Dodaj do ulubionych

GIWI wywaliłas Uczennice

15.02.06, 18:03
zostawiłaś wątek typu :" kondon 5 sie obłoży gnojówka .....
odpowiedź: :)))"
Ci goście nie są w stanie mnie obrazić. Ale mam dwie prośby - jak nie tniesz
ich zostaw Uczennice.
A jak tonujesz mnie tonuj innych nawet tych, którzy sa mili Gie Wu. Bez nas o
innych poglądach to Forum umrze.
Obserwuj wątek
    • ratatatam Re: GIWI wywaliłas Uczennice 15.02.06, 18:04
      a ty nie wiesz ze giwi jest bezstronne inaczej?
      • smok5 Nie . Liczę na jej rozsądek. 15.02.06, 18:06
        Do tej pory jakoś sie dogadywalismy.
    • great.one najwyzszy czas.To forum rozkwitnie bez uczennic 15.02.06, 18:06
      bladej twarzy,leszaba itd.I ,smoku,nie identyfikuj sie z nimi,bo po pierwsze
      nie jestes taki a po drugie tylko sobie szkodzisz.
      • kropek_oxford Tez sadze, ze z gruntu przyzwoity smok niepotrzebn 15.02.06, 18:11
        nadstawia tylka za zwykle - pardon - lajno ;)
        • smok5 Wyobraź sobie,że za Ciebie też nadstawił bym tyłka 15.02.06, 18:19
          jestem tu od jakiś 3000 postów i powoli dochądzę do wniosku,że czas z tym
          skończyc. Z kim będziecie wtedy dyskutować?
          • dr.szfajcner Re: Wyobraź sobie,że za Ciebie też nadstawił bym 15.02.06, 18:22
            NIe wyobrazam sobi nawetjaki twoj tylek musi byc przeorany,
            skor tak chetrnie go nastawiasz.
          • great.one zapomniales,ze inne smoki /te wymarle/ tez 15.02.06, 18:22
            sadzily ze sa niezastapione /w wypalaniu traw ?/
          • kropek_oxford Ciebie by bylo zal, smoku. Moze i bladzisz, ale 15.02.06, 18:22
            ze szczerego serca, nie zas na zlecenie i za partyjne pieniadze jak wiekszosc
            w.w.
            • smok5 Ja tutaj kazdego traktuję indywidualnie. 15.02.06, 18:28
              Wyobrazam sobie Was. Nie jesteście dla mnie świniami, matołami, idiotami itp. A
              popatrzcie sobie na mój wątek o Kuroniu jako komuniście. I wy mówicie mi cos o
              kulturze?
              • great.one Kuron jest ikona.W dodatku nie moze sie bronic. 15.02.06, 18:30
                wogole nie trzeba bylo zaczynac takiego watku.
                • ratatatam Kuron jest ikona - cokolwiek przybrudzona... 15.02.06, 18:33
                  ... a nawet bardziej niz "cokolwiek" - niedlugo zaczna padac na pysk kolejne
                  "nadmuchiwane autorytety"
                  • paseo [...] 15.02.06, 18:40
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • kropek_oxford Bo sie jej swinie brudnymi lapami zaczely czepiac 15.02.06, 18:50

• smok5 Ja nie złamałem etykiety. Napisałem mój pogląd 15.02.06, 18:39
                  poparłem argumentami doczekałem sie nie odpowiedzi ale wyzwisk.
                  • po_godzinach widocznie 15.02.06, 18:42
                    obraziłes ludzkie uczucia, a to u nas jest niedopuszczalne :)
                    • smok5 Ty piszesz ,ze dla Kaczor uczestniczyłw obradach 15.02.06, 18:49
                      Okrągłego Stołu - czy ja cie wyzywam od matołów? A ja napisałem ,ze Kuroń był
                      komuchem poparłęm to tekstami , słowami zainteresowanego i rozpętałem III wojnę
                      wyzwiskowa. Do pewnego momentu liczyłem - 23 posty z wyzwiskami. Tak swoich
                      bohaterów nie obronicie i nie przekonacie do nich nikogo nowego.
                      • po_godzinach wiesz, ja staram sie tłumaczyć, czemu 15.02.06, 18:55
                        wiele osób tak gwałtownie zareagowało.
                        Widać, że są tematy, które powodują ostre, emocjonalne reakcje - i chodzi to w
                        obie strony.

Dlatego na przykład - są tu osoby, na posty których nie reaguję, choć czasem az
                        język mnie świerzbi :) Musiałabym bowiem bardzo grubym słowem rzucać :)

Co do tego:
                        "Tak swoich bohaterów nie obronicie i nie przekonacie do nich nikogo nowego"
                        masz całkowitą rację - tyle, że w dalszym ciągu dotyczy to wszystkich.

• kropek_oxford Bo to jest prawda: Lech Kaczynski nawet 15.02.06, 18:56
                        przewodniczyl Komisji d.s. Zwiazkow Zawodowych po stronie opozycyjnej; Jarek
                        byl w Magdalence raczej osoba towarzyszaca (ale on zawsze woli cien). A Kuron
                        komunista nie byl - wymaga to wiary w pewne idee, w ktore Jacek nie wierzyl.
                        • smok5 Krpoek -odsyłąm Cię do mojego wątku o Kuroniu 15.02.06, 19:01
                          tam już sie zebrało trochę tekstów i źródeł. Kuron komunistą był tak jak Kaczor
                          uczestniczył w obradach okrągłego stołu. To są fakty!
                  • kropek_oxford Smoku, bo ty myslisz czarno-bialo, bardzo 15.02.06, 18:54
                    modzienczo jak na swoj, przeciez juz dojrzaly, wiek (jak z twoich postow
                    wynika, jesli to prawda). Tylko kretyn albo czlowiek bardzo odlegly od polskiej
                    opozycji nie mial pojecia o socjalistycznych pogladach Kuronia: to i dla
                    Zachody byl dosc sztandarowy socjal-demokrata. Ale rzecz w tym, ze i socjalista
                    moze byc bardzo porzadnym czlowiekiem. I Kuron takim byl.
    • dr.szfajcner Re: GIWI wywaliłas Uczennice 15.02.06, 18:08
      smok5 napisał:

> zostawiłaś wątek typu :" kondon 5 sie obłoży gnojówka .....
      > odpowiedź: :)))"
      > Ci goście nie są w stanie mnie obrazić.

Zupelnie jak Maleszke.
      Kapusiow nie sposob obrazic.
    • my.uczennice.vii.liceum Re: GIWI wywaliłas Uczennice 15.02.06, 18:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36869376&a=36871076
      • x2468 Re: GIWI wywaliłas Uczennice 15.02.06, 18:37
        Ty masz prosbe?? Smoczek chodzi na kolanach po prosbie do giwi,czynowniczki
        "koszernej gazety"? Tego Radzyk ci nie wybaczy.Wyklnie cie z sekty,Nowak opisze
        i znajdziesz sie na stronach waszych braci w miejscu znanego komunisty,Zyda
        Batuty ktory mordowal Polakow.
        • smok5 Jestem na tym forum gościem tak jak i Ty 15.02.06, 18:41
          i traktuję gospodarza z szacunkiem nawet jak go nie lubię. Tak jakoś mnie nauczono.
          • paseo i nie zalaczasz sygnaturek w stylu uczennic czy 15.02.06, 18:43
            bladej,dlatego cie lubimy.Tylko nie stoj po ich stronie,bo nie jest
            dobra.Naprawde.
    • henryk.log Re: P.GIWI dlaczego wywaliłas Uczennice smoczka? 15.02.06, 18:44
      n/t
    • giwi Re: GIWI wywaliłas Uczennice 15.02.06, 18:47
      A gdzie jest taki watek, bo nie widzę? Był zblizony post w Twoim wątku.
      Jeśli się zakłada wątki o tematyce kontrowersyjnej, trzeba liczyć się z różnymi wypowiedziami. Takie sa realia. Może warto sie zastanowić nad niektórymi sformułowaniami? Zawsze zamiast "wyślij" można wcisnąć "delete". Potem jest mniej powodów do skarg. :-)
      • paseo GIWI jesli obie opcje mowia Ci ze zle dzialasz,to 15.02.06, 18:50
        moze sie nad tym zastanow,zamiast nas pouczac.My nie jestesmy szara ciemna masa.
      • smok5 Ja najpierw wciskam "wyślij" a potem myśle o 15.02.06, 18:56
        "delete":).
        • kropek_oxford Wlasnie, smoku - dajesz sie wypuszczac wszelkiemu 15.02.06, 19:03
          scierwu - jak tutaj:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36612086
          Wszystko byloby dobrze, gdybys tego "zyda" - w tej wlasnie postaci
          ortograficznej - nie wypchnal na pozycje pierwsza: na 99% pod wplywem jakis
          forumowych nazioli. Bo nie wierze, ze jednak przyzwoity facet jak ty za
          najgorsze w Morelu uwaza jego "zydostwo", nie zas sadyzm i stalinowski komunizm
          (nawet koniunkturalny, nie zas ideowy, co jest jeszcze gorsze)
          • smok5 Pomiędzy Polakiem pochodzenia żydowskiego 15.02.06, 19:07
            a tym konkretnie żydem to jest taka różnica jak pomiędzy Adenauerem a SSmanem z
            wieżyczki w Auschwitz.
      • smok5 Giwi - dzieki takim jak ja i kontrowersyjnym 15.02.06, 18:59
        wątkom - to forum jest najlepsze w Polsce. Tylko na Boga - bez wyzwisk.
        • giwi Re: Giwi - dzieki takim jak ja i kontrowersyjnym 15.02.06, 19:06
          :-) Masz rację podwójnie, ale ja naprawdę nie mam wpływu na to, jak ludzie piszą. Na forum nie ma moderowania wstępnego. Co widzę, to wyrzucam, ale nie zawsze przed osobą poszkodowaną. Mogę tylko współczuć. :-)
          • smok5 Ja do Ciebie Giwi nie mam pretensji 15.02.06, 19:12
            Ja to wiem,ze ty nie robisz niczego ze złej woli. Gdybym myślał inaczej -nie ma
            mnie tutaj. Nie chciałem zbudzić współczucia tylko podyskutować o jakiś
            minimalnych standardach. Gadajmy o wszystkim -tylko bez obelg. Jeśli mnie się
            takie trafiją - ciąć,ciąć.
        • ave_duce Re: I kto to mówi???;)))) b/t b/o 15.02.06, 19:08
          smok5 napisał:

> wątkom - to forum jest najlepsze w Polsce. Tylko na Boga - bez wyzwisk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka