prowokacje komuchów są zawsze tego samego typu. Zawsze napuszczają menela.
      Z Łysiakiem było podobnie.
      • bozena.43 Re: jakie pytanie, taka odpowiedz 06.11.02, 11:52
        bzyk7 napisał:

> A te prowokacje komuchów są zawsze tego samego typu. Zawsze napuszczają
        menela.
        > Z Łysiakiem było podobnie.
        CZy Ty doprawdy we wszystkim już widzisz prowokacje "komuchów"? To jakaś chyba
        choroba, która powinieneś leczyć.
        • bzyk7 Re: jakie pytanie, taka odpowiedz 06.11.02, 17:24

> CZy Ty doprawdy we wszystkim już widzisz prowokacje "komuchów"? To jakaś

Nie we wszystkim. Taka jest prosta i oczywista odpowiedz.

> choroba, która powinieneś leczyć.

Prowokacje komuchów to rzeczywiscie choroba, którą chętnie bym wyleczył.
          W tych wyborach pisano o o tylu niskich chwytach SLD(na poziomie menela), że
          rzeczywiscie coś trzeba z tym zrobić.
    • indris Kaczyzm 05.11.02, 18:30
      Ten styl komunikowania się z elektoratem możnaby nazwać KACZYZMEM
      • douglasmclloyd Re: Kaczyzm 05.11.02, 18:44
        indris napisał:

> Ten styl komunikowania się z elektoratem możnaby nazwać KACZYZMEM

To styl komunikowania się z proletariatem. Inaczej mówiąc z marginesem z Pragi.
      • Gość: Andy Re: Kaczyzm IP: *.matarnia.pl / 192.168.10.* 05.11.02, 18:45
        prawdziwy Polityk nie daje się ponieść emocjom, a
        jeśli...to przepada z kretesem...a tu - w III RP - robi
        się z politykiera wielkiego bohatera, który ..."
        delikatnie odpowiedział na zaczepkę!!".- Jeśli go
        Warszawiacy chcecie, to gratuluję... ale nie daj BÓG aby
        kiedyś Polacy wybrali tego lakierowanego chama na swojego
        prezydenta!...a poza tym nasuwa mi się taka
        refleksja:...późno, bo późno...ale teraz kurwa ja !
    • laki88888 Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego 05.11.02, 21:37
      bozena.43 napisała:

"TRUDNE PYTANIE JEDNEGO Z WYBORCÓW"????? Chyba widzieliśmy różne nagrania.
      Jeżeli uważasz, że ten "pan" chciał zadać Kaczyńskiemu jakieś "trudne pytanie"
      i oczekiwać jeszcze może odpowiedzi to ja bym ci też mógł zadać parę
      takich "pytań", ale odczytać byś to mogła jako chamskie zaczepki.
      Cóż, żule są lewicowi i jakoś mnie to nie martwi......
      • Gość: Michnik Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 05.11.02, 22:12
        Towarzysz Kiszczak tak by się nie zachował.
        • Gość: polonus Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.rasserver.net 05.11.02, 22:47
          przeciez to byla czerwonych bydlakow prowokacja. jak bylo za lenina, stalina,
          gierka tak jest za millera. nic nowego te nieuki wymyslic przeciez nie
          potrafia, ciagna ta malizne przez piecdziesiat lat a glupi narod im ciagle
          wierzy.
          zobaczymy co sie stanie po lapinskiego reformach , moze wtedy ich wieszac
          zaczna????
          • Gość: marek Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 22:56
            a poza tym wszystko w porządku?
          • Gość: Prezes Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.ces.clemson.edu 06.11.02, 18:44
            Gość portalu: polonus napisał(a):

> przeciez to byla czerwonych bydlakow prowokacja. jak
            bylo za lenina, stalina,
            > gierka tak jest za millera. nic nowego te nieuki
            wymyslic przeciez nie
            > potrafia, ciagna ta malizne przez piecdziesiat lat a
            glupi narod im ciagle
            > wierzy.
            > zobaczymy co sie stanie po lapinskiego reformach , moze
            wtedy ich wieszac
            > zaczna????

Mam nadzieję, że zaczną od ciebie.
            Powinni cię powiesić za twojego endeckiego chuja.

• Gość: Marek Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.02, 23:02
          Gość portalu: Michnik napisał(a):

> Towarzysz Kiszczak tak by się nie zachował.
          Co ma piernik do wiatraka?.
    • Gość: babariba Każdy mówi tak jak myśli IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 01:07
      w tym przypadku o wyborcach i podatnikach.

bozena.43 napisała:

• piotr33k2 Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego 06.11.02, 18:59
      słyszałem i widziałem całe to zajście w telewizji i muszę powiedzieć że
      kaczyński powinien dać w mordę tym szemranym prostaczkom spod monopolowego
      którzy go zaczepiali,a prezydentem i tak zostanie mimo że niektórzy chcieliby
      wykorzystać ten incydent do zdyskredytowania go .
      • Gość: Al Bandy Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.matarnia.pl / 192.168.10.* 06.11.02, 20:22
        dlatego jesteśmy postrzegani jako naród chamów, tępaków
        itd.... - I to nie dlatego,żę wielu z nas tak się
        zachowuje, ale dlatego, iż tak zachowują się ci, którzy
        nas reprezentują... w urzędach...parlamencie...w
        Europie...na Świecie !... A my...zgadzamy się na to,
        bo...no właśnie - dlaczego ? ... Jeśli zdadzamy się na
        takie ich zachowanie i jeszcze im za to płacimy to nie
        rozdzierajmy szat, gdy osobiście coś złego nas
        spotka...czy to ze strony politykiera...bankiera czy też
        innego wybrańca !! - Sami tego chcemy !! ... każdy ma
        to na co zasługuje ...
        • Gość: Towarzysz Szmaciak Prezydenta nie prześcignie, ale i tak wygra! IP: *.czajen.pl / 192.168.3.* 06.11.02, 21:38
          Towarzysz Prezydent Magister Aleksander Kwaśniewski wielokrotnie występował
          publicznie pijany jak wieprzek i jest uwielbiany przez społeczeństwo PRL. Myślę
          że taki drobny w porównaniu z wyczynami magistra incydent nie przysporzy
          Kaczyńskiemu aż tak wielu zwolenników.
          • Gość: mgrBurak Re: Prezydenta nie prześcignie, ale i tak wygra! IP: *.proxy.aol.com 07.11.02, 07:16
            to on skonczyl UG?
    • Gość: Delta Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.kapsch.com.pl 07.11.02, 09:55
      To zamach na wolność słowa .
      Polityk kneblujący usta swojemu przeciwnikowi politycznemu ...
      No tak , ale polityk , też może mówić co chce ...
      Pytanie brzmi - czy rzeczywiście wolność słowa jest wolnością ?
    • Gość: acur_ Re: skandaliczna odpowiedź Lecha Kaczyńskiego IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 07.11.02, 10:41
      SPIEPRZAJ DZIADU! to powiedział Kołodko wszystkim tym, którzy korzystali do tej
      pory z barów mlecznych, którem tenże Kołodko planuje obciąć dotacje!!! I to
      jest problem prawdziwy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka