emerytka.z.rzeszowa 25.01.06, 03:41 Z Zemsty Fredro: "Diabliż mi Tam po tej kurcie, jak zadyndam gdzie na furcie". Papkin W Rzeszowie trochę inaczej bierze się Fredę AD 2006: "Diabliż mi po w IPN-ie wtyce, jak zawisnę na Kurtycę!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kum.z.antalowki Od czasu jak mnie siostra podkablowała o cukierki, 25.01.06, 05:09 że je zjadłem z choinki, a papierki wypchałem (miałem wtedy ze 3 lata)- nie lubię kapusiów. I tych którzy byli, i tych co teraz donoszą, i tych z CBA, którzy (jak kiedyś X Departament) będą infiltrować struktury władzy politycznej. Nie lubię też polityków, którzy z wypiekami czytaja donosy na swych kumpli i konkurentów, a potem bąkają dziennikarzom, że "niedługo przeczytają" cośtam , co tajniacy wywęszyli. A tak na marginesie - pieprzyć IPN, czyli takie niegdysiejsze "Biuro Studiów MSW", ale skąd taki J. Kaczyński wie takie różne tajne rzeczy o których papla? Jaką drogą to do niego dociera - skoro nie pełni żadnej oficjalnej funkcji państwowej, a tylko partyjną? Czyzby każda epoka miała nie tylko swego idola ale i swoich sobotków? Ciekawe, który to tym razem ma długi jęzor? Odpowiedz Link Zgłoś