ubekubek 07.02.06, 17:45 Ci pismacy nie moga sie opanowac jezeli inni wybijaja sie ponad nich. Za kilka lat jak potraca obecna prace beda nosic mikrofony za O. Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_78 Re: Sukces Rydzyka wytacza sline na usta Olejnik 07.02.06, 17:52 Za kilka lat to już nawet smrodu po rydzyju nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
paseo pozostanie wopracowaniach jako haniebny przyklad 07.02.06, 17:55 bledu polskiego kosciola Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Co ty powiesz? 07.02.06, 17:55 Dwa lata temu tak mówiłes, że Ojciec Rydzyk jest skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Co ty powiesz? 07.02.06, 17:57 no tak z roku na rok spada liczba słuchaczy kiedyś wyniesie zero Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Wiesz zaczęłem słuchać. 07.02.06, 17:59 Dzieki wam. Wy tacy osłuchani a ja moher nie obeznany byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach O, 07.02.06, 18:00 ja też, bywa, że słucham. Żeby wiedzieć. Ale fakt pozostaje faktem: liczba słuchaczy spada z roku na rok. I nie ja to wymysliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Jak myślisz ile mu powinienem dac an pierwszy raz? 07.02.06, 18:08 1000 czy może od razu 5000 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Jak myślisz ile mu powinienem dac an pierwszy 07.02.06, 18:10 a daj od razu 5000, co się bedziesz rozdrabniał Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Daj 2% :) 07.02.06, 18:17 I te 5000 co miesiąc. I nie mów, że cię nie stać. Jak to mówią: mała miłość - małe pieniądze, duża miłość - duże pieniądze. Nie bądź sknera :) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A nowa miłość? 07.02.06, 18:19 Wiesz bo ja za bardzo nie wiem jak on wygląda. Ale chłop gada dobrze. I ma powazanie. Auta podsyłają. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach nie jest za ładny, trochę tłusty taki 07.02.06, 18:21 ale co tam uroda gadane ma i wtyki w rządzie i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Przede wszystkim - 'w ogóle" 07.02.06, 18:23 Gie Wu mu poeinno za tantiemy płacic. Bez niego to forum uschnie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach 'w ogóle" jest najwazniejsze 07.02.06, 18:27 uschnie? no coś ty naród zawsze znajdzie jakiegos Rydzyka, więcej wiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
paseo sluchaj.I nie zapomnij ze sluchasz programu 07.02.06, 18:01 nadawanego z nadajnikow KGB pod Moskwa.Rydzyk odwala robote dla Putina,destabilizujac Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Tak a świstaki owijaja te anteny w sreberka 07.02.06, 18:04 Do mnie do Gliwic przez Moskwę? Z Torunia? Hahaahahahahaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
paseo Re: Tak a świstaki owijaja te anteny w sreberka 07.02.06, 18:09 dostal nadajniki tak silne,ze slychac go daleko poza granicami Polski. Nikt nie wie jak to mozliwe,bo do tych nadajnikow chcialo sie dostac wielu nadawcow,ale dostal Rydzyk. A w pieniadze Kobylanskiego tez nie wierzysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
paseo dwa lata temu siedzialem u Vitoleone w Italii i na 07.02.06, 17:59 wet nie wiedzialem ,ze istnieje to forum.Zreszta w maju znowu wyjezdzam.Na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: dwa lata temu siedzialem u Vitoleone w Italii 07.02.06, 18:01 nie mówi się "na zawsze" ani "nigdy" :) mówi się "póki co" Odpowiedz Link Zgłoś
paseo masz racje,ale ja juz chce spokoju nade wszystko.I 07.02.06, 18:02 zycia wsrod spokojnych,usmiechnietych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach tak 07.02.06, 18:06 zmęczenie materiału :) ale podtrzymuję: nie mów "na zawsze" :) świat jest bardzo mały Odpowiedz Link Zgłoś
paseo zwiedzam Wlochy od ponad 20 lat i wystarczy je- 07.02.06, 18:11 szcze na kilka razy tyle,o ile dociagne.A w zapasie mam jeszcze Hiszpanie i Francje. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: zwiedzam Wlochy od ponad 20 lat i wystarczy j 07.02.06, 18:16 Bo to piękny kraj i mili ludzie. Trchę hałaśliwi :) Piękne widoki i dobre jedzenie (o piciu nie wspomnę), dla ciała i dla ducha, owszem. Kiedyś chciałam na stałe mieszkać na południu Francji, ale wiem już, że pisane mi to polskie piekło - zwyczajnie, okazało się, że tu mam sporo do zrobienia. A przecież wakacje spędzic mozna wszędzie. Mogę ci życzyć tylko powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa ryżyk z sekty już jest trafiony! Trafiony a jeszcz 07.02.06, 18:06 ubekubek napisała: Za> kilka lat jak potraca obecna prace beda nosic mikrofony za O. Rydzykiem. Ten guru sekty radyja maryja - nazywany Ojcem Tadeuszem jest już trafiony. Trafiony ale jeszcze nie zatopiony. Zatopiony bedzie na czas! Do czasu przyjazdu naszego Papieża do Polski wszelkie tego rodzaju śmieci zostaną wymiecione. Będzie już wtedy - Trafiony, zatopiony! I już po ryżyku! Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba kiedyś już byli tacy, co się ponad wszystko... 07.02.06, 18:07 ...wybili, nawet ponad Teleranek. W mundury ich na tę okazję poubierali. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner [...] 07.02.06, 18:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
paseo jesli to o mnie,to sie grubo mylisz.Jak sie juz 07.02.06, 18:24 urzadze,zaprosimy cie na Sassicaie.Zdziwisz sie bo nawet smok wawelski nie mial takiego zamku.Trzymajcie sie wszyscy,kiedys nadejdzie piekny dzien i dla naszego kraju,a nastepne pokolenia beda sluchac o Giertychach,Lepperze i Rydzyku jak o strasznych krasnoludkach i za nic Wam nie uwierza,ze to byla prawda. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Uwazaj bo przyjadę. 07.02.06, 18:29 Czasami jestem w Cento koło Bolonii.:) Odpowiedz Link Zgłoś
paseo o nie ja jestem w Boghlieri kolo Monte Argentario 07.02.06, 18:32 to o wiele dalej na poludnie.Z nadbrzeznej drogi wjezdzasz w najdluzsza w Italii aleje cyprysowa /ponad 10 km/ a na koncu jest ZAMCZYSKO,i piwnice dla Smoka. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Re: ubekubek jest zazdrosny? 07.02.06, 19:38 Tak, szczeg´plnie o zapluta i sepleniaca babe jage Olejnik Odpowiedz Link Zgłoś
zhureck specjalistką od oborników i świniopasu, dodajmy 07.02.06, 19:43 tak to jest jak absolwentki zootechniki biorą się za dziennkarstwo :( Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Zorganizowana klaka ostania nadzieja Lisa 07.02.06, 18:25 ubekubek napisała: > Ci pismacy nie moga sie opanowac jezeli inni wybijaja sie ponad nich. Za > kilka lat jak potraca obecna prace beda nosic mikrofony za O. Rydzykiem. Ciesze sie, ze zarejestrowalem ku pamieci istanie "Co z ta Polska" bo przypomnial mnie ten program albo PRL-owskie propagandowki albo komedie Amerykanskich sytkomow. Wybrana przez Lisa grupa klakierow udajaca "publike" albo buczala na komende albo "entuzjastycznie" bila brawo na komende dyrygenta. I tacy jak on komedianci chcieliby relacjonowac podpisanie Paktu Stabilizacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
paseo to jeszcze specjalnie dla ciebie klaka ojca rydzyk 07.02.06, 18:28 a uk.mobile.yahoo.com/sounds/real/details/111972/cat-fight.html Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zorganizowana klaka ostania nadzieja Lisa 07.02.06, 21:27 Ostatnio widzialem w tym programie Kaczynskiego.To uwazasz ze jest on komunistycznym klakierem? Nigdy bym nie pomyslal. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Re: Czy POLSKA potrzebuje takiego sukcesu zakonni 07.02.06, 19:40 A co szkoda ci sukcesów moskiewskich agentów Minima, Kata czy Olina? Odpowiedz Link Zgłoś
zhureck Ojciec Rydzyk jest przyjacielem Kaczyńskich, 07.02.06, 19:41 Kaczyńscy są przyjacielami Eretzu (i to według samych Żydów!). www.cjp.org/content_display.html?ArticleID=174456 i co teraz chala, pochlastasz się? Odpowiedz Link Zgłoś