Gość: A.W. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 11:08 bardzo nietaktowna i niegrzeczna w stosunku do P.Leppera./Linia specjalna/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bykk Re: do A.W 11.10.01, 12:03 Gość portalu: A.W. napisał(a): > bardzo nietaktowna i niegrzeczna w stosunku do P.Leppera./Linia specjalna/ Mam nadzieję,że jesteś młody(a)i mózg Ci się dopiero rozwija,bo inaczej nie mogę sobie wytłumaczyć tak durne stwierdzenie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: do bykk IP: *.siemens.pl 11.10.01, 15:00 Wlos mi sie jezy na dupie jak czytam takie pierdoly. Lepper zostal z gruntu potraktowany jak ostatni debil i niemota. Zadawane pytania traktowaly o jakis pierdolach a nie o bierzacej sytuacji w kraju a chyba mozna ich zadac sporo do faceta ktorego partia osiagnela 3 wynik w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: do bykk IP: 10.128.129.* / *.acn.pl 11.10.01, 15:50 Gość portalu: zxc napisał(a): > Wlos mi sie jezy na dupie jak czytam takie pierdoly. Lepper zostal z gruntu > potraktowany jak ostatni debil i niemota. Zadawane pytania traktowaly o jakis > pierdolach a nie o bierzacej sytuacji w kraju a chyba mozna ich zadac sporo do > faceta ktorego partia osiagnela 3 wynik w wyborach? Z wszystkim się mogę zgodzić ale nie z pisaniem "bierzący" Wstyd, internet niczego nie usprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: do zxc IP: *.chello.pl 11.10.01, 17:35 Gość portalu: zxc napisał(a): > Wlos mi sie jezy na dupie jak czytam takie pierdoly. Lepper zostal z gruntu > potraktowany jak ostatni debil i niemota. Zadawane pytania traktowaly o jakis > pierdolach a nie o bierzacej sytuacji w kraju a chyba mozna ich zadac sporo do > faceta ktorego partia osiagnela 3 wynik w wyborach? Zxc,Lepper z gruntu,owszem zgadzam się z tobą. On nie musi być traktowany,on jest debilem politycznym i niemotą! Co do Twojego uwłosienia z tyłu,to jeśli masz ten jeden włos na tej swojej dupie i on Ci się jeży,to jedna rada: wyrwij go po prostu i po bólu(jeśli nie masz lustra,to służę adresem firmy sprzedającej lustra,nawet kryształowe)!!! pozdrawiam Cię ja bykk,któremu włosy z tyłu się nie jeżą mimo,że czytam Twoje posty!!! Czytając będziesz miał spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: *.tychy.msk.pl 11.10.01, 12:22 Gość portalu: A.W. napisał(a): > bardzo nietaktowna i niegrzeczna w stosunku do P.Leppera./Linia specjalna/ Wydaje mi się , ze chyba było na odwrót..zwłaszcza, że p. Lepper niezabardzo potrafił odpowiedzieć na zadane pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: 192.168.1.* / *.com.pl 11.10.01, 13:28 odsylam do watku "Barbara Czajkowska rzecznikiem Samoobrony". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Barbara Czajkowska ma w sobie to cos. IP: *.tht.net 11.10.01, 20:18 Barbara Czajkowska ma w sobie to cos i chetnie bym sie z nia umowil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan B.C. a nawet dwa "cosia" IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.10.01, 20:36 uwazam ja za najlepsza dziennikarke telewizyjna w polsce.... bije na glowe monike olejnik i jest swietna ma poza tym fajny sytl ubierania sie i cudowny glos... najbardziej mi sie podobalo jak przyjela te zenuujace roze od andrzeja l. z mina pokazujaca totalna obojetnosc... albo jeszcze przed wyborami prez. jak zrobila idiote z bogdana pawlowskiego.... Jest WSPANIALA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czajczaj Re: a nawet dwa IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 20:49 Stary, ona ma fatalną wadę wymowy. W radiu nie dostałaby karty mikrofonowej. Doskonale Lepper przytarł jej nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RURA Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 22:22 To skandal aby dziennikarka tak odnosila sie do polityka,pretensjonalnie i wyniosle zadajac glupie pytania,tymi rózami powinna dostac po łbie pustym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: 212.160.165.* 12.10.01, 08:16 Ona jest beznadziejna jako dziennikarka, no i zero kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modaR Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 11:20 Gneralnie cieszę się , że jest pan Leper bo w poprzednim parlamencie było ogromnie nudno.Linia specjalna pokazała , że może być wesoło i kabaretowo.Jeszcze jakby ten chłop kogoś huknął jak Żyrynowski ?! Ale ubaw !!! A swoją drogą nie dziwię się tej ciemnocie wiejskiej , że idą za takim oszołomem.Dziwię się natomiast Wam drodzy internauci.Czyż nie zauważacie , że on jak nie potrafi odpowiedzieć na kłopotliwe pytania to albo rozmówcę próbuje zakrzyczeć , albo go obraża , albo odpowiada jak sławny Stan Tymiński ( wie że gdzieś dzwoni... )Zauważcie , że on odpowiada to co Wy chcecie usłyszęć.Jest to nic innego jak w perfidny sposób wykorzystanie socjotechniki do celów politycznych.Na ten temat pisała Wyborcza cytując osoby od public relacion zatrudnione przez Lepera.Zauważcie w jaki sposób próbuje zmieniać Polskę?Stojąc z boku i krzycząc.A póżniej jak się nie uda to powie , że go nie dopuścili do rządzenia.Istny cynik i demagog bez skrupułów.Drugi Wałęsa, który potrafi tylko burzyć.Ale w dobie wypalenia się naszej śmietanki kabaretowej ( Pietrzek , Dłużewski , Kryszak , Daniec , że nie wspomnę o proeseldowskim Rewińskim ) Leper może być.Zawsze dobrze jest pośmiać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fall czy wy jestescie rabnieci czy tylko chorzy? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.10.01, 01:20 czajkowska odnosi sie tak do kazdego polityka i to nie jets nic zlego bo na tym wlasnie polega parca dziennikarza a ze jest wyniosla no to trudno - choc ja mysle ze jest w sam raz - monika olejnik jest normalnie chamska i nikt jej nie wyrzuca tego tylko wszyscy mowia o jaka dobra dzinnikarka.... a czajkowska jest moim zdaniem o niebo lepsza od niej bo ma duza kulture i potrafi wrobic w cos polityk a tak zeby on nieswiadomie sie wkopal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: czy wy jestescie rabnieci czy tylko chorzy? IP: 151.112.27.* 13.10.01, 03:31 Olejnik wcale nie jest dobra dziennikarka tylko natarczywa, a czajkowska cos w sobie ma, ze rozmowca przy niej czuje sie niepewnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gia Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 03:22 1. Stara jeszcze chyba aż tak nie jest, choć to może kwestia preferencji. 2. Niegrzeczna? nie bardziej od A.W. formułującego takie tezy... 3. Ale pudernica? To znaczy, że ma zawsze perfekcyjny makijaż czy jak bo nie rozumiem? Wniosek jeden się nazywa: mój drogi jesteś chyba na poziomie swego idola Leppera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.W. Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 11:42 Gość portalu: gia napisał(a): > 1. Stara jeszcze chyba aż tak nie jest, choć to może kwestia preferencji. > 2. Niegrzeczna? nie bardziej od A.W. formułującego takie tezy... > 3. Ale pudernica? To znaczy, że ma zawsze perfekcyjny makijaż czy jak bo nie > rozumiem? > Wniosek jeden się nazywa: mój drogi jesteś chyba na poziomie swego idola > Leppera! Ty czlowieku myslisz kategoriami "świnki niewydymki ",dlaczego próbujesz poniżyc polityka majacego dosc dużą reprezentacje w Sejmie,wielu w historii bylo genialnych polityków bez wiekszego wyksztalcenia/Walęsa,Witos.../a co do P.Czajkowskiej dodam- żle uczesana i zle ubrana -intelektualne "O-"pytania czyta ze sterty papierów,żadnego nie zadaje wprost/niech nauczy sie od p,Kinga/-Pa Kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gia Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 22:04 Gość portalu: A.W. napisał(a): > Gość portalu: gia napisał(a): > > > 1. Stara jeszcze chyba aż tak nie jest, choć to może kwestia preferencji. > > 2. Niegrzeczna? nie bardziej od A.W. formułującego takie tezy... > > 3. Ale pudernica? To znaczy, że ma zawsze perfekcyjny makijaż czy jak bo n > ie > > rozumiem? > > Wniosek jeden się nazywa: mój drogi jesteś chyba na poziomie swego idola > > Leppera! > Ty czlowieku myslisz kategoriami "świnki niewydymki ",dlaczego próbujesz poniży > c > polityka majacego dosc dużą reprezentacje w Sejmie,wielu w historii bylo > genialnych polityków bez wiekszego wyksztalcenia/Walęsa,Witos.../a co do > P.Czajkowskiej dodam- żle uczesana i zle ubrana -intelektualne "O-"pytania czyt > a > ze sterty papierów,żadnego nie zadaje wprost/niech nauczy sie od p,Kinga/-Pa > Kochanie! Ojejej, już nie wynoś Leppera pod niebiosa porównując go z Witosem, czy Wałęsą, bo oni czegoś dokonali, Lepper na razie niczego oprócz blokad paru dróg. I tu nie chodzi o wykształcenie tylko dotychczasowe dokonania, które w przypadku twego idola kończą się w sądach. A biednemu społeczeństwu należy tylko współczuć, bo jest tragicznie jeśli wybiera ono takich kryminalistów (np. Danuta Chojarska) na posłów! A Czajkowska to bardzo dobra dziennikarka, większość polityków ją szanuje i telewidzów też skoro jej programy osiągają taką oglądalność!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 15:15 Jeśli jest tu jakaś inteligentna osoba to musi przyznać, że Czajkowska zachowała się na poziomie. Ja na jej miejscu po hamskim zachowaniu Leppera od razu bym go wyprosił ze studia. Ale nie jestem dziennikarzem no i wg Leppera jest on jej pracodawcą, bo płaci abonament telewizyjny.W to ostatnie raczej wątpię, mając na względzie,że niepłacenie umieścił na sztandarze swej , pożal się Boże, Partii. Zaszokował mnie natomiast wynik głosowania. Prymitywy górą. Chociaż podejrzewam, że Lepper zlecił swoim wielbicielom wydzwanianie non stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: 192.168.0.* / *.szpital.olkusz.pl 14.10.01, 03:19 Panna Czjkowska jest ewenementem w naszej zaprzedanej telewizorni, nie dość że jest bardziej kostyczna niż 15 R-Modlińskich - słowem zero kobiety ( juz to budzi me współczucie) to jako dziennikarka jest to zero pod kreską. Jej "obiektywizm" znamy -smiechu warte !!!!!! zarzuty że Lepper był chamski są smieszne, bo to właśnie "nasze drewno ekranowe" było w tym programie żenująco chamskie iwprost głupie. Na oko widac że "kobieta" nie ma tego co każda inna ma choć raz w tygodniu po sobotnim filmie...To że przeciętny widz odbiera Leppera jako chama - jest dowodem urobienia przez nieobiektwne media- szkoda mi was patafiany. Polityk nie musi mieć profesorskiej urody, która vide choćby na przykładzie Św.pamięci Geremka nie jest gwarantem braku wrodzonego chamstwa.Polska jest juz sprzedana i skończona- od kilku lat zaczął sie nasz lot koszący w dół i nikt nas przed katastrofą nie uchroni nawet Miller ze swita swoich przydupasów.Pozdrawiam wszystkich którzy wierzą w Leppera. Czajkowskiej życzę większego biustu i mniejszych pleców.... frugo3@hoga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 11:14 Menel - masz 100% racji! B. Czajkowska miała w TVP jakiegoś popychacza - Proszowski?, Pruszkowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALK Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: *.chello.pl 14.10.01, 14:31 A Lepper - młody, dobrze wychowany gentleman... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: P.CZAJKOWSKA-stara niegrzeczna pudernica IP: 151.112.27.* 16.10.01, 00:34 Gość portalu: ALK napisał(a): > A Lepper - młody, dobrze wychowany gentleman... Z zabojczym wzrokiem amanta filmowego. Odpowiedz Link Zgłoś