aniela 24.04.04, 23:19 Karola-Fdj zronilo sie ciekawie. porcje adrenaliny sprzedam tanio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fdj Re: Akcja-Reakcja! 24.04.04, 23:27 aniela napisała: > Karola Kobiet nie biję ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Akcja-Reakcja! 24.04.04, 23:29 Fdj wiedział gdzie przybyć - w końcu na inteligentnym urzęduje gromada ślicznych i elokwentnych dziewczątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Akcja-Reakcja! 24.04.04, 23:32 Właśnie. Popieram przedmówczynię i jednocześnie chciałbym zdementować pogłoski, że się podlizuję. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Akcja-Reakcja! 24.04.04, 23:37 przy okazji zwracam Twą uwagę na dwie forumowe gracyjki A i M - serce Żarłaczki już bije dla innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Akcja-Reakcja! 24.04.04, 23:38 Aha, Ż jest za daleko w alfabecie. Wolę A, E oraz M. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Akcja-Reakcja! 24.04.04, 23:41 siebie nie przystoi mi reklamować - weryfikuje samo życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Akcja-Reakcja! 24.04.04, 23:48 aha, byłam dziś na targach - może jutro pod pręgierzem chwili zdam relację.. spaceruję właśnie myślami wybrzeżem Kartaginy i Sidi Bou Said.. idę poczytać i poprzeglądać mapki i foldery.. dobranocka :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Akcja-Reakcja! 26.04.04, 09:03 fdj napisał: > Aha, Ż jest za daleko w alfabecie. > Wolę A, E oraz M. > Proszę, z kimże ja mam się pojedynkować? Z kimś, kto wybranki serca wybiera wedle alfabetu. Zapewne jest też fanem Elvisa - wszak ten miał na drugie Aaron. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Akcja-Reakcja! 26.04.04, 09:07 O, miłośnik płazów się odezwał. Wszak Żaba też jest na "Ż" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Akcja-Reakcja! 26.04.04, 09:24 Żarłaczka nie jest płazem - ma dwie komory i dwa perzedsionki! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Akcja-Reakcja! 26.04.04, 22:32 Skad to wiesz? Co robiles w jej komorach i przedsionkach chcialabym wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 08:20 Ja goszczę w Jej sercu - tak samo jak cały czas w Twoim. Tylko, że nie ma nawet co porównywać tych przedsionków i komór. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 09:42 j_karolak napisał: > Żarłaczka nie jest płazem - ma dwie komory i dwa perzedsionki! Tylko komory i przedsionki. Jakieś nędzne ma to mieszkanko. A Ty przecież na pałace tylko lecisz. Pewnie chcesz wykorzystać Żarłaczkę pomimo tych niedogodności lokalowych, a potem - baju baj. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 10:09 Tak mam pewne plany. Wstawię meblościankę i jednak komora dla niej, druga dla mnie. Tylko, że tonic, a nic nie przeskadza w miłosci. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 11:13 j_karolak napisał: > tonic, a nic nie przeskadza w miłosci. No pewnie, że nie. Tonic, a zwłaszcza z ginem, to nawet pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 11:25 Fdjocie, przeciez Karolak nie wie co to gin. Bimber to najwyzszej klasy alkohol jaki pil. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 12:23 Wiem co to tonic - to gorzka oranżada. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 12:50 A niech wykorzystuje. Niech wykorzystuje ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 14:03 A pewnie. W końcu Karolakowi tylko jedno w glowie. O, tu jest, co: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10144&w=6065685&a=12250002 Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 16:19 hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 16:58 On tak ma. Jak nie wie co powiedziec to nerwowo chichocze, do tego przez samo h. Ps. Karolak, teraz to Cie szlag trafi. Jedziemy z Fdjotkiem w podroz przedslubna na Fidzi na koszt przyszlych ewentualnych gosci weselnych. Jak chcesz byc zaproszony na ewentualne wesele to sie doloz. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 17:43 Aha, a jak się nie dołoży, to mu wyślemy najpiękniejszą kartkę jaka będzie, aby z zazdrości pękł. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Akcja-Reakcja! 27.04.04, 18:32 Janusio nie musi się do niczego dokładać, bo ja Go zabiorę w najpiękniejszą podróż jego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Akcja-Reakcja! 28.04.04, 08:49 Wolę z Żarłaczką do Grójca, niż z Miltonią i tym, serwisantem balkonikowym choćby na Fidżi! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Akcja-Reakcja! 29.04.04, 16:15 To ja odwrotnie. Wole z Fdjotkiem na Fidzi niz z Toba Karolak do Grojca. W tym Grojcu to jakie sa atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Akcja-Reakcja! 29.04.04, 21:43 Bez względu na to jakie atrakcje są w danym miejscu, to i tak zawsze największą będzie Janusio. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Akcja-Reakcja! 29.04.04, 22:06 Raczej Twoj portfel, bo Janusio kebabow i lodow moze zjesc ztrzesienie a i piwa hektolitry wchlania. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Akcja-Reakcja! 29.04.04, 23:46 Przecie nie będę żyłować Cudeńkowi kilkudziesięciu kebabków czy piwek dziennie. Zwłaszcza, że teraz Janusio potrzebuje dużo sił. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Akcja-Reakcja! 30.04.04, 10:45 Właśnie. Mięso daje krzepę. A ta przydałaby się Twojemu serwisantowi! he he Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Akcja-Reakcja! 30.04.04, 10:59 Jak Ci krzepnę, to bedziesz miał same skrzepy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Akcja-Reakcja! 30.04.04, 12:16 To Ci bohater, grozi zza kompa, a tak by pewnie przed Karolaczkiem zwiewał, gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Akcja-Reakcja! 30.04.04, 12:22 Jakie grozi, jakie grozi? To była oferta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Akcja-Reakcja! 30.04.04, 16:53 To sorry, Fdjociku, bez urazy proszę. Żeby nie Karolak, to kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Akcja-Reakcja! 01.05.04, 11:48 Juz sie trzymaj lepiej Karolaka a nie zastanawiaj co by bylo gdyby. Odpowiedz Link Zgłoś