Dodaj do ulubionych

Domagam się traktowania Samoobrony jako partnera

25.02.06, 16:51
przez PIS. żądam dowartościowania Andrzeja Leppera. Proponuję dać mu nawet
Ministerstwo Rolnictwa. Mało kto pamięta, ale SO wygrała w wielu gminach
ostatnie wybory samorzadowe. I te gminy są dobrze zarządzane! Zdecydowanie
lepiej niż te opanowane przez komuchów (piotrków, opole, gorzów, etc)i starych
UWoli jak moje miasto Gliwice.
Obserwuj wątek
    • skin.polski Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 16:52
      przyłączam się do apelu
      • smok5 Samoobrona jest partia potrzebną 25.02.06, 17:00
        i silną. Jako zwolennik PISu nie oczekuję połknięcia SO i jego elektoratu tylko
        aktywnego Leppera po naszej stronie, który jeszcze nie raz pokaze łże elitom ich
        obłudę.
    • pkt4a [...] 25.02.06, 16:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • smok5 źle mnie kojarzysz co do nika i do celibatu tez 25.02.06, 17:14
        ty możesz sobie poszczekac na postęp jako jego zwolennik. Gorszego choróbska od
        komuszenia nie ma.
        • kwaczka11 Re: źle mnie kojarzysz co do nika i do celibatu t 25.02.06, 17:17
          przeciw Samoobronie nie sa lewacy a kapital. Bronia szkodzi zyskom i dlatego
          kaczki nie maja pozwolenia na wlaczenie broni do rzadu. ani lprakow.
          powod ten sam.
          • skin.polski Re: źle mnie kojarzysz co do nika i do celibatu t 25.02.06, 17:19
            pie..sz trzy po trzy..w Samoobronie jest dużo ludzi sukcesu , przedsiębiorców
            (Golik Misztal i wielu wielu innych) to moja partia jest partią ludzi sukcesu
            • kwaczka11 Re: źle mnie kojarzysz co do nika i do celibatu t 25.02.06, 17:21
              mowie rowniez o kapitale zagranicznym. ten ma polski dlug i Balcerowicz chroni
              zlotowke i interes wierzycieli. Inaczej - Argentyna w dwa dni nad Wisla.
              Na szcescie mamy USA i wplywy.
    • t-800 Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 17:15
      W sumie byłaby dobra okazja do wykopania Jurgiela. ;-)
      • smok5 Pewnie. Jak słucham Filipka w Zetce 25.02.06, 17:19
        u monisi milicjantki - to on przy rokicie robi za męza stanu.:)
        • t-800 Re: Pewnie. Jak słucham Filipka w Zetce 25.02.06, 17:20
          Mnie też Filipek zadziwa swoją gładką gadką.
          • smok5 I nie pcha się na afisz 25.02.06, 17:23
            nie przekrzykuje, anlizy ma spokojne i zgodne z duchem swojej partii. To niby
            partia wodzowska, a nigdy nie słyszałem by Andrzej L. wyparł się tego co mówił
            Filipek i inni. To jest zgrana drużyna.
            • t-800 Re: I nie pcha się na afisz 25.02.06, 17:35
              Ja jestem daleki od zachwytów nad Samoobroną, aczkolwiek Filipek robi na mnie
              jako takie wrażenie.
              • smok5 Nie jestem wyborcą SO 25.02.06, 17:42
                ale daję sygnał przywódcom PIS jako jego zwolennik do mojej zgody na polityczny
                alians. To się chyba nazywa realpolityk
        • great.one Smoku,przypominam Ci,ze to ciemne chlopstwo 25.02.06, 17:22
          wytepilo Twoich przodkow .I to podstepem,a nie w uczciwej walce.
          • smok5 Ale ja wziąłem sobie do serca słowa michnika 25.02.06, 17:25
            o pojednaniu. I dla mnie moi dawni oprawcy są ludżmi honoru.:)
            • paseo przez ciebie polknalem pestke od wisni. 25.02.06, 17:49
              Ludzie honoru:Beger,Lyzwinska,Hojarska i Lepper.
              Ratuj sie kto moze
              • smok5 ja się dawno temu omal nie udławiłem 25.02.06, 18:01
                gdy pewien fajny gość ogłosił,że ludzmi honoru sa kiszcak , jaruzelski.

• haen1950 Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 17:23
      Ja też się domagam tego samego. Na tle PiSu Jędruś to jedyny zdrowy na umyśle
      mąż stanu. Przynajmniej nie cierpi na nadmiar zboczonej inteligencji.
    • karlin Jeśli pakt stabilizacyjny zrealizuje 25.02.06, 17:25
      główne cele, stawiane sobie przez PIS, to do tego dojdzie.

I większe szanse na udział w rządzie ma Samoobrona, niż LPR z Romaniakiem na
      czele.
    • my.uczennice.vii.liceum A nie mowilysmy - juz w pazdzierniku 25.02.06, 17:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=31089130&a=31089130Ha!
      I co?!
      Glupio wam teraz lewaccy "analitycy"?
      • smok5 Prawidłowa analizai dalekowzroczna. 25.02.06, 17:40
        Lepper na salonach władzy tylko dzięki PISowi. Ale PIS też powinien docenic
        wkład Andrzeja i jego drużyny w walce z układem. Jestem za daleko idąca
        współpracą.
        • paseo przeciez docenil! Powiedzial publicznie,ze Lepper 25.02.06, 18:01
          nie ma co liczyc na stanowiska,dopoki nie uporzadkuje swojej sytuacji prawnej.
          To byla na razie jedyna wypowiedz godna PiS
    • atropa_belladonna Smoku, dobrze się czujesz? 25.02.06, 17:52

• smok5 Bardzo dobrze. Wręcz rewelacyjnie. 25.02.06, 18:03
        Wolę ich niż stalinowców robiących za "autorytety".
        • atropa_belladonna Re: Bardzo dobrze. Wręcz rewelacyjnie. 25.02.06, 18:07
          Zajrzyj w życiorysy członków Chamoobory :) Czyli popierasz stwierdzenie Lenina,
          że "państwem może rządzić kucharka"?
          • smok5 Demokracja nie jest dla wybranych "elyt" 25.02.06, 18:11
            to rząd ludu. Odmawiasz prawa do udziału w rządach ludziom wybranym przez kilka
            milionów ludzi? Stalinowcy mogli rządzić, chłopi nie?
            • atropa_belladonna Re: Demokracja nie jest dla wybranych "elyt" 25.02.06, 18:18
              smok5 napisał:

> to rząd ludu. Odmawiasz prawa do udziału w rządach ludziom wybranym przez kilk
              > a
              > milionów ludzi?

Dokładnie tak. Żeby tworzyć prawo, trzeba mieć odpowiednie wykształcenie,
              prawnicze lub ekonomiczne, ciemniaki z ledwie ukonczoną podstawówka się do
              sprawowania władzy nie nadają, tylko do prowadzania kur szcz.., jakby to
              Piłsudski powiedział. Zdecydowanie opowiadam się za cenzusem wykształcenia przy
              biernym prawie wyborczym.

Stalinowcy mogli rządzić, chłopi nie?

W Chamooborze nie ma chłopów, to kułaki ;) Przejrzyj ich oświadczenia majątkowe.
              W większości to lokalne kacyki pezetpeerowskie lub zeteselowskie.
              • smok5 I wy piszecie,ze Kaczory to faszyści? 25.02.06, 18:24
                To co ty głosisz to jest kompletna ignorancja. Polityk to osoba o talentach,
                których nie rozdają na uczelniach. A wasz mazowiecki bez wyższego i nie
                wspominając kwacha o lichutkim wykształceniu to mieli prawo do rządzenia?
                • atropa_belladonna Po pierwsze, czy Ty masz jakieś nawyki 25.02.06, 18:39
                  po okresie glebokiej komuny, że piszesz do mnie per "wy"? Czy to pluralis
                  maiestatis? Informuję niniejszem, że występuję w liczbie pojedynczej. I uważam,
                  że rządzić powinni fachowcy, a nie przygłupy wzięte bezpośrednio z obory.
                  Po drugie, wykaż mi proszę te nadzwyczajne talenty Renatki Begerowej, które w
                  Twoich oczach predysponują ją do rządzenia. Qrwiki w oczach czy zamiłowanie do
                  seksu?
                  Po trzecie, co to znaczy "wasz Mazowiecki" czy "wasz Kwach". Nie zaliczam się do
                  elektoratu ani PD, ani LSD, więc ten komentarz trafia w próżnię.
                  • smok5 Ja ciągle zapominam,że teraz 25.02.06, 18:47
                    eurosocjalliberały sie obrazają jak ich tytułuję tak jak kiedyś lubili oni lub
                    ich protoplaści. Nie jestem zwolennikiem SO. Nie głosuję na nich. Ale smieszy
                    mnie to nie wopuszcanie do radia przez monisie milicjantke, czy do pałacu przez
                    kwacha. Polska to kraj wielu poglądów i wielu interesów. Widocznie czyjeś
                    interesy reprezentuje Begerówna. I nic mi do tego. Ta pani uczy się i być moze
                    bedzie lepiej rządziłą krajem niż złodzieje z sld. A na pewno będzie miał
                    awyższe wykształcenie niż kwach i mazowiecki :)
                    • atropa_belladonna Narysuj na ścianie kółko i puknij się w czółko. 25.02.06, 18:55
                      smok5 napisał:

> eurosocjalliberały sie obrazają jak ich tytułuję tak jak kiedyś lubili oni lub
                      > ich protoplaści.

Od...stosunkuj się od moich protoplastów. Na takie prymitywne obelgi odpowiadać
                      nie zamierzam, by nie schodzić do Twojego poziomu. Powiem Ci tylko jedno: masz
                      solidnie wyprany mózg, skoro każdego przeciwnika Kaczuchów i Chamoobory uważasz
                      za postkomunistę i "eurosocjalliberała". Powiem krótko: nie trafiłeś i na tym
                      kończę.
                      PS. U Jasińskiego, Kryżego i połowy Chamoobory pezetpeerowski rodowód Ci nie
                      przeszkadza, prawda?
                      • smok5 Przyjaciel moich wrogów jest moim wrogiem 25.02.06, 19:23
                        Przymierze SLDowsko PeOwskie to juz fakt.. Ja na to patrzę jako walke dwóch
                        układów - jednego skompromitowanego - złodziejskiego w którym uczestniczy sld a
                        restauratorem tego ma być PO. Drugim jest całkowita zmiana myślenia w podejściu
                        do ludzi i gospodarki - z duza pokorą i patriotyzmem. Kto tego nie rozumie- nic
                        nie rozumie. Co do wypranego mózgu, a kto mi go miał wyprac jak całe media
                        nalezą i należały do was?
                        • atropa_belladonna Bredzisz. Do mnie nie należą żadne media 25.02.06, 19:49
                          ty jesteś ponoć udziałowcem Agory, jak się chwalisz. Mózg masz wyprany
                          kompletnie przez PiSowską i radiomaryjną propagandę, która głosi, że każdy, komu
                          nie podobają się rządy Kaczuchów z Chamooborą i LPR obowiązkowo musi być
                          postkomunistą bądź sympatykiem PD lub PO. Wierz w to dalej, jak Ci to sprawia
                          przyjemność, ale to jedno wielkie kłamstwo.
                          • smok5 Nie wiesz wszystkiemu co piszą w Gie Wu - 25.02.06, 19:54
                            nie znam nawet czestotliwosci RM w Gliwicach - u nas chyba słabo to radio
                            słychać. A dlaczego was tak bolą moje akcje agory też? Jak lokujecie swoje
                            oszczędności? Do skarpety? Na numeryczne konta szwajcarskie?
                            • atropa_belladonna Re: Nie wiesz wszystkiemu co piszą w Gie Wu - 25.02.06, 19:59
                              Towarzyszu, skoro już upieracie się, żeby pisać do mnie w ten sposób, to ja też
                              będę, dopóki się nie odzwyczaicie. My nie wierzymy w GW, uważamy, że wszystkie
                              gazety należy czytać krytycznie, a nie wyłączając myślenie. Wasze akcje mamy
                              gdzieś, sami jesteśmy na dorobku i oszczędności nie posiadamy, bo socjalistyczne
                              państwo za dużo nam w podatkach kradnie.
                            • capitalissimus [...] 25.02.06, 20:07
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • borbali Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 18:10
      Jeżeli mowa o mnieszym żle to napewno Lepper jest o niebo mniej szkodliwy niż
      Kaczory.
      ==================================
      PISiory kłamią,bo prawda jest dla nich przykra.
      • skin.polski Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 18:11
        serio!?
      • atropa_belladonna No nie, to ja już wolę Kaczuchy 25.02.06, 18:12
        członkowie Chamoobory długo jeszcze z drzew nie zejdą
        • smok5 Oto dlaczego nigdy nie zagłosuję na oświeccone 25.02.06, 18:16
          partie. Pełne pychy i wyniosłości. A jedyny skutek ich rządów to napchane
          kieszenie ich jako beneficjentów róznorakich układów. Ich elektorat jest tak
          samo pozbawiony pokory i przekonany o wyższości.
          • atropa_belladonna Re: Oto dlaczego nigdy nie zagłosuję na oświeccon 25.02.06, 18:21
            Pokora, drogi Smoku, to nie jest przesadne uniżanie się, tylko znajomość siebie.
            Znajomość swoich wad i atutów. I tego właśnie brakuje przygłupom z Chamoobory,
            którzy pchają się do władzy bez żadnego wykształcenia i żadnych w tym kierunku
            predyspozycji.
            • great.one wszystkie statystyki pokazuja,ze Polska jest 25.02.06, 18:27
              dzis /po poprzednich rzadach/ najbogatsza w swej historii.Patrzac na to z tej
              strony,PiS to nieszczescie.
    • tadeuszx Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 18:28
      Domagam się nie domagania dla SO. Pewnie, jeszcze tego by brakowało! Chcesz
      zobaczyć jak ci będą kradli?
    • dr.szfajcner Ale drogi Kondonku5 czy jak Ci tam, mozna ja 25.02.06, 18:55
      tylko jak jak partnerke. ( tak samo zreszta LPR).
      I Jaroslaw K. tak je obie traktuje.
      Co juz je rucha.....
      • smok5 szwancer czy jak ci tam 25.02.06, 19:24
        skoncentruj sie dzisiaj na twoim idolu -dostał medal z Tel Awiwu. Nie wiesz za co?
        • dr.szfajcner Kondonku5 czy jak Ci tam, brednie kaza Ci pisac 26.02.06, 15:05

nie ma czegos takiego jak Tel Awiw.

Powiedz Kur...skiemu, ze sie konczy...

smok5 napisał:

> skoncentruj sie dzisiaj na twoim idolu -dostał medal z Tel Awiwu. Nie wiesz
          za
          > co?
    • borbali Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 19:26
      Władze i zwolennicy Samoobrony popełniają taktyczny błąd.Nie wiedzą,że ich
      przeciwnikiem lub wrogiem zmierzającym do ich inicestwienia są Kaczory,a nie
      SLD czy PO.
      ===============================
      • haen1950 Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 20:14
        borbali napisał:

> Władze i zwolennicy Samoobrony popełniają taktyczny błąd.Nie wiedzą,że ich
        > przeciwnikiem lub wrogiem zmierzającym do ich inicestwienia są Kaczory,a nie
        > SLD czy PO.

Jędruś siedzi w tej polityce już kilkanaście lat. Myślę, że Kaczory go nie
        doceniają. Jego notowania są twarde. Wie, że klęska pisiorków będzie i jego
        klęską. Dlatego sadzę, że wyprzedzi wydarzenia i sam jeden doprowadzi do upadku
        kaczystowskiego systemu państwowego. Wtedy się dopiero zacznie dziać! Jędruś
        zostanie wybawcą ojczyzny!
        • tadeuszx Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 20:25
          Nie strasz, bo jeszcze więcej ludzi z Polski ucieknie! Realnie...z czym (kim)
          oni by mieli rządzić! Ten czarny (dla mnie - członka Samoobrony!) scenariusz -
          nie przejdzie! Jestem, widzę, wiem i bałbym się tego. Jędruś gra na społecznej
          frustracji - wyczuł to i jedzie. Jemu rośnie jak ludziom maleje (w portfelach).
          Na jego indywidualną inteligencję nie postawię ani złotówki.
          • borbali Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 20:47
            Możliwe są trzy warianty;
            1/Jędrus rozwali układ z Kaczorami,
            2/Układ z Kaczorami będzie trwał z sukcesami,
            3/Układ z Kaczorami będzie trwał pomimo braku sukcesów.
            Szansą dla SO jest tylko wariant pierwszy.
            W przypadku pozostałych, SO rozpłynie się o co Kaczory postarają się.
            Takie zamiary miały Kaczory w stosunku do Platformy.
            =================================
          • haen1950 Re: Domagam się traktowania Samoobrony jako partn 25.02.06, 20:48
            Jezeli Jędruś nie jest uwikłany to musi coś z kaczorami zrobić. Zeszmacony
            Romcio teraz przejmuje inicjatywę w tym trójprzymierzu. Ten walczy o życie. Ale
            to Jędruś trzyma Jarusia za gardło krótkim uchwytem. Jak mu uchwali
            zawłaszczenie państwa to zostanie na lodzie. Kazda synekura będzie bez
            znaczenia, pisiory go oleją. Dlatego sądzę, że wiosną będziemy świadkami
            totalnej rozróby. Mogę się mylić, to tylko intujcyjne wyczucie sytuacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka