asienka32 Pisior kropekuka 19.03.06, 18:12 proszę o nie kasowanie - to zemsta za wszelkie obelgi pod adresem Polaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 [...] 19.03.06, 18:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Pisior kropekuka 19.03.06, 18:17 okarol59 napisał: > Większej zemsty nie mogłaś wymyślić durna nacjonalistko ? Większej... No to go dobiłeś już zupełnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gurru Nie ma obecnie alternatywy do PiS, ale 19.03.06, 18:24 Zielinskiego trzeba sie pozbyc, bo to duren i szkodnik. Ktos tak prymitywny nie moze kierowac edukacja polskich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie ma najbardziej żałosnego 19.03.06, 18:37 Zawsze znajdzie się jeszcze głupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Nie ma najbardziej żałosnego 19.03.06, 22:17 Jedno nie podlega dyskusji.Nawet samoobrona nie ma tak dlugiej lawki rezerwowych zalosnych pajacy jak PiS.Sa nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolt007 Re: Nie ma najbardziej żałosnego 20.03.06, 18:59 Ok, ale kto jest na tej ławce pierwszy? Ja głosuje na Masalskiego. Ja bym sie czul bardzo kiepsko, gdybym napisał taki tekst o harcerstwie, a potem w PiS-ie za senatora robił. Odpowiedz Link Zgłoś
herem Re: Nie ma najbardziej żałosnego 23.03.06, 16:30 Ja tyż na naszego Adama głosuję, za jego odwagę z jaką stwierdził w lutym 2005 roku, że nazwisko jak jego, Massalski, na liście Wildsteina, to prowokacja SB-ecji i na tym jego nadymanie się jako pokrzywdzonego rektora i profesora Akademii Świetokrzyskiej się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
cimokio Re: konkurs na najbardziej żałosnego pisiora 23.03.06, 16:54 floppydicks.com Odpowiedz Link Zgłoś
herem Re: konkurs na najbardziej żałosnego pisiora 27.03.06, 20:18 Oto jedno z dzieł senatora profesora a byłego Rektora Akademii Świętokrzyskiej niejakiego Adama Massalskiego, któren ma takie samo nazwisko i imię jak osobnik Adam Massalski na liście Wildsteina: 86. Szkolnictwo wyższe w Kielcach w 40-leciu Polski Ludowej. Zarys problematyki. Postulaty badawcze, w: Główne problemy oświaty i wychowania na Kielecczyźnie w 40--leciu PRL, pod red. J. Krasuskiego i Z. Ruty, Kielce 1987, s. 197-208. Powinien otrzymac I miejsce, jest to wspaniały senator PiS-u, który uwalił uniwersytet w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
herem Re: konkurs na najbardziej żałosnego pisiora 28.03.06, 20:17 A oto jak najsławniejszy były Rektor z Kielc - Massalski walczy o uniwerek w Kielcach: Oświadczenie złożone przez senatora Adama Massalskiego Oświadczenie skierowane do prezesa Zarządu Telewizji Polskiej SA Jana Dworaka Góry Świętokrzyskie, leżące w centralnej Polsce, posiadają doskonałe warunki do uprawiania turystyki narciarskiej i narciarstwa zjazdowego. Aktualnie w Górach Świętokrzyskich i w samych Kielcach znajduje się kilka sztucznie naśnieżanych stoków z orczykowymi wyciągami narciarskimi: Telegraf, Stadion, Krajno, Radostowa, Tumlin, Widełki, które wraz z towarzyszącymi im barami i parkingami zapewniają komfort dla użytkowników. Trasy zjazdowe mają długości od około 300 do 500 m i usytuowane są w przepięknych krajobrazowo okolicach. Wszystkie one leżą w odległości nie większej niż kilkanaście kilometrów od międzynarodowej trasy E7, nie występują więc problemy z dojazdem, korki itp. Mimo iż niektóre z tych wyciągów funkcjonują od kilkunastu lat, w komunikatach narciarskich ogłaszanych w telewizji publicznej z niezrozumiałych względów nie są wymieniane. Informacje o warunkach śniegowych w Górach Świętokrzyskich i funkcjonowaniu tych wyciągów przyczyniłyby się do promocji województwa świętokrzyskiego i wpłynęłyby na jeszcze szersze rozpropagowanie narciarstwa w Polsce. Adam Massalski" No i wyjaśniło się dlaczego Massalski uwalił uniwersytet w Kielcach Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 emilek? 23.03.06, 17:02 wszystko zalezy od kregow w ktorych temu panu uchodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 a tu rozpatrywany przypadek 23.03.06, 17:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=38706412&a=38747795 Odpowiedz Link Zgłoś
fasolt007 Chyba wygrywa Edgar, 23.03.06, 17:59 ale nie jest to zwycięstwo "w cuglach". Ja obstaję przy swoim. Powiedzcie jakbyscie sie culi, gdybyście napisali to co senator Massalski, a potem byli prawicowyn senatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Re: Chyba wygrywa Edgar, 23.03.06, 20:26 fasolt007 napisał: > ale nie jest to zwycięstwo "w cuglach". Ja obstaję przy swoim. Powiedzcie > jakbyscie sie culi, gdybyście napisali to co senator Massalski, a potem byli > prawicowyn senatorem. Wolałbym się powiesić niż być prawicowym senatorem. Wygrywa jednak Edgar, chociaż Zawisza ( to ten z wąsikiem!) depcze mu po piętach. Przypomniał mi się taki dowcip z PRLu - Panie, Pan jesteś jak Zawisza! Dlatego, że taki rycerski? Nie! Bo zakuty łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Poseł Suski 23.03.06, 22:36 Za świetne wypowiedzi z wizyty na Białorusi i przebranie z Różowej Pantery. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Poseł Suski 23.03.06, 23:10 Kabotyn Marcinkiewicz z jego "niezwykle lotnymi" dowcipasami. Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Kot 23.03.06, 23:19 Suski to klasyczny cwierćmózg - nr 1 w konkurencji największy idiota. Kur.wski to oczywiście nr 1 w konkurencji największa szmata. Gosiewski to numer jeden w konkurencji najlepsza polszczyzna oraz Twarz boksu. Ale nr 1 to absolutnie Jarek Kwaczyński, który tych wszystkich idoli wybrał, promuje i pielęgnuje. Oczywiście prawdziwym bossem jest SZEF JARKA, czyli Kot z Wąsami. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolt007 Re: Chyba wygrywa Edgar, 24.03.06, 13:08 asso1 napisał: > fasolt007 napisał: > > > ale nie jest to zwycięstwo "w cuglach". Ja obstaję przy swoim. Powiedzcie > > > jakbyscie sie culi, gdybyście napisali to co senator Massalski, a potem b > yli > > prawicowyn senatorem. > > Wolałbym się powiesić niż być prawicowym senatorem. Wygrywa jednak Edgar, > chociaż Zawisza ( to ten z wąsikiem!) depcze mu po piętach. > Przypomniał mi się taki dowcip z PRLu - Panie, Pan jesteś jak Zawisza! > Dlatego, że taki rycerski? Nie! Bo zakuty łeb! No własnie! A senator Massalski jest profesorem. Zwyczajnym. No to jest chyba lepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Edgar! Edgar! Edgar! 27.03.06, 20:25 A prawa autorskie ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=38706412&a=38751633 :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gh10 Jarek! Jarek! Jarek! 24.03.06, 13:24 To on wszystko rozwalil swoja paranoja. Wszystkich ma przeciwko sobie. Mistrzostwo swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Kurski czyli najbardziej żałosny pisior 28.03.06, 20:19 za całokształt ze szczególnym uwzględnieniem stwierdzenia o ciemnym ludzie, który wzystko kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
fasolt007 Re: Kurski czyli najbardziej żałosny pisior 30.03.06, 18:57 Ludek nasz spokojny, więc nie wiadomo jak to jest. Ale tej wypowiedzi Senatora Najjasniejszej nie znałem. Za to, ze w ogóle cos powiedział odejmuje mu dwa punkty. Odpowiedz Link Zgłoś