nurnii 05.12.02, 15:44 On juz chyba dołączył do takich potęg umysłu jak np. Łukaszenko. Za głupi jestem, żeby pojąć jego genialne wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Nurnii podroba to debil IP: *.chello.be / 213.46.162.* 05.12.02, 15:47 nurnii napisał: > On juz chyba dołączył do takich potęg umysłu jak np. Łukaszenko. Za głupi > jestem, żeby pojąć jego genialne wypowiedzi. Dobrze,ze sie chociaz do glupoty przyznales podszywaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurnii Re: Andrew Leper jest genialny IP: 212.14.11.* 05.12.02, 16:40 Ale swietnie, ze Ty jestes madra - tak samo jak Andrew chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Andrew Leper jest genialny IP: *.proxy.aol.com 05.12.02, 17:09 nurnii napisał: > On juz chyba dołączył do takich potęg umysłu jak np. Łukaszenko. Za głupi > jestem, żeby pojąć jego genialne wypowiedzi. **************** -Kr. EEEEETAM-Walynsy Bolka,to Jendrus nie przeskoczy-choc z pyska nie wyglada,jednak z boza i tatowa pomoca(a raczej tatowych warchlakow) jakoms tam sredniom szkulem skunczyl.widno telko,co od tamtygo momenta to mozgownicy( a raczej gnojowicy) raczy ni uzywal Odpowiedz Link Zgłoś