felietonista.pl 17.02.06, 20:56 Medialne uśmiechy panów wicepremierów. Śliczne. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werter-6 Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o Ra... 17.02.06, 20:58 "Teatru ich ogromnego" ciąg dalszy Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars To jest jakis koszmarny sen 17.02.06, 21:00 nigdy nie przypuszczalem ze narod ktory po 50 latach wyzwolil sie z niewoli sowieckiej pozbedzie sie jej tak szybko....Lepper u wladzy...Brawo Profesorze Kaczynski....gratutluje Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kropka.kropka Re: Homosovieticus w duszach polskich gra! 17.02.06, 21:07 Rysiu, jak tam uszka? Zdrowia, stary! Odpowiedz Link Zgłoś
cienias-esbol TVP BĘDZIE BEZ ESBECKIE MAFII !!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 22:53 nareszcie gadają o obsadzeniu Rady Nadzorczej telewizji publicznej i strąceniu ze stołków polakożerców ! Odpowiedz Link Zgłoś
cienias-esbol Re: TVP BĘDZIE BEZ ESBECKIEJ MAFII !!!!!!!! 17.02.06, 22:56 cienias-esbol napisał: > nareszcie gadają o obsadzeniu > Rady Nadzorczej telewizji publicznej > i strąceniu ze stołków polakożerców ! najwyższa pora aby zaczęła działać polska telewizja !!!! bo tych szczekaczek-gadzinówek jak tvn, tvn24, polsatów itp nie można już wysłuchiwać ! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: TVP BĘDZIE BEZ ESBECKIEJ MAFII !!!!!!! 17.02.06, 23:16 A kto Ci każe to oglądać? "Polskie" Trwam i RM są dostępne w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Homosovieticus w duszach polskich gra! 17.02.06, 23:44 homosovieticus (akurat znam niezle Zinowiewa: wiem, za chwile znow beda za te uwage na mnie napadali tutaj) powoli zaczyna grac w duszach (jezeli takie posiadaja) redaktorow gw i ich sympatykow na forum: jest tylko jedna "sluszna prawda"; reszta musi byc zwalczona; najlepszym przykladem byly wyniki wczorajszej "ankiety" na temat RM: ponad 70% odpowiedzialo: "nie slucham i nie lubie"; najczystszy dowod myslenia ideologicznego; i cecha podstawowa homo sovieticusa Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Homosovieticus w duszach polskich gra! 17.02.06, 23:48 silesius.monachijski napisał: > > wczorajszej "ankiety" na temat RM: ponad 70% odpowiedzialo: "nie slucham i nie > lubie"; najczystszy dowod myslenia ideologicznego; i cecha podstawowa homo > sovieticusa No a co Ty myslisz, ze 70% slucha i lubi wielebnego??? Opanuj sie i pomysl, ludzie chca zyc normalnie a nie w swiecie prawie "orwellowskim" w wydaniu naszych czarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Homosovieticus w duszach polskich gra! 18.02.06, 00:24 ale to jest wlasnie swiat orwellowski: "nie slucham i nie lubie", czyli wydaje opinie na temat tego, co mi GW jako "opinie" (jedynie sluszna) podsuwa; tragedia ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > > wczorajszej "ankiety" na temat RM: ponad 70% odpowiedzialo: "nie sl > ucham i > nie > > lubie"; najczystszy dowod myslenia ideologicznego; i cecha podstawowa hom > o > > sovieticusa > > No a co Ty myslisz, ze 70% slucha i lubi wielebnego??? Opanuj sie i pomysl, > ludzie chca zyc normalnie a nie w swiecie prawie "orwellowskim" w wydaniu > naszych czarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: To jest jakis koszmarny sen 17.02.06, 21:04 alterpars napisał: > nigdy nie przypuszczalem ze narod ktory po 50 latach wyzwolil sie z niewoli > sowieckiej pozbedzie sie jej tak szybko....Lepper u wladzy...Brawo Profesorze > Kaczynski....gratutluje W kwestii formalnej, o ile wiem, to żaden z braciszków nie jest profesorem. To nie sen, to komedia pomyłek, w której reżyser jest ślepcem, aktorzy są w istocie pacynkami, a publiczność jest obłąkana, bądź całkiem już zobojętniała. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: To jest jakis koszmarny sen 17.02.06, 21:06 Zwyczajowo Lecha tytuluje się profesorem,a slyszalem to w "trwam" rydzykowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kropka.kropka Re: To jest jakis koszmarny sen 17.02.06, 21:07 A jak ciebie tytułują? Dziadzio Rysio? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: To jest jakis koszmarny sen 17.02.06, 21:12 Moniko z Grodziska, czy masz kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kropka.kropka [...] 17.02.06, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 [...] 17.02.06, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 ... to się w końcu zbudź cierpiący Werterze! 17.02.06, 21:09 Cieszę się, że jest jednak wielu oglądających TV Trwam o. Rydzyka! Powodzenia, werterze! Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: To jest jakis koszmarny sen 17.02.06, 21:10 werter-6 napisał: > Zwyczajowo Lecha tytuluje się profesorem,a slyszalem to w "trwam" rydzykowym. Zwyczajowo moherowy telewizorek nie jest najbardziej obiektywnym medium. Profesor Felietonologii Stosowanej. Zawsze do usług. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To jest jakis koszmarny sen 17.02.06, 21:16 felietonista.pl napisał: > > To nie sen, to komedia pomyłek, w której reżyser jest ślepcem, aktorzy są w > istocie pacynkami, a publiczność jest obłąkana, bądź całkiem już zobojętniała. Albo też poszła sobie z tego teatru... Odpowiedz Link Zgłoś
zibiwrocek Podziękuj Prof. Geremkowi i jego bandzie 17.02.06, 21:07 Każda akcja wywołuje reakcję. Jak zwalczali zaściankowość, klerykalizm, itp.itd. spychając ludzi o umiarkowanie prawicowych poglądach na margines to poszerzyli ten margines do niebotycznych wymiarów. Jak każdemu kto nie piał peanów o Michniku zarzucano antysemityzm to wychodowali sobie antysemitów bez semitów. Jak liberalizmem nazywali kolejne ograniczanie swobody gospodarowania i ciężary nakładane na ludzi to mają antyliberałów. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Podziękuj Prof. Geremkowi i jego bandzie 17.02.06, 21:08 Niestety masz rację, praw fizyki nie zmienisz! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Podziękuj Prof. Geremkowi i jego bandzie 17.02.06, 21:14 W zupełności się zgadzam z twoim wywodem, zibi! Michnik z Geremkiem "zżerają" własne ogony! Cóż rzec więcej? To typowy dla nich kanibalizm polityczny! Jak nie mogą zeżreć innych, to wpierniczają własnych (albo własne) a później...bulimia! Tylko niesmak i smród potężny zostaje! Ale są do tego akurat przyzwyczajeni! Odpowiedz Link Zgłoś
mattino Re: Podziękuj Prof. Geremkowi i jego bandzie 17.02.06, 21:50 > Jak liberalizmem nazywali kolejne ograniczanie swobody gospodarowania i ciężary > nakładane na ludzi to mają antyliberałów. Tylko ze libaralizm to wlasnie zmniejszanie ograniczen swobody gospodarowania i wiara ze kazdy lepiej wie co zrobic ze swoim zyciem i pieniedzmi. .. w odróżnieniu od obecnie rządzącgo prawicowego socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Fascynujące 17.02.06, 22:05 Rządy populistów to wina Michnika. (Oraz PO.) Antysemityzm to wina Michnika. (Oraz PO.) Ciężary nakładane na ludzi to wina Michnika. (Oraz PO.) Michnik musi odejść? (Oraz PO?) Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Dopisek 17.02.06, 22:06 Do wszystkich powyższych proszę dopisać "Oraz Geremek" :D Odpowiedz Link Zgłoś
mary.popins Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o Ra... 17.02.06, 21:02 hahahhahahha to smiech przez łzy jednakowoż, rodzina Adamsów miała tajemny konwent, pewnie dużo z tego wyniknie, Boże przypomnij sobie o Polsce przeciez lubisz górali itd Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 tajemne spotkanie... 17.02.06, 21:11 w męskim gronie, bez "koleżanek", alo za to w "święto kota"... dalej nie kontynuję, nie godzi się.. Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: tajemne spotkanie... 17.02.06, 21:14 radiomaryja1 napisał: > w męskim gronie, bez "koleżanek", alo za to w "święto kota"... dalej nie > kontynuję, nie godzi się.. Myślisz, że dlatego się tak cieszą? Odpowiedz Link Zgłoś
felietonista.pl Re: tytus, romek i atomek 17.02.06, 21:20 tmkmk napisał: > gruby, duzy i malpa Prawie oplułem herbatą ekranik. Proszę o ostrzeżenie, przed takimi tekstami. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Jak powiedział PAP Giertych, na spotkaniu... 17.02.06, 21:17 "nie rozmawiano o niczym, co by nie interesowało przynajmniej jednej ze stron". Buhahahahahahahahaha swietne! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 17.02.06, 21:33 "Jak powiedział PAP Giertych, na spotkaniu "nie rozmawiano o niczym, co by nie interesowało przynajmniej jednej ze stron". Przepiękny tekst. Nic dodać, nic ująć. Czy jest suchy chleb dla konia? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 17.02.06, 21:40 uu1 napisała: > "Jak powiedział PAP Giertych, na spotkaniu "nie rozmawiano o niczym, co by nie > interesowało przynajmniej jednej ze stron". > Przepiękny tekst. Nic dodać, nic ująć. > Czy jest suchy chleb dla konia? Dla konia się zawsze znajdzie..na przystawkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 17.02.06, 21:58 Że też Pan Bóg w swej wielkiej dobroci obdarował ludzi takimi pokładami głupoty. Reszta jest wynikowa. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 17.02.06, 22:08 Masz na myśli wyborców, którzy na takie cuś głosują? Zaczynam wątpić w tę wielką dobroć, przereklamowana :-) uu1 napisała: > Że też Pan Bóg w swej wielkiej dobroci obdarował ludzi takimi pokładami głupoty > . > Reszta jest wynikowa. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 17.02.06, 22:01 w jakiej tajemnicy do cholery? po to jestescie sponsorowani przez obywateli, zeby sie spowiadac publicznie z kazdego kroku! banda łachów to państwo zaczyna mnie boleć Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Ciekawe, czy o "tym" tez tam rozmawiano? 17.02.06, 22:02 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8192435&rfbawp=1140202393.495&ticaid=1119e#czytajdalej Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia SILESIUS, dlaczego!!!! 17.02.06, 22:20 Nie wypowiedziales sie w kwestii budowy Swiatyni za 20 milionow, miedzy innymi z molej kasy???? Bo jestes w Monachium i nie musisz placic??? Czy to jest zenujace dla Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: SILESIUS, dlaczego!!!! 17.02.06, 22:22 Szukalam Twojego nicka i...nic. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: SILESIUS, dlaczego!!!! 17.02.06, 22:33 nie; przeciez tam bedzie tez muzeum; poza tym wypowiadam sie na tematy, ktore mnie interesuja; temat swiatyni jakos mnie nie zainteresowal (ani pozyytywnie, ani negatywnie); nie naleze do tych forumowiczow, ktorzy komentuja kazdy mozliwy temat; po co? ginusia napisała: > Nie wypowiedziales sie w kwestii budowy Swiatyni za 20 milionow, miedzy innymi > > z molej kasy???? Bo jestes w Monachium i nie musisz placic??? Czy to jest > zenujace dla Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: SILESIUS, dlaczego!!!! 17.02.06, 22:39 silesius.monachijski napisał: > nie; przeciez tam bedzie tez muzeum; poza tym wypowiadam sie na tematy, ktore > mnie interesuja; To znaczy, ze budowa swiatyni cie interesuje ale za nasz pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: SILESIUS, dlaczego!!!! 17.02.06, 22:46 chcesz to zaskarz te ustawe; mnie ta sprawa malo interesuje(sczerze powiedziawszy) ginusia napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > nie; przeciez tam bedzie tez muzeum; poza tym wypowiadam sie na tematy, k > tore > > mnie interesuja; > To znaczy, ze budowa swiatyni cie interesuje ale za nasz pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: SILESIUS, dlaczego!!!! 17.02.06, 22:51 silesius.monachijski napisał: > chcesz to zaskarz te ustawe; mnie ta sprawa malo interesuje(sczerze > powiedziawszy) > >Wiadomo,ze malo Cie interesuje bo nie Ty placisz z podatkow. To jest wlasnie wasza metoda , zwijania sie jak cos przeszkadza!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mojazuza Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 17.02.06, 22:11 Widzę......... dwóch osłów: jeden spalony solarium (prostak); drugi prostak bez mejk up'u. Niech im ziemia lekką będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 17.02.06, 23:25 Może tak: niech oni będą lekcy dla ziemi. Tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 17.02.06, 22:16 Może jestem głupi ale widzę jasno iż demokracja w tym wydaniu jest bardziej niż kiedykolwiek po 1989 roku zagrożona. Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 17.02.06, 22:26 Juz niedlugo skoncza sie wasze glupkowate usmiechy,Roman ciagle gadasz glupoty,nie mowisz prawdy ,walczysz o miejsce w parlamencie a nie o ludzka krzywde ,to masz gleboko w tylnej czesci swego ciala,liczy sie szmal twoj i twego ojca, to najwieksza wada naszego prawa by mogli zasiadac w lawach poselskich ,senatorskich,euroejskich klany rodzinne,to trzeba zmienic i to jak najszybciej,jest kilka rodzin w sejmie ,najwiecej burdelu w samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Scisle tajne spotkanie "rady rozlamowej": PO, Sld 17.02.06, 22:26 i PD; jak dochodza sluchy, przywodcy tych trzech ugrupowan "kryptorzadzacych" spotkali sie dzisiaj poznym wieczorem przy okraglym meblu w Magdalence (pod honorowym patronatem: Jaruzelskiego, Mazowieckiego i Michnika) i deliberowali na strategia "wbicia klina" w PiS, i rozbicie zarowno rzadu, jak i opanowania Palacu Namiestnikowskiego (operacje ma sfinansowac niejaki Kulczyk Jan, osobisty skarbnik Kwasniewskiego - prezydenta bylego). . Z ostatniej chwili: niestety, nie udalo sie jednak dojsc do porozumiennia, zas z deliberowania wyszlo ogolne delirium tremens u wszystkich uczestnikow narady Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Psychiatra potrzebny czym prędzej 17.02.06, 23:13 silesiusie monachijski,to zaczyna wyglądać na początki choroby zwanej opętaniem.Bezustanne atakowanie PO,Michnika,czasem Kuronia zdradzają symptomy obłąkania na punkcie liberałów,intelektualistów. Czy ty przypadkiem nie zostałęś kiedyś zjechany w dyskusji z któryms z tych ludzi ? może chciałbyś przeprowadzić dogłębną psychoterapię z uwzględnieniem Twoich wyżej wymienionych fobii ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Psychiatra potrzebny czym prędzej 17.02.06, 23:30 alez bardzo sie mylisz; jak tylko spuentowalem "wybiorczosc" wyborczej, nasmiewajac sie w ten sposob z "obiektywizmu" GW i jej newsow; jakos nie starczylo im miejsca, zeby podac informacje o tym, ze w pO wrze po tym, jak Piskorski zaczal grozic Piterze; zas newsa o tym, jak Kwasniewski "kiwnal" skarb panstwa przy okazji wynajmowania lokalu dla swojej fundacji, GW podala duzo pozniej ni Gazeta Polska i onet; ja sie po prostu z tej ich "polityki informacyjnej" nasmiewam; zabronione? a ze twoje autorytety nie sa moimi (i vice versa) to tez przestepstwo? kto tu ma totalitarne ciagotki, he? gilu33 napisał: > silesiusie monachijski,to zaczyna wyglądać na początki choroby zwanej > opętaniem.Bezustanne atakowanie PO,Michnika,czasem Kuronia zdradzają symptomy > obłąkania na punkcie liberałów,intelektualistów. Czy ty przypadkiem nie zostałę > ś > kiedyś zjechany w dyskusji z któryms z tych ludzi ? może chciałbyś przeprowadzi > ć > dogłębną psychoterapię z uwzględnieniem Twoich wyżej wymienionych fobii ? Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Psychiatra potrzebny czym prędzej 17.02.06, 23:46 ty chyba faktycznie masz cos do GW i PO.Weźże chłopie poczytaj dokładnie gazetę a znajdziesz newsa o Piskorskim.Gazeta podaje bądź nie podaje newsów.To czy jest obiektywna czy nie to kwestia oceny dokonywanej przez oceniającego. Będzie logicznym, jeśli napiszesz : wydaje mi się, sądzę,wg mnie itd. Obiektywizm jest pojęciem funkcjonujacyn niezależnie od poglądów politycznych,to o czym Ty piszesz jest oceną do której masz skądinąd prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Psychiatra potrzebny czym prędzej 17.02.06, 23:55 a tak a propos jakie szkoły konczyłeś ? znaczy się w Polsce a nie w Krzyżakolandii ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Psychiatra potrzebny czym prędzej 18.02.06, 00:22 np. UJ gilu33 napisał: > a tak a propos jakie szkoły konczyłeś ? znaczy się w Polsce a nie w Krzyżakolan > dii ? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 UstawaLustracyjna idzieI-szy sekretarz dziś zagaił 17.02.06, 22:53 Dzisiejsz "spiskowe" wystąpienie J. Kaczyńskiego to przygrywka do dawno zapowiadanej ustawy o powszechnej lustracji. Będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 ZNANE MIEJSCE SPOTKANIA ! 17.02.06, 23:17 nie trzeba byc specjalnie rozgarnietym, żeby wiedzieć, gdzie też spotkały się te elyty umysłowe i polityczne z Paktu o nieagresji,konsolidacji,stabilizacji itd,itp. Jedyne rozsądne miejsce to piwnica z winami w rozgłosni Ojca Derektora. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski psychiatra pilnie poszukiwany! 17.02.06, 23:31 gilu33 napisał: > nie trzeba byc specjalnie rozgarnietym, żeby wiedzieć, gdzie też spotkały się t > e > elyty umysłowe i polityczne z Paktu o nieagresji,konsolidacji,stabilizacji > itd,itp. Jedyne rozsądne miejsce to piwnica z winami w rozgłosni Ojca Derektora > . Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: psychiatra pilnie poszukiwany! 17.02.06, 23:53 załamujesz mnie koleś.Nie stać Cię na bardziej rozgarnięte komentarze, tylko zrzynasz ze mnie ? Chyba za dużo piwa chlejesz w tym Monachium że przytępia Ci ździebko umysł? A może to biskość Alp i Berchtesgaden rozkojarza do tego stopnia,że nie potrafisz przyłożyć w miarę inteligetnie ? Idę spać, pomyśl zanim coś tam spłodzisz, poczytam rano. Byle bez tekstów z przytępawymi atakami na jąkającego się Michnika... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: psychiatra pilnie poszukiwany! 18.02.06, 00:21 nie przejmuj sie, ciebie juz nie skomuntuje, bo i nie ma czego i kogo komentowac gilu33 napisał: > załamujesz mnie koleś.Nie stać Cię na bardziej rozgarnięte komentarze, tylko > zrzynasz ze mnie ? Chyba za dużo piwa chlejesz w tym Monachium że przytępia Ci > ździebko umysł? A może to biskość Alp i Berchtesgaden rozkojarza do tego > stopnia,że nie potrafisz przyłożyć w miarę inteligetnie ? Idę spać, pomyśl zani > m > coś tam spłodzisz, poczytam rano. Byle bez tekstów z przytępawymi atakami na > jąkającego się Michnika... Odpowiedz Link Zgłoś
mario1919 Powinni to nazwać - RADA OCALENIA NARODOWEGO ;o) 17.02.06, 23:45 tak jak to ostatni "mesjasze" opisuą te bibki Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Wszechpolska Rada Ocalenia Narodowego??? 17.02.06, 23:47 Skrót trafny jak mało który. Odpowiedz Link Zgłoś
mikki74 A mnie się wydaje... 18.02.06, 00:00 A mnie się wydaje, że Giertych sięga po banana, którym zaraz poczęstuje małpę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkozerca Re: Na spotkaniu Rady Sygnatariuszy rozmawiano o 18.02.06, 02:23 maniak,kłamca i bydlak "rozmawiaja" o Polsce. ja pierdo1e to się dzieje naprawde.... Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyn1411 Trójka,przygłupów 18.02.06, 09:34 decyduje o losach mojej Ojczyzny.Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś