Dodaj do ulubionych

Dzisziejsze Maleshka Times bez ataku na PIS?

23.02.06, 05:47
Wyczerpała im sie amunicja? Straszeniem faszyzmem naród niewiele wskórali.
Szykują nową prowokację? Sądząc po obrzydliwym poście o "krążących po wawie,
pogłoskach,że Kaczor to gej" prowokacja może sięgnąć bruku. Już taką Urban
sprokurował o podpisanej lojalce przez Lecha Kaczyńskiego.

PS
Jestem ,żazenowany postawą forumowiczów, którzy za ruch gejowski dali by się
poćwiartować, a dla Kaczora stosują inną miare. Vide -wiewiórzasta. To jest
poziom błochowiak.
Obserwuj wątek
    • smok5 Tutaj o poziomie niektórych pstępowców: 23.02.06, 05:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053
      • kwaczka11 [...] 23.02.06, 05:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • emeryt.z.mojrzeszowa Re: Tutaj o poziomie niektórych pstępowców: 23.02.06, 07:18
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37294451&v=2&s=0
          • kropek_oxford Tylko Blizniakowi wolno byc gejem. Bo zbastowal 23.02.06, 12:03
            "Hiacyncik" kolo 60-tki:)))
            • mysz_polna5 Hej, hej ~ czerwony kapturku:)))) 23.02.06, 13:09
              kropek_oxford napisal:

-----

Odszedles, ale wrociles. Tyz dobrze :)))))))))))))))))! Ho ho!
        • tadeuszx Re: Tutaj o poziomie niektórych pstępowców: 23.02.06, 12:58
          kwaczka11 napisała:

> jarus to nie pierwszy gej, ktory gejow probowal niszczyc. to drobny nazista.
          > dlatego jest warty outingu.
          dziwaczka.. oj, przepraszam - dziwaczna opinia. Skąd wiesz? Kto ma jakie
          preferencje seksualne, to akurat mnie zupełnie nie interesuje. Ja dbam o swoje i
          tyle. Natomiast, żeby o kimś mówić, że jest takim czy owakim - trzeba mieć
          niezbite dowody. W przeciwnym razie jest to zwykłe oszczerstwo, użyte w jakimś
          niecnym celu. Wystawia ono świadectwo nie temu oskarżanemu, ale temu, który je
          rzuca. Świadectwo podłości. Dla jasności: nie jestem homo (chyba, że sapiens) i
          uważam to "zjawisko" za szkodliwe w skali globalnej i z punktu widzenia
          elementarnej zasady zachowania gatunku - podstawy wszelkiego życia, ale
          bezpodstawne oskarżenia? Po prostu podłość! Walczymy o racje? Walczmy
          argumentami. Jeśli któraś ze stron ucieka się do podłości, to widocznie brak jej
          logicznych argumentów merytorycznych. Dyskwalifikuja i poniża samą siebie. A
          jeśli jeszcze to wypływa ze środowisk, które same siebie określają jako "elita
          intelektualna"? Noooo...proszę Państwa, źle jest!
    • frau_blada Re: Dzisziejsze Maleshka Times bez ataku na PIS? 23.02.06, 11:51
      Eh, szkoda slow.
      Dwie miary, dwie oceny, dwa swiaty.
      • smok5 To jest zwykła hipokryzja. 23.02.06, 17:32
        Oni - (one) nie lubią "gejów" tak jak ja - ale udaja "postęp". Gdy tylko o
        "gejostwo" w sensie negatywnym próbuja zarzucić przeciwnikowi politycznemu -
        ukazują prawdziwe oblicze.

PS
        Informuję jednoczesnie oświeconych,że nie interesują mnie preferencje seksualne
        kogokolwiek. Nie znoszę tylko wyłażenia na platformę i machania przyrodzeniem.
        Wy kochani postępowcy jesteście bardziej zakłamani ode mnie
    • loppe Re: Dzisziejsze Maleshka Times bez ataku na PIS? 23.02.06, 11:52
      wiwiorzasta jest nienormalnie wredna
      • wiewiorzasta Buhahahahaha :)))))) 23.02.06, 17:41
        loppe napisał:

> wiwiorzasta jest nienormalnie wredna

Z twojej klawiatury traktuję to jak komplement :))))))))))
    • my.uczennice.vii.liceum Re: Dzisziejsze Maleshka Times bez ataku na PIS? 23.02.06, 11:55
      Ta homilia powinna im na tydzien wystarczyc:

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3176090.html
      • smok5 Cud - czy ktoś z Gie Wu zrozumiał Jarka? 23.02.06, 17:38
        serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3179219.html]
        Czy tylko cięzko im bronić ubekistan?
    • kropek_oxford Bo dzieki MISS Haber tylko PiSuary mu zostaly.:) 23.02.06, 12:01
      Zyje smoku i mam sie dobrze - ostatecznie ja w NORMALNYM kraju mieszkam: u nas
      sie SCIGA za kradziez 40 milionow (bo straty wzrosly, choc nie dalbym glowy, ze
      to owa banda zwinela i te extra 15 ).
      • owsienko Gabrycha! Wiedziałam że długo nie wytrzymasz. 23.02.06, 12:16
      • frau_blada Re: Bo dzieki MISS Haber tylko PiSuary mu zostaly 23.02.06, 12:24
        Tobie watkow z miss Haber nie kasuja. Ciekawe dlaczego...
        Jednak jestes uzalezniony/a od FK. To dobrze, bo nawet leszab byl niepocieszony
        po Twoim ,,odejsciu''
        :)))))))))))))))

kropek_oxford napisał:

> Zyje smoku i mam sie dobrze - ostatecznie ja w NORMALNYM kraju mieszkam: u nas
        > sie SCIGA za kradziez 40 milionow (bo straty wzrosly, choc nie dalbym glowy, ze
        >
        > to owa banda zwinela i te extra 15 ).

Moze jednak beda mieli pieniadze na utrzymanie GW. Byloby niedobrze, gdyby
        zniknal dziennik z polskiego rynku prasowego.
    • atropa_belladonna Re: Dzisziejsze Maleshka Times bez ataku na PIS? 23.02.06, 12:32
      smok5 napisał:
      > PS
      > Jestem ,żazenowany postawą forumowiczów, którzy za ruch gejowski dali by się
      > poćwiartować, a dla Kaczora stosują inną miare. Vide -wiewiórzasta. To jest
      > poziom błochowiak.

To nie jest stosowanie innej miary do Jarka K. niż do Biedronia, tylko zwyczajna
      niechęć do hipokryzji.
      • tadeuszx Re: Dzisziejsze Maleshka Times bez ataku na PIS? 23.02.06, 13:03
        Od kiedy i na jak długo?
        • atropa_belladonna Re: Dzisziejsze Maleshka Times bez ataku na PIS? 23.02.06, 13:28
          Niechęć do hipokryzji? Od zawsze i forever :)
    • a.adas Maleshka jest ok! 23.02.06, 13:10
      wyczuł wrogie knowania Kurania
      wyśledził i młodego Rokitę

znaczy sie zachował czujność narodową

Medal mu się w IV RP należy!
      • a.adas Re: Maleshka jest ok! 23.02.06, 13:11
        Kuroń głupku, Kuroń!
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Każdy kto nie był TW nie zasługuje 23.02.06, 13:14
        na miano Prawdziwego Polaka z dziada prodziada. Innymi słowy ten kto nie był TW
        jest żydem. Jak frau_blada.
        • a.adas Re: Każdy kto nie był TW nie zasługuje 23.02.06, 13:42
          Swoją drogą, jako bardzo młody i naiwny człowiek, czasem sie zastanawiam, który
          to z jastrzębi (złośliwi napisaliby sępów) lustracji - antykomunistycznych z
          dziada pradziada (choćby na tym Forum) - ma swoją teczkę w IPN. I który złożył
          wniosek o jej udostępnienie. I który odważył się tam zajrzeć.

Bo w to, ze najbardziej krzyczący za lustarcją nie dali ani jednego powodu do
          znalezienia się w archiwach SB, to ja - młody człowiek - nie wierzę...
    • tukryn1 Re: Dzisziejsze Maleshka Times bez ataku na PIS? 23.02.06, 13:16
      Zarzuty chwilowo się wyczerpały. Może by coś podsunąć? Na przykład J. Kacz.
      mowi brzydkie wyrazy, bije dzieci, nie mówi "dzień dobry". nie je mięsa, nosi
      tiszert z napisem: mam gronkowca złocistego, nosi kapelusz, nie nosi kapeusza.
      Każdy zarzut jest dobry.
    • wiewiorzasta Re: Dzisziejsze Maleshka Times bez ataku na PIS? 23.02.06, 17:40
      Gdybyś Smoku wytarł jad z monitora, łzy rozpaczy za niewinnością z ocząt i
      uruchomił zwoje mózgowe potrzebne do analitycznego myślenia, to może byś był w
      stanie przeczytać ze zrozumieniem to, co napisałam w wątku o rzekomych kwitach
      na Jarosława.
      Ale rozumiem, że u ciebie się pewne rzeczy się włączają, gdy czytasz coś
      krytycznego o PiSujach (jadzianki i kanaliki łzowe), a pewne rzeczy wyłaczają
      (myślenie). Tak już masz - twoja osobista tragedia. Współczuję tylko najbliższym.
      • smok5 Wczoraj pokazałąś oblcze hipokrytki 23.02.06, 17:51
        traktując homoseksualizm jako zło. Ja się z tym zgadzam ,ale ty wylewałaś jad w
        obronie "marszów równości" , ale gdy teraz dla dokopania znienawidzonemu
        Kaczorowi jesteś gotowa podzielić poglądy Młodzieży Wszechpolskiej.
        • wiewiorzasta Re: Wczoraj pokazałąś oblcze hipokrytki 23.02.06, 17:58
          smok5 napisał:

> traktując homoseksualizm jako zło.
          > Ja się z tym zgadzam ,ale ty wylewałaś jad
          > w
          > obronie "marszów równości" , ale gdy teraz dla dokopania znienawidzonemu
          > Kaczorowi jesteś gotowa podzielić poglądy Młodzieży Wszechpolskiej.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37330053
          Masz wątek. Są w nim moje wypowiedzi. A teraz poproszę o cytaty, w których
          potraktowałam homoseksualizm jako zło i z których wynika, że jestem gotowa
          podzielić poglądy MW.
          • smok5 [...] 23.02.06, 18:03
            • wiewiorzasta A od kiedy ja jestem 'cimokio'? 23.02.06, 18:07
              Masz podać _moje_ wypowiedzi z podanego wątku na zadany temat, a nie szukać
              tematu zastępczego.
            • wiewiorzasta Jeszczę cię powinnam poprosić o przykłady 23.02.06, 18:10
              mojego "jadu" w kwestii Marszu Równości, ale szkoda mi cię narażać na koszty -
              nowy monitor kosztuje, a ten którego używasz moze nie wytrzymać takiej ilości
              śliny...
              • smok5 Przeczytaj swoje posty pomyśl 23.02.06, 18:15
                insynuacje,pomówienia - generalnie DNO. To jest tak jak bym o tobie pisał "czy
                to że na mieście mówią,że jesteś k.wą to gra służb czy nie , ale ja bym się nie
                zmartwił". Przytoczyć może twoje słowa?

• wiewiorzasta Smoku - cytaty, albo odszczekaj! 23.02.06, 18:22
                  1. w sprawie mojego rzekomego uznania homoseksualizmu jako zło,
                  2. w sprawie zmiany wolty w sprawie homoseksualizmu z powodu mojej rzekomej
                  nienawiści do Kaczyńskiego i dobiegnięciu w poglądach do MW.

Raz, dwa!

A teraz jeszcze dorzuć:
                  3. moje rzekome insynuacje.

Myk, myk, albo odszczekaj. I nie obchodzą mnie twoje wymysły, tylko _fakty_
                  czyli cytaty.
                  • smok5 Insynuacje, służby, wiewiórzasta służby i uciecha 23.02.06, 18:25
                    Autor: wiewiorzasta
                    Data: 22.02.06, 23:06

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
                    ferrara3 napisał:

> na J.Kaczyńskiego mówiące o tym, iż SB ma kwity i zdjęcia stanowiące o tym iż
                    > jest geje. Podobno teczki wyciekły z IPN i archiwum MSW , przed objęciem
                    > posad przez Dorna,Wassermanna itp

Walka w służbach i o służby? Wcale by mnie to nie zdziwiło, ani nie zmartwiło :)
                    • wiewiorzasta Smoku cytaty na zadany temat - albo hau hau! 23.02.06, 18:28

• smok5 Nie będę odszczekiwał 23.02.06, 18:31
                    jest mi tylko przykro,że podobno "inteligentni z dużego miasta" włączają się do
                    duskusji "z uciechą" w rynsztoku.

Jestem tutaj twardogłowym pisowcem i prawicowcem-widziałąś mni ekiedyś bym
                    zajmował się życiem seksualnym cimoszewicza, tuska. czy millera? Straciłaś u
                    mnie odtrobinę szacunku, który miałem do ciebie.
                    • wiewiorzasta Jesteś oszczercą Smoku 23.02.06, 18:41
                      i wstrętnym małym hipokrytą.

smok5 napisał:

> jest mi tylko przykro,że podobno "inteligentni z dużego miasta" włączają się d
                      > o
                      > duskusji "z uciechą" w rynsztoku.

Przypomnę ci to przy okazji lustracji w KK. A może ci już teraz przypomnieć,
                      hipokryto i kłamczuchu?

> Jestem tutaj twardogłowym pisowcem i prawicowcem-widziałąś mni ekiedyś bym
                      > zajmował się życiem seksualnym cimoszewicza, tuska. czy millera? Straciłaś u
                      > mnie odtrobinę szacunku, który miałem do ciebie.

Cóż - złapałem cię po raz kolejny na kłamstwie i manipulacji - domyślam się, że
                      boli.

A tu moja wypowiedź z omawianego, w której jest zawarte wszystko to, co wolałeś
                      pominąć szerokim łukiem, bo wolałeś pomówienia mojej osoby:

"Ja tam się w ploty nie bawię, a i guzik mnie obchodzi z kim Jarosław sypia(ł)
                      czy kogo kocha(ł) .
                      Ale - gdyby się okazało, ze są jakieś kompromitujące kwity 'służbowe' na niego w
                      tej kwestii, wcale bym się nie zmartwiła, bo obnażyłoby to jego hipokryzję,
                      której istotę opisałam wyżej."

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37335782
                      A tu opis hipokryzji:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37334895
                      Jak dla mnie Smoku, właśnie pukasz od spodu.

EOT.
                      • smok5 To co podajesz to już po tym jak w11mil 23.02.06, 18:47
                        złapał ię na hipokryzji i "uciesze". Próbowałaś jakoś wybrnąć. Uczstniczyłaś do
                        tego momentu jako uczestnik wymiany pomówień i bezpodstawnych oskarzeń. Koniec,
                        kończę szkoda słów.
                        • wiewiorzasta Smoku, nie pogrążaj się, bo niżej nic nie ma 23.02.06, 18:53
                          smok5 napisał:

> złapał ię na hipokryzji i "uciesze". Próbowałaś jakoś wybrnąć. Uczstniczyłaś do
                          > tego momentu jako uczestnik wymiany pomówień i bezpodstawnych oskarzeń.

Jaka 'wymiana', jakich 'pomówień', jakich 'oskarżeń', jakie 'złapanie'?
                          Od kilku postów proszę cię o podanie przykładów, a jedyne co potrafisz to tylko
                          gołosłownie jęczeć.

> Koniec,
                          > kończę szkoda słów.

Słusznie. Powinieneś się wstydzić - kłamco i oszczerco.
                          • smok5 Nie wiesz dlaczego mi zlikwidowali post? 23.02.06, 19:07
                            Użyłem takich samych słów jak wy?
                            • wiewiorzasta Re: Nie wiesz dlaczego mi zlikwidowali post? 23.02.06, 19:12
                              smok5 napisał:

> Użyłem takich samych słów jak wy?

1. Pomyliłeś mnie z Ferrarą - jego zacytowałeś. Ale to się zdarza, gdy ktoś
                              zamiast myśleć strzyka jadem.
                              2. Nie mów do mnie językiem wyniesionym z domu albo zebrań lokalnej komórki PZPR
                              - już cię kilka razy prosiłam.
                              3. Przeczytaj netykietę i się do niej stosuj.
                              4. Idź się napij zimnej wody. Podobno pomaga.
                    • my.uczennice.vii.liceum Re: Nie będę odszczekiwał 23.02.06, 20:07
                      Seks i polityka? Yummy & spicy.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37334676&a=37337473
                      "Tusk: Robię to w domu w Sopocie i to wyłącznie wtedy, gdy żona w chwili
                      łaskawości dopuści mnie...
                      ...do przechowywanego na strychu kuferka z mundurem?"

No ale gdzie nam do finezji Wiewiorzastej:

"Ale - gdyby się okazało, ze są jakieś kompromitujące kwity 'służbowe'
                      na niego w tej kwestii, wcale bym się nie zmartwiła, bo obnażyłoby to jego hipokryzję, której istotę opisałam wyżej."
                      "Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym
                      homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a
                      jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem."

Niestety nie rozrozniasz open gey (tacy ze schwanzparade) od tradycyjnych
                      pedrylkow. W dodatku uwazasz, ze jak ktos jest w drugiej grupie, to musi
                      byc w pierszej, a jak nie to hipokryta.
                      Nie kazdy przyglup jest psychopata, nie kazdy Zyd Hasydem.

Czy slyszalas kiedys o wojujacej ciemnocie?
                      • wiewiorzasta Re: Nie będę odszczekiwał 23.02.06, 20:14
                        my.uczennice.vii.liceum napisała:

> Niestety nie rozrozniasz open gey (tacy ze schwanzparade) od tradycyjnych
                        > pedrylkow. W dodatku uwazasz, ze jak ktos jest w drugiej grupie, to musi
                        > byc w pierszej, a jak nie to hipokryta.
                        > Nie kazdy przyglup jest psychopata, nie kazdy Zyd Hasydem.

A możecie napisać, skąd wyciągnęłyście powyższe wnioski? Bo raczej na pewno nie
                        z moich postów w omawianej dyskusji. Więc?

> Czy slyszalas kiedys o wojujacej ciemnocie?

A słyszałyście kiedyś o czytaniu ze zrozumieniem? Pomaga przeczytanie całości, a
                        nie tylko kawałka (chociaż Smok najwyraźniej się od was własnie tego nauczył) i
                        umiejętność wyciągania prostych wniosków, zamiast gmerania między
                        nieistniejącymi wierszami. Nawet wam powinno się udać.
                        • my.uczennice.vii.liceum Re: Nie będę odszczekiwał 23.02.06, 20:21
                          wiewiorzasta napisała:
                          > A możecie napisać, skąd wyciągnęłyście powyższe wnioski?

Wprost z cytatow, ktore sama podalas

Nie kazdy przyglup popiera psychopatow, nie kazdy Zyd Hasydow.

Nawiasem mowiac, skad wiesz komu "się było (lub nadal jest) aktywnym
                          homoskesualistom"?
                          W G-Wnie napisali?
                          • frau_blada Ja oczom nie wierze. Chcecie wiewiorzasta 23.02.06, 20:26
                            nawracac?
                            Bez szans. Wiwiorzasta padnie, a nie da sobie wcisnac niczego poza
                            potwierdzeniem wlasnych argumentow.
                            To uparta bestia, zadna tam wiewiora.
                            • my.uczennice.vii.liceum Re: Ja oczom nie wierze. Chcecie wiewiorzasta 23.02.06, 20:35
                              My tradycyjnie, siostro - pokpiwamy sobie z roznych pogladow.
                              Wiewiorzasta jak widzisz juz padla, pewnie robi kolacje.
                            • wiewiorzasta Re: Ja oczom nie wierze. Chcecie wiewiorzasta 23.02.06, 20:36
                              frau_blada napisała:

> nawracac?

Heh :) Nawracać? :)))))))

> Bez szans. Wiwiorzasta padnie, a nie da sobie wcisnac niczego poza
                              > potwierdzeniem wlasnych argumentow.
                              > To uparta bestia, zadna tam wiewiora.

Nie lubię jak mi się wciska dziecko w brzuch ;) i obce myśli w klawiaturę.
                          • wiewiorzasta Re: Nie będę odszczekiwał 23.02.06, 20:35

> Wprost z cytatow, ktore sama podalas

Mówiłam, żebyście przeczytały całość, prawda?

Macie źródełko:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37331449
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37334930
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37335361
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37335564
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37335782
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37335929
                            Miłej lektury, a po niej poproszę jeszcza raz o odpowiedź na pytanie zadane
                            wcześniej.

> Nawiasem mowiac, skad wiesz komu "się było (lub nadal jest) aktywnym
                            > homoskesualistom"?
                            > W G-Wnie napisali?

Nie bardzo rozumiem co mam wiedzieć.
                            • my.uczennice.vii.liceum Chyba przesadzasz, 23.02.06, 20:41
                              jak nam wrzucisz linki do dziel Lenina, to myslisz ze przeczytamy?
                              wiewiorzasta napisała:
                              > Mówiłam, żebyście przeczytały całość, prawda?
                              Wystarczy nam fragment, a znamy Was nie od dzis.
                              Ponadto wiemymy co piszemy, w przeciwienstwie do Was, Wiewiorzasta
                              > Nie bardzo rozumiem co mam wiedzieć.
                              Poza tym, to my tu zadajemy pytania, a Wy macie odpowiadac.
                              • wiewiorzasta Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 20:46

> jak nam wrzucisz linki do dziel Lenina, to myslisz ze przeczytamy?

Zakładam, że znacie na pamięć, więc szkoda mojego wysiłku.

> Wystarczy nam fragment, a znamy Was nie od dzis.

Nas? Ja występuję w pojedyńczej postaci, w przeciwieństwie do was, Uczennice.

> Ponadto wiemymy co piszemy, w przeciwienstwie do Was, Wiewiorzasta

Wydaje się wam, bo rośniecie. Jak przejdzie burza hormonów zrozumiecie, że świat
                                nie jest taki prosty.

> Poza tym, to my tu zadajemy pytania, a Wy macie odpowiadac.

A jakie było pytanie?
                                • my.uczennice.vii.liceum Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 20:50
                                  Niestety nie rozrozniasz open gey (tacy ze schwanzparade) od tradycyjnych
                                  pedrylkow. W dodatku uwazasz, ze jak ktos jest w drugiej grupie, to musi
                                  byc w pierszej, a jak nie to hipokryta.
                                  Nie kazdy przyglup jest psychopata, nie kazdy Zyd Hasydem.
                                  • wiewiorzasta Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 20:55
                                    Zestawcie sobie dwa pojęcie: aktywny seksualnie i absytent seksualny (żyjący w
                                    celibacie) - może ci wyjdzie właściwa odpowiedź.
                                    • my.uczennice.vii.liceum Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 21:14
                                      Niestety nie wyjdzie.
                                      Zainteresowala nas wypowiedz
                                      Nastepnie ją skomentowalysmy.

Widocznie nie jestes zdolna przyznac nam racji, bo innego wyjasnienia
                                      tego wlasnie cytatu nie widzimy.
                                      Nadal czekamy, wrocimy za godzine.
                                      • wiewiorzasta Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 21:26

> Niestety nie wyjdzie.
                                        > Zainteresowala nas wypowiedz
                                        > "Naprawdę nie wiesz? Na tym, że się było (lub nadal jest) aktywnym
                                        > homoskesualistom (na żyjących w celibacie nie ma kwitów esbeckich), a
                                        > jednocześnie mieszanie ludzi o tej samej orientacji z błotem."
                                        > Nastepnie ją skomentowalysmy.
                                        >
                                        > Widocznie nie jestes zdolna przyznac nam racji, bo innego wyjasnienia
                                        > tego wlasnie cytatu nie widzimy.

To już jest wasz problem. Mówiłam, żebyście przeczytały coś, o czym staracie się
                                        dyskutować. Gdybyście to zrobiły, to rozpoznałybyście tę odpowiedź, a tak
                                        wychodzicie na dziecinne uparciuchy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37335361
                                        • my.uczennice.vii.liceum Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 21:39
                                          To nie my sie staramy tylko Ty nie potrafisz.
                                          Nic dziwnego, skoro nie pamietasz co pisalas 10 postow wczesniej.

Cytowalysmy stad:
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37337789&a=37384512
                                          Tu otworzylysmy podany link
                                          i tez zacytowalysmy.
                                          Sama ulozylas tak przepiekna calosc!
                                          ROTFL
                                          • wiewiorzasta Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 22:13

> To nie my sie staramy tylko Ty nie potrafisz.

Jedyne czego nie potrafię, to podążyć po płaskowyżach waszych umysłów :(

> Nic dziwnego, skoro nie pamietasz co pisalas 10 postow wczesniej.

Cóż - to mały pikuś w porównaniu z nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem i
                                            myślenia analitycznego.

> Cytowalysmy stad:
                                            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37337789&a=37384512
                                            > Tu otworzylysmy podany link
                                            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37330053&a=37334895
                                            > i tez zacytowalysmy.
                                            > Sama ulozylas tak przepiekna calosc!
                                            > ROTFL

Nie bardzo wiem, co tak ładnie ułożyłam, bo żeby zrozumieć to chyba bym musiała
                                            użyć żelazka, a niestety w naprawie od kilku dni.

Ale piszcie sobie dalej wyssane z palca bzdury na mój temat czy na temat tego
                                            czego nie napisałam - popatrzę z ciekawością, co możecie jeszcze ciekawego
                                            wymyśleć. W tym jesteście naprawdę kreatywne.
                                            • my.uczennice.vii.liceum Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 23:55
                                              To dowiemy sie w koncu, jak to jest z ta hipokryzja u pedrylkow
                                              i czy dziela sie na podgrupy?
                                              Przy okazji zapytamy czy pisalas o kims konkretym, czy tylko tak
                                              sobie, ogolnie.
                                              PS
                                              Prosimy o odpowiedz, a nie o kolejne zadanie domowe.
                                              • hulaj_dusza Re: Chyba przesadzacie, panny, z tym 'rżnięciem 24.02.06, 02:07
                                                głupa'...;)))
                                                • hulaj_dusza Re: P.S. 24.02.06, 02:09
                                                  Chętnie wytlumaczę, na czym polega hipokryzja Jarosława K.
                                                  "w temacie" homoseksualizmu...

Ale coś za coś, ok? ;)))
                                                  • mysz_polna5 Re: P.S. 24.02.06, 02:46
                                                    hulaj_dusza napisał:

> Chętnie wytlumaczę, na czym polega hipokryzja Jarosława K.
                                                    > "w temacie" homoseksualizmu...
                                                    >
                                                    > Ale coś za coś, ok? ;)))

O!zesz!q! ... nie strasz!
                                                    >
                                                  • hulaj_dusza Re: P.S. 24.02.06, 02:51
                                                    mysz_polna5 napisała:

> hulaj_dusza napisał:
                                                    >
                                                    > > Chętnie wytlumaczę, na czym polega hipokryzja Jarosława K.
                                                    > > "w temacie" homoseksualizmu...
                                                    > >
                                                    > > Ale coś za coś, ok? ;)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > O!zesz!q! ... nie strasz!
                                                    > >

Nie bój sie, lubię zwierzęta! Nawet te związane z kaczkami...:)))
                                                  • mysz_polna5 Re: P.S. 24.02.06, 02:55
                                                    hulaj_dusza napisał:

> Nie bój sie, lubię zwierzęta! Nawet te związane z kaczkami...:)))

O boszszee, czyzbym miala okolicznosc z zoofilem! Spotkanie 3 stopnia biore pod
                                                    uwage! HO HO!
                                                  • hulaj_dusza Re: P.S. Jak widze, tylko jedno skojarzenie 24.02.06, 02:59
                                                    masz w łebku. Współczuję;)))

mysz_polna5 napisała:

> hulaj_dusza napisał:
                                                    >
                                                    > > Nie bój sie, lubię zwierzęta! Nawet te związane z kaczkami...:)))
                                                    >
                                                    >
                                                    > O boszszee, czyzbym miala okolicznosc z zoofilem! Spotkanie 3 stopnia biore
                                                    pod
                                                    >
                                                    > uwage! HO HO!
                                                  • mysz_polna5 Re: P.S. Jak widze, tylko jedno skojarzenie 24.02.06, 03:14
                                                    hulaj_dusza napisał:

> masz w łebku .... mam sporo + poczucie humoru!

> Współczuję;))) .... czego?

• hulaj_dusza Re: P.S. Jak widze, tylko jedno skojarzenie 24.02.06, 03:27
                                                    mysz_polna5 napisała:

> hulaj_dusza napisał:
                                                    >
                                                    > > masz w łebku .... mam sporo + poczucie humoru!
                                                    >
                                                    > > Współczuję;))) .... czego?
                                                    >

Braku innych skojarzeń...

Dobrej nocy, zwierzątko-kaczątko!:)))
                                                  • mysz_polna5 Re: P.S. Jak widze, tylko jedno skojarzenie 24.02.06, 03:31
                                                    hulaj_dusza napisał:

> mysz_polna5 napisała:
                                                    >
                                                    > > hulaj_dusza napisał:
                                                    > >
                                                    > > > masz w łebku .... mam sporo + poczucie humoru!

> >
                                                    > > > Współczuję;))) .... czego?
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Braku innych skojarzeń...
                                                    >
                                                    > Dobrej nocy, zwierzątko-kaczątko!:)))

Przeczytaj to jutro ... jak wytrzezwiejesz. Dzis koncept ... padl! O'le!
                                                  • my.uczennice.vii.liceum My tu sobie spokojnie wrzucamy patyczki z jednej 24.02.06, 03:01
                                                    strony mostu, czekajac na odpowiedz pani Profesor po drugiej stronie,
                                                    gdy nieoczekiwanie wyplywa, zgadnijcie kto, no wlasnie- Hulajdusza.
                                                    Insynuujac w dodatku prof. Wiorzastej obsmarowywanie Jar. Kacz.
                                                    Zobaczysz jutro, ze pisala jak najbardziej ogolnie, naukowo
                                                    i teoretycznie.
                                                    Znamy takich, co chetnie to, albo tamto, zawsze z wywieszonym jezorem
                                                    i oblednym wzrokiem. Tak wiec, dziekujemy, nie skorzystamy, a jezeli
                                                    jarają Cie oblesne tematy to moze cos o termosie pana Jacka zapodaj.
                                                  • hulaj_dusza Re: Sądząc po liczbie postów - to was o wiele 24.02.06, 03:07
                                                    bardziej te tematy "jarają" niż mnie...

Co chcecie wiedzieć o termosie Jacka Kuronia?
                                                    I dlaczego uważacie, że ma to związek z Jarkiem-gejem?
                                                  • my.uczennice.vii.liceum Sprobuj moze tak jak my... 24.02.06, 03:16
                                                    Stoisz sobie z ramionami przewieszonymi przez balustradke
                                                    i spokojnie celujesz patyczkiem.
                                                    A nie zeby denerwowac sie po pierwszej odpowiedzi.
                                                    (Kubusia Puchatka poznalysmy jak mialysmy 4 lata)
                                                • wiewiorzasta Re: Chyba przesadzacie, panny, z tym 'rżnięciem 24.02.06, 02:42
                                                  :))))))))))

Mogę rozpuścić trochę plot i pomówień przy okazji? ;)
                                                  • hulaj_dusza Re: Chyba przesadzacie, panny, z tym 'rżnięciem 24.02.06, 02:52
                                                    wiewiorzasta napisała:

> :))))))))))
                                                    >
                                                    > Mogę rozpuścić trochę plot i pomówień przy okazji? ;)
                                                    >

Jasne! Please...;)))
                                                  • wiewiorzasta Re: Chyba przesadzacie, panny, z tym 'rżnięciem 24.02.06, 03:06
                                                    hulaj_dusza napisał:

> wiewiorzasta napisała:
                                                    >
                                                    > > :))))))))))
                                                    > >
                                                    > > Mogę rozpuścić trochę plot i pomówień przy okazji? ;)
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Jasne! Please...;)))

Trzeba poczekać na okazję ;)))
                                                  • my.uczennice.vii.liceum Re: Chyba przesadzacie, panny, z tym 'rżnięciem 24.02.06, 03:05
                                                    wiewiorzasta napisała:
                                                    > Mogę rozpuścić trochę plot i pomówień przy okazji? ;)

I wszystko, co oprocz powyzszego potrafisz.
                                                  • my.uczennice.vii.liceum No dobra, to chociaz te polploty i polpomowienia 24.02.06, 03:10
                                                    laduj pani
                                                  • my.uczennice.vii.liceum Wspolczujemy p.prof z powodu tej strasznej migreny 24.02.06, 03:19
                                                  • wiewiorzasta Raczej alergii - ale dziękuję i dobrej nocy. 24.02.06, 03:23

• my.uczennice.vii.liceum Tak, tez zauwazylysmy, alergia na udzielanie 24.02.06, 03:26
                                                    konkretnych odpowiedzi, moze Pani z tego nie wyjsc, pani Profesor.
                                                  • hulaj_dusza Współczuję wam, panny, z powodu braku inwencji:))) 24.02.06, 03:23

• my.uczennice.vii.liceum i spokojnie celujesz patyczkiem 24.02.06, 03:29
                                                    nic nie pisalysmy, zeby siusiac do rzeczki
                                    • frau_blada Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 21:15
                                      Wiwiorzasta, naprawde nie jest wazne czy polityk ma tylny czy przedni naped.
                                      Moj znajomy, ktory wyczuwa gejow z racji preferencji seksualnych, twierdzi, ze
                                      pewnien polityk PO ma zone tylko dla zalony swoich preferencji. Czy sadzisz, ze
                                      warto dyskutowac ktory to polityk i co robi wieczorem pod kolderka.
                                      Preferencje seksualne sa prywatna sprawa ludzi.

NIe mam ochoty ogladac parad, ani tych co wytykaja gejow palcyma. :)
                                      • wiewiorzasta Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 21:28
                                        Wątek wyleciał na Oślą, więc może nie zdążyłaś przeczytać, więc zacytuję (bo nie
                                        chce mi się pisać od nowa tego samego):

"A czy ja w to wnikam? Guzik mnie to obchodzi.

Ale - każda osoba homoseksualna będzie dla mnie hipokrytą, gdy powie głośno i
                                        publicznie, że osoby homoseksualne nie powinny być na przykład nauczycielami. I
                                        gdy zacznie wartościować, że miłość heteroseksualna jest właściwa i dobra, a
                                        homoseksualna zła i niemoralna. Zawsze pozostaje milczenie."

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=37386943&a=37390751
                                        • frau_blada Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 21:57
                                          A nie przyszlo Ci do glowy, ze wlasnie takie osoby moga sie najzwyczajniej w
                                          swiecie wypowiadac na rozne tematy bez oglaszania swiatu swoich preferencji. Czy
                                          homoseksualisci otwarci, ktorzy mowia, ze homoseksualisci nie powinni miec prawa
                                          do adopcji dzieci to tez hipokryci?
                                          Czy ty wypowiadajac jakas kwestei ciagle myslisz, ze jestes bi-, homo lub
                                          heteroseksualna?
                                          Co ma piernik do wiatraka?
                                          • wiewiorzasta Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 22:22
                                            frau_blada napisała:

> A nie przyszlo Ci do glowy, ze wlasnie takie osoby moga sie najzwyczajniej w
                                            > swiecie wypowiadac na rozne tematy bez oglaszania swiatu swoich preferencji.

A niech się wypowiadają, niech się ukrywają, co zresztą jestem w stanie
                                            zrozumieć. Ale niech nie udają świętoszków, na miłość Bogini!

> Czy
                                            > homoseksualisci otwarci, ktorzy mowia, ze homoseksualisci nie powinni miec praw
                                            > a
                                            > do adopcji dzieci to tez hipokryci?

To nie jest analogiczna sytuacja. Tacy ludzie mówią m.in. w swoim imieniu i
                                            oceniają sytuację od wewnątrz.

> Czy ty wypowiadajac jakas kwestei ciagle myslisz, ze jestes bi-, homo lub
                                            > heteroseksualna?
                                            > Co ma piernik do wiatraka?

Nie chodzi o wypowiadanie się w "jakiejś" kwestii, a wypowiadanie się w sposób
                                            wartościujący o konkretnych kwestiach - w tym momencie dotyczących seksualności.

Kilka lat temu pewnien republikański kongresmen amerykański "gnojący"
                                            homoseksualistów zrezygnował ze stanowiska, przyznając się jednocześnie, że od
                                            kilkudziesięciu lat prowadzi podwójne życie - z jednej strony żona, dzieci, a z
                                            drugiej długoletni kochanek. Zrezygnował nie dlatego, że jest gejem, ale
                                            dlatego, że był hipokrytą, bo szczególnie ostro sprzeciwiał się publicznie
                                            manifestacjom czy związkom jednopłciowym.
                                            • frau_blada Dalej nie widzisz roznicy 23.02.06, 22:37
                                              Wypowiadanie sie czy geje moga adoptowac dzieci, czy powinni uczyc w szkolach,
                                              czy moga zawierac zwiazki to jedna sprawa.
                                              Bycie gejem to druga.
                                              To tak jakby mezatki nie mogly sie wypowiadac w sprawie rozwodow, kawalerow albo
                                              dziewictwa.

Pan amerykanski senator byl hipokryta, bo mowil co innego i czynil co innego. To
                                              nie ma nic wspolnego z jego pogladami na role gejow w spoleczenstwie.

Chyaba sie nie zrozumiemy dzisiaj.
                                              • wiewiorzasta Re: Dalej nie widzisz roznicy 23.02.06, 23:20
                                                frau_blada napisała:

> Wypowiadanie sie czy geje moga adoptowac dzieci, czy powinni uczyc w szkolach,
                                                > czy moga zawierac zwiazki to jedna sprawa.

Takie wypowiedzi są zawsze w jakiś sposób wartościujące. Albo pozytywnie -
                                                podparte przekonaniem, że nie jest to nic złego czy niewłaściwego, albo
                                                negatywnie - i tu najczęściej podparte jest to moralnością. Jeśli ktoś się
                                                zachowuje niemoralnie, bo np. oszukuje żonę i najbliższych, to jak może mieć
                                                twarz pełną frazesów o moralności?

> Bycie gejem to druga.

Są jeszcze lesbijki :)

> To tak jakby mezatki nie mogly sie wypowiadac w sprawie rozwodow, kawalerow
                                                > albo dziewictwa.

Męzatki mogą być w sytuacji rozwodowej, kawalerów znały, a dziewicami były :)

Ale - np. ja jako osoba nieposiadająca dzieci nigdy w życiu nie powiem mojej
                                                przyjaciółce, że wg mnie źle wychowuje swoje dziecko. Bo nie wiem, jak się
                                                wychowuje dzieci i nie wiem, jak bym wychowywała swoje.

> Pan amerykanski senator byl hipokryta, bo mowil co innego i czynil co innego. T
                                                > o
                                                > nie ma nic wspolnego z jego pogladami na role gejow w spoleczenstwie.

Był hipokrytą, bo to co głosił oficjalnie nijak się mialo do jego poglądów
                                                właśnie. Gdyby żył w celibacie homoseksualnym (bo ma takie poglądy) - proszę
                                                bardzo, to by było zgodne z tym, co głosił. Ale on żył w związku z facetem. I
                                                wychowywał dzieci. A mówił, że to złe i niemoralne.

To jest tak, jakby Dorn z trzecią żoną i kilkoma przygodami na boku głosił
                                                oficjalnie, że rozwodnicy i ludzie oszukujący swoich współmałżonków są
                                                niemoralni, źli i nie ma dla nich miejsca w społeczeństwie. Myślisz, że by w to
                                                wierzył? I jak byś go wtedy nazwała?

> Chyaba sie nie zrozumiemy dzisiaj.

Hmm... Być może. Nie pierwszy raz.
                              • frau_blada Re: Chyba przesadzasz, 23.02.06, 21:11

> jak nam wrzucisz linki do dziel Lenina, to myslisz ze przeczytamy?

> Poza tym, to my tu zadajemy pytania, a Wy macie odpowiadac.

Siostry, jestescie dzisiaj w formie.
                                Tak trzymac.
                                :))))))))))))
                                • my.uczennice.vii.liceum Dzieki Tobie, siostro 23.02.06, 21:29
                                  nie dalysmy sie wciagnac w to bagno polplotek, poloskarzen, polpodejrzen
                                  i polfobii produkowane przez Wiewiorzasta.
                                  • hulaj_dusza Re: I teraz macie tylko blade pojęcie n/t;))) 24.02.06, 02:10

> nie dalysmy sie wciagnac w to bagno polplotek, poloskarzen, polpodejrzen
                                    > i polfobii produkowane przez Wiewiorzasta.
                                    >
                                    • frau_blada To niby jest zart? 24.02.06, 12:37
                                      Kiepski.
            • www.nasznocnik.pl Gorsi są oczywiście... 23.02.06, 18:20
              ...geje-hipokryci...

• janbezziemi [...] 23.02.06, 19:07
    • karlin Dziś w Maleshka Times 23.02.06, 20:55
      Haft Ryszelieu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka