seniorita15 Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:10 Naprawde szkoda.Jeszcze niedawno ogladalam jej program z okazji Zaduszek z listopada 2005 roku.Dzis dostalam wiadomosc,ze zmarl kolega-lekarz z porzedniego miejsca pracy.Wiec zapalilam swieczke.Teraz dolaczam druga. Odpowiedz Link Zgłoś
kusmus Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:22 Pani Hanko DZIĘKUJEMY ZA USMIECH I SERCE Teraz w niebie będzie wesoło jak zacznie Pani swój wieczny monolog. Kochamy Panią i zawsze będziemy o Pani pamietać. Wiemy że tak musi być ale serce ściska smutek :( Odpowiedz Link Zgłoś
zdunka Re: Zmarła Hanka Bielicka 11.03.06, 20:28 ŚWIEĆ PANIE NAD JEJ DUSZĄ... Dziękujemy Pani Hanko za wieczny optymizm, uśmiech, miłość, NIGDY Pani nie zapomnimy...ZAWSZE będzie Pani w naszych sercach [+] Odpowiedz Link Zgłoś
indris Żegnaj Pani Haniu 09.03.06, 19:10 Mam nadzieję, że nie będą Jej wypominać, że największe sukcesy odnosiła za komuny. Ale przeciez i potem była wspaniała. Można więc Ją chyba nazwać symbolem ciągłości kultury polskiej ponad ustrojami Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:12 Tym bardziej smutno, że ona tak bardzo kochała życie... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
aluchelek Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:16 [*] Przecież kilka dni temu ją widziałam u Szymona. Była wspaniała, zawsze ja podziwiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:15 Sama kiedys sie wypowiadała że jest jak syrenka warszawska,na zawsze wpisana w jej krajobraz.I nie tylko Warszawy,ale nas wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
kon_by_sie_usmial A jeszcze w poniedziałek... 09.03.06, 19:17 oglądałem ją w programie Szymon Majewski Show i tryskała zdrowiem i humorem. Wiem, że program był nagrywany wcześniej, ale nie zmienia to faktu, że do końca swoich dni zapewne była tak intrygującą i energiczną damą jak zawsze. Taką Panią zapamiętam Pani Haniu!!! Wielka strata, ogromna. [!][!][!] Pani wierny fan - koń Odpowiedz Link Zgłoś
julus_d Re: A jeszcze w poniedziałek... 09.03.06, 19:20 No właśnie, jestme bardzo ciekawy kiedy był nagrywany ten program? Myśle, że napewno w 2006 roku! Ech! A ja już miałem nadzieje, że doczeka 100 urodzin! Musze przeczytać jej autobiografie, wydaną w 2000 roku! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
halicarnassus [*] [*] [*] 09.03.06, 19:17 Do widzenia, Pani Haniu... Dziękujemy za wszystkie uśmiechy, które dzięki Pani zagościły na naszych twarzach! Odpowiedz Link Zgłoś
herbatniczka Re: to teraz do Nieba !!! 09.03.06, 19:25 Nie znam jej twórczości, nie wiem co zrobiła. Mam tylko 15 lat, ale ona była zawsze, była nieśmiertelna! Nie mogę się z tym pogodzić, tacy ludzie przecież nie umieraja... Coś we mnie chyba pękło... Odpowiedz Link Zgłoś
mellody Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:23 wielka kobieta wielka gwiazda wielka strata [*] Odpowiedz Link Zgłoś
superfrosch1 Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:25 i znowu jedno miejsce puste i nie do zastąpienia.................... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:29 Wielka szkoda, znów o jedną Wielką osobowość mniej, pokój jej Duszy ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
marika113 Re: Zmarła Hanka Bielicka 10.03.06, 12:27 Niestety, tacy ludzie juz sie chyba nie rodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
licho1 Re: Zmarła Hanka Bielicka 10.03.06, 12:31 Wielki smutek - Wielki szacunek dla Wielkiej Gwiazdy i to gwiazdy jakich juz nie ma, przynajmniej w Polsce....... Odpowiedz Link Zgłoś
jasinanagazecie Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:29 To była wielka aktorka! Cześc jej pamięci... Odpowiedz Link Zgłoś
co.uk Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:30 Kolejne kolorowe światełko zgasło w tym ponurym kraju ;( ;( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
waga12 Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:37 szkoda - życzliwość dla ludzi, ciepło, energia i doskonałe rzemiosło aktorskie. Coraz mniej dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
postka Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:31 [*] niewiarygodne, że tacy ludzie też umierają. Odpowiedz Link Zgłoś
slaw151 Re: Zmarła Hanka Bielicka 10.03.06, 14:01 Wielki zal i smutek.Dzisiaj takich ludzi sie nie spotyka.Tyle lat pracy na scen ie.Jestes,Bylas wzorem niedoscignionym. Zegnaj[*] Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:35 Wielka kobieta, zawsze będzie w mojej pamięci. ['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
stopierwszy Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:35 Chciałbym, po pierwsze: dożyć jej wieku, a po drugie: tak tryskać humorem. Teraz rozśmiesza anioły. Cześć Jej pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:35 Można było uwielbiać styl Hanki Bielickiej bądź go nie cierpieć, ale przejść nad nim do porządku dziennego po prostu się nie dało. Drugiej takiej nie będzie. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
fifi79 Re: Zmarła Hanka Bielicka 09.03.06, 19:36 drugiej tak cudownej osoby już nie będzie... [*] Odpowiedz Link Zgłoś