znawca Re: chce zostac admin tego forum 31.10.02, 08:59 Oczywiście, że możesz. Musisz jednakże wykazać się pewnymi osiągnięciami na gruncie propagowania Forum. W przeciwnym wypadku na wiele bym nie liczył. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 30.05.03, 19:39 uwazam ze przydalby sie piąty op. byloby razniej i w ogole. ps. hyyh mmpm nie zdradazj tylko naszych sluzbowych tajemnic bo wiesz (sluzbowych=powzietch w zwiazku z pełnieniem opiej funkcji) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: chce zostac admin tego forum 30.05.03, 21:26 znawca za pomoca zaszczytnych funkcji w podrecznikowy sposob usidla zadnych wladzy. uprzedz mnie anielu, jak zaczniesz zamieniac sie w upiora ciemnosci. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 31.05.03, 10:15 ależ mi z władzą do twarzy zupełnie. korona swietnie sie komponuje z ufryzowaniem a resztą insygniów upstrzyłam przedpokoj. (nie bądz poważny smietrelnie, bo to smiertelne jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 10:09 a czy ja mowie, ze ci w czyms nie do twarzy? ;))) nie wiem tylko co lepsze - byc niesmiertelnie powaznym czy moze smiertelnie niepowaznym? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 11:52 niesmietrelnie niepowaznym- taki mi wychodzi wynik z dwóch silnia (2!)- (jezu jak to mozliwe ze pamietam ten dziwaczny zwrot?)silna dwójka zastąpiła w szkołach słabą niegdys trójkę. inteligencja w narodzie musi wyginąc, przy obecnych tendencjach (zauwazcie ze merytorycznie nawiązałam, we wlasciwy sobie, pełen gracji sposob) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 12:16 calki to dopiero zwrot, i sie tak kojarzy sympatycznie ... niepoddajacy sie tendencjom nn (niesmiertelnie niepowazny) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 12:22 o, a moze Ty powinienes zostac adminem forum? zrobilibysmy sobie walkę na wzajemne wycinanie postow na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 12:27 ale to nie ode mnie zalezy czy zostane adminem, pozwole sobie zauwazyc roztropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 12:56 aha fakt. a demiurg tego forum wzial i zniknal. razem z Twoim lepszym losem. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 13:19 ciekawa sprawa, gdy sie pojawiam na forum prywatnym, to po jakims czasie albo jego zalozyciel znika w tajemniczych okolicznosciach, albo nawet cale forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 19:45 o, a ile jeszcze forów prywatnych, poza potform i swoim własnym, wysłałeś w kosmos??? Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: chce zostac admin tego forum 01.06.03, 19:55 moze ja po prostu jestem fatum? ale za to bardzo milym fatum... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 09:16 gitman napisał: > moze ja po prostu jestem fatum? może... > ale za to bardzo milym fatum... hm... jak dotąd nie znałam Cię z tej strony ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 10:53 kura na to kudkudak, a ja owszem a ja tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:14 cóż, rzec Ci tylko mogę, że poznałam go trochę dawniej, a od tego czasu nieco się zmienił, by nie rzec wyraźną przeszedł metamorfozę... niestety, dowodów na potwierdzenie słów mych brak, bo jak sam zainteresowany wspomiał, fora, z których go znam, dawno temu w kosmos poleciały Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:30 co za zadziwiający zbieg okolicznosci ;)) ps. a gdybys miala bez dowodow garscią pomowien sypnac, to co bys ie tam (w tej garsci) znalazlo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:34 o, czarna teczka Gitmana gruba jest... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:34 a nienie, skoro skasował swoje forum, to będzie mu wybaczone i zapomniane co tam wypisywał... no, chyba że sam zechce przypomnieć... ja w każdym razie na jego forum byam tylko raz, bo mię nazwa zmyliła, ale nawet odcisków swych pięknych (acz nieco przykrótkich) palców nie zostawiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 11:56 no wezcie nie badzcie tacy. mi chyba mozecie powiedziec :) (potem sie to wytnie i sie gitman nawet nie domysli jak mu kolo piora robilismy wespol ) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 12:52 Tez chetnie sie dowiem, jaki byl Gitman przedtem. I pary z ta wiedza nie puszcze, jak bonie dydy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:18 yhyh wyglada ze byl naprawde zlym rudbojem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:21 Mroczna ta jego przeszlosc mi sie jawi. Chyba trzeba jakos przekupic Czarna Jagode. I nie tyle z ostroznosci, ile z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:28 hihihi, spróbuj wymyślić coś, czym mnie przekupisz... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:41 yyyy ja sie moge usmiechnąc. nieszczerze (ale pozory nie beda na to wskazywac) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:43 e, nieno, nawet facet mnie uśmiechem nie przekupi, a tym bardziej kobieta ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 13:59 o, a ja liczylam na Twoja niepoczytalna bezinteresownosc Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 14:03 bezinteresownie zdradzać cudze sekrety - e nie, to nie w moim stylu Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 14:11 To badz bezstylowa przez chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 14:16 wlasnie. bo wyobrazimy sobie najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: chce zostac admin tego forum 02.06.03, 14:20 nie mogę, musze dbać o swój imaż... Odpowiedz Link Zgłoś
gitman a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:24 nieobecnej osobie chcecie przypisac latke albo dwie? nic im nie mow czarnajagodo, wystarczy, ze beda znaly tylko jasna strone ksiezyca ... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:27 A ja myślałem, że Gitman ma dwie strony osobowości - złą i jeszcze gorszą... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:33 tym razem dobrze myślałeś... to pewnie o tej złej mówi jasna, dla odróżnienia od tej jeszcze gorszej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:33 widzisz w ludziach zle strony chetniej niz dobre, znaczy dobrym nauczycielem historii jestes. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:27 Jakiej nieobecnej, kiedy jestes? I nie latke chcemy przyszyc, tylko naprawdziwszej prawdy dociec. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:31 chcecie prawdy? no dobra, to powiem wam. albo i nie. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:34 Phi, ja np. i tak wszystko wiem... (i nie jestem nieprzekupny, doadaję) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:36 aha chcesz powiedziec ze nie dazysz do prawdy materialnej Mmpemie? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:39 aniela_ napisała: > aha chcesz powiedziec ze nie dazysz do prawdy materialnej Mmpemie? Mniemam, ze dazy do dobra materialnego w imie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:40 hehehe :)) a wiecie, ja i tak nei wierze w zadne ciemne strony gitmana, wiec mowcie sobie co chcecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:43 zauwazcie iz, w kazdym porzadnym filmie kryminalnym ten kto z poczatku wyglada na zlego typa okazuje sie w porzadku, podczas gdy pewne inne osoby (zwlaszcza wysoko postawione) maja na sumieniu niejedno ... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:47 Czyzbys nam sugerowal posiadanie ciemnych stron i bycie nieporzadnym? Kazdy jak moze sie wybiela, widze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:50 aha przypominam Państwu tylko, ze Mmpm zyje z rzucania oskarzen. wiec prosze zachowac spokoj, to dzien jak codzien :) ps. ale nic nie poradze na to ze z ciekawosci mnie az skreca Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:53 Usiłuje zwalać swoje winy na mnie. A ja i tak swoje wiem. Obiektywnie i materialnie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:53 aniela_ napisała: > ps. ale nic nie poradze na to ze z ciekawosci mnie az skreca to może potrzebujesz lekarza??? mogę wezwać dr Lectera... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 14:59 aha zgrany zespolik tworzycie, dwie złe gliny w jednym teamie to o jednego zlego gline za duzo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:05 aha dobrym ale brudnym. harrym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:24 h.lecter napisał: > Ja jestem tym dobrym. a nienie, dobry to będize Gitman... po tum, jak go przyrządzisz na obiad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:27 Z daleka nie wygląda na zbyt smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:30 cóż, trzeba by się przyjrzeć z bliska... na ten przykład przywiązać go do fotela dentystycznego, pobrać fragment tkanki do spróbowania, i zadecydować czy reszta do jedzenia czy do wyrzucenia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:01 A mnie ciekawosc zzera. No dobra Mmpm, ile wiedza o ktora nam chodzi kosztuje? I w walucie, czy naturze? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:05 hyyh ja popatrze jak sie dobija targow. skorzystam moze z jakichs okruchow co z Waszego spadna stolu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:07 ja tez z radością popatrzę jak Ostatni Sprawiedliwy daje się skorumpować Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:11 aniela_ napisała: > hyyh ja popatrze jak sie dobija targow. skorzystam moze z jakichs okruchow co z > > Waszego spadna stolu ;)) Nie, nie, tak dobrze nie ma. Wyloz swoje atuty i karty z rekawa na lawe, jako wklad w przekupstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:13 znaczy ja je musze zachowac na wypadek gdybysmy na jednej sie z MMpmem spotkali sali . oszczednosc mnie w tym zakresie wiec obowiazuje usprawiedliwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: a co tutaj sie dzieje, he? 02.06.03, 15:22 uchylilem ci anielu rabka tajemnicy, zajrzyj do skrzynki. ps czy zauwazyliscie jaki piekny jest czerwiec w tym roku? kwiatki wszedzie, slonko swieci, i ten tego ptaszki spiewaja .. Odpowiedz Link Zgłoś