Dodaj do ulubionych

WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.02, 20:45
Jeżeli bóg, umiłowanych przez siebie ludzi nazywa narodem (rodem) wybranym
oraz,
Jeżeli bóg stworzył człowieka, to Adam i Ewa musieli być żydami!
A to nieuchronnie oznacza, że wszystkie następne pokolenia są ŻYDAMI - my też!
cnd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cyganka Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.02, 20:55
      Gość portalu: Kafar napisał(a):

> Jeżeli bóg, umiłowanych przez siebie ludzi nazywa narodem (rodem) wybranym
      > oraz,
      > Jeżeli bóg stworzył człowieka, to Adam i Ewa musieli być żydami!
      > A to nieuchronnie oznacza, że wszystkie następne pokolenia są ŻYDAMI - my też!
      > cnd.

Brzmi logicznie!
      • Gość: Sathya Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.02, 21:59
        Gość portalu: Cyganka napisał(a):

> Gość portalu: Kafar napisał(a):
        >
        > > Jeżeli bóg, umiłowanych przez siebie ludzi nazywa narodem (rodem) wybranym
        > > oraz,
        > > Jeżeli bóg stworzył człowieka, to Adam i Ewa musieli być żydami!
        > > A to nieuchronnie oznacza, że wszystkie następne pokolenia są ŻYDAMI - my
        > też!
        > > cnd.
        > __________________
        >
        > Brzmi logicznie!
        Mi to nie przeszkadza!
        • Gość: Kafar Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! Oszołom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.02, 22:33
          Oszołom, ty też jesteś Żydem tak jak twój ulubiony Rydzunio!
          • Gość: CCCP Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! Oszołom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.02, 13:13

> Oszołom, ty też jesteś Żydem tak jak twój ulubiony Rydzunio!
            ----------------------
            On nie zniesie takiej myśli.
    • Gość: gitman Re: A CHUYA !!! IP: bierki:* / 192.168.9.* 08.12.02, 13:17
      My Polacy jestesmy z innej gliny ulepieni niz Zydzi. A co Pan Bog mowil
      NAPRAWDE to nie wiadomo, gdyz Biblie glownie Zydzi pisali i nie zdziwilbym sie
      gdyby wiele kawalkow pozmyslali.
      • Gość: Kafar Re: A CHUYA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.02, 15:18
        Gość portalu: gitman napisał(a):

> My Polacy jestesmy z innej gliny ulepieni niz Zydzi. A co Pan Bog mowil
        > NAPRAWDE to nie wiadomo, gdyz Biblie glownie Zydzi pisali i nie zdziwilbym
        sie
        > gdyby wiele kawalkow pozmyslali.
        ------------------
        Z innej gliny niż adam i ewa? Z jakiej i kiedy?
        • Gość: * Re: A CHUYA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.02, 21:21

> Gość portalu: gitman napisał(a):
          >
          > > My Polacy jestesmy z innej gliny ulepieni niz Zydzi. A co Pan Bog mowil
          > > NAPRAWDE to nie wiadomo, gdyz Biblie glownie Zydzi pisali i nie zdziwilbym
          >
          > sie
          > > gdyby wiele kawalkow pozmyslali.
          > ------------------
          > Z innej gliny niż adam i ewa? Z jakiej i kiedy?
      • Gość: Malkontent Re: A CHUYA !!! IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 08.12.02, 21:29
        Cała jest zmyślona!
      • Gość: Madonna Do analfabety IP: cache1:* 09.12.02, 20:49
        Glina to u ciebie we łbie jest. A ty polskiego to u alkajdy nauki brał`?
    • Gość: Palnick Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.stenaline.com 09.12.02, 13:33
      To znaczy, że te cienie na moich policzkach to nie ze zmęczenia a od pejsów?
    • Gość: armata Re: NIE WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.crowley.pl 09.12.02, 13:50
      co za bzdura.
      Bóg stworzył adama i ewę, a dopiero po wygnaniu ich z raju zaczęły się tworzyc
      różnice, różne narody, jężyki, religie i cała ta ziemska "marność". To już w
      czasach wykształconych narodów Bóg zawarł przymierze z narodem żydowskim, który
      to naród zresztą Boga oszukał, tak, jak kiedyś oszukali adam i ewa i dlatego
      staro testamentowe przymierze uległo rozwiązaniu. Z osobą JChr. zawiązanł Bóg
      chrześcijaństwo - nowe przymierze.
      • Gość: Palnick Re: NIE WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.stenaline.com 09.12.02, 14:11
        Gość portalu: armata napisał(a):

> co za bzdura.
        > Bóg stworzył adama i ewę, a dopiero po wygnaniu ich z raju zaczęły się
        tworzyc
        > różnice, różne narody, jężyki, religie i cała ta ziemska "marność". To już w
        > czasach wykształconych narodów Bóg zawarł przymierze z narodem żydowskim,
        który
        >
        > to naród zresztą Boga oszukał, tak, jak kiedyś oszukali adam i ewa i dlatego
        > staro testamentowe przymierze uległo rozwiązaniu. Z osobą JChr. zawiązanł Bóg
        > chrześcijaństwo - nowe przymierze.

Zaraz, zaraz jak można wielokrotnie oszukać absolutną doskonałość? Bóg powinien
        był z góry wiedzieć, że ktoś chce go oszukać. A może Biblia to tylko bajki dla
        armat?
        • Gość: armata Re: NIE WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.crowley.pl 09.12.02, 14:33
          Bóg dał ludziom wolną wolę.
    • Gość: Sierpień Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 14:04
      Ale autor tego prowokacyjnego pytania należy do kategorii ludzi nienormalnych
      • Gość: Ania Re: Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi IP: *.chello.be / 213.46.162.* 09.12.02, 14:54
        Mnie to nie dotyczy ,ja jestem niewierzaca .A sprobuj Zydom udowowdnoc,ze
        oprocz nich jest jeszcze jakis inny narod wybrany to masz u mnie duze piwo.
        • Gość: armata Re: Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi IP: *.crowley.pl 09.12.02, 15:08
          nie ma już narodu wybranego. Bóg zawarł z ludźmi nowe przymierze, J.Chr.
          założył kościół i ludzie będący w kościele są teraz takim narodem wybranym.
        • Gość: Sierpień Re: Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.12.02, 20:02
          Nie dyskutuję z wariatami. Ich miejsce jest na leczeniu psychiatrycznym. Moi
          przyjaciele - Żydzi są normalni i motyw narodu wybranego traktują tylko jako
          tradycję historyczną - coś jak nasza przypowieść o Rusie, Lechu i Czechu.
          Dlatego nie postawisz mi piwa.
          Ale mimo to pozdrawiam
    • Gość: PULS Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.tnt76.chi5.da.uu.net 09.12.02, 15:18

> Jeżeli bóg, umiłowanych przez siebie ludzi nazywa narodem (rodem) wybranym
      > oraz,
      > Jeżeli bóg stworzył człowieka, to Adam i Ewa musieli być żydami!
      > A to nieuchronnie oznacza, że wszystkie następne pokolenia są ŻYDAMI - my też!
      > cnd.

Adam i Ewa mieli dzieci;synow,corki ktore to musialy z soba sie kopulowac.
      brat z siostra.moze ojciec z corka albo matka z synem pozniej kuzynstwo i
      trzecia generacja czyli trzecie kuzynstwo.Jednym slowem kazirodztwo dzisiaj
      najwiekszy grzech chyba u wszystkich wyznan-i slusznie.
      Ten Bog to byl kurewski zboczeniec.
      Albo juz czas zmienic te bajke o stfurcy bo nie wytrzymuje zadnego testu
      na logicznosc boska nie mowiac juz o praktykowaniu tego zboczenstwa zw.religia.
      • Gość: armata Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.crowley.pl 09.12.02, 15:31
        pozostaje tylko współczuć ograniczonemu móżdżkowi pulsa i innych ciemniaków
        nieoświeconych, którzy nie mogąc zrozumieć tylko klną i się zrzymają.
        • Gość: PULS Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.tnt76.chi5.da.uu.net 09.12.02, 15:36

> pozostaje tylko współczuć ograniczonemu móżdżkowi pulsa i innych ciemniaków
          > nieoświeconych, którzy nie mogąc zrozumieć tylko klną i się zrzymają.

Ok.czy mozesz mi wytlumaczyc jak sie ta rozrodczosc ludzi na ziemi
          odbyla od Adama i Ewy.(Mozesz oczywiscie nie klnac)Ja tez nie klne tylko
          nazywam rzeczy po imiemiu.
          Jak nazwiesz kopulacje ojca z corka?-kurestwem niezdrowym chyba-co?.
          • Gość: Palnick Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.stenaline.com 09.12.02, 15:40
            Gość portalu: PULS napisał(a):

> Gość portalu: armata napisał(a):
            >
            > > pozostaje tylko współczuć ograniczonemu móżdżkowi pulsa i innych ciemniakó
            > w
            > > nieoświeconych, którzy nie mogąc zrozumieć tylko klną i się zrzymają.
            >
            > Ok.czy mozesz mi wytlumaczyc jak sie ta rozrodczosc ludzi na ziemi
            > odbyla od Adama i Ewy.(Mozesz oczywiscie nie klnac)Ja tez nie klne tylko
            > nazywam rzeczy po imiemiu.
            > Jak nazwiesz kopulacje ojca z corka?-kurestwem niezdrowym chyba-co?.
            PULS, wyluzuj - toż to wszystko bajki! Bajki dla armat i innych prostych
            urządzeń.
            • Gość: PULS Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.tnt76.chi5.da.uu.net 09.12.02, 16:06
              Gość portalu: Palnick napisał(a):

> Gość portalu: PULS napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: armata napisał(a):
              > >
              > > > pozostaje tylko współczuć ograniczonemu móżdżkowi pulsa i innych ciem
              > niakó
              > > w
              > > > nieoświeconych, którzy nie mogąc zrozumieć tylko klną i się zrzymają.
              > >
              > > Ok.czy mozesz mi wytlumaczyc jak sie ta rozrodczosc ludzi na ziemi
              > > odbyla od Adama i Ewy.(Mozesz oczywiscie nie klnac)Ja tez nie klne tylko
              > > nazywam rzeczy po imiemiu.
              > > Jak nazwiesz kopulacje ojca z corka?-kurestwem niezdrowym chyba-co?.
              > ****************************
              > PULS, wyluzuj - toż to wszystko bajki! Bajki dla armat i innych prostych
              > urządzeń.

Lubie jak armaty pala na panewce.Pozniej strzelaja jak juz strzelaja to same
              pudla,pozniej apele o cenzurowanie i to cala ich logika.Michnikowcy sie ciesza
              ze maja zajecie w cieciu czyli w tym swiecie bez pracy ja i paru innych zajecie
              tym polglowkom daje.Czyz oni nie widza ze ja jestem posrednikiem w ich
              zywobyciu?.Bez takich jak ja na zbity pysk by wylecieli z Wyborczej i nedzne
              zycie mieli i gdzies pod barem o szklanke piwa by zebrali.
              Jednym slowem walcze z bezrobociem w Polsce.
              Ale te tluki tego i tak nie pojma.
    • Gość: alcool Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 09.12.02, 20:11
      lubię żydów, mnie pasuje
      • Gość: CCCP Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.02, 22:51
        Gość portalu: alcool napisał(a):

> lubię żydów, mnie pasuje

Też lubię i mi też pasuje.
        • Gość: UFO Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.cm-upc.chello.se 10.12.02, 02:23

CZY TO TYLKO DLATEGO ZE CZYTAMY WASZE MYSLI?

hometown.aol.com/codeufo/alphatable.html
          • Gość: Kafar Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.02, 19:59
            Kasperczak i cała druzyna Wisły też są Żydami - bo są ludzmi sukcesu!
            • Gość: Cyganka Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.02, 20:23

> Kasperczak i cała druzyna Wisły też są Żydami - bo są ludzmi sukcesu!
              ---------------
              Generalnie antysemityzm polega na zazdrości o perfekcje. Nie jest to jednak
              rezultat genetyki ale warunków w których musiała żyć diaspora. Krótko mówiac,
              jeżeli nie byli prefekcyjni - musieli zginać!
              • Gość: Clitoris Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.02, 22:52
                I babcia też?
            • Gość: armata Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.crowley.pl 12.12.02, 08:41

> Kasperczak i cała druzyna Wisły też są Żydami - bo są ludzmi sukcesu!

nie zupełnie, bo osiągają sukces dzięki ciężkiej pracy, a nie z handlu,
              oszustwa i krętactwa.
              • Gość: Kafar Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.02, 20:29

> Gość portalu: Kafar napisał(a):
                >
                > > Kasperczak i cała druzyna Wisły też są Żydami - bo są ludzmi sukcesu!
                >
                > nie zupełnie, bo osiągają sukces dzięki ciężkiej pracy, a nie z handlu,
                > oszustwa i krętactwa.
                Czy Rydzyk jest w takim razie Żydem?
                • Gość: Sathya Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.02, 20:54
                  Sądząc po mnogości denuncjacji związanych z ujawnianiem Żydów w naszym
                  społeczeństwie to tytuł wątku jest w 100% prawdziwy!
                  • Gość: Clitoris Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! do Oszołoma! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.02, 21:58
                    Poczytaj sobie koleś!
    • Gość: Kafar Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.02, 13:25
      Miller chyba też jest Żydem, bo udało mu się to co planował?
      • Gość: Palnick Re: WSZYSCY JESTEŚMY ŻYDAMI !!! n/t IP: *.stenaline.com 03.01.03, 01:19
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka