Dodaj do ulubionych

pośmiewisko Europy

10.02.06, 16:54
wiadomosci.onet.pl/1258361,11,item.html
Obserwuj wątek
    • lauriane Re: pośmiewisko Europy 10.02.06, 17:42
      erjot49 napisał:

> wiadomosci.onet.pl/1258361,11,item.html
      L. Hehe, Tobie to przeszkadza, bo czujesz sie lepiej w otoczeniu kurew i
      dresiarzy.....
      J.C.
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Lepsze to niż stykać się ze sfiksowanymi fanatykam 10.02.06, 17:46
        i religijnymi. Tamci przynajmniej znają życie.
        • lauriane Re: Lepsze to niż stykać się ze sfiksowanymi fana 10.02.06, 17:59
          kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał:

> i religijnymi. Tamci przynajmniej znają życie.
          L. Hehe, w to nie watpie.....
          J.C.
          • kosciol.mlodziezy.psychicznej To dobrze że się zgadzasz. 10.02.06, 18:00
          • sawa.com test na tolerancję dla lewicy 10.02.06, 18:02
            Nigdy nie mogłam pojąć dlaczego lewica laicka jest tak nietolerancyjna.
            Wytłumaczcie mi to. Proszę. Dlaczego?!
            • pies_na_czarnych Re: test na tolerancję dla lewicy 10.02.06, 18:08
              sawa.com napisała:

> Nigdy nie mogłam pojąć dlaczego lewica laicka jest tak nietolerancyjna.
              > Wytłumaczcie mi to. Proszę. Dlaczego?!

A ty mi powiedz, czy katolicy zgodziliby sie na modly muzulmanow na ulicach
              miast?
              • bladatwarz Re: test na tolerancję dla lewicy 10.02.06, 18:12
                NIe jestesmy w Iraku tylko w Polscee. Nie w Azji, tylko w Europie.
              • sawa.com Re: test na tolerancję dla lewicy 10.02.06, 20:39
                pies_na_czarnych napisała:

> sawa.com napisała:

> A ty mi powiedz, czy katolicy zgodziliby sie na modly muzulmanow na ulicach
                > miast?

Niedawno temu po ulicach naszych miast tańczyli mnisi i spiewali hari kriszna.
                Nie wiem, rzeczywiście coś ich ostatnio nie widziałam. Może to w ramach walki z
                sektami?
                Ale wracając do tych grup modlitewnych, wędrujących po Łodzi. Jest to podobne
                zjawisko jak to z hari kriszną.
                Mnie to nie przeszkadza, nie śmieszy, nie uważam tego za objaw zacofania. Co
                najwyżej interesuje jako zjawisko, że ktoś ma takie potrzeby psychiczne.
        • andrzej.sawa Re: Lepsze to niż stykać się ze sfiksowanymi fana 10.02.06, 20:48
          Dobrze,że przyznajesz się,że jesteś "psychiczny",bo przez pomyłkę ktoś wziąłby
          Twoje bredzenie za normalne.
          • kosciol.mlodziezy.psychicznej Tylko prawicowcy przekonani są o swojej normalnosc 10.02.06, 20:50
            i. A tymczasem nadają się na badania.
    • klarek_i Tzw. Europa ma to gdzieś. Gdybyś trochę w necie 10.02.06, 20:44
      poszukał, to byś się dowiedział, że te modły nie u nas powstały. A przy okazji.
      Co tobie one przeszkadzają ? Czy grupy "buddyjskie" na naszych ulicach też ci
      przeszkadzają ? Oni się też modlą ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka