Dodaj do ulubionych

chce zostac admin tego forum

30.10.02, 18:45
czy moge?
Obserwuj wątek
    • kunce ciekawe, co z. Ci odpowie? nt 30.10.02, 18:49
    • znawca Re: chce zostac admin tego forum 31.10.02, 08:59
      Oczywiście, że możesz. Musisz jednakże wykazać się pewnymi osiągnięciami na
      gruncie propagowania Forum. W przeciwnym wypadku na wiele bym nie liczył.
      • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 30.05.03, 19:39
        uwazam ze przydalby sie piąty op. byloby razniej i w ogole.

ps. hyyh mmpm nie zdradazj tylko naszych sluzbowych tajemnic bo wiesz
        (sluzbowych=powzietch w zwiazku z pełnieniem opiej funkcji)
        • gitman Re: chce zostac admin tego forum 30.05.03, 21:26
          znawca za pomoca zaszczytnych funkcji w podrecznikowy sposob usidla zadnych
          wladzy. uprzedz mnie anielu, jak zaczniesz zamieniac sie w upiora
          ciemnosci. :)))
          • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 31.05.03, 10:15
            ależ mi z władzą do twarzy zupełnie. korona swietnie sie komponuje z
            ufryzowaniem a resztą insygniów upstrzyłam przedpokoj. (nie bądz poważny
            smietrelnie, bo to smiertelne jest :)
            • gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 10:09
              a czy ja mowie, ze ci w czyms nie do twarzy? ;)))
              nie wiem tylko co lepsze - byc niesmiertelnie powaznym czy moze smiertelnie
              niepowaznym?
              • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 11:52
                niesmietrelnie niepowaznym- taki mi wychodzi wynik z dwóch silnia (2!)- (jezu
                jak to mozliwe ze pamietam ten dziwaczny zwrot?)silna dwójka zastąpiła w
                szkołach słabą niegdys trójkę. inteligencja w narodzie musi wyginąc, przy
                obecnych tendencjach (zauwazcie ze merytorycznie nawiązałam, we wlasciwy
                sobie, pełen gracji sposob)
                • gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 12:16
                  calki to dopiero zwrot, i sie tak kojarzy sympatycznie ...
                  niepoddajacy sie tendencjom nn (niesmiertelnie niepowazny)
                  • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 12:22
                    o, a moze Ty powinienes zostac adminem forum? zrobilibysmy sobie walkę na
                    wzajemne wycinanie postow na czas.
                    • gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 12:27
                      ale to nie ode mnie zalezy czy zostane adminem, pozwole sobie zauwazyc
                      roztropnie.
                      • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 12:56
                        aha fakt. a demiurg tego forum wzial i zniknal. razem z Twoim lepszym losem.
                        • gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 13:19
                          ciekawa sprawa, gdy sie pojawiam na forum prywatnym, to po jakims czasie albo
                          jego zalozyciel znika w tajemniczych okolicznosciach, albo nawet cale forum ...
                          • czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 19:45
                            o, a ile jeszcze forów prywatnych, poza potform i swoim własnym, wysłałeś w
                            kosmos???
                            • gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 19:55
                              moze ja po prostu jestem fatum? ale za to bardzo milym fatum...
                              • czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 09:16
                                gitman napisał:

> moze ja po prostu jestem fatum?
                                może...

> ale za to bardzo milym fatum...
                                hm... jak dotąd nie znałam Cię z tej strony ;))
                                • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 10:53
                                  kura na to kudkudak, a ja owszem a ja tak ;)
                                  • czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:14
                                    cóż, rzec Ci tylko mogę, że poznałam go trochę dawniej, a od tego czasu nieco
                                    się zmienił, by nie rzec wyraźną przeszedł metamorfozę...
                                    niestety, dowodów na potwierdzenie słów mych brak, bo jak sam zainteresowany
                                    wspomiał, fora, z których go znam, dawno temu w kosmos poleciały
                                    • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:30
                                      co za zadziwiający zbieg okolicznosci ;))

ps. a gdybys miala bez dowodow garscią pomowien sypnac, to co bys ie tam (w tej
                                      garsci) znalazlo? ;)
                                      • mmpm Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:34
                                        o, czarna teczka Gitmana gruba jest... ;-)
                                      • czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:34
                                        a nienie, skoro skasował swoje forum, to będzie mu wybaczone i zapomniane co
                                        tam wypisywał...
                                        no, chyba że sam zechce przypomnieć... ja w każdym razie na jego forum byam
                                        tylko raz, bo mię nazwa zmyliła, ale nawet odcisków swych pięknych (acz nieco
                                        przykrótkich) palców nie zostawiłam...
                                        • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:56
                                          no wezcie nie badzcie tacy. mi chyba mozecie powiedziec :) (potem sie to wytnie
                                          i sie gitman nawet nie domysli jak mu kolo piora robilismy wespol )
                                          • miltonia Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 12:52
                                            Tez chetnie sie dowiem, jaki byl Gitman przedtem. I pary z ta wiedza nie
                                            puszcze, jak bonie dydy.
                                            • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:18
                                              yhyh wyglada ze byl naprawde zlym rudbojem ;)
                                              • miltonia Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:21
                                                Mroczna ta jego przeszlosc mi sie jawi. Chyba trzeba jakos przekupic Czarna
                                                Jagode. I nie tyle z ostroznosci, ile z ciekawosci.
                                                • czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:28
                                                  hihihi, spróbuj wymyślić coś, czym mnie przekupisz...
                                                  • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:41
                                                    yyyy ja sie moge usmiechnąc. nieszczerze (ale pozory nie beda na to wskazywac)
                                                  • czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:43
                                                    e, nieno, nawet facet mnie uśmiechem nie przekupi, a tym bardziej kobieta ;))
                                                  • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:59
                                                    o, a ja liczylam na Twoja niepoczytalna bezinteresownosc
                                                  • czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 14:03
                                                    bezinteresownie zdradzać cudze sekrety - e nie, to nie w moim stylu
                                                  • miltonia Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 14:11
                                                    To badz bezstylowa przez chwile.
                                                  • aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 14:16
                                                    wlasnie. bo wyobrazimy sobie najgorsze
                                                  • czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 14:20
                                                    nie mogę, musze dbać o swój imaż...
    • gitman a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:24
      nieobecnej osobie chcecie przypisac latke albo dwie?
      nic im nie mow czarnajagodo, wystarczy, ze beda znaly tylko jasna strone
      ksiezyca ...
      • mmpm Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:27
        A ja myślałem, że Gitman ma dwie strony osobowości - złą i jeszcze gorszą... ;-)
        • czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:33
          tym razem dobrze myślałeś...
          to pewnie o tej złej mówi jasna, dla odróżnienia od tej jeszcze gorszej ;))
        • gitman Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:33
          widzisz w ludziach zle strony chetniej niz dobre, znaczy dobrym nauczycielem
          historii jestes. ;)))
      • miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:27
        Jakiej nieobecnej, kiedy jestes? I nie latke chcemy przyszyc, tylko
        naprawdziwszej prawdy dociec.
        • gitman Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:31
          chcecie prawdy? no dobra, to powiem wam. albo i nie. ;)))
          • mmpm Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:34
            Phi, ja np. i tak wszystko wiem... (i nie jestem nieprzekupny, doadaję)
            • aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:36
              aha chcesz powiedziec ze nie dazysz do prawdy materialnej Mmpemie?
              • miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:39
                aniela_ napisała:

> aha chcesz powiedziec ze nie dazysz do prawdy materialnej Mmpemie?

Mniemam, ze dazy do dobra materialnego w imie prawdy.
                • aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:40
                  hehehe :))
                  a wiecie, ja i tak nei wierze w zadne ciemne strony gitmana, wiec mowcie sobie
                  co chcecie ;)
                • gitman Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:43
                  zauwazcie iz, w kazdym porzadnym filmie kryminalnym ten kto z poczatku wyglada
                  na zlego typa okazuje sie w porzadku, podczas gdy pewne inne osoby (zwlaszcza
                  wysoko postawione) maja na sumieniu niejedno ...
                  • miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:47
                    Czyzbys nam sugerowal posiadanie ciemnych stron i bycie nieporzadnym? Kazdy jak
                    moze sie wybiela, widze.
                    • aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:50
                      aha przypominam Państwu tylko, ze Mmpm zyje z rzucania oskarzen. wiec prosze
                      zachowac spokoj, to dzien jak codzien :)

ps. ale nic nie poradze na to ze z ciekawosci mnie az skreca
                      • mmpm Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:53
                        Usiłuje zwalać swoje winy na mnie. A ja i tak swoje wiem. Obiektywnie i
                        materialnie. ;-)
                      • czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:53
                        aniela_ napisała:

> ps. ale nic nie poradze na to ze z ciekawosci mnie az skreca
                        to może potrzebujesz lekarza??? mogę wezwać dr Lectera...
                        • aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:59
                          aha zgrany zespolik tworzycie, dwie złe gliny w jednym teamie to o jednego
                          zlego gline za duzo ;))
                          • h.lecter Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:03
                            Ja jestem tym dobrym.
                            • aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:05
                              aha dobrym ale brudnym. harrym ;)
                            • czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:24
                              h.lecter napisał:

> Ja jestem tym dobrym.
                              a nienie, dobry to będize Gitman... po tum, jak go przyrządzisz na obiad :))
                              • h.lecter Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:27
                                Z daleka nie wygląda na zbyt smacznego.
                                • czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:30
                                  cóż, trzeba by się przyjrzeć z bliska... na ten przykład przywiązać go do
                                  fotela dentystycznego, pobrać fragment tkanki do spróbowania, i zadecydować czy
                                  reszta do jedzenia czy do wyrzucenia ;))
                        • miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:01
                          A mnie ciekawosc zzera.
                          No dobra Mmpm, ile wiedza o ktora nam chodzi kosztuje? I w walucie, czy naturze?
                          • aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:05
                            hyyh ja popatrze jak sie dobija targow. skorzystam moze z jakichs okruchow co z
                            Waszego spadna stolu ;))
                            • czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:07
                              ja tez z radością popatrzę jak Ostatni Sprawiedliwy daje się skorumpować
                            • miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:11
                              aniela_ napisała:

> hyyh ja popatrze jak sie dobija targow. skorzystam moze z jakichs okruchow co
                              z
                              >
                              > Waszego spadna stolu ;))

Nie, nie, tak dobrze nie ma. Wyloz swoje atuty i karty z rekawa na lawe, jako
                              wklad w przekupstwo.
                              • aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:13
                                znaczy ja je musze zachowac na wypadek gdybysmy na jednej sie z MMpmem spotkali
                                sali . oszczednosc mnie w tym zakresie wiec obowiazuje usprawiedliwiona.

• gitman Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:22
                                  uchylilem ci anielu rabka tajemnicy, zajrzyj do skrzynki.
                                  ps czy zauwazyliscie jaki piekny jest czerwiec w tym roku? kwiatki wszedzie,
                                  slonko swieci, i ten tego ptaszki spiewaja ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka