umfana 19.03.06, 19:39 Mam wrażenie, że polskie media szczują Białoruś na nasz kraj. Czy taki rozkaz dostały od Wielkiego Brata? Dlaczego nikt nie zjamuje się Polakami na wolnej Ukrainie, gdzie nasi Rodacy są nadal upodalni?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana abstrakt pisz na temat i nie trolluj! 19.03.06, 20:02 Prawda Cię boli? PS Jestem podobna do człowieka w przeciwieństwie do ciebie ptaszku... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: abstrakt pisz na temat i nie trolluj! 19.03.06, 20:06 umfana napisała: > Jestem podobna do człowieka ===================================== WŁAŚNI!!!! Sam bym tego lepiej nie ujął - jesteś tylko podobna..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana abstrakcie trollu 19.03.06, 20:10 miło mi że podbijasz mój wtek do góry :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: co wieszna temat 19.03.06, 20:21 abstrakt2003 napisał: > buenos.aires kim ona jest? ... tobą? Ma twoje IP? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: co wieszna temat 19.03.06, 20:26 umfana napisała: > abstrakt2003 napisał: > > > buenos.aires kim ona jest? > > ... tobą? Ma twoje IP? ========== ????????????? kobita chce dołączyć mnie do swoich przyjaciół a ja pierwszy raz ją widzę. Nigdy na forum z nią nie gadałem. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: co wieszna temat 19.03.06, 20:32 Sądzisz że to ja dobijam się do twoich drzwi? Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 nie ale 19.03.06, 20:34 zauważyłem że masz ją wśród przyjaciół więc dlatego pytam. Może wiesz coś więcej. PS A o co chodzi z tym IP? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: nie ale 19.03.06, 20:38 ... bo jest moją przyjaciółką! wróci się do Niej a nie mnie pytasz... Dziewczyna Ci napisze sama o sobie. PS Czy ja jestem konfidentem? Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Re: nie ale 19.03.06, 20:39 umfana napisała: > Czy ja jestem konfidentem? =========== Nie. Wyglądasz raczej jak kosmita. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Zajmując się pomocą dla 19.03.06, 20:13 demokratycznej opozycji, zajmujemy się jednoczesnie pomocą dla białoruskiej Polonii. Napisz cos więcej o upodlaniu Polaków na Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Zajmując się pomocą dla 19.03.06, 20:18 Zakaz przez władze ukraińskie polskich szkół, prasy, etc... Upadlanie polskich pielgrzymek na Cemtarz Łyczakowski! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Zajmując się pomocą dla 19.03.06, 20:20 Gdzieś mozna o tym przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Zajmując się pomocą dla 19.03.06, 20:23 Właśnie nigdzie... Porozmawaj z ludźmi którzy tam byli! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Zajmując się pomocą dla 19.03.06, 20:26 A możesz jakieś fakty podać? Znam ludzi, którzy regularnie jeżdżą we Wschodnie Karpaty na Ukrainę i nigdy nic takiego nie mówili - dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Zajmując się pomocą dla 19.03.06, 20:31 Znam taki przypadek z opisu moich znajomych, którzy tam byli. Organizator ich wycieczki na Cementarz Łyczakowski był tak męczony przez władze, że niestety umarł na zawał podczas tej podróży. Był człowiekiem niespełna 40-letnim :((( Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Zajmując się pomocą dla 19.03.06, 20:39 To bardzo dziwne i ciekawe, co piszesz. Postaram się czegoś dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Polacy powinni być państwem neutralny 19.03.06, 20:44 Nie krzywdzić nikogo. PS Osoby z tej wycieczki to starsi ludzie. Oni już przebaczyli i nie będą kultywować w sobie gniewu. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: a kiedy to było? 19.03.06, 20:53 Też mnie to dziwi: "Zakaz przez władze ukraińskie polskich szkół, prasy, etc... Upadlanie polskich pielgrzymek na Cemtarz Łyczakowski!" Z moich informacji 2 ostatnich lat wynika coś innego, ale mogę mieć niepełne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Ok - przepraszam i prośba do Administracji 19.03.06, 21:05 zdejmijcie ten głupi wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Inni handlują, a polacy się ciskają. 19.03.06, 20:17 Na kraje Unii Europejskiej (Niemcy, Wlk.Brytania) przypada wcale nie taka mała część białoruskiego importu i eksportu. Kraje te nie mają żadnego zamiaru wprowadzać sankcji. Nam pozostają chyba niespełnione marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby Polacy sa upadlani zwlaszcza w Polsce 19.03.06, 20:27 Jak nazwac inaczej 18% bezrobocie i brak zasilkow dla bezrobotnych,niskie emrytury, brak pieniedzy na ratowanie zycia i zdrowia nawet dzieciom ? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Polacy sa upadlani zwlaszcza w Polsce 19.03.06, 20:37 Taka jest polska rzeczywistość. Trzeba tylko zadać sobie pytanie w jakim stopniu winni są sami Polacy. Ktoś już kiedyś powiedział, że największym zagrożeniem dla Polski są sami Polacy. 18% bezrobocia, a w rzeczywistości 50% w wieku produkcyjnym nie pracuje. Nie ma cudów, ogólne prawa ekonomiczne są takie same we wszystkich krajach. Potrzebne są radykalne rozwiązania (praca bez obciążenia składką rentową, możliwość składania w takim przypadku na prywatną rentę). Tylko, że żaden polityk nie będzie miał odwagi by to powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś