kroke5 hihi!!! 16.02.06, 01:23 mamy olimpiade a panstwo maja o. rydzyka, kaczka, leppera i giertycha. bardzo mi przykro... ;---))) pozniej mamy wojne w iranu a polska nadal bedzie sie meczyla ze swoja elita politiczna... ;---)))) -------- czekawy czasy mamy, tylko w polsce wszystko to samo ;---))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: hihi!!! 16.02.06, 02:41 a ty sie - w sposob widoczny - meczysz z nadmierna konsumpcja alkoholu kroke5 napisał: > mamy olimpiade a panstwo maja o. rydzyka, kaczka, leppera i giertycha. bardzo m > i > przykro... ;---))) pozniej mamy wojne w iranu a polska nadal bedzie sie meczyla > ze swoja elita politiczna... ;---)))) > > > -------- > czekawy czasy mamy, tylko w polsce wszystko to samo ;---))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 74% wielbicieli GW nie lubi RM mimo ze nie sluchaj 16.02.06, 02:59 a. Ale glupcy. Dla nich to GWniana jest alfa i omega i dlatego bez sluchania wiedza ze RM jest be. Tylko dlatego ze bog adas im to powiedzial. Wsrod czytelnikow gw przewazaja polinteligenci ktorzy jak barany daja sie zwodzic michnikom i urbanom aby oni i ich miedzynarodowa banda mogla kasiore robic. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: 74% wielbicieli GW nie lubi RM mimo ze nie sl 16.02.06, 03:23 masz racje; ale za chwile Cie zaszczuja i jeszcze - jak mnie, na 12 godzin zabanuja lodz123 napisał: > a. > > Ale glupcy. Dla nich to GWniana jest alfa i omega i dlatego bez sluchania > wiedza ze RM jest be. Tylko dlatego ze bog adas im to powiedzial. > Wsrod czytelnikow gw przewazaja polinteligenci ktorzy jak barany daja sie > zwodzic michnikom i urbanom aby oni i ich miedzynarodowa banda mogla kasiore > robic. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: 74% wielbicieli GW nie lubi RM mimo ze nie sl 16.02.06, 03:56 silesius.monachijski napisał: > masz racje; ale za chwile Cie zaszczuja i jeszcze - jak mnie, na 12 godzin > zabanuja > > lodz123 napisał: > > > a. > > > > Ale glupcy. Dla nich to GWniana jest alfa i omega i dlatego bez sluchania > > > wiedza ze RM jest be. Tylko dlatego ze bog adas im to powiedzial. > > Wsrod czytelnikow gw przewazaja polinteligenci ktorzy jak barany daja sie > > > zwodzic michnikom i urbanom aby oni i ich miedzynarodowa banda mogla kasi > ore > > robic. Prawdopodobnie jeszcze większy procent zwolenników mediów toruńskokatolickich nie lubi żadnych innych mediów, mimo że ich nie czytają/oglądają, co zreszta sami często podkreślają, więc o co chodzi?:)) A poza tym to, że teraz ktoś nie słucha, nie musi od razu oznaczać, że nigdy nie miał styczności. Ja kilka razy słuchałem Radia Maryja, a Nasz Dziennik czytałem wiele razy. Dzisiaj już tego nie robię. No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: 74% wielbicieli GW nie lubi RM mimo ze nie sl 16.02.06, 04:05 no i to, ze gw, ktora sama zdradzila swoje "powolanie" (miala byc gazeta calej postsolidarnosciowej opozycji), ze szczegolna zaciekloscia atakuje te media, ktore jej te zdrade wypominaja; to problem samoswiadomosci gw, a nie problem RM; y.y napisał: > > Prawdopodobnie jeszcze większy procent zwolenników mediów toruńskokatolickich > nie lubi żadnych innych mediów, mimo że ich nie czytają/oglądają, co zreszta > sami często podkreślają, więc o co chodzi?:)) A poza tym to, że teraz ktoś nie > słucha, nie musi od razu oznaczać, że nigdy nie miał styczności. Ja kilka razy > słuchałem Radia Maryja, a Nasz Dziennik czytałem wiele razy. Dzisiaj już tego > nie robię. No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: 74% wielbicieli GW nie lubi RM mimo ze nie sl 16.02.06, 09:58 A co to ma do rzeczy czym miała być GW? Różnie można ją oceniać, to prawda, niemniej nie ma to związku z treścią artykułu, który przekazuje środowisko episkopatu. GW nie napisała sobie sama tego stanowiska więc dlaczego manipulujesz, że to jest atak GW? Idąc tym tropem, każdy kto pokazuje niewygodne dla środowiska RM treści atakuje RM, niezależnie od tego co pisze? To zwykła bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: 74% wielbicieli GW nie lubi RM mimo ze nie sl 16.02.06, 10:06 chodzi o aspekt moralny; ja do zlodziei niegdy zaufania nie mialem, nie mam, i miec nie bede;a redakcja GW ukradla opozycji gazete; i nie pisz, ze "roznie bywalo"; sprawa jest oczywista; i taka gazeta, i za taka redakcja, powinna sie powstrzymywac od wydawania swiadectw moralnosci; niech michnik i frau rapaczynski zajma sie lepiej soba y.y napisał: > A co to ma do rzeczy czym miała być GW? Różnie można ją oceniać, to prawda, > niemniej nie ma to związku z treścią artykułu, który przekazuje środowisko > episkopatu. GW nie napisała sobie sama tego stanowiska więc dlaczego > manipulujesz, że to jest atak GW? Idąc tym tropem, każdy kto pokazuje > niewygodne dla środowiska RM treści atakuje RM, niezależnie od tego co pisze? > To zwykła bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do kroke5 16.02.06, 02:51 kroke5 napisał: > mamy olimpiade a panstwo maja o. rydzyka, kaczka, leppera i giertycha. bardzo m > i > przykro... ;---))) pozniej mamy wojne w iranu a polska nadal bedzie sie meczyla > ze swoja elita politiczna... ;---)))) > > > -------- > czekawy czasy mamy, tylko w polsce wszystko to samo ;---))) A my mamy za to ciebie i ksiedza-samice oraz 74% ktore nie slucha i nie lub RM. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: do kroke5 16.02.06, 02:58 dzieki wet3, ze sie odezwales; po odejsciu Myszy poczulem sie lekko osamotniony; a smiesznym "wyznawcom jedynej prawdy GW" cos odpowiedziec wypada; moze w ktorejs glowce cos zaswieci? wet3 napisał: > kroke5 napisał: > > > mamy olimpiade a panstwo maja o. rydzyka, kaczka, leppera i giertycha. ba > rdzo > m > > i > > przykro... ;---))) pozniej mamy wojne w iranu a polska nadal bedzie sie > meczyla > > ze swoja elita politiczna... ;---)))) > > > > > > -------- > > czekawy czasy mamy, tylko w polsce wszystko to samo ;---))) > > A my mamy za to ciebie i ksiedza-samice oraz 74% ktore nie slucha i nie lub RM. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: do silesiusa 16.02.06, 03:07 poczytaj wiec - nie wszystko (nie warto) - co umiescilem w polemikach z kolterem; zauwazysz, ze warto powalczyc; jest czego bronic; . pozdrawiam silesius wet3 napisał: > Swiatlo mi nawalilo i przed chwila naprawili. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do silesiusa 16.02.06, 03:15 Orientuje sie dobrze. Jestem absolwentem KUL-u. Studiowalem tam w czasie pontyfikatu PiusaXII i Jana XXIII. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: do silesiusa 16.02.06, 03:32 Wiec widzisz wet3, jak probuja tu klamac; probuja Benedyktowi XVI przypisac mysli i wypowiedzi, ktore nigdy nie byly jego udzialem; od godziny - napisalem to kolterowi - lezy przedemna "Sol ziemi"; czekam na konkretne - a nie gazetowe zarzuty; wtedy im odpowiem; jestem absolwentem filozofii (i niedokonczonej ze wzgledow politycznych psychologii) na UJ; . tez pozdrawiam wet3 napisał: > Orientuje sie dobrze. Jestem absolwentem KUL-u. Studiowalem tam w czasie > pontyfikatu PiusaXII i Jana XXIII. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do silesiusa 16.02.06, 03:36 no chyba nie myslisz ze takie dziela beda lezec na mej polce wiec trudno mi teraz udowodnic ze lzesz jak zwykle!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski ignoruj koltera; jest chory z nienawisci 16.02.06, 03:42 i prymitywny do cna wet3 napisał: > Orientuje sie dobrze. Jestem absolwentem KUL-u. Studiowalem tam w czasie > pontyfikatu PiusaXII i Jana XXIII. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: ignoruj koltera; jest chory z nienawisci 16.02.06, 03:48 prymitywny to moze jestem ,ale wiem jedno rzymski kler to najgorsza zaraza na swiecie ,i ksztalci tabuny takich pseudointelektualistow ,ktorzy zamiast odpowiadac na zadane pytania ,odpowiadaja inwektywami , a co do mojej nienawisci to masz racje nienawidze rzymskich falszywych nauk co nie przeszkadza ze lubie kilku ksiezy, a co do nienawisci to ,jak tylko otworze twoj post to albo ktos czegos nie rozumie ktos jest glupi , michnik to najgorsze zlo Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Episkopat ma dość o. Rydzyka 16.02.06, 01:28 Robili z was balonow a teraz z sykiem uchodzi powietrze. Wskutek czego miotacie sie bezladnie i rzucacie obelgi na lewo i prawo wreszcie sflaczali opadniecie gdzies w kacie. Tak wyglada historia ostatnich 16 lat, najpierw nadetych jak Walesa, Mazowiecki potem Kwasniewski, Cimoszewicz a ostatnio Tusk i Rokita, ateraz sflaczalych balonow. SSSS...SSSS! Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Episkopat ma dość o. Rydzyka 16.02.06, 01:37 Ostatnio bardzo się nadął Kaczyński Jarek i Leszek. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e myslalem ,ze w demokracji... 16.02.06, 01:32 ...zniszcyc moze tylko konkurencja...ale sie okazuje ,ze w polskiej demokracji- bis moga zniszczyc ...dyrektywa...a moze by tak zakasac rekawi...i pobic o.rydzyka...konkurencyjnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Zabrakło Jana Pawła II i wszystko się sypie. 16.02.06, 01:36 mamrotha napisała: > Zabrakło Jana Pawła II i wszystko się sypie. > Jacy obywatele taki kościół i politycy. > Co się dziwić. ---------- Wlasnie odwrotnie. Rydzyk urosl za czasow JP2, Henio-pralat swawolil za JP2,Goclowski robil interesy za JP2,Flaszka-Glodz blogoslawil polskich wojakow napadajacych na Irak, ... . JP2 dal im sile i nietykalnosc! Wiedzial o nich, bo musial wiedziec, mial wielu donosicieli czy raczej doradcow baczacych na rozne sprawy. Nie zrobil nic!Pozostanie tajemnica dlaczego.Mogl zrobic porzadek. Mogl pogonic odszczepienca, zdaniem JP2, ktory wyswiecil kilku ksiezy, mogl pogonic roznych Rydzykow.Rydzyki bez parasola koscielnego nic by nie znaczyly.Kiwanie paluszkiem przez episkopat to tylko udawanie , ze cos robi. Oni maja wiele srodkow by zatrzymac ojca dyrektora. Moga go jeszcze disiaj pozbawic "koscielnosci". Nawet najwieksze dewotki przestana krecic galka radia kiedy episkopad jasno, prostym ale jednoznacznym jezykiem powie , ze Rydzykowe radio nie ma nic wspolnego z kosciolem. Jezeli rozni ojcowie z Jasnej Gory czy podobnych miejsc zamkna drzwi przed samozwanczy adoratorem Maryi. Jeden z fanow Radia Maryja mowil mi nie tak dawno, ze JP2 na lozu smierci , tuz przed wyzionieciem ducha,zobowiazal zebranych w pokoju prominentow KK do otoczenia opieka poczynan o. Rydzyka by ten krzewil milosc do Matki Bozej, ktora to Matke JP2 tak kochal. Istnieje tajny zapis ostatniego zyczenia JP2, ale sa ludzie zazdrosni, ludzie przeciwni, ktorzy nie pozwalaja by dokument ujrzal swiatlo dzienne. Podobnych tajnych bzdetow rozglosnie wysle w swiat jeszcze sporo. P.S. Ciagle czekam na wiadomosc co sie stalo z kasa na stocznie. Tym bardziej , ze w kregach rydzykowych powstal pomysl zebrania kasy na odbudowe rybolostwa na Baltyku. Kasa ma pochodzic z dodatkow do parkingow samochodowych!?Co ma auto do sieci na dorsza? Tyle samo co radio do stoczni. Wazne kto zgarnie kase. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Episkopat ma dość o. Rydzyka 16.02.06, 01:39 W departamencie walki z religia maja lepsze i wyprobowane metody na wrogow postepu, kamyk do nog i do Wisly. mamrotha napisała: > Zabrakło Jana Pawła II i wszystko się sypie. > Jacy obywatele taki kościół i politycy. > Co się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Re: Episkopat ma dość o. Rydzyka 16.02.06, 01:52 www.bodemillerusa.com/BodeMiller.html Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Co za bzdury. Chłopakom z GW odbija juz zupelnie 16.02.06, 02:10 Ahh ohhh... "Biskupi maja dosc!!"" ahhh ohhh. "Gromią Rydzyka!!!".. Co za bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
anarchy23 niech sobie zalozy wlasne radio.... 16.02.06, 02:16 niech episkopat / kk sobie zalozy wlasne radio. jak zabraknie czestotliwosci, niech zaczna w internecie, proste, sam kiedys mialem wlasne radio internetowe. kasa chyba tez sie znajdzie, jesli chca miec na sprzet, studjo, ludzi,.... i to moge wszystkim mowic ktorzy twierdza ze nie maja "wlasnych" mediow: wlasne zalozyc!!!!!!!!!!! dzieki internetowi bardzo prosto & tanio mozliwe........ p.s. najpierw ale lepiej sprawdzic czy twojim tematem juz ktos (lub tysiace) sie juz nie zaja.... rob tylko nowe, ciekawe tematy, wystarczajaco jest glupich kopii w necie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: DZIENNIKARZE GW DO PSYCHOLOGA? 16.02.06, 02:20 Za co Ty tak Michnika nie nawidzisz? Za to, że mniej lat spędziłeś w pierdlu? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: DZIENNIKARZE GW DO PSYCHOLOGA? 16.02.06, 02:24 za to ze Michnik siedzial za polityke ,a on (moze ) tylko za Ak ,a kury a kaczki!!choc nie twierdze ze siedzial wogule!! Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 JAK ISTNIEJE GW I TOK FM TO RM TEZ MUSI ISTNIEC 16.02.06, 02:31 RM, ND i TV Trwam musza istniec zeby choc troszke walczyc z przeklamaniami, europejskoscia, pedalstwem itp ktora pojawia sie w "polskojezycznych mediach". Jak sa media lewicowe ktore w Polsce przewazaja(gw, trybuna, nie, rzeczpospolita, tvn, wprost) to musza tez istniec miedia prawicowe takie jak RM, TV Trwam i ND. Jak sie to wam europejczyki nie podoba to spiepszajcie do chin albo na kube. Tam macie same lewicowe media i nie ma RM aby wam swiety spokoj zagluszam. Mozecie za to sobie posluchac troszke che guewary, fidela albo mao kiedy bedziecie harowali dla "dobra ojczyzny socjalistycznej w zgnilych fabrykach albo na polach cukrowych. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y [...] 16.02.06, 04:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Epidiaskop sie obudzil z reka w naczyniu nocn 16.02.06, 03:06 Nie sadze, smierdzi mi cos podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Jedynie sluszne i politycznie poprawne media 16.02.06, 03:00 przystapily do frontalnego ataku na bardzo doskwierajaca im wolnosc prasy oraz wszystkich przelamujacych ich monopol na prawde. Czekamy teraz na ich klakierow - trzech najbardziej poprawnych politycznie biskupow (Z.G.P.), ich pomagierow z TP oraz wszelkiego autoramentu lewizne. Powodzenia! - Karawana jednak bedzie jechala dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski CZESC SRODOWISK KK BRONI SIE PRZED LUSTRACJA 16.02.06, 03:14 dlatego szukaja poparcia w GW wet3 napisał: > przystapily do frontalnego ataku na bardzo doskwierajaca im wolnosc prasy oraz > wszystkich przelamujacych ich monopol na prawde. Czekamy teraz na ich klakierow > > - trzech najbardziej poprawnych politycznie biskupow (Z.G.P.), ich pomagierow z > > TP oraz wszelkiego autoramentu lewizne. Powodzenia! - Karawana jednak bedzie > jechala dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Silesiusie 16.02.06, 03:20 O ile jeszcze jestes, to spojrz na moj wpis o godz. 03:15. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Silesiusie 16.02.06, 03:34 jestem, i wiem o co, i z kim walczymy; czytalem i odpowiedzialem wet3 napisał: > O ile jeszcze jestes, to spojrz na moj wpis o godz. 03:15. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: zycze wam powodzenia w MISJI :) 16.02.06, 08:39 Alleluja i pod prąd :D silesius.monachijski napisał: > jestem, i wiem o co, i z kim walczymy; czytalem i odpowiedzialem > > wet3 napisał: > > > O ile jeszcze jestes, to spojrz na moj wpis o godz. 03:15. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Silesiusie 16.02.06, 03:47 wet3 napisał: > O ile jeszcze jestes, to spojrz na moj wpis o godz. 03:15. Zgoda! Bardzo mozliwe i prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Silesiusie 16.02.06, 03:49 moze ksiadz proboszcz mi powie czemu sfalszowaliscuie dekalog???? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Silesiusie 16.02.06, 03:51 musze - niestety - zweryfikowac twoje przypuszczenia: to nie tylko prawdopodobne; to prawdziwe; zaslepienie ideologiczne osiagnelo szczyty; jakze to przykre; tym bardziej, ze czesc srodowisk Kosciola hierarchiczengo temu sprzyja; i tutaj przydalaby sie - daleko idaca - lustracja wet3 napisał: > wet3 napisał: > > > O ile jeszcze jestes, to spojrz na moj wpis o godz. 03:15. > > Zgoda! Bardzo mozliwe i prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Silesiusie 16.02.06, 03:55 no tak szczegulnie widac to po tym jak piszesz o michniku i kuroniu ja choc wiem ze nielubie kosciolu ktory przez wieki nasza ojczyzne niszczyl mentalnie i ideowo ,o swietopierzu nie wspomne ,ale ty walisz po ludziach ktorzy w przeciwienstwie do ciebie cos dla polski robili ,kij z michnikiem ale Kuron!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Dla jednych tajny, dla innych jawny list ... 16.02.06, 03:18 Odczepcie sie od ojca Rydzyka. Kto ma bronic tych wykiwanych przez transformacje ? Ani pieniedzy , ani satysfakcji ? Okropny los narodu bez wlasnej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
vvvitek Re: Dla jednych tajny, dla innych jawny list ... 16.02.06, 03:49 ALe niech nie broli w taki sposob! Znalazl dyżurnego wroga i sieje nienawiść. Jednocześnie sam należy do tej "dobrej" strony, bo przeciez za nim stroi autorytet kościoła. Tak postrzegaja to prosci ludzie: w kategoriach "nasz" bo szczery, katolicki, Polak i "nie nasz" bo liberał, winny złego rządzenia, podkładający wiecznie kłody, opisywany przez ojca Rydzyka, a ojciec ma rację, bo mówi prawdę, a my nie oglądamy innych mediów bo tam nie mówią prawdy, bo tak na powiedział ojciec, że oni wszyscy kłamią, dlatego ich nie słuchamy. I kółko się zamyka. Rydzyk nakręcił tą spiralkę i teraz nie ma wyjścia. Albo popuści, to ta spirala wyrzuci go w kosmos, albo będzie kręcił dalej, aż ta spirala pęknie. Jemu wszystko jedno, ale najbiedniejsi są ci ludzie. Dlatego uważam że Radio Maryja jest bardzo potrzebne, oj.Rydzyk też, ale z wyłączeniem polityki, bo politykowanie nie służy tu sprawie. Jeśli już, to bezstronne, dopuszczające też inne strony do dyskusji, a nie wykluczanie "z marszu" i epitety nie poparte niczym prócz kolejnych krasomówczych wywodów o "nas" Polakach i "ich", złych, niszczących wszystko libertynach. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 LUDZIE OBUDZCIE SIE!!! 16.02.06, 03:22 Zanim cos bedziecie krytykowac to pierw zobaczcie to. Wlaczcie na przyklad strone Naszego Dziennika(www.naszdziennik.pl) I ZOBACZCIE CO TAM SIE WAM NIE PODOBA. Wedlug mnie jest to gazeta lepsza o GW poniewaz w artykulach i tytulach nie zamieszcza komentazy typu "Kaczynski ukradl Polske" albo "Tusk to wielki cienias". Komentarze pojawiaja sie w dziale komentarzy a nie w artykulach w przediwienstwie do Gw. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: LUDZIE OBUDZCIE SIE!!! - 16.02.06, 04:05 nie wrzeszcz tak jest po 4 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 Re: Oni nie obudza sie - SPROSTYTUOWANI przez 16.02.06, 04:35 komune i postkomuna i wlasny brak charakteru sa tacy jacy sa. Lubia jak im ktos pluje w oczy. Najlepiej ktos obcy. Ktos, komu sie mozna wyslugiwac i jednoczesnie uwazac sie za nie-Polaka a przy tym pozowac na intelektualiste, baaa - swiatowca. Wszystko co wlasne, polskie to trzeciej wartosci. Polacy to narod ktory topi sie w wlasnych plwocinach - bo LUBI to i dlatego wszystko co czyste bedzie zwalczne a wszystko co GWniane bedzie cieplym, wlasnym, smrodem. Nienawidze GWna i Michnika bo znajac mentalnosc Polakow wykorzystuje to do oporu, prostytuje ich jeszcze wiecej i robi to doskonale. Czy jest to jego totalna wina - absolution NIE! Polacy to lubia, tak jak nielojalnosc we wlasnych stosunkach myla ze sprytem. Szambonurkom zycze kolejnych rekordow dna i zachlystywania sie pomyjami GWna. Odpowiedz Link Zgłoś
kipasku Re: Episkopat ma dość o. Rydzyka 16.02.06, 03:29 ludzie, że ja tego doczelałem ludzie stał się cud diabła przeganiają alleluja alleluja Odpowiedz Link Zgłoś
3gr Ein Reich, ein volk, ein Rydzyk 16.02.06, 04:31 Pierwszy Pajac Czwartej Rzeczpospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek2005 Czy ktokolwiek, poza dyżurnymi".... 16.02.06, 06:09 Czy ktokolwiek, poza dyżurnymi "yesmenami" Adasia, po przeczytaniu "SALONU", Waldemara Łysiaka, ma jeszcze jakiekolwiek wątpliwości co do antypolskiego charakteru gazety nadprezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Episkopat ma dość o. Rydzyka 16.02.06, 06:39 Redemptoryści to spece od moralności chrześcijańskiej. W tych sprawach sam papież jest omylny, ale nie oni. Jeśli o. Klapka (na oczy) i o. Rydzyk mówią, że należy PO zatopić, to mają rację. Sursum corda. Łap za... Przepraszam. Alleluja i do przodu. Siać, brać, siać i brać. Coś z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadziol3 [...] 16.02.06, 06:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Jak można czegoś nie słuchać i lubić bądź nie, 16.02.06, 07:05 powinno być słuchałem 2,3 lub 4 razy wyrobiłem sobie opinię więcej słuchać nie będę. Tu bym się podpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Rydzyk, kolego miły weż Ty sie za ten episkopat 16.02.06, 07:26 jakaś glątwa medialna, albo zakaz wstępu do studia... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony ooo taaak! Niech wyklnie Episkopat! 16.02.06, 07:35 A potem niech Episkopat wyklnie jego! Niech później Watykan wyklnie, raz już wyklętego, Rydzyka! I niech później Rydzyk, w podzięce, wyklnie Watykan... Niech się powyklinają wzdłuż i wszerz... a Nam - Obywatelom Rzeczypospolitej dadzą wreszcie Święty Spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Episkopat ma dość o. Rydzyka 16.02.06, 07:37 Biskupi dopuścili się grzechu zaniechania. Trzeba było dopiero tego skandalu by się obudzili. I tak dobrze że nie za 500 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony W ciągu 500 lat to się Rydzyk 16.02.06, 07:43 i jego następcy, nauczą teleportować do każdego domu! ;-))) Może tego właśnie boi się Episkopat! Hologram Rydzyka w każdym domu! ;-)))) To byłby dopiero apostolat mediów! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kudi Sciema bez zmian od lat 16.02.06, 07:37 Co to za wladze koscielne jak od lat nie moga sobie poradzic z tym problemem? Jeden ksiadz moze wiecej niz episkopat reprezentujacy rowniez najwyzsze lwadze koscielne. Cyrk trwa od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony To nie cyrk lecz korzyść 16.02.06, 07:46 Rydzyk, choć kłopotliwy, mimo wszystko jest propagandową tubą dla większości kleru. No i pewnie nosi hierarchom te słynne ,,reklamówki'' z forsą. Stąd zatem się bierze ów ,,brak woli rozwiązania problemu''. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Otóż i ,,rydzykowatość'' w pełnej krasie! 16.02.06, 07:50 Nie ludzie, nie Obywatele Rzeczypospolitej, a... ,,czarne owce''. Za chwilę się pewnie dowiem, że: ,,ujadam''. Nie ma co... odczłowieczyć przeciwnika i po sprawie. Zaiste bolszewickie metody! Pozdrowienia dla Rydzyka! Nie ma co ,,wisnio'' zaplusował(a)eś u Nieomylnego Ojca! Jako żywo! Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: możecie Rydzykowi skoczyć - czarne owce 16.02.06, 07:58 Fragment wywiadu z Zytą Gilowską: - Niektórzy mówią, że jest pani czarną owcą w tym rządzie. - Jeżeli jestem w tym rządzie owcą, to białą. Bingo! Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: O Boże! Owce nami rządzą! 16.02.06, 08:05 I owszem. Wybrane przez stado baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
kn82 Re: Episkopat ma dość o. Rydzyka 16.02.06, 07:48 czy ojca tadeo nie mozna by bylo wyslac na misje gdzies daleko np. na marsa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś