hatteras 13.03.06, 07:12 SAMOOBRONA pijakow ,z?odzieji i pospolitych bandziorow powinna zostac uznana za org. przestepcza!Dla bandytow krymina? a nie polityka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hatteras S A M 0 0 B R O N A pijakow i z?odzieji 13.03.06, 07:15 Nie ma prawa istniec w kraju prawa i sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Lepper musi odejść 13.03.06, 08:04 Tylko czakać, jak absytnent Dorn weźmie się za nich. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 W demokracji gdzie miejsce na politycznej scenie 13.03.06, 08:08 ma każdy kto ma głosy, "politycznie poprawni" pokazują palcem kto ma odejsc a kto może zostać? Nie rośmieszajcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: W demokracji gdzie miejsce na politycznej sce 13.03.06, 08:17 Coś mi ostatnio pamięć szwankuje, ale nie przypominam sobie, abyś się czuła rozśmieszona, kiedy tutaj (i nie tylko) twierdzono, że lawica jest potrzebna, pod warunkiem, że będzie to lewica zdefiniowana przez prawicę, na której czele staną ludzie, również przez tę prawicę wskazani. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: W demokracji gdzie miejsce na politycznej sce 13.03.06, 08:35 p.smerf napisał: > Coś mi ostatnio pamięć szwankuje, ale nie przypominam sobie, abyś się czuła > rozśmieszona, kiedy tutaj (i nie tylko) twierdzono, że lawica jest potrzebna, > pod warunkiem, że będzie to lewica zdefiniowana przez prawicę, na której czele > staną ludzie, również przez tę prawicę wskazani. Jakiegoś linka poproszę, bo nie przypominam sobie takich twierdzeń ani na forum, ani gdziekolwiek indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
bronek25 Re: Lepper musi odejść 13.03.06, 10:00 Niech tworzą nową partię bo ta opuścila biednych ludzi ze wsi! Miały byc wyższe ceny zboża -są niższe! Miały byc wyższe ceny żywca są niższe albo sie wogóle nie sprzedaje! Ot i "sukcesy" p. Leppera! Ale opalenizna jak u brazylijskiego plantatora! Salony coraz milsze! A bida w kraju aż piszczy! Odpowiedz Link Zgłoś