erjot49 10.02.06, 16:54 wiadomosci.onet.pl/1258361,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauriane Re: pośmiewisko Europy 10.02.06, 17:42 erjot49 napisał: > wiadomosci.onet.pl/1258361,11,item.html L. Hehe, Tobie to przeszkadza, bo czujesz sie lepiej w otoczeniu kurew i dresiarzy..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Lepsze to niż stykać się ze sfiksowanymi fanatykam 10.02.06, 17:46 i religijnymi. Tamci przynajmniej znają życie. Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Lepsze to niż stykać się ze sfiksowanymi fana 10.02.06, 17:59 kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > i religijnymi. Tamci przynajmniej znają życie. L. Hehe, w to nie watpie..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com test na tolerancję dla lewicy 10.02.06, 18:02 Nigdy nie mogłam pojąć dlaczego lewica laicka jest tak nietolerancyjna. Wytłumaczcie mi to. Proszę. Dlaczego?! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: test na tolerancję dla lewicy 10.02.06, 18:08 sawa.com napisała: > Nigdy nie mogłam pojąć dlaczego lewica laicka jest tak nietolerancyjna. > Wytłumaczcie mi to. Proszę. Dlaczego?! A ty mi powiedz, czy katolicy zgodziliby sie na modly muzulmanow na ulicach miast? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: test na tolerancję dla lewicy 10.02.06, 18:12 NIe jestesmy w Iraku tylko w Polscee. Nie w Azji, tylko w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: test na tolerancję dla lewicy 10.02.06, 20:39 pies_na_czarnych napisała: > sawa.com napisała: > A ty mi powiedz, czy katolicy zgodziliby sie na modly muzulmanow na ulicach > miast? Niedawno temu po ulicach naszych miast tańczyli mnisi i spiewali hari kriszna. Nie wiem, rzeczywiście coś ich ostatnio nie widziałam. Może to w ramach walki z sektami? Ale wracając do tych grup modlitewnych, wędrujących po Łodzi. Jest to podobne zjawisko jak to z hari kriszną. Mnie to nie przeszkadza, nie śmieszy, nie uważam tego za objaw zacofania. Co najwyżej interesuje jako zjawisko, że ktoś ma takie potrzeby psychiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Lepsze to niż stykać się ze sfiksowanymi fana 10.02.06, 20:48 Dobrze,że przyznajesz się,że jesteś "psychiczny",bo przez pomyłkę ktoś wziąłby Twoje bredzenie za normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Tylko prawicowcy przekonani są o swojej normalnosc 10.02.06, 20:50 i. A tymczasem nadają się na badania. Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Tzw. Europa ma to gdzieś. Gdybyś trochę w necie 10.02.06, 20:44 poszukał, to byś się dowiedział, że te modły nie u nas powstały. A przy okazji. Co tobie one przeszkadzają ? Czy grupy "buddyjskie" na naszych ulicach też ci przeszkadzają ? Oni się też modlą ? Odpowiedz Link Zgłoś