Dodaj do ulubionych

Pierwszy dzień IV Rzeczpospolitej

03.02.06, 09:21
władzę sprawuje stabilna koalicja dewocyjnych dewiantów,wannowych i gazowych
schizofreników,kryminalistów,złodzieji i krętaczy leppera i pałkarzy furhera
Giertycha.przed nami świetlana przyszłość.
układ znajduje sie pod ochroną majestaty ojca malwersanta - wodza polskiego
kościoła.jest pięknie.
Obserwuj wątek
    • xx23 Re: Pierwszy dzień IV Rzeczpospolitej 03.02.06, 09:25
      Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha zgrzytaj i zgrzytaj dalej
      zebami.Twoje chude lata nastapily a dla mnie tluste.Moj czas zgrzytania zebow
      mialem w PRL i III RP. Dobrze , ze mam jeszcze troche zebow.Buhahhahahahaha...
      • artenara twoje tluste lata zakoncza sie tak jak na Slowacji 03.02.06, 09:29
        tam tez paranoik Mecziar zawarl koalicje z komunistami /Lepper/ i faszystami
        /Giertych/ ,podzielil media na lepsze i gorsze i doprowadzil do totalnego
        chaosu w kraju.Zmiotly go kolejne wybory,gdy wszyscy mieli juz dosc takze
        kosciola i do urn masowo poszli ludzie mlodzi.Dzis Slowacja jest w czolowce
        postepu,a my jak zawsze powtarzamy wszystkie bledy
        • xx23 Re: twoje tluste lata zakoncza sie tak jak na Slo 03.02.06, 09:31
          Co ma piernik do wiatraka , nie porownywuj Polski do Slowacji.
          • artenara to jest wlasnie problem moherkow:patrza i NIE 03.02.06, 09:34
            widza,sluchaja i NIE rozumieja.
            Jest teraz dokladnie tak a nawet jeszcze gorzej,bo teraz mamy 2-ch
            Mecziarow.
            • venus99 Re: to jest wlasnie problem moherkow:patrza i NIE 03.02.06, 09:36
              nie wymagaj od nich możliwości i umiejętności myślenia.to jest sprzeczne z
              naturą moheru.
              • xx23 Re: to jest wlasnie problem moherkow:patrza i NIE 03.02.06, 11:19
                Wole byc glupim moherem. I patriota dla Ojczyzny.Nawet rozstrzelanym i martwym
                przez was niz byc postkomunista , aferalem , lewakiem.
                • inquisition Moherowym zombie mówimy NIE 03.02.06, 11:27
                  xx23 napisał:
                  > Wole byc glupim moherem. I patriota dla Ojczyzny.Nawet rozstrzelanym i
                  martwym
                  > przez was niz byc postkomunista , aferalem , lewakiem.
                  Wg ciebie tylko ten co się nie zgadza z twoimi poglądami nie jest ani patriotą,
                  ani uczciwym człowiekiem Ż E N U J Ą C E! Stać cię tylko na powtarzanie
                  zasłyszanego na antenie jakiegoś radyja bełkotu?

masz internet to poszukaj sobie niezależnych informacji: patriotyzm, lewak -
                  MYŚLENIE NAPRAWDĘ NIE BOLI
                  • xx23 UB , Kiszczak , ZOMO ... 03.02.06, 11:35
                    aferaly i zlodzieje okradajace marne wdowie grosze to wg ciebie uczciwi ludzie?
                    Buhahahahaha...
                • malaszaramysz Re: to jest wlasnie problem moherkow:patrza i NIE 03.02.06, 11:33
                  Coż za egzaltowany młodzieniec. :-)))))))))))))))))
                  • po_godzinach to chyba nie młodzieniec 03.02.06, 11:34
                    napisał: "Dobrze , ze mam jeszcze troche zebow."

trochę - czyli kilka
                    • alleluja_i_do_przodu Re: to chyba nie młodzieniec 03.02.06, 11:37
                      po_godzinach napisała:

> napisał: "Dobrze , ze mam jeszcze troche zebow."
                      >
                      > trochę - czyli kilka

Może to sam prezydent, on też tam z kilka jeszcze ma...
                      • po_godzinach Re: to chyba nie młodzieniec 03.02.06, 11:38
                        chyba nie

prezydent nie ma czasu na forum

on musi prezydować

to jakiś inny
                    • malaszaramysz To prawdziwy kaczysta. 03.02.06, 11:37
                      Nie śmie mieć więcej zębów niż wódz.
                      • po_godzinach Re: To prawdziwy kaczysta. 03.02.06, 11:39
                        ale mówi, że zgrzyta

PS jak byłam mała, to mówiło się, że jak ktoś zgrzyta zębami, to ma robaki

nie wiem, czy to prawda, ale takie były wśród ludu pogłoski
                        • malaszaramysz Re: To prawdziwy kaczysta. 03.02.06, 11:41
                          Też coś takiego słyszałam.Może te robaki zgrzytają?
                          • po_godzinach Re: To prawdziwy kaczysta. 03.02.06, 11:44
                            Trzeba zapytać xx23, który chce "z honorem lec, z honorem lec".

Zlegnie zgrzytając zębami
                            • malaszaramysz Re: To prawdziwy kaczysta. 03.02.06, 11:47
                              Tak czy inaczej od robaków nie ucieknie.
                • artenara to jest problem Polakow.Na dnie z honorem lec 03.02.06, 11:36
                  /nawet wyimaginowanym/ zamiast uczyc sie i pracowac dla kraju.
                  • joella.r Orły, sokoły... /n 03.02.06, 11:41
                • venus99 Re: to jest wlasnie problem moherkow:patrza i NIE 03.02.06, 12:59
                  upodobania ludzi są oczywiście różne.
                  egzaltacja śmieszy.
                  czyz postkomunistami nie są kaczory-czym zajmował się ich ojciec?
                  czy postkomunistą mimo zmiany nazwiska nie jest Dorn,syn wykładowcy marksizmu-
                  leninizmu?
                  czy znakomitym postkomunistą nie jest wielbiciel wanny i prywatnych gazociągów
                  aktywny prokurator prl?
                  czy nie są aferałami uczestnicy afery telegrafu?
                  jak ocenić ludzi zabiegających o wsparcie kryminalistów samoobrony i pałkarzy
                  postendeckich?
                  i nawet głupota nie może być w tych przypadkach usprawiedliwieniem.
                • henryk.log Re: to jest wlasnie problem moherkow:patrza i NIE 05.02.06, 13:24
                  xx23 napisał:

> Wole byc glupim moherem. I patriota dla Ojczyzny.Nawet rozstrzelanym i martwym
                  > przez was niz byc postkomunista , aferalem , lewakiem.

:-)))))))))))))))
                  .........
                  oszolom.z.radia.maryja napisał:

> dla mnie stereotyp Polaka katolika nie jest obraźliwy wręcz przeciwnie
                  > nobilitujący!
                  .........
          • travel_wawa Polska a Słowacja 03.02.06, 16:26
            Słowacja ma podatek liniowy i wysoki wzrost gospodarczy. Nie to nasza stagnacja.

Przez Mecziara o mało co Słowacy zostaliby poza NATO i poza UE.
            My na szczęscie jesteśmy juz w Unii i Nato, wiec pole manewru dla potencjalnych
            p(i)sujów jest ograniczone. Po prostu stanowione prawo musi byc zgodne z prawem
            UE.
    • ave_duce Re: IV Rp "To nie mój dom" 03.02.06, 11:43
      To nie mój dom

W tym domu śmierdzi
      W tym domu smród
      W tym domu syf
      W tym domu brud
      Wszystko co było żywe
      Przestało żyć
      Przez moment było coś
      I znowu nie ma nic

I tylko nocą chodzą psy stadami
      Chodzą, chodzą, chodzą pustymi ulicami

To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom
      To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom

To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom
      To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom

W tym domu śmierdzi
      W tym domu smród
      W tym domu syf
      W tym domu brud

Wszystko co było żywe
      Przestało żyć
      Przez chwilę było coś
      I znowu nie ma nic

I tylko nocą chodzą psy stadami
      Chodzą, chodzą, chodzą pustymi ulicami

To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom
      To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom

To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom
      To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom

To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom
      To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom

To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom
      To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom

To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom
      To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom

To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom
      To nie mój dom
      Kto mi zabrał dom

TILT
      • po_godzinach co tak pesymistycznie? 03.02.06, 11:45
        damy radę :)
        • xx23 Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 11:52
          Wez cos na depresje. W IV RP bedzie domem dla wszystkich a zlodzieje beda
          siedziec w wiezieniach , tak jest na calym cywilizowanym swiecie.
          • paseo Pewien czlowiek szedl na szubienice i po 03.02.06, 11:55
            drodze ktos go zapytal:dokad to idziesz?
            Odparl:ja nie ide PROWADZA mnie

Manuel Velho
          • jola_iza Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 12:10
            Dla mnie też IV RP będzie domem? Odrazu zaznaczam nie ukradłam nigdy
            niczego.Nie chodzę do kościoła bo tam nie ma Boga .Głosowałam na SDPl.Nie
            czytam Dziennika Polskiego ,czytam miedzy innymi NIE itd.No to jak?
            • xx23 Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 12:40
              jola_iza napisała:

> Dla mnie też IV RP będzie domem? Odrazu zaznaczam nie ukradłam nigdy
              > niczego.Nie chodzę do kościoła bo tam nie ma Boga .Głosowałam na SDPl.Nie
              > czytam Dziennika Polskiego ,czytam miedzy innymi NIE itd.No to jak?

Jestes uczciwa! No to nie ma problemu!IV RP jest tez Twoim domem.Moher Cie
              szanuje!Nawet dla odmiennych pogladowo ale uczciwi!
              • venus99 Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 13:04
                odmienny poglądowo - coż za cudowny zwrot i jaka wielka łaskawość.a co ze
                złodziejami w waszych szeregach?
                • xx23 Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 13:36
                  venus99 napisał:

> odmienny poglądowo - coż za cudowny zwrot i jaka wielka łaskawość.a co ze
                  > złodziejami w waszych szeregach?

Nie ma zmiluj sie nawet w naszych szeregach!!!
                  Tym sie roznia PiS-owcy i Pilsudczycy a IV RP od poprzedniczek: PRL i III RP.
                  Niech zyje II i IV RP !!!
                  • venus99 Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 14:05
                    odwoływanie się do osoby marszałka Piłsudskiego przez hołotę
                    pisuarową,kryminalistów Leppera i pałkarzy Giertycha jest zniewagą pamięci
                    Marszałka.
                • xx23 A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 13:58
                  Czy slyszales kiedykolwiek by jakis moher , kaczysta itp tepili innych z
                  powodow odmiennych pogladow? Komunisci natomiast tak! Ilu wymordowali w latach
                  50-tych np czlonkow WiN-u , Poznan '56 , 13 grudzien 1981 , Popieluszo i wiele
                  innych przykladow , tu nie wymienie. My po prostu chcemy sprawiedliwosci dla
                  moherow i niemoherow.I szczesliwej Polski dla wszystkich.Czy tak trudno jest to
                  zrozumiec? Dlaczego miliony Polakow wyemigrowalo w okresie PRL i 15-st lat III
                  RP ? Co dala III RP zwyczajnym ludziom ? Biede , nedze , emigracje , smietniki
                  a takze bogaczy , rownych i rowniejszych. PiS chce Polski zdrowego rozsadku ,
                  krajem dobrobytu dla wszystkich , miejsce dla uczciwego komunisty , uczciwego
                  platformiaka , uczciwego mohera , miejsce gdzie sa koscioly i loze masonskie ,
                  gdzie w kiosku jest "Nasz dziennik" i "Nie" i wiele roznych gazet obok a w
                  telewizji 100 kanalow w tym TRWAM i POlsat obok , takowez radia tam gdzie
                  Maryja i TOKm obok.Niestety komuszki i michnikopodobni: wasze czasy swietnosci
                  w PRL i III RP bezpowrotnie minely! Niech Bog blogoslawi nasz piekny kraj ,
                  Polske.
                  • inna57 Re: Wierzysz w to co piszesz? 03.02.06, 14:02
                    Czy może na oślep walisz w klawiaturę. To jest jakiś obłąkany stek bzdur !!!!
                    • xx23 Re: Wierzysz w to co piszesz? 03.02.06, 14:19
                      Wierze! A co mi pozostalo gdybym nie mial wiary?
                  • venus99 Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 14:06
                    nieszczęsny frajerze to nie jest nasz dziennik.nie musisz się tak
                    wysilać.bełkot do ludzi myślących nie trafia.
                    • xx23 Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 14:24
                      Nie jestem frajerem , przechodzilem gehenne zgotowana przez postkomunistow i
                      zostalem inwalida.Mordy , gwalty i lzy...
                      P.S. Mieszkam w Szwecji z powodu przesladowan tzw jasnogrodzian!
                      • venus99 Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 14:37
                        czuj się tam miło i daj nam świety spokój.
                        mordów,gwałtów i łez nie komentuję ale dręcząy mnie pytanie:po tych mordach
                        zmartwychwstałes czy przemawiasz z zaświatów?
                        • xx23 Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 14:47
                          venus99 napisał:

> czuj się tam miło i daj nam świety spokój.
                          > mordów,gwałtów i łez nie komentuję ale dręcząy mnie pytanie:po tych mordach
                          > zmartwychwstałes czy przemawiasz z zaświatów?

Wam michnikopodobnym i grubokreskowcom nigdy swietego spokoju nie dam!Bede
                          stale wam przypominac i oskarzac! Po za tym dzialam aktywnie i czesto jestem w
                          kraju na rzecz PiS! Prawdziwy Kaczysta i Pilsudczyk az do grobu ! Gud välsigne
                          Polen !!!
                          • venus99 Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 14:49
                            cieszy mnie,że jakaś cząstka polskiej głupoty została wyeksportowana do
                            Szecji.tylko Szwedów mi żal.
                            • xx23 Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 14:58
                              Dzieki takich moherom wygnanym z PRL i III RP jak ja do Szwecji , Szwedzi
                              inwestuja w Polsce np VOLVO , ABB , Tibnor , Skanska.Po za tym niedlugo
                              wracam, do IV RP na stale ze Szwedem tworzac wspolnie filie i miejsca pracy dla
                              maluczkich inteligentnych moherow.A ty grubokreskowcu i michnikopodobny ,
                              jestes zalosny...nie dziwie sie , bo ciagnales profity w PRL i III RP kosztem
                              biednej polskiej wdowy-staruszki.
                              • xx23 Na razie , zegnajcie. 03.02.06, 15:02
                                Do zobaczenia. Mam psie obowiazki...
                              • venus99 Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 15:04
                                to zaczyna być interesujące.w ramach współczucia (biedna) i zainteresowania
                                (wdowa) oraz współczucia (staruszka) jestem skłonna przytulić cie do piersi i
                                pobłogosławić.a może nawet jakis wspólny numerek?
                                to byłoby coś w stylu Wassermanna (albo Dorna).
                                • xx23 Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 15:35
                                  Nie , dziekuje. Mam zone i dzieci.Bylem wychowywany przez Pilsudczykow.
                                  • venus99 Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 03.02.06, 15:41
                                    godz.14.58 - wracam do Polski ze Szwedem.
                                    godz.15.35 - mam żonę i dzieci.
                                    1.to niemożliwe żeby do takiego łajdactwa a kto wie czy wręcz nie pedalstwa
                                    dopisywać jeszcze marszałka Piłsudskiego.bez wzgledu na płeć powinnaś (-es)
                                    dostać w pysk.
                                    2.coś dziwnego.zboczki zapatrzyły się w Wassermanna - dlaczego? bratnia dusza??
                                    imion miłych ludowi lud pozapomina.wszystko przejdzie.po huku,po szumie,po
                                    trudzie wezmą dziedzictwo CISI,CIEMNI,MALI ludzie.
                                    • xx23 [...] 03.02.06, 16:26
                                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                      • xx23 Aha... 03.02.06, 22:37
                                        Widac , ze grubokreskowka i michnikopodobna venus99 nie moze zniesc prawdy tak
                                        oczywistej.
                                        Mam zone i dzieci.
                                        A Szwed to wspolnik z ktorym tworzymy filie firmy ze Szwecji w Polsce.Proste i
                                        jasne jak drut.Venus99 jestes zalosna...
                              • gienia.gienia Re: A po za tym co w tym dziwnego ? 05.02.06, 12:53
                                xx23 napisał:

> Dzieki takich moherom wygnanym z PRL i III RP jak ja do Szwecji , Szwedzi
                                > inwestuja w Polsce np VOLVO , ABB , Tibnor , Skanska.Po za tym niedlugo
                                > wracam, do IV RP na stale ze Szwedem tworzac wspolnie filie i miejsca pracy
                                dla
                                >
                                > maluczkich inteligentnych moherow.A ty grubokreskowcu i michnikopodobny ,
                                > jestes zalosny...nie dziwie sie , bo ciagnales profity w PRL i III RP kosztem
                                > biednej polskiej wdowy-staruszki.
                                ?!
            • inna57 Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 13:11
              według nowych standardów tacy jak Ty, czy ja (trochę inna opcja, ale mam
              dziedziczną awersję do wszelkich odcieni czerwieni) utracą prawo do
              obywatelstwa w Kaczym Dołku. Ale nie przejmuj się bycie bezpaństwowcem nie jest
              takie złe.
          • venus99 Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 13:02
            jacy złodzieje?Hojarska czy Łyżwiński?a co z kaliskim bankiem i jego zbawcami?
            na całym cywilizowanym świecie osobnicy wymagający troskliwej opieki medycznej
            nie są posłami ani członkami rządu.
          • inna57 Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 13:07
            To może Ty zamieszkasz w swojej wymarzonej IV RP a nam zostaw Polskę, bo to
            jest nasz kraj a nie Kaczy Dołek.
          • lika78 Re: co tak pesymistycznie? 03.02.06, 15:06
            Absolutny wariat, absolutny oszołom.
            takim teraz rzeczywiscie radość...
        • ave_duce Re: co tak pesymistycznie? Chwila... 03.02.06, 12:01
          Jasne, że tak! Nie takie rzeczy się przeżyło.
          Kaczki & "duchowi pobratymcy" do kacznika, gdzie ich miejsce:

www.kres.hrubieszow.info/kres08''.jpg
      • artenara AVE Jaroslaw i kopia 03.02.06, 11:48
    • premier_pacynka walnela gielda,chca nacjonalizacji PKO a to dopier 03.02.06, 12:01
      o poludnie...
    • kahlil Re: Pierwszy dzień IV Rzeczpospolitej 03.02.06, 12:13
      ty.ty jesteś pirdulnienty,no nie?
      • karbat Re: Pierwszy dzień IV Rzeczpospolitej, 03.02.06, 12:16
        Tylko stacje nalezace do holdingu Tadeusza Rydzyka mogly transmitowac to
        wydarzenie. Drzwi do sali byly na glucho zamkniete. - Jak w kazdym zawodzie, sa
        dziennikarze rowni i rowniejsi - stwierdzil Marek Suski (PiS) pytany, czemu
        tylko wybrani mogli poinformowac o podpisaniu umowy koalicyjnej.

Dokument podpisany na antenie TV Trwam dotyczy 140 ustaw, ktore maja byc
        wspolnie popierane przez te trzy ugrupowania. Partie zobowiazuja sie m.in. do
        powolania Centralnego Urzedu Antykorupcyjnego, likwidacji WSI, nowelizacji
        ustawy o IPN. Partie zastanawiaja sie takze nad zmianami podatkow. Szczegolow
        rozwiazan jednak nie ma.

Sygnatariusze paktu zobowiazali sie m.in., ze nie beda skladali w Sejmie innych
        ustaw niz te, ktore zostaly wymienione w umowie oraz nie beda popieraly
        projektow zgloszonych przez politykow z innych partii. W zwiazku z tym nawet
        najlepsze pomysly opozycji nie beda mialy szansy na realizacje.

Partie, ktore rozpoczely wczoraj wspolprace zadeklarowaly takze, iz nie beda
        wnosily o odwolywanie ministrow z rzadu lub czlonkow prezydium Sejmu.

kaczka ujarzmil polaczka
        • artenara co chcesz udowodnic?? ze to powtorka z 03.02.06, 12:23
          faszystowskich rzadow Mecziara na Slowacji?? Zgadzam sie calkowicie.
          Obejrzyj indeksy.Tam masz odpowiedz na dranstwo PiS. I pamietaj /Urban/,ze
          wladza zawsze sie wyzywi,w przeciwienstwie do Ciebie.
          • xx23 Do joli_izy 03.02.06, 12:47
            jola_iza napisała:

> Dla mnie też IV RP będzie domem? Odrazu zaznaczam nie ukradłam nigdy
            > niczego.Nie chodzę do kościoła bo tam nie ma Boga .Głosowałam na SDPl.Nie
            > czytam Dziennika Polskiego ,czytam miedzy innymi NIE itd.No to jak?

Jestes uczciwa! No to nie ma problemu!IV RP jest tez Twoim domem.Moher Cie
            szanuje!Nawet dla odmiennych pogladowo ale uczciwi!

• yaddo Przygrywa "Tercet Egzotyczny" 03.02.06, 16:20
      Warchoł + Cham + Faszysta
      • inna57 Re: Przygrywa "Tercet Egzotyczny" 03.02.06, 16:22
        Brawo to Ci się udało.
    • b.6.1966 Re: XX23---------------masz zone?? Dzieci?? 03.02.06, 23:50
      GRATULUJE, no i firmy szwedzkiej, ale chlopie, siegnij po cos mocniejszego niz
      zona, co??Mniej bledow, mniej blazenstwa!Pamietaj, ze milosc do liderow,
      niestala jest.Zajmij sie rodzina, poczytaj bajeczki dzieciom, badz OJCEM!!
      • gienia.gienia Ale syfilis ! 04.02.06, 15:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka