dzieciatko_o_dyrektora 01.03.06, 07:22 "prawdziwa cnota krytyk sie nie boi" . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawyisprawiedliwy [...] 01.03.06, 08:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek partie wodzowsko-dyktatorskie 01.03.06, 07:33 Tak to jest w partyjkach wodzowsko-dyktatorskich. Regulamin jest jasny: 1) Wodz ma zawsze racje 2) Jesli wodz nie ma racji, patrz punkt pierwszy. Najlepszy jest tekscik "glosuj z nami" - hehe jak dzieciuchy w szkole. Moze jeszcze jeden od drugiego sciaga - "Ty podpowiedz jak zaglosowac? bo nie wiem" ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 [...] 01.03.06, 07:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Kartofel się obraził ??? 01.03.06, 17:10 Co Kartoflu, razi Cię wytykanie Twojej głupoty czy nazywanie Cie "kartoflem" ? A może wolisz "buraku" ? Czekam na odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Re: Poseł Strąk przesadzony do oslej lawki 01.03.06, 08:10 a to dlatego ze z garbuska to nie rozrabiaka za jakiego by chcia uchodzic,tylko awykly prymitywny glab.Jest mi wstyd ze taki kartofel reprezentuje pomorze jest tu tyle normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 01.03.06, 11:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Poseł Strąk lubi pierwsze rzędy... 01.03.06, 08:11 www.spam.art.pl/_old/nieznalska/liga.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_richie Re: Poseł Strąk przesadzony do innego rzędu 01.03.06, 09:07 Ja jak opserwuje co sie dzieje w LPR, wypowiedzi wodza Giertycha, slysze o Mlodziezy Wszechpolskirj to mi sie wielka 3 Rzesza przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Kartofel, daj se luz !!! :) 01.03.06, 09:11 Roman to nie feministki obrzucane jajajmi, jeszcze by ci czasem przyłożył i swoich chłopców nasłał !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Re: Poseł Strąk przesadzony do innego rzędu 01.03.06, 10:43 "- Zweryfikujemy posła jak każdego innego. Niewykluczone, że nastąpi częściowa wymiana władz - zapowiada sekretarz LPR Wojciech Wierzejski. " A Roman G. straci teraz stanowiska prezesa. Od zjazdu będzie się nazywał przewodniczącym lub I prezesem LPR. Idzie nowe! Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Poseł Strąk przesadzony do innego rzędu 01.03.06, 11:03 Czy to jest ten słynny jajomiot od Langenortu? Ten, który zgodnie z zapowiedzią oszołoma.z.r.m miał płynąć do do Holandii z rewizytą, tym razem pływającą klinią rozpłodową? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Poseł Strąk przesadzony do innego rzędu 01.03.06, 19:40 p.smerf napisał: > Czy to jest ten słynny jajomiot od Langenortu? Ten, który zgodnie z zapowiedzią > oszołoma.z.r.m miał płynąć do do Holandii z rewizytą, tym razem pływającą > kliniką rozpłodową? Ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Poseł Strąk przesadzony do innego rzędu 01.03.06, 19:46 A wiesz może dlaczego nie połynął? Nie udało się w Lidze zebrać dostatecznej ilości kwalifikowanego materiału rozpłodowego? Pytałem kiedyś o to oszołoma ale nie potrafił mi odpowiedzieć. Powtarzał tylko, że lada chwila wypłyną. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Poseł Strąk przesadzony do innego rzędu 01.03.06, 19:56 Jedyny w swoim rodzaju... :) Na naszej polskiej ziemii wychodowany Kartofel :)) Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Poseł Strąk przesadzony do innego rzędu 01.03.06, 11:16 gierki w temacie www.cfaniacy.com/endrju.html Odpowiedz Link Zgłoś
b.autor wyliczanka 01.03.06, 11:32 Ile razy nam jeszcze opatrzność pomoże Ile razy Czarnecki rzuci się przez zboże Ile jeszcze koncepcji ma profesor Biela Ile w nich światłej myśli Ryszarda Bendera Ile to rezerwowych ma Piłki drużyna Ile cenzusów wydała uczelnia z Lublina Ilu to mężów stanu wyjrzało z rozporka Ilu ich jeszcze wyjrzy z wyborczego worka Ilu to monarchistów u redemptorystów Ile jaśnie panów jest u salezjanów Ilu jakobinów pośród chłopskich synów Ile razy zużyto najwyższe symbole Ile szkód przy tym wyrządzono w szkole Ile razy dzwoniono już na Anioł Pański Ilu razy nas wpieniał poseł Łopuszański Ile razy do furii skłaniał Pospieszalski Ilu pyzatych głupków wielbi Pinocheta Ile perfum dziś zużył nasz ksiądz katecheta Ile razy Pęk kogoś o grandę posądził Ile juhas by nakradł gdyby baca rządził Ile razy Europą straszono rodaków Ilu tam teraz siedzi prawdziwych polaków Ilu Kowalskich, Rogalskich, Nowaków, Tomczaków Ile pokoleń liczy dynastia Giertychów Ile trzeba poczekać na wysyp rydzyków Ilu pałom się wtłacza hasła narodowe Ile trzeba półgłówków by uzyskać głowę Ilu ludzi się wk..... gdy się Wrzodak jąka… Tylu mnie musi trzymać, kiedy widzę Strąka! Odpowiedz Link Zgłoś