pkt4a 23.02.06, 22:46 Wódkę wypili , pobruderszafcili , teczki "wybrakowali" i jest klawo jak cholera. bloggercrab.com/blogs/uploads/sowa_Magdalenka,_walesa,_kiszczak,_ksiadz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Ich Troje 23.02.06, 22:47 a ta ona ,to która:))) ps bo ja trzech widzę,ale moge się mylić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Ich Troje 23.02.06, 22:48 a Jaroslaw tam byl, wodke z nimi pil. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill A tam na końcu stołu, ten z wąsikiem, kto to??? 23.02.06, 22:50 ma.blox.pl/resource/lechu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: A tam na końcu stołu, ten z wąsikiem, kto to? 23.02.06, 22:52 To Lechosław zakansza. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Kto??? Nasz Jedyny Dziewiczo Czysty??? 23.02.06, 22:56 Nasz Silny Prezydent, Uczciwa Polska??? Pił wódę z Kiszczakiem w Magdalence??? Niemożliwe! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Kto??? Nasz Jedyny Dziewiczo Czysty??? 23.02.06, 23:06 buffalo_bill napisał: > Nasz Silny Prezydent, Uczciwa Polska??? > Pił wódę z Kiszczakiem w Magdalence??? > Niemożliwe! > > :-))) > To pewnie fotomontaż. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Zatkało mnie... 24.02.06, 02:41 buffalo_bill napisał: > Aż mi się sygnaturka zmieniła Chyba zdradziłes najbradziej strzeżoną tajemnicę państwową :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Zatkało mnie... 24.02.06, 08:31 Jarkowa teczka to dopiero niejednego zatka. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: A tam na końcu stołu, ten z wąsikiem, kto to? 24.02.06, 02:53 toć to nasz....wódz 1 lub 2; ale eks-pozycja, bliadź... Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: A tam na końcu stołu, ten z wąsikiem, kto to? 24.02.06, 08:40 > toć to nasz....wódz 1 lub 2; i jeden i drugi. Wydaje mi sie, ze Jaroslaw siedzi tylem do kamery, po prawicy Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: A tam na końcu stołu, ten z wąsikiem, kto to? 25.02.06, 10:18 basso.buffo napisała: > > toć to nasz....wódz 1 lub 2; > > i jeden i drugi. Wydaje mi sie, ze > Jaroslaw siedzi tylem do kamery, po prawicy Michnika. Nie. Z Kiszczakiem dogadywał sie i pił wódkę tylko obecny prezio. Jarek w tym procederze nie uczestniczył. Brzydził sie chayba tak jak i dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ich Troje 24.02.06, 02:42 pkt4a napisał: > Wódkę wypili , pobruderszafcili , teczki "wybrakowali" i jest klawo jak cholera > . > bloggercrab.com/blogs/uploads/sowa_Magdalenka,_walesa,_kiszczak,_ksiadz.jpg O Qrfa, ze siem tak wyrazem :)))))))))))))))))))))))! I tak zostaniesz skasowany. Zapamietaj moje proroctwo :)))))))))))))! Hops! Odpowiedz Link Zgłoś