marcus_crassus 21.01.06, 10:47 beton PiS : To wina destrukcyjnej postawy PiS. Jestesmy obrazeni beton PO : To wina Jarka Kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Re: oczywiscie chodzilo o destrukcyjna postawe PO 21.01.06, 11:08 Raczej: "Niech Niesiołowski i Komorowski przestaną szczekać to atmosfera się ociepli" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Postępowa czesc Forum kraj: to wina Rydzyka 21.01.06, 17:19 i jego maybacha Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Rydzyk: Spisek kręgów masońskich, 21.01.06, 12:18 Boniecki: wynik nienawistnej i antysemickiej postawy ciemnogrodu, Życiński: bezsprzeczna wina maniaków lustracyjnych, Michal Krasenkow, mistrz szachowy: a dobrze tak Lortei, niech sobie uszy odmrozi. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Kuśnierz Lortei: niech się szachista wypcha, w 21.01.06, 12:26 moich czapach na Syberię można jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: arktyka w Polsce 21.01.06, 12:26 marcus_crassus napisał: beton PiS : To wina destrukcyjnej postawy PiS. Jestesmy obrazeni beton PO : To wina Jarka Kaczynskiego Nie drwij z Kultury Narodowej Polakow ! W Polsce zawsze byl-jest-i bedzie BETON , nie odstapia od tego Polacy,jak Anglicy od herbaty nie odstapia ! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: arktyka w Polsce 21.01.06, 12:28 Edgar: Proszę paniom, że tak jako prawnik powiem. Do tanga potrzeba dwojga jak w tym słynnym dowcipie. I skoro teraz jezd zima to mogo być i mrozy. Bo sam tak sprawdziłm w konztytuci. Jako prawnik proszę paniom. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej t-800: to wina Kwasniewskiego, Sobotki, Dochnala, 21.01.06, 12:28 Vogla... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Ziobro: gdybym rządził jak byłoby co najmniej zero 21.01.06, 12:31 Wassermann: nieudolni meteorolodzy podali złe prognozy pogody. Przez to narazili życie moje i mojej rodziny. Bo mogliśmy zabić się w samochodzie, jadąc do sklepu (polskiego) po uszczelkę do jaccuzzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Ziobro: gdybym rządził jak byłoby co najmniej 21.01.06, 12:35 Ziobro: "Te mrozy są porażające. Wydałem polecenie prokuratorowi prowadzącemu tą sprawę aby zaostrzył kwalifikację prawną i zastosował areszt." Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm bladatwarz: kiedy żydzi przeproszą za koniuchy, 21.01.06, 12:46 morela i mrozy? Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Dalej bedziesz kpic sobie z ofiar 21.01.06, 17:21 polskich zydowsko-bolszewickiej bandy??? Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Marcinkiewicz : już od kwietnia będzie ciepło. 21.01.06, 15:55 Rząd już pracuje nad niezbędnymi przepisami. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Kurski: dotarły do mnie głosy od poważnych osób 21.01.06, 12:39 że dziadek Tuska miał trafić na front wschodni. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos ERA WODNIKA ... 21.01.06, 12:45 .. ERA WASSERMANN´a ! radujmy siem Polanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
obces Kropekuk: To wasza wina, żałośni Polacy, cały 21.01.06, 12:56 świat się z was śmieje. My, rodowici Brytyjczycy, też. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki Gabrysia: To wasza wina, polskie katole, ja zawsze 21.01.06, 13:03 tak uważalam, znaczy się uważalem, oczywiście że uważalem. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: arktyka w Polsce 21.01.06, 13:41 ARKTYKA (Republika) Syberia właśnie w tobie jest Arktyka biała w tobie leży też I nie ma w tobie żadnych ciepłych stref Syberia właśnie w tobie leży Lodowce już podchodzą pod nasz dom Spod twoich powiek patrzy na mnie śnieg Codziennie rano zmywam z twarzy szron Na naszych mapach nie ma ciepłych stref Syberia wdarła się do naszych serc i Antarktyda skuła usta nam Nie szukaj już na mapach ciepłych stref Lodowce muszą wygrać z nami Arktyka! wygra! o nie nie! o tak ! Syberia! wygra! o nie nie! o tak ! I bryła lodu skuje pokój nasz Będziemy w lodzie klęczeć, kochać, jeść Pod naszym łóżkiem będzie szalał wiatr Nie wyjedziemy do cieplejszych stref I tylko myślę że za parę lat Sterowce miękko spłyną pod nasz dom Rozrzucą wokół pełno starych map Ktoś ciepły dotknie mnie i powie: Arktyka! przegra! o nie nie! o tak! Syberia! przegra! o nie nie! o tak taaaaaaak! TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Odpowiedz premiera marcinkiewicza :) 21.01.06, 15:57 Prosze sie nie obawiac. Naprawde jest wszystko w porzadku i jest super. Yes! Yes! Yes! Auiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anthony.zhureck Życiński pod łapkę z Bonieckim: chłód ksenofobii 21.01.06, 17:01 i antysemityzmu bijący z rozgłośni o. Rydzyka skuł w tych dniach tolerancyjną i otwartą Polskę lodem nienawiści. to niedopuszczalne, aby ów bezwstydny uzurpator prawa do jedynie slusznej interpretacji nauk Kościoła miał aż taki wpływ na rządową pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Kamiński 21.01.06, 19:04 "W takie mrozy panowie Kulczyk, Gudzowaty i Krauze nie będą mogli czuć się bezpieczni" Odpowiedz Link Zgłoś