czyste.dobro 08.02.06, 11:22 Studniówkowe posiedzenie rządu to wypisz wymaluj szkolna akademia _ku czci_ dyrektor Marcinkiewicz jako konferansjer zapowiadający występy _uczniów - ministrów_ - brawo ciekawe czy mieli próby ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:25 Jasne, bo zamiast akademi, ty chciałbyś tylko spektaklu walenia w rząd. I jajami i tekstami w tzw polskich mediach Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:26 Swoją drogą, ciekawe, czy gdyby nie niezależne RM, inne rozgłośnie zdecydowałyby się na transmisję z tego posiedzenia.?? Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:30 RydzykMedia to hańba dla polskiego kościoła, pozostałe jego dzialania są bez znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:34 Twoja ocena tych medió nie ma znaczenia. Ważne ,z esą media niezależne od elyt. To, że RM coś mówi, lub transmituje, wymusza pewne zachowania innych. Tak jest w przypadku istnienia medió niezaleznych. A Tobie pewnie marzy się Białoruś. Ehh Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:46 pan.nikt napisał: > Ważne ,z esą media niezależne od elyt. a co to jest _elyt_? > To, że RM coś mówi, lub transmituje, wymusza pewne zachowania innych. > Tak jest w przypadku istnienia medió niezaleznych RydzykMedia są niezależne głównie od myślenia a i z moralnością u nich cieniutko. Wypowiedź redaktora Rydzyka o Jurgiel-taxi to kompromitacja. > A Tobie pewnie marzy się Białoruś. > Ehh a z czego to wywnioskowałeś ?. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:49 Nie weisz co to ELYTA? To coś co podszywa się pod ELITĘ. Dalej poplułeś jadem. To typowe i szkoda odpowiadać. I na koniec. Ktoś,kto nienawidzi niezależnych mediów, to miłośnik Białoruskiego zamordyzmu. I tak zresztą szczęscie, że nie północno Koreańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:56 pan.nikt napisał: > Nie weisz co to ELYTA? > To coś co podszywa się pod ELITĘ. a kto określa co est ELYTĄ a co ELITĄ? > > Dalej poplułeś jadem. > To typowe i szkoda odpowiadać. Wypowiedź redaktora Rydzyka o Jurgiel-taxi to kompromitacja To jad czy fakt?. Wiem, że ci głupio odnieść się do faktu, że redaktor Rydzyk ignoruje 7-me przykazanie. > > I na koniec. > Ktoś,kto nienawidzi niezależnych mediów, to miłośnik Białoruskiego zamordyzmu. > I tak zresztą szczęscie, że nie północno Koreańskiego ja nie nienawidzę niezależnych mediów. Uważam, że RydzykMedia są hańbą dla polskiego kościoła i zwyczajnie działają na jego szkodę. Jak nie będą się podawać za katolickie i przestaną korzystać ze wsparcia budżetu państwa to mogą sobie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:29 pan.nikt napisał: > Jasne, bo zamiast akademi, ty chciałbyś tylko spektaklu walenia w rząd. > I jajami i tekstami w tzw polskich mediach tak mi się skojarzyło ze szkolnymi latami - tak samo jak wczorajsza _nagana_ dla ministra. Pan PRemier pracuje jak dyrektor szkoły i tyle. Mnie to bawi, a tobie się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:32 czyste.dobro napisał: tak mi się skojarzyło ze szkolnymi latami - tak samo jak wczorajsza _nagana_ > dla ministra. Pan PRemier pracuje jak dyrektor szkoły i tyle. Mnie to bawi, a > tobie się podoba. elektora PiS, tak samo zreszta jak pisowscy czolowi politycy z prezesem czyste dobro na czele charakteryzuja sie kompletnym brakiem poczucia humoru.... zero dowcipu, finezji i polotu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:37 a na czym ma polegać to poczucie humoru?? Na śmiechu, kiedy jakieś pseudoyntelygenty walą rząd po jajach? Daj spokój Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:49 pan.nikt napisał: > Masz jakąś alergię na szkołę?? nie, a dlaczego ci to przyszło do głowy? . Wpisujesz odpowiedzi jak generator losowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Akademia ku czci 08.02.06, 11:58 a to nie Ty napisałeś?? "Re: Akademia ku czci czyste.dobro 08.02.06, 11:29 + odpowiedz pan.nikt napisał: > Jasne, bo zamiast akademi, ty chciałbyś tylko spektaklu walenia w rząd. > I jajami i tekstami w tzw polskich mediach tak mi się skojarzyło ze szkolnymi latami - tak samo jak wczorajsza _nagana_ dla ministra. Pan PRemier pracuje jak dyrektor szkoły i tyle. Mnie to bawi, a tobie się podoba." Taka krótka pamięć?? Wyraźnie widać w tym poście alergię na szkołę. Pewnie ci dyrektor szkoły uszy nacierał Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: Akademia ku czci 08.02.06, 12:08 pan.nikt napisał: > tak mi się skojarzyło ze szkolnymi latami - tak samo jak wczorajsza _nagana_ > dla ministra. Pan PRemier pracuje jak dyrektor szkoły i tyle. Mnie to bawi, a > tobie się podoba." > > > > Taka krótka pamięć?? > > Wyraźnie widać w tym poście alergię na szkołę. > Pewnie ci dyrektor szkoły uszy nacierał Dlaczego skojarzenie ma oznaczać uczulenie ?. Pan PRemier Marcinkiewicz byłby _dobrym_ dyrektorem szkoły i _dobrym_ nauczycielem szkoły podstawowej. To zdanie po to żebyś zauważył w nim moją sympatię do szkoły ;). Odpowiedz Link Zgłoś