dyl.sowizdrzal 12.03.06, 09:39 Właśnie się obraził na Rokitę w śniadaniu radiu Zet: "Jeśli Pan Rokita mi będzie przerywał, to ja już nic nie powiem. Będę pił kawę." Pajac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piesek.leszek to błazen Kamiński a nie Urbański 12.03.06, 09:42 zresztą, czy to ważne ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyl.sowizdrzal Re: to błazen Kamiński a nie Urbański 12.03.06, 09:43 Obraził się Urbański. A teraz błaznuje Kamiński, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Urbański jest przedstawicielem 12.03.06, 09:44 prezeydenta, więc powinien miec więcej dystansu wobec obydwu stron. Ale to jest mały człowieczek, małego prezydenta. M. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Czego mozna oczekiwać po człowieku 12.03.06, 09:45 który pod koniec lat 80 był naczelnym Exspresu Wieczornego. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 błazen mimo woli 12.03.06, 10:38 Na jego usprawiedliwienie trzeba powiedzieć, że jest błaznem mimo woli, choć tacy jak wiadomo, rozśmieszają najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Błazen Urbański 12.03.06, 11:50 dyl.sowizdrzal napisał: > Właśnie się obraził na Rokitę w śniadaniu radiu Zet: "Jeśli Pan Rokita mi będzi > e przerywał, to ja już nic > nie powiem. Będę pił kawę." Pajac. ===Błazen jak blazen, ale facet zupelnie nie dba o swój wygląd. Jak mozna w tym wieku miec az taki podbródek? Nigdy go nie lubiłam, a kiedys produkowal sie juz w TVP.Ja,jak ja: lubi go obecny prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
mimolek Re: Błazen Urbański 12.03.06, 11:54 joannabarska napisała: ===Błazen jak blazen, ale facet zupelnie nie dba o swój wygląd. Jak mozna w tym > > wieku miec az taki podbródek? Nigdy go nie lubiłam, a kiedys produkowal sie juz > > w TVP.Ja,jak ja: lubi go obecny prezydent. Otóż są podbródki słuszne i niesłuszne. Ty zapewne wolisz podbródek Kalisza. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Błazen Urbański 12.03.06, 12:04 Dziwne,ale dziś zniknęła z mojego odbiornka Zetka.Nie mogłem wysłuchać audycji.Wszystkie inne stacje są jak były.Muszę w poniedziałek przeprowadzić śledztwo.Czyżby jakiś Kur[ew]ski PISior zaczął sabotaż. =========== PISuary kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Błazen Urbański 13.03.06, 12:54 dyl.sowizdrzal napisał: > Właśnie się obraził na Rokitę w śniadaniu radiu Zet:"Jeśli Pan Rokita mi będzi > e przerywał, to ja już nic > nie powiem. Będę pił kawę." Pajac. Pajac mu ptrzerywał ? Brawo Urbański z chamstwem trzeba "siłom i godnościom osobistom" Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww twoje kryteria błazeństwa kwalifikuja cię do 13.03.06, 12:56 leczenia na ostrą rokitozę he he he Odpowiedz Link Zgłoś